DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μόνο μην μπερδευτεί και σου φέρει στρινγκάκια!Θα κανονίσει ρε το Σαρλιζάκι μου για τα σώβρακα ορέεεεεεε
Κατι μας κρυβης εσυ.......... για ομολογα.Θα κανονίσει ρε το Σαρλιζάκι μου για τα σώβρακα ορέεεεεεε
Με τι χαρτια ;;;;;;;;;;;;;;;;σκοτεινε ,λιζακι να το λες τωρα πια, ελληνιδα θα γινει σε λιγακι
Ας αρχισουμε τοτε δυνατα προεκλογικη εξτρατεια.............Θα κανονίσει ρε ο Yiorgos όταν γίνει κυβέρνηση να τήν κανει Ελληνίδα το μωρό μου
το μονο κριτηριο που πρεπει να χει για να τη κανει ο yorgos ελληνιδα ειναι να ειναι απο 1,75 και πανω που ειναι
. αυτό πόσοι ώρα το σκεφτόσουν ?Τώρα που το σκεφτομε ανακαλώ την ψήφο μου. Δεν μπορεί κύριοι ένας μπόμπιρας 13 ετών να είναι σε αυτό το site και μάλιστα σαν mod
..Ax Ax Αντωνάκη θα μάθω που μένεις και θα το πω στους γονείς σου να σου της (βρέξουν στον ποπό)..σα δε ντρέπεσαι παλιόπαιδο που θες να γίνεις και mod !!
Ασε Αντωνη δεν το σκεφτοταν το παληκαρι. Κατι αλλο εκανε μαλλον σημερα. Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος μεγαλε? Αλλα μακαρι να ειχε το 1% των γνωσεων σου ο "πονηρος".. αυτό πόσοι ώρα το σκεφτόσουν ?