Petros123z
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2017
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάτησα πάντως ένα report στην διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το ποστ σου.Σε εμένα το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά το επανέλαβα σήμερα.
Αν είναι αυτό που έχω που είμαι σίγουρος,αυτός ο ιός είναι σκληρός καριόλης.Δε φαντάζεστε πόσο ύπουλος και σκληρός είναι.Θέλω να τον τσακίσω να του γαμήσω το κέρατο.Μου έχει σπάσει τα αρχίδια.
Εκεί που νομίζεις οτι όλα πάνε καλά,ξαναρχίζει ο πυρετός και η δύσπνοια.Εχεις ένα πόνο στο στήθος σαν κάποιος να σου δαγκώνει τον πνεύμονα.
Και κρατάει πολύ.Πόνοι στα πόδια,πονοκέφαλοι αλλά αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με τη δύσπνοια.Κυρίως άμα πας να κάνεις κάτι,γίνεσαι χώμα από την κούραση.
Είναι βέβαια καλύτερα σε σχέση με το Σάββατο και τη Δευτέρα που νοσηλεύθηκα,αλλά πολύς κόσμος θα υποφέρει άσχημα.Την έχουμε πουτσίσει.
Ειδικά όσοι καπνίζουν,έχουν άσθμα ή καρδιακά προβλήματα δύσκολα θα γλιτώσουν τις σοβαρές επιπλοκές.Τους γέρους τους βλέπω στα θυμαράκια άμα κολλήσουνε,είναι πολύ σκληρό αυτό το πράγμα.
Είναι ιός με δόντια ιός με αρχίδια.Μεγάλη πούτσα,δεν το βάζει κάτω έτσι εύκολα ο πούστης.
Να έρθουν εκεί που είσαι να σου κάνουν άλλο ένα τεστάκι .. και αν βγει αρνητικό ξανά, να δούμε αν έχεις διαβάσει τις νομοθεσίες αυτό τον καιρό που είναι και κάποιες αρκετά νέες