Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
λυπαμε
Έλεος,καθηγητής πράμα
λυπαμε
Το τραγικότερο πάντως της υπόθεσης δεν είναι ο απόλυτος αριθμός νεκρών.
Είναι ο τρόπος που αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν - κι αυτό έχει περάσει στο ντούκου μέχρι στιγμής…
Είναι φοβερό και ασύλληπτο ότι πεθαίνουν εντελώς μόνοι χωρίς να έχουν κοντά τους έναν δικό τους άνθρωπο, χωρίς να μπορούν να πουν ένα αντίο, χωρίς κανένας να τους κρατάει το χέρι…
Πρέπει να είναι τρομερά αγωνιώδεις και βασανιστικές οι τελευταίες μοναχικές μέρες-ώρες τους και αυτή είναι η πιο απάνθρωπη πτυχή αυτού του δράματος…
Ο ξαδερφος ειναι καλυτερα..Δεν εκανε 'πικ" και τωρα ειναι απυρετος με λιγο βηχα.Τεστ επαναληπτικό παντως δεν εκανε .....Χτυπησε η κορωνα και την πορτα του σογιού μου...
Ξαδερφος,Βουλιαγμενη το σπίτι,44 χρονων,χωρις Ιστορικό,μια βδομαδα βηχα,ζαλαδα και εξαντληση.Οχι πυρετο, Βιοιατρική τεστ...POSSITIVE..
Ηθελε να ερθει και το καλοκαιρι διακοπες εδω...
νταξει ρε μου εχει ξεφυγει πολλες φορες στο πληκτρολογιο το διορθωσαΈλεος,καθηγητής πράμα
Εγώ σου είπα την υποκειμενική μου εμπειρία.Είναι πολύ σκληρός ιός.Δεν είναι σαν απλό κρυολόγημα ή γρίπη.Αμα θες μην το πιστεύεις.
Εγώ βγήκα αρνητικός την πρώτη φορά,αν βγω αρνητικός και τη δεύτερη τόσο το καλύτερο.Θα ξαναπάω τη Δευτέρα στη δουλειά αν φύγει η δύσπνοια.
Δεν είπα οτι θα πεθάνουν σώνει και καλά αλλά θα έχουν βαριά εικόνα,θα υποφέρουν.
ελα ντε αυτο ρωταω.
αφου η γριπη παρολο που εχουμε εμβολια και τοσα φαρμακα σκοτωνει 100 το χρονο στην ελλαδα
γιατι δεν κλεινουμε εκκλησιες και σχολεια το χειμωνα να μεταδοθει πολυ λογοτερο και να εχουμε μονο 50 ή 20?
σχολεια μπορουν να γινουν το καλοκαιρι, εκκλησιες δεν ειναι απαραιτητες.
Καποτε λεγαμε οτι οι δασκαλοι μαθαινουν τα παιδια ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Τωρα κατα τη γνωμη ενος εκπαιδευτικου (!) σημασια εχει να μαθουν να χρησιμοποιουν το κινητο τους
Θλιψη, πραγματικα.
Παράθεση από: nik1410 (σήμερα στις 19:41)
τριπλασιοι ή θα πεθαιναν οι 50.000-100.000 με υποκειμενα νοσηματα και μετα θα ειχε μικροτερη θνησιμοτητα απο την γριπη?
Θα πεθαιναν 100000 ανθρωποι αλλα μετα θα ειχε μικροτερη θνησιμοτητα....οι 100.000 δηλαδη δεν μετρανε στη θνησιμοτητα;
Μαλακα γιατι αναπνεεις;
Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν
26.03.2020, 19:30
USA (327εκατ. κάτοικοι): 1100 νεκροί και 75665 κρούσματα (2096 διασωληνωμένοι)
Germany (83εκατ. κάτοικοι): 239 νεκροί και 43626 κρούσματα (405 διασωληνωμένοι)
France (66εκατ. κάτοικοι): 1333 νεκροί και 25600 κρούσματα (2827 διασωληνωμένοι)
Italy (60εκατ. κάτοικοι): 8165 νεκροί και 80539 κρούσματα (3612 διασωληνωμένοι)
UK (56εκατ. κάτοικοι): 477 νεκροί και 9849 κρούσματα (163 διασωληνωμένοι)
Spain (46εκατ. κάτοικοι): 4145 νεκροί και 56188 κρούσματα (3166 διασωληνωμένοι)
Netherlands (17εκατ. κάτοικοι): 434 νεκροί και 7431 κρούσματα (582 διασωληνωμένοι)
Belgium (11εκατ. κάτοικοι): 220 νεκροί και 6235 κρούσματα (605 διασωληνωμένοι)
Sweden (10εκατ. κάτοικοι): 71 νεκροί και 2526 κρούσματα (158 διασωληνωμένοι)
Portugal (10εκατ. κάτοικοι): 60 νεκροί και 3544 κρούσματα (61 διασωληνωμένοι)
Switzerland (9εκατ. κάτοικοι): 191 νεκροί και 11712 κρούσματα (141 διασωληνωμένοι)
Μυρίζεις κανονικά;
Η μύτη λειτουργεί;
Η γεύση;
Ο ξαδερφος ειναι καλυτερα..Δεν εκανε 'πικ" και τωρα ειναι απυρετος με λιγο βηχα.Τεστ επαναληπτικό παντως δεν εκανε .....
η δικη μου γιαγια και η μανα δεν βγαινουν και αρνηθηκα να τους επισκεφτω και χθες που θα τρωγαμε μπακαλιαρο.
Αυτό είναι το λιγότερο αν μυρίζεις κανονικά.Εδώ δεν έχεις όρεξη να φας,έχεις ρίγη,πόνους στα κόκκαλα,πυρετό και δεν μπορείς να αναπνεύσεις.Ετσι είναι η φάση για να πάρετε μια ιδέα.
Νοσηλευοσουν ως την Δευτερα, αλλά σημερα Πεμπτη εισαι εξω και ούτε καν σε καραντινα επειδη το τεστ βγηκε αρνητικο. Μολονοτι εισαι χάλια. Ενταξει τύπε
επρεπε να ειχε ανεβει ηδη τζιφακι με ινδο με φλογερα να υπνωτιζει βασιλικη κομπραΝα βαλω photo τυπε :S :S :S
Δεν είναι το λιγότερο.
Η απώλεια της όσφρησης έχει αναφερθεί ως σύμπτωμα.
Αυτό είναι το λιγότερο αν μυρίζεις κανονικά.Εδώ δεν έχεις όρεξη να φας,έχεις ρίγη,πόνους στα κόκκαλα,πυρετό και δεν μπορείς να αναπνεύσεις.Ετσι είναι η φάση για να πάρετε μια ιδέα.