Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Σου απαντησα χωρις προσβολες και επειδη εισαι αυτιστικος μαλακας το πρωτο πραγμα που εγραψες ηταν στα αρχιδια μου οι συνανθρωποι μου....αρα λοιπον αυτοματα στα αρχιδια μου και εσυ.

Εσυ παιδικο σταθμο εχεις τελειωσει;
αν δεις σε αλλο νημα αντιπαραθεσης με τον τρομπαδουρο θα δεις τι εχω τελειωσει και δεν ειναι σε ρουμανικο πανεπιστημιο:2funny:. βεβαια οταν του ειπα αν θελει να βαλουμε στοιχημα για καποιο λογο κωλωσε και τα γυρισε :confused: και μετα αρχισε να φτιαχνει ποστ και να βαζει κλωνους:headbang:
εδω εβγαλες και τον ιωαννιδη ασχετο. ποιος? το παρταλι που καθεται και γραφει μπου στα 46 του και μας ελεγε για ανοσια της αγελης στο 70 %. τι να κλασει ο ιωαννιδης μπροστα σου:confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Αυτο το παιχνιδακι σε μενα δεν περναει τυπακο...και τις προαλλες σε ρωτησα να εξηγησεις τι λες και αρχισες τις πιπες για μασημενες τροφες.Παραθεσε ακριβως τι θελεις να πεις και θα σου απαντησω....
τυπακο να πεις τη θεια σου -τις παπαριες που λες ντε και καλα οτι για ολα φταινε οι ανεμβολιαστοι πες τα αλλου εισαι ψευτης -
και τι εισαι ρε μεγαλε εσυ? ειναι το σαιτ δικο σου? εισαι ο αρχηγός της φυλης ? εισαι ο αλανθαστος παπας ? η ο φαραω θεος επι της γης υφακι στα φιλαρακια σου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπακο να πεις τη θεια σου -τις παπαριες που λες ντε και καλα οτι για ολα φταινε οι ανεμβολιαστοι πες τα αλλου εισαι ψευτης -
και τι εισαι ρε μεγαλε εσυ? ειναι το σαιτ δικο σου? εισαι ο αρχηγός της φυλης ? εισαι ο αλανθαστος παπας ? η ο φαραω θεος επι της γης υφακι στα φιλαρακια σου
Τυπακο εισαι ενας καραγκιοζης ψεκας το εχουμε καταλαβει ολοι....πες μας για τη Δανικη μελετη λοιπον παραθεσε στοιχεια!!!Και ασε τις οικογενειες μουνοπανο μην σε παρει και σε σηκωσει!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Τυπακο εισαι ενας καραγκιοζης ψεκας το εχουμε καταλαβει ολοι....πες μας για τη Δανικη μελετη λοιπον παραθεσε στοιχεια!!!Και ασε τις οικογενειες μουνοπανο μην σε παρει και σε σηκωσει!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
αν δεις σε αλλο νημα αντιπαραθεσης με τον τρομπαδουρο θα δεις τι εχω τελειωσει και δεν ειναι σε ρουμανικο πανεπιστημιο:2funny:. βεβαια οταν του ειπα αν θελει να βαλουμε στοιχημα για καποιο λογο κωλωσε και τα γυρισε :confused: και μετα αρχισε να φτιαχνει ποστ και να βαζει κλωνους:headbang:
εδω εβγαλες και τον ιωαννιδη ασχετο. ποιος? το παρταλι που καθεται και γραφει μπου στα 46 του και μας ελεγε για ανοσια της αγελης στο 70 %. τι να κλασει ο ιωαννιδης μπροστα σου:confused:
Ενα μουνοπανο εισαι και τιποτα αλλο....ανθρωπος που λεει στα αρχιδια μου οι συνανθρωποι μου ειναι για φτυσιμο και χεσιμο στη μαπα.Τραβα γαμησου λοιπον και μην μου σκοτιζεις αλλο τα αρχιδια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
μονος σου? τι να γαμησεις μωρη πουτσα του λαγου πανηβλακα που εχεις μαλωσει με ολο τον κοσμο
Μονο με κατι ζωα σαν και σενα τσακωνομαι...κατι θρασυδειλα πουστρακια που οταν τους λες βαλε μου αποδειξεις για αυτα που λες το γυρνανε στις θειες και στο Καλαματιναο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
παιδια η τριτη δοση δουλευει μην λεμε μαλακιες...η κυρα τριτη μερα με κοβιντ με ελαχιστα συμπτωματα και εγω ακομα δεν εχω κολλησει
Μετα την 6η μερα θα πεις με σιγουρια οτι ξεπερασε το κινδυνο.
Εσυ αν ησουν κοντα της παιζει να κολλησες θα εμφανιστουν τα συμπτωματα μετα απο 4 με 5 μερες απο την επαφη.
Περαστικα σας ευχομαι και μακαρι να το περάσετε στο ποδι.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ενα μουνοπανο εισαι και τιποτα αλλο....ανθρωπος που λεει στα αρχιδια μου οι συνανθρωποι μου ειναι για φτυσιμο και χεσιμο στη μαπα.Τραβα γαμησου λοιπον και μην μου σκοτιζεις αλλο τα αρχιδια.
τυπε επειδη ισως εκτροχιαστηκε η συζητηση και με δικο μου φτιαξιμο ας εξηγησω τι εννοω.
αν ενας γερος εμβολιαστηκε με ενα σκευασμα το οποιο ειναι υποτιθεται αποτελεσματικο γτ να κατσω να τον προστατευσω και εγω? ειναι σαν να μου λες αν ερθει ενας γερος να μου πει θελω 100 ευρω να του τα δωσω. γτ? του χρωσταω κατι? οπου 100ευρω βαλε την ελευθερια μου σαν ατομο.
αν θες να κατηγορισεις καποιον κατηγορισε το εμβολιο που δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο και αν καποιος το κανει μπορει παλι να πεθανει.
τωρα οτι πρεπει να το κανουν οι μεγαλοι για να μην πιανουν μεθ συμφωνω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε άνθρωπε, αφού δεν μπορείς να κάνεις μια απλή μέθοδο (αριθμητική του Δημοτικού), γιατί επιμένεις να γράφεις ποσοστά; δεν καταλαβαίνεις πως ξευτιλίζεσαι;
Ρωτα ποσοι στις μεθ εχουν κανει εστω ενα μπολιο και μετα βγαλε πσοσοστα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αν κατάλαβα καλά, αφού θα μεταναστεύσεις, δεν έχεις κάποια άτομα να σε κρατάνε στην Ελλάδα; φίλους, συγγενείς κλπ;
Θα επικοινωνω μεσω βαιμπερ με τα φιλαρακια και με τους γονεις.
Αυτο που με κραταει ελλαδα ειναι τα μπουρδελα δεν ξερω αν τη παλεψω χωρις μπουρδελο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αλλας ας πουμε οτι δεν κινδυνευεις....αμα κανανε ολοι το ιδιο με σενα και δεν εμβολιαζονταν δεν θα τελειωναμε ποτε με την ολη ιστορια.Γιατι εσεις απο τη μια θα εισασταν εργοστασια παρασκευης μεταλλαξεων και απο την αλλη θα κολλουσατε πιο ευκολα τους ευπαθεις εμβολιασμενους και θα διαλυατε το ΕΣΥ.

Αμα θελεις να ξεμπερδεψουμε με αυτον τον εφιαλτη μια ειναι η λυση....ο εμβολιασμος του παγκοσμιου πληθυσμου σε ποσοστο απο 80% και πανω.Τοτε θα γινει ενδημικος ο ιος και θα τελειωσουν ολα.

Οσο ο μισος πλανητης ειναι ανεμβολιαστος δεν θα τελειωσει τιποτα.....
Σου εγραψα αυτο μαλακα και η απαντηση ηταν στα αρχιδια μου εσεις οι γεροι...τι θελεις να συζητησουμε αφου εχεις το μυαλο μιας αμοιβαδας.

Η μεταλλαξη Δελτα απο που ξεκινησε;Απο Ινδια που ηταν ολοι ανεμβολιαστοι....
Η μεταλλαξη Ομικρον απο που ξεκινησε;Απο Αφρικη που ηταν ολοι ανεμβολιαστοι....

Μπες σε οποιοδηποτε ιατρικο σαιτ και διαβασε αφου εισαι και μορφωμενος οπως ισχυριζεσαι να δεις τι λενε για τις μεταλλαξεις και ποιοι ευθυνονται για αυτες....ολα τα αλλα ειναι πιπες να χανουμε το χρονο μας.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Σου εγραψα αυτο μαλακα και η απαντηση ηταν στα αρχιδια μου εσεις οι γεροι...τι θελεις να συζητησουμε αφου εχεις το μυαλο μιας αμοιβαδας.

Μπες σε οποιοδηποτε ιατρικο σαιτ και διαβασε αφου εισαι και μορφωμενος οπως ισχυριζεσαι να δεις τι λενε για τις μεταλλαξεις και ποιοι ευθυνονται για αυτες....ολα τα αλλα ειναι πιπες να χανουμε το χρονο μας.
μα το οτι βγηκε η Ο που ειναι πιο ηπια θετικο δεν ειναι. ναι η οχι?

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Μονο με κατι ζωα σαν και σενα τσακωνομαι...κατι θρασυδειλα πουστρακια που οταν τους λες βαλε μου αποδειξεις για αυτα που λες το γυρνανε στις θειες και στο Καλαματιναο.
βρε βλαξ που αμα κοψεις το τρολαρισμα τις ειρωνιες και τις βρισιες δεν εχεις τι ναπεις τιποτα η αντζελα δημητριου περισσότερα θα ελεγε - εισαι ο βλακας που νομιζει μορφωση και επαγγελματικη/μαθησιακη εξειδικευση που παιρνει καποιος με ενα πτυχιο ειναι το ιδιο πραγμα- χαμενος χρονος εισαι σαλτα και γαμησου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
παιδια η τριτη δοση δουλευει μην λεμε μαλακιες...η κυρα τριτη μερα με κοβιντ με ελαχιστα συμπτωματα και εγω ακομα δεν εχω κολλησει
Eννοειται ρε τυπε,αφού ο μπουρλσκος μάς έδωσε φερραρικο( ελπίζω όχι την f488 pista) :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Και η βρετανικη μεταλλαξη απο ηρθε ρε εξυπνοπουλι?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
βρε βλαξ που αμα κοψεις το τρολαρισμα τις ειρωνιες και τις βρισιες δεν εχεις τι ναπεις τιποτα η αντζελα δημητριου περισσότερα θα ελεγε - εισαι ο βλακας που νομιζει μορφωση και επαγγελματικη/μαθησιακη εξειδικευση που παιρνει καποιος με ενα πτυχιο ειναι το ιδιο πραγμα- χαμενος χρονος εισαι σαλτα και γαμησου
Τελειωσες;Σαλτα γαμησου καθυστερημενε ψεκα και φερε και τις εισπραξεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η βρετανικη μεταλλαξη απο ηρθε ρε εξυπνοπουλι?
Απο την Αγγλια Βιταμα που ΠΑΛΙ ηταν ανεμβολιαστοι γιατι δεν υπηρχαν ακομα εμβολια....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
μα το οτι βγηκε η Ο που ειναι πιο ηπια θετικο δεν ειναι. ναι η οχι?
Και βεβαια ειναι θετικο αλλα πολυ ευκολα θα μπορουσε να βγει μια μεταλλαξη και να ειναι πολυ χειροτερη οπως εγινε με την Δελτα....και επισης επειδη βγηκε η Ομικρον δεν σημαινει οτι καθαρισαμε.Οσο υπαρχουν τοσο πολλοι ανεμβολιαστοι πολυ ευκολα μπορει να βγει μια αλλη μεταλλαξη και να ειναι χειροτερη και απο την Δελτα....

Γιαυτο λεω τοση ωρα οτι τωρα πρεπει να εμβολιαστουν ολοι που εχουμε την Ομικρον και ειναι ευνοικο το σεναριο για εμας...

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Και βεβαια ειναι θετικο αλλα πολυ ευκολα θα μπορουσε να βγει μια μεταλλαξη και να ειναι πολυ χειροτερη οπως εγινε με την Δελτα....και επισης επειδη βγηκε η Ομικρον δεν σημαινει οτι καθαρισαμε.Οσο υπαρχουν τοσο πολλοι ανεμβολιαστοι πολυ ευκολα μπορει να βγει μια αλλη μεταλλαξη και να ειναι χειροτερη και απο την Δελτα....

Γιαυτο λεω τοση ωρα οτι τωρα πρεπει να εμβολιαστουν ολοι που εχουμε την Ομικρον και ειναι ευνοικο το σεναριο για εμας...
οσο πιο μεταδοτικη ειναι μια μεταλλαξη τοσο λιγοτερο φονικη δεν ειναι? και οσο πιο μεταδοτικη τοσο πιο ευκολα δεν επικρατει? αρα η ομικρον δεν ειναι λογικο να επικρατησει ακομα και στο υποθετικο σεναριο που λες? :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
οσο πιο μεταδοτικη ειναι μια μεταλλαξη τοσο λιγοτερο φονικη δεν ειναι? και οσο πιο μεταδοτικη τοσο πιο ευκολα δεν επικρατει? αρα η ομικρον δεν ειναι λογικο να επικρατησει ακομα και στο υποθετικο σεναριο που λες? :confused:
Οχι...η Δελτα ηταν πολυ πιο μεταδοτικη απο την Αλφα αλλα ταυτογχρονα προκαλουσες πολλες περισσοτερες νοσηλειες και θανατους.

Και προφανως οσο ειναι πιο μεταδοτικη τοσο πιο ευκολα επικρατει....αλλα και η Αλφα ειχε επικρατησει και μετα εμφανιστηκε η Δελτα και μετα η Ομικρον και μετα σιγουρα θα υπαρξει καποια αλλη μεταλλαξη.

Το θεμα ειναι θα συνεχισει την ιδια ηπια πορεια της Ομικρον ή τη πιο βαρια της Δελτα;Αυτο ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξερει στα σιγουρα μονο υποθεσεις κανουν....θελεις να το τζογαρεις τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom