Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι με 650 νεκρους και 300.000 καταγεγραμμένα κρούσματα δεν ηταν ειδηση η γριπη στην τουρκια το 2010

και τωρα με 500 νεκρους και 20.000 κρούσματα στο ιραν φορανε τρομοκρατημένοι μασκες.

μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι όταν βγαινει μια καινουρια ασθενεια, aids, H1N1 κλπ γινεται τετοια κινητοποιηση?

ακομη και όταν νεκροι είναι εμφανως λιγοτεροι όπως με τον H1N1 σε σχεση με την γριπη ή τωρα.

δεν καταλαβα δηλαδή με 100 νεκρους και 20.000 κρούσματα γριπης περσι τα σχολεια ηταν ανοικτα , τωρα κλεισανε πριν πεθανει ο πρωτος παππους και με λιγοτερα από 100 κρούσματα την τριτη.

πριν 2 μηνες είχαμε πρόβλημα με την γριπη εμπαινα σε ταξεις και ελειπε το ένα τριτο της ταξης, τωρα ειδα μαθητες μου να κανουν βολτες με ποδηλατο και κανεις να μην εχει κορονοϊο και τα σχολεια κλειστα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
τι να σου εξηγησουν εσενα ρε δυσμοιρε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σωστό ερώτημα...δεν βλέπω να συζητιέται καθόλου.
Λάβε υπόψη σου ότι ο προηγούμενος SARS και ο MERS (που δημιούργησαν επίσης μεγάλα προβλήματα και απώλεια ζωών) συναντώνται  στη νυχτερίδα...
για πες μας λοιπον και εσυ σε μενα τον ασχετο ποσους νεκρους είχαμε από sars και mers και ποσους την ιδια χρονια από την γριπη που δεν σας τρομαζει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αφήνω αυτό εδώ........όλο και κάποιος θα το διαβάσει.Προτείνεται ανεπιφύλακτα για όποιον πιστεύει ότι ο ιός προέκυψε απο μια νυχτερίδα που έφαγε ένα ποντίκι και κατέληξε στο στομάχι ενός Κινέζου κλπ κλπ κλπ κλπ........

Πολυ εξειδικευμενο, αλλα η ουσια ειναι οτι η Κινα , αποτελει μια υγειονομικη βομβα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι να σου εξηγησουν εσενα ρε δυσμοιρε?
οι νεκροι του κορονοιου ξεπερασαν τους νεκρους της γριπης σε 5 χωρες, μπορει και λιγοτερες, από τις 200. και αντι να λεμε για την γριπη που και φετος σκοτωνει παππούδες λεμε για τον κορονοιο.

ελλαδα αυτην την στιγμη 100 νεκροι γριπης.
3 κορονοιου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
για πες μας λοιπον και εσυ σε μενα τον ασχετο ποσους νεκρους είχαμε από sars και mers και ποσους την ιδια χρονια από την γριπη που δεν σας τρομαζει?

Ωχ μωρε βλακα εχεις κολλησε με τη γριππη...οι νεκροι της γριππης που συνεχεια λες ειναι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ανθρωποι που δεν εχουν εμβολιαστει παρολο που υπαρχει η δυνατοτητα.

Ο ιος της γριππης ειναι ενας μελετημενος καλα ιος με γνωστη συμπεριφορα και με δυνατοτητα τοσο προληψης μεσω εμβολιου οσο και αντιμετωπισης μεσω φαρμακου.

Ο κορωνοιος ειναι ενας εντελως καινουριος ιος που με τα μεχρι τωρα στοιχεια εχει και μεγαλυτερη διασπορα,μεγαλυτερο ποσοστο θνησιμοτητας και για τον οποιο δεν υπαρχει ουτε εμβολιο ουτε φαρμακο.

Τι δεν καταλαβαινεις γιατι υπαρχει πανικος;Ειδες στην Ιταλια που μεσα σε ενα μηνα εχουν 1300 νεκρους...ποτε το ειδες αυτο να γινεται στη γριππη τοσο συντομα και με τοσο μεγαλο αριθμο θυματων;

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι με 650 νεκρους και 300.000 καταγεγραμμένα κρούσματα δεν ηταν ειδηση η γριπη στην τουρκια το 2010

και τωρα με 500 νεκρους και 20.000 κρούσματα στο ιραν φορανε τρομοκρατημένοι μασκες.

μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι όταν βγαινει μια καινουρια ασθενεια, aids, H1N1 κλπ γινεται τετοια κινητοποιηση?

ακομη και όταν νεκροι είναι εμφανως λιγοτεροι όπως με τον H1N1 σε σχεση με την γριπη ή τωρα.

δεν καταλαβα δηλαδή με 100 νεκρους και 20.000 κρούσματα γριπης περσι τα σχολεια ηταν ανοικτα , τωρα κλεισανε πριν πεθανει ο πρωτος παππους και με λιγοτερα από 100 κρούσματα την τριτη.

πριν 2 μηνες είχαμε πρόβλημα με την γριπη εμπαινα σε ταξεις και ελειπε το ένα τριτο της ταξης, τωρα ειδα μαθητες μου να κανουν βολτες με ποδηλατο και κανεις να μην εχει κορονοϊο και τα σχολεια κλειστα

Γιατί δεν υπάρχει θεραπεία και γενικότερα δεν υπάρχει γνώση για τον ιό. Επομένως δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί ουσιαστικά παρά μόνο να περιοριστεί...εξού και τα μέτρα που βλέπουμε ...
Αυτό που είπε ο hellraiser...με πρόλαβε ο άτιμος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
οι νεκροι του κορονοιου ξεπερασαν τους νεκρους της γριπης σε 5 χωρες, μπορει και λιγοτερες, από τις 200. και αντι να λεμε για την γριπη που και φετος σκοτωνει παππούδες λεμε για τον κορονοιο.

3 κορονοιου.
εσυ και καλα εισαι και δασκαλος δλδ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Πολυ εξειδικευμενο, αλλα η ουσια ειναι οτι η Κινα , αποτελει μια υγειονομικη βομβα.

Γιατι μονο η Κινα ειναι;Η Αφρικη δεν ειναι;Η Ινδια;Κατι φτωχες χωρες στη Νοτια Αμερικη δεν ειναι;

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

3 κορονοιου.

Μόνο που τους νεκρούς της γρίπης τους μετράς σε ετήσια βάση, ενώ ο κορονοιός είναι εδώ 15-20 μέρες το πολύ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
Ώπα ρε που έγιναν όλοι ειδικοί στους μεταλλαγμένους κορωνοϊούς!!!
Λοιπόν, η πιθανότητα να προκύψει κάποια μεταλλαγή είναι μεταξύ 1/1000 και 1/10000. Και η συντριπτική πλειονότητά τους είναι μη βιώσιμη.
Βεβαίως στο εργαστήριο επενεργούν με μεταλλαξιογόνους παράγοντες (φυσικούς-χημικούς) ώστε να δημιουργήσουν πολύ περισσότερες μεταλλάξεις από όσες δημιουργεί η φύση, με την ελπίδα κάποια από αυτές να είναι βιώσιμη και επιθυμητή...
Αποφασίστε λοιπόν, εάν ο ιός ήταν προϊόν γενετικής μηχανικής (όπως είπε ο επιστήμονας από το ΑΠΘ και έπεσε όλη η Ελλάδα να τον φάει) ή φυσικός. 
ωπα μαγκες ο ειδικος του μπου....μουγκα ολοι
να τον ακουτε να φτιαξετε αντερο απο τα γελια

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν το γνωρίζανε μόνο......κάναν πειράματα αλλάζοντας τη σύνθεσή του.Το 2015.Αυτό λαμβάνεται ώς σοβαρή ένδειξη ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος.Πώς και γιατί ξέφυγε απο τα εργαστήρια του Γιουχάν δεν ξέρω. (το είπαμε στο νήμα ότι στο Γιουχάν έχει βιολογικά εργαστήρια ναι;;;;Δε πολυκοιτάω το νήμα.....)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο Αντισθένη θετικότατη η πρωτοβουλία με το μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

σοβαρα?
ενω οι "δυτικοι" που γαμουν απο πιτσιρικια μεχρι κοτες δεν ειναι ε?

Eχουν ξεκινησει πολλες επιδημιες απο τη Δυση? Στην Κινα υπαρχουν οι συνθηκες μεταδοσης ασθενειων και λογω της βρωσης αγριων ζωων και λογω των συνθηκων πωλησης του κρεατος και των ιδιων των ζωων στις αγορες.
Δεν ειναι μονο δηλαδη οτι τρωνε τις νυχτεριδες, αλλα απο τις συνθηκες στις αγορες, μπορει η νοσος να μεταδοθει και σε αλλα ζωα που τρωνε και να μεταδοθει η ασθενεια.
Εδω δεν ειναι θεμα ποιος την εχει μεγαλυτερη η να παιζουμε την κολοκυφια, τα πραγματα ειναι 1+1 κανουν 2.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Δεν το γνωρίζανε μόνο......κάναν πειράματα αλλάζοντας τη σύνθεσή του.Το 2015.Αυτό λαμβάνεται ώς σοβαρή ένδειξη ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος.Πώς και γιατί ξέφυγε απο τα εργαστήρια του Γιουχάν δεν ξέρω. (το είπαμε στο νήμα ότι στο Γιουχάν έχει βιολογικά εργαστήρια ναι;;;;Δε πολυκοιτάω το νήμα.....)

Η ένδειξη δεν είναι απόδειξη. Φυσικό είναι  να γίνεται έρευνα σε ιους αυτού του τύπου, αλλιώς πως θα κατανοηθεί το cross species transmission? Εντέλει οι ερευνητές προειδοποίησαν ακριβώς για τον κίνδυνο μετάδοσης. Αν ηταν για κακούς σκοπούς δεν νομίζω ότι θα δημοσίευαν τα αποτελέσματα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Μπράβο Αντισθένη θετικότατη η πρωτοβουλία με το μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Τυπε εκει που λεει οτι ενημερωνομαστε μονο απο σοβαρες πηγες τρομαξα για λιγο μην τυχον ειχε βαλει λινκ για αυτο το νημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom