iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Αρχισανε και στην Ελλαδα τυποι να βγαινουν στα μπαλκονια να τραγουδουν... :S :S :S
[facebook] ]
Αρχισανε και στην Ελλαδα τυποι να βγαινουν στα μπαλκονια να τραγουδουν... :S :S :S
[facebook] ]
Λογικά θα έχουν κολλήσει τα 2/3 του ΑΝΤ1!!
Μέχρι τέλος απριλίου να υπάρχει εμβόλιο στην αγορά ;;;
Πολύ χλωμό .
Είναι εμβόλιο που θα το χτυπήσουν κάποια δις .
Τυπε τη μεγαλη μπαζα θα την κανουνε με το εμβολιο,
Τυπαρα μου τα εμβολια και τα φαρμακα καλυπτονται απο τα εθνικα υγειονομικα συστηματα...αρα η οποια μπαζα θα γινει σε κρατικο επιπεδο και οχι σε ατομικο.
Aπο το αρθρο που παρεθεσα πριν
A second cultural factor behind the epidemic are traditional Chinese beliefs about the powers of certain foods, which have encouraged some hazardous habits. There is, in particular, the aspect of Chinese eating culture known as “jinbu,” (進補) meaning, roughly, to fill the void. Some of its practices are folklorish or esoteric, but even among Chinese people who don’t follow them, the concept is pervasive.
Oι ειδικες αυτες δοξασιες που επικρατουν σε μερη της κινεζικης επαρχιας, συντεινουν στο να δημιουργουνται συνθηκες διαδοσης νοσων που εχουν ορισμενα ζωα.
σκασε ρε...πιπα εισαι για ολους δεν το βλεπεις?Πάψε να ασχολείσαι με τους άλλους και να χύνεις τον εμετό σου σε όποιον δεν υποστηρίζει αυτά που πιστεύεις εσύ.
χμ...δεν απαντω
ψαξε εσυ
διαφωνω....Ρε τυπε μη μου αναφερεις την Ισπανικη γριπη του 1918, η το Μαυρο Θανατο του 1340. Για σημερα, με τις σημερινες συνθηκες μιλαμε. Καιπροηγουμενες επιδημιες, ειχαν ξεκινησει απο την Κινα, πχ sars το 2002
The 2002–2004 SARS outbreak involving severe acute respiratory syndrome (SARS) originated in Foshan, China in November 2002. Over 8,000 people were infected, and at least 774 died worldwide.[1]
Δεν ειναι τυχαιο οτι απο χωρες τεχνολογικα και βιομηχανικα αναπτυγμενες , μονο απο την Κινα ξεκινανε επιδημιες.
τι να πεις...συνάδελφος ιατρός ανέβασε στο φβ το εξης (με τη γνωστή-άγνωστη επιστήμονα/αστροναυτη/εξωγήινη Αντωνιάδου)..και από κάτω άλλοι συνάδελφοι της έκαναν λάικ
η χώρα αυτή δεν έχει τύχη
τα έχουμε πει αυτά!
ναι και κλεινουμε μεσα τους παππούδες να μην πανε εκκλησια???????
ή μηπως όχι γιατι η εκκλησια κανει κουμαντο ακομη και όταν παιζονται ανθρώπινες ζωες????
Ολα αυτα που λες γνωστα και ισχυουν...προσφατα διαβασα οτι με αφορμη τη νεα επιδημια το Κινεζικο κρατος αποφασισε να επιβαλει απαγορευση καταναλωσης αγριων ζωων.Τωρα το ποσο θα εφαρμοστει αυτο σε ενα πληθυσμο 1.5 δις ειναι αλλο θεμα...
Υγειονομικες βομβες ομως υπαρχουν πολλες και δεν ειναι μονο απο τη καταναλωση ακαταλληλων τροφιμων....
Τυπε εκει που λεει οτι ενημερωνομαστε μονο απο σοβαρες πηγες τρομαξα για λιγο μην τυχον ειχε βαλει λινκ για αυτο το νημα...
διαφωνω....
Το αφήνω εδώ με επιφύλαξη
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1215859;image[/img[/URL]]
[/quote]
photoshop ειναι τυπε. και σε χαμηλη αναλυση για να κρυφτουνε οι ατελειες. :S :S :S
ναι αλλα ειδαμε και στην ελλαδα ατομα να φορανε μασκα λογω… sars.Ρε τυπε μη μου αναφερεις την Ισπανικη γριπη του 1918, η το Μαυρο Θανατο του 1340. Για σημερα, με τις σημερινες συνθηκες μιλαμε. Καιπροηγουμενες επιδημιες, ειχαν ξεκινησει απο την Κινα, πχ sars το 2002
The 2002–2004 SARS outbreak involving severe acute respiratory syndrome (SARS) originated in Foshan, China in November 2002. Over 8,000 people were infected, and at least 774 died worldwide.[1]
Δεν ειναι τυχαιο οτι απο χωρες τεχνολογικα και βιομηχανικα αναπτυγμενες , μονο απο την Κινα ξεκινανε επιδημιες.
ε ρε συ...Σε τι διαφωνεις? Οτι τελευταια μεγαλη επιδημια που ξεκινησε απο τη Δυση ηταν πριν 100 χρονια? Δε ξερω καποια πιο προσφατη, οντως.
ναι αλλα ειδαμε και στην ελλαδα ατομα να φορανε μασκα λογω… sars.
ναι στην ελλαδα με τους.... ΜΗΔΕΝ νεκρους από sars βλέπαμε τοτε ατομα να φορανε μασκα!!!!
Κοροναϊός : Θετική στον ιό η Φαίη Σκορδά
Θετική στον κοροναϊό διαγνώστηκε η Φαίη Σκορδά.
Την είδηση αποκάλυψε η αγαπημένη παρουσιάστρια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
H ανάρτηση της Φαίης Σκορδά:
«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κοροναϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική
Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».
Λογικά θα έχουν κολλήσει τα 2/3 του ΑΝΤ1!!