Σύμφωνοι με αυτά που λες φίλε μου, τα οποία είναι και τα βασικά επιχειρήματα όλων υπέρ της ρούλι. Πως γίνεται όμως κάποιος πρόσωπο εμπιστοσύνης των αντμίνς? Μόνο και μόνο επειδή μπαίνει και παρακολουθεί, άντε να ρίχνει και κανένα μπινελίκι που και που?
Επιπλέον, οι τομείς που αναφέρετε εσύ και ο φλύερον (μεταφορά θεμάτων και "κόψιμο" φωτογραφιών) του έργου ενός μοντερέιτορ, σύμφωνοι , μπορούν να γίνουν από τον οποιοδήποτε. Στο θέμα της παρεκτροπής ενός θρεντ, που όταν γίνεται συνήθως γίνεται με βρισιές, πως μπορεί η ρούλι να κρίνει τί είναι και τί όχι μεμπτό μεταξύ αντρών?
Εγώ με σένα μπορεί να μιλάμε για πουτσομάνικες και σπερματορουφήχτρες , ή εσύ να μες λες πουστάρα κι εγώ παλιοαδερφή, επειδή είμαστε άντρες και επιπλέον επειδή είμαστε γνωστοί και φίλοι, και γουστάρουμε να τα λέμε. Με ποια λογική μπορεί μια γυναίκα να κρίνει τα λεγόμενα και τη λογική μιας αντροπαρέας? Περισσότερο μπορεί κανείς να δει το ρόλο της σαν μοντ δικαιολογία για να μας βάζει χέρι όταν μιλάμε παρά για να παράγει έργο.. ακούγεται λίγο ακραίο, ειδικά για όσους μας ξέρουν την ρούλι, αλλά είναι στα μέτρα του δυνατού. ʼνθρωποι είμαστε όλοι, την ψυχραιμία μας χάνουμε (μην ξεχνάς περίπτωση παλιότερου μοντ που έκοβε ποστ όποτε του κάπνιζε.. αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή ;))
Επιπλέον, να τονίσω κάτι. Με την ρούλι μιλάμε μέσω τσατ, και ξέρει ότι θέμα μαζί της δεν έχω. Αλλά στο να γίνει οποιαδήποτε γυναίκα μοντ στο συγκεκριμένο σάιτ, το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο. Ας δοθεί σε κάποιον άγνωστο. Ξέρατε εσείς όλοι τον αντισθένη και τον σονυ προτού γίνουν μοντς ?? (χωρίς παρεξήγηση παιδιά, δεν το λέω με ειρωνικό τόνο)
Τέλος , δεν είναι τυχαίο πως όσοι υπερασπίζονται τη ρούλι είναι αυτοί που μιλάν μαζί της μέσω τσατ και κανείς άλλος.. απλά σαν παρατήρηση