Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (0 μέλη και 189 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ και καλα εισαι και δασκαλος δλδ?
ναι και όταν με ρωτουσαν οι μαθητες μου πριν 2 βδομάδες για τον κορονοιο, τους εφερνα το παράδειγμα του Η1Ν1
που κλεισανε σχολεια για μια ασθενεια πιο ηπια από την γριπη.

0 νεκροι ανηλικοι και στην ιταλια.
αλλα τα νηπιαγωγεία κλειστα και οι εκκλησιες με τους παππούδες που πεθαινουν από κορονοιο ανοικτες.

μπεεεεεεε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
:tooth: :tooth: :tooth:
Eχουν ξεκινησει πολλες επιδημιες απο τη Δυση? Στην Κινα υπαρχουν οι συνθηκες μεταδοσης ασθενειων και λογω της βρωσης αγριων ζωων και λογω των συνθηκων πωλησης του κρεατος και των ιδιων των ζωων στις αγορες.
Δεν ειναι μονο δηλαδη οτι τρωνε τις νυχτεριδες, αλλα απο τις συνθηκες στις αγορες, μπορει η νοσος να μεταδοθει και σε αλλα ζωα που τρωνε και να μεταδοθει η ασθενεια.
Εδω δεν ειναι θεμα ποιος την εχει μεγαλυτερη η να παιζουμε την κολοκυφια, τα πραγματα ειναι 1+1 κανουν 2.
εχουν ξεκινησει  τυπε....ψαξτο λιγο
αλλωστε γιατι νομιζεις οτι εμεις ειμαστε δυση? :tooth: :tooth: :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
ναι και όταν με ρωτουσαν οι μαθητες μου πριν 2 βδομάδες για τον κορονοιο, τους εφερνα το παράδειγμα του Η1Ν1

αλλα τα νηπιαγωγεία κλειστα και οι εκκλησιες με τους παππούδες που πεθαινουν από κορονοιο ανοικτες.

μπεεεεεεε
εσυ εσυ δασκαλος στο μπουστριλικι μονο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι μονο η Κινα ειναι;Η Αφρικη δεν ειναι;Η Ινδια;Κατι φτωχες χωρες στη Νοτια Αμερικη δεν ειναι;

Η Κινα εχει αυτες τις ειδικες διατροφικες συνηθειες καταναλωσης αγριων ζωων ειδικα στιν επαρχια. Αλλα και τις συνθηκες πωλησης.

Δες και το παρακατω αρθρο το οποιο εχει γραψει Κινεζος που διαφωτιζει αρκετα θεματα, γιατι ειδικα στην Κινα συναντωνται οι συνθηκες δημιουργιας παρομοιων επιδημιων.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21

μπεεεεεεε

Το γεγονός ότι πεθαίνουν ελάχιστοι ανήλικοι δεν ελαττώνει την σημαντικότητα του ιού. ΌΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε γονείς ή παππούδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.938
Πόντοι
6.256
Η Κινα εχει αυτες τις ειδικες διατροφικες συνηθειες καταναλωσης αγριων ζωων ειδικα στιν επαρχια. Αλλα και τις συνθηκες πωλησης.

Δες και το παρακατω αρθρο το οποιο εχει γραψει Κινεζος που διαφωτιζει αρκετα θεματα, γιατι ειδικα στην Κινα συναντωνται οι συνθηκες δημιουργιας παρομοιων επιδημιων.

Ναι δεν διαφωνω οτι η Κινα ειναι ολα αυτα που λες...απλα διαφωνω οτι ειναι ΜΟΝΟ η Κινα υγιειονομικη βομβα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το γεγονός ότι πεθαίνουν ελάχιστοι ανήλικοι δεν ελαττώνει την σημαντικότητα του ιού. ΌΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε γονείς ή παππούδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.....
ναι και κλεινουμε μεσα τους παππούδες να μην πανε εκκλησια???????

ή μηπως όχι γιατι η εκκλησια κανει κουμαντο ακομη και όταν παιζονται ανθρώπινες ζωες????

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τυπε εκει που λεει οτι ενημερωνομαστε μονο απο σοβαρες πηγες τρομαξα για λιγο μην τυχον ειχε βαλει λινκ για αυτο το νημα...
  :2funny:
Υπάρχουν παιδιά που ανεβάζουν καλές πληροφορίες.
Λογικότατο να υπάρξουν και χαζομάρες όταν υπάρχει μαζικότητα.
Αλλά όλα εντάξει.
Διαβάζεις, κρίνεις, κρατάς ή πετάς.
Απο σένα εξαρτάται.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aπο το αρθρο που παρεθεσα πριν

A second cultural factor behind the epidemic are traditional Chinese beliefs about the powers of certain foods, which have encouraged some hazardous habits. There is, in particular, the aspect of Chinese eating culture known as “jinbu,” (進補) meaning, roughly, to fill the void. Some of its practices are folklorish or esoteric, but even among Chinese people who don’t follow them, the concept is pervasive.

Oι ειδικες αυτες δοξασιες που επικρατουν σε μερη της κινεζικης επαρχιας, συντεινουν στο να δημιουργουνται συνθηκες διαδοσης νοσων που εχουν ορισμενα ζωα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Ναι δεν διαφωνω οτι η Κινα ειναι ολα αυτα που λες...απλα διαφωνω οτι ειναι ΜΟΝΟ η Κινα υγιειονομικη βομβα.
αυτο
για να φαμε στην δυση τρωμε πολλες φορες χειροτερα....τα ζωα βεβαια ειναι πιο αποδεκτα αλλα το πως εχουν μεγαλωσει αυτα τα ζωα....

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Γιατί ρε μπάμια; Πού είναι το πρόβλημα; Γαμώ την υστερία σας! Στα σούπερ μάρκετ ή στην εκκλησία σε κλειστό χώρα είναι καλύτερα; Άντε, που έχει πάει το σκατό στην κάλτσα από την φοβία σας!  
εισαι τουλαχιστον βλάκας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.877
Πόντοι
9.931
Κοροναϊός : Θετική στον ιό η Φαίη Σκορδά

Θετική στον κοροναϊό διαγνώστηκε η Φαίη Σκορδά.

Την είδηση αποκάλυψε η αγαπημένη παρουσιάστρια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ανάρτηση της Φαίης Σκορδά:
«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κοροναϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική

Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Λογικά θα έχουν κολλήσει τα 2/3 του ΑΝΤ1!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom