ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θεωρείς ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα; Αν ναι τότε το ποστ μου σε αφορά. Αν όχι δεν σε αφορά.
Δεν θα έλεγα ότι ανήκω σε κάποια ομάδα, μάλλον ένας χρήστης internet είμαι που χαίρει της φιλοξενίας του site.Αλλά δεν το έπιασα το post σου, εκτός της ερώτησεις που ήδη απάντησα.
Φαντάζομαι ότι έχετε καταλάβει όλοι ότι γίνεται νταβαντούρι για το τίποτα ε?Το site αυτό, καλώς/κακώς, ανήκει σε κάποια άτομα τα οποία προφανώς πληρώνουν κιόλας για να στεγάζεται και να μπαίνει ο καθένας τσάμπα και να βρίσκει ένα κάρο και δυο γαϊδουρια πληροφορίες για τα μπουρδέλα.Προσπαθείτε τώρα εσείς, που μπαίνετε τσάμπα στο site, να πείτε σε αυτούς που έχουν το site, και το πληρώνουν κιόλας, ότι κάνανε λάθος που κάνανε moderator μια γυναίκα, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν(ένας από αυτούς είμαι και γω).Και αρχήσανε τα σενάρια, σίγουρα γαμιέται με κάποιον γι' αυτό την κάνανε moderator ή μήπως γαμιέται με πολλούς admin?Όχι, όχι την έχουν πάρει όλοι στο site ακόμα και τα members κτλ.
Αυτοί πληρώνουν αυτοί αποφασίζουν.Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά δεν σας ρωτήσανε για το αν θέλετε να γίνει moderator γυναίκα απλώς σας το ανακοινώσανε.Οι λόγοι που το έκαναν?Ναι μπορεί να είναι γκόμενα κάποιου ή απλά να την γουστάρει κάποιος ή να είναι συγγενής κάποιου ή την διάλεξαν τυχαία μετά από κλήρωση.Απλά δεν σας αφορούν καθώς έχει σχέση με το "τέχνικό" μέρος του site και προφανώς δεν σας πέφτει λόγος.Αυτοί την διαλέξανε και πιστεύουν ότι θα κάνει την δουλειά της, αν δεν την κάνει τότε δικιά τους η μαλακία αλλά και πάλι δεν μπορείτε να πείτε μετά "τα έλεγα εγω" "να με ακούτε!" κτλ, γιατί πολύ απλά πάλι δεν σας αφορά, δικό τους το site δικές τους οι επιλογές.Το site που μπαίνετε δεν είναι αέρα πατέρα, κάποιος πληρώνει και κάποιοι το φροντίζουν, εμείς απλά φιλοξενούμενοι είμαστε και σε όποιον δεν αρέσει η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.