Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γεια σου τζωνη , θες να γινουμε φιλοι?ταιριαζετε
μιληστε λιγο μαζι θελουμε να δουμε κατι
μονο δεν θα μιλας για πολιτικα.
γεια σου τζωνη , θες να γινουμε φιλοι?ταιριαζετε
μιληστε λιγο μαζι θελουμε να δουμε κατι
Καλα κανεις τυπε και δημοσιευεις ολα αυτα τα νουμερα αλλα οι συγκρισεις ειναι ακυρες γιατι ολες αυτες οι χωρες ειχαν διαφορετικη χρονικη εναρξη της επιδημιας,διαφορετικη αντιμετωπιση της κτλ...
Τύπε η εμμονη σου κατανταει ερευνητέα ψυχιατρικωςηρεμηστε δεν γυρισε στην εποχη των παγετωνων η κινα.
ουτε εχουν προβλεψη αν βγει νεος μεταλλαγμενος τυπος τον φθινωπορο πως θα συμπεριφερεται και να εχουμε ετοιμη την λυση.
οι γιατροι βρισκουν λυσεις σε ολο και περισσοτερες ασθενειες και ακουμε "μα καλα δεν βρεθηκε ακομη λυση γι αυτο"
ε ναι αν δεν καναμε πολεμους και δεν ειχαμε χριστιανικο μεσαιωνα θα ειχαμε και την ιατρκη 500 χρονια μπροστα, δεν αναπτυχθηκε στην αφρικη η ιατρικη, σε εμας στον δυτικο κοσμο αναπτυχθηκε και εμεις φταιμε οταν την καθυστερησαμε.
ελα ντε αυτο ρωταω.
αφου η γριπη παρολο που εχουμε εμβολια και τοσα φαρμακα σκοτωνει 100 το χρονο στην ελλαδα
γιατι δεν κλεινουμε εκκλησιες και σχολεια το χειμωνα να μεταδοθει πολυ λογοτερο και να εχουμε μονο 50 ή 20?
σχολεια μπορουν να γινουν το καλοκαιρι, εκκλησιες δεν ειναι απαραιτητες.
Ασε μας ρε φιλεξερουν πιο χρησιμα,
να μιλησουν στα αγγλικα αν βρεθουν λογω αναγκης ή διακοπων σε ξενη χωρα
και να κλεισουν εισητηρια και ξενοδοχειο απο το ιντερνετ και το κινητο τους.
καλο θα ηταν να ξερουν και με ποιες ουσιες μπορουν να απολυμανουν τις πληγες τους και με ποιες να καθαρισουν το μπανιο τους, αλλα η χημεια ειναι 1 ωρα την εβδομαδα και δεν ειναι εξεταζομενο μαθημα. εχουν 2ωρο και εξεταζομενο μαθημα την νεοελληνικη λογοτεχνια και εξεταζονται για την συγχρονη συγγραφεα Ψαραυτη, χρησιμη γνωση και σημαντικη για την ανθρωποτητα. για γυμνασιο αναφερομαι.
μετρα να κλεινανε τις εκκλησιες να μην ειχαμε του μισους νεκρους απο την γριπη γιατι δεν παιρνονται.
Σε εμένα το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά το επανέλαβα σήμερα.
Αν είναι αυτό που έχω που είμαι σίγουρος,αυτός ο ιός είναι σκληρός καριόλης.Δε φαντάζεστε πόσο ύπουλος και σκληρός είναι.Θέλω να τον τσακίσω να του γαμήσω το κέρατο.Μου έχει σπάσει τα αρχίδια.
Εκεί που νομίζεις οτι όλα πάνε καλά,ξαναρχίζει ο πυρετός και η δύσπνοια.Εχεις ένα πόνο στο στήθος σαν κάποιος να σου δαγκώνει τον πνεύμονα.
Και κρατάει πολύ.Πόνοι στα πόδια,πονοκέφαλοι αλλά αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με τη δύσπνοια.Κυρίως άμα πας να κάνεις κάτι,γίνεσαι χώμα από την κούραση.
Είναι βέβαια καλύτερα σε σχέση με το Σάββατο και τη Δευτέρα που νοσηλεύθηκα,αλλά πολύς κόσμος θα υποφέρει άσχημα.Την έχουμε πουτσίσει.
Ειδικά όσοι καπνίζουν,έχουν άσθμα ή καρδιακά προβλήματα δύσκολα θα γλιτώσουν τις σοβαρές επιπλοκές.Τους γέρους τους βλέπω στα θυμαράκια άμα κολλήσουνε,είναι πολύ σκληρό αυτό το πράγμα.
Είναι ιός με δόντια ιός με αρχίδια.Μεγάλη πούτσα,δεν το βάζει κάτω έτσι εύκολα ο πούστης.
τριπλασιοι ή θα πεθαιναν οι 50.000-100.000 με υποκειμενα νοσηματα και μετα θα ειχε μικροτερη θνησιμοτητα απο την γριπη?Γιατι πολλοι δεν εμβολιαζονται απο ολους αυτους που πεθαναν και πολλοι απο αυτος εχουν ηδη βεβαρυμενο οργανισμο...το κλειδι ειναι οτι δεν εφαρμοζεις κανενα μετρο περιορισμου αρα και διαδοσης της γριππης πλην του εμβολιασμου!!!
Αμα εκανες το ιδιο με τον κορωνοιο τα νουμερα των νεκρων θα φτανανε στον Θεο!!!
Τι στο διαολο δεν καταλαβαινεις;
Στην Ιταλια και στην Ισπανια εχουν φτασει καθε μερα να εχουν 600 νεκρους και πανω ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!!Αμα τους ειχαν εξω ολους θα ηταν τριπλασια τα νουμερα!!!
Ρε τύπε δεν πας καθολου καλα, πρεπει να το κοιταξεις.Σε εμένα το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά το επανέλαβα σήμερα.
Αν είναι αυτό που έχω που είμαι σίγουρος,αυτός ο ιός είναι σκληρός καριόλης.Δε φαντάζεστε πόσο ύπουλος και σκληρός είναι.Θέλω να τον τσακίσω να του γαμήσω το κέρατο.Μου έχει σπάσει τα αρχίδια.
Εκεί που νομίζεις οτι όλα πάνε καλά,ξαναρχίζει ο πυρετός και η δύσπνοια.Εχεις ένα πόνο στο στήθος σαν κάποιος να σου δαγκώνει τον πνεύμονα.
Και κρατάει πολύ.Πόνοι στα πόδια,πονοκέφαλοι αλλά αυτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με τη δύσπνοια.Κυρίως άμα πας να κάνεις κάτι,γίνεσαι χώμα από την κούραση.
Είναι βέβαια καλύτερα σε σχέση με το Σάββατο και τη Δευτέρα που νοσηλεύθηκα,αλλά πολύς κόσμος θα υποφέρει άσχημα.Την έχουμε πουτσίσει.
Ειδικά όσοι καπνίζουν,έχουν άσθμα ή καρδιακά προβλήματα δύσκολα θα γλιτώσουν τις σοβαρές επιπλοκές.Τους γέρους τους βλέπω στα θυμαράκια άμα κολλήσουνε,είναι πολύ σκληρό αυτό το πράγμα.
Είναι ιός με δόντια ιός με αρχίδια.Μεγάλη πούτσα,δεν το βάζει κάτω έτσι εύκολα ο πούστης.
τριπλασιοι ή θα πεθαιναν οι 50.000-100.000 με υποκειμενα νοσηματα και μετα θα ειχε μικροτερη θνησιμοτητα απο την γριπη?
Γιατί βρίζεις ρε Τάκη;
ελα ντε αυτο ρωταω.
αφου η γριπη παρολο που εχουμε εμβολια και τοσα φαρμακα σκοτωνει 100 το χρονο στην ελλαδα
γιατι δεν κλεινουμε εκκλησιες και σχολεια το χειμωνα να μεταδοθει πολυ λογοτερο και να εχουμε μονο 50 ή 20?
σχολεια μπορουν να γινουν το καλοκαιρι, εκκλησιες δεν ειναι απαραιτητες.
Ρε τύπε δεν πας καθολου καλα, πρεπει να το κοιταξεις.
Προκειμενου να τραβηξεις την προσοχη, φανταζεσαι οτι εχεις τον ιο και μας παραμυθιαζεις.
Λυπαμαι τύπε, δυσκολευομαι να αφηνω αναπαντητη την παπαντζα απο οπου κι αν προερχεταιΟπως ειδες Αλεξ τη τραβηξε μια χαρα τη προσοχη...αντι να τον γραψετε στα αρχιδια σας πιασατε κουβεντουλα μαζι του.
Για οσους κανουν συγκρισεις με την απλη γριπη, να πω οτι η κοινη γριπη σκοτωνει ετησιως περιπου 16 ατομα την ημερα στην Ιταλια, κατ αναλογια πληθυσμου. Ο αριθμος των θυματων απο τον κορονοιο τις τελευταιες μερες ηταν 40 και 50 φορες μεγαλυτερος, επομενως δε μπορει να γινει καμια συγκριση, συν οτι κανεις δεν ξερει που θα σταματησει ο κορωνοιος και αν και ποτε θα βρεθει η θεραπεια-εμβολιο του.
Επομενως καλο ειναι να σταματησουν αυτες οι ατοπες συγκρισεις.