Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Τη λεει σε ολους και φλεξαρει σε ολα τα νηματα δεσμιδες χαρτονομισματα οτι τα χει μονο για τις ρωσιδες του . Στοιχημα του προτεινα σε συμβολαιογραφο και αρχισε να τα μασαει . Μαλλον φιλος του εισαι αγαπητε @RETRO , σορι αλλα εχω αλλεργια σε επιδειξιες δεν ηθελα να στον θιξω
Τυπε πρεπει να την εχει κορνιζαρει αυτη τη φωτογραφια στην υπογεια γκαρσονιερα του.... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Τη λεει σε ολους και φλεξαρει σε ολα τα νηματα δεσμιδες χαρτονομισματα οτι τα χει μονο για τις ρωσιδες του . Στοιχημα του προτεινα σε συμβολαιογραφο και αρχισε να τα μασαει . Μαλλον φιλος του εισαι αγαπητε @RETRO , σορι αλλα εχω αλλεργια σε επιδειξιες δεν ηθελα να στον θιξω
τυπε για καποιο λογο οι λεφταδες του μπου που εχουν τα 1000αρικα για στραγαλια οταν τους πεις να τα πονταρουν ξαφνικα γινονται γρια που πουλαει κερακια και προσεχει μεχρι και το 20λεπτο :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
τυπε για καποιο λογο οι λεφταδες του μπου που εχουν τα 1000αρικα για στραγαλια οταν τους πεις να τα πονταρουν ξαφνικα γινονται γρια που πουλαει κερακια και προσεχει μεχρι και το 20λεπτο :confused:
Ετσι γινανε λεφταδες κανοντας τα μασουρια...αμα ηταν χαμενα κορμια αλογομουρηδες σαν και σας δεν θα ειχαν δεκαρα τωρα. :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Ετσι γινανε λεφταδες κανοντας τα μασουρια...αμα ηταν χαμενα κορμια αλογομουρηδες σαν και σας δεν θα ειχαν δεκαρα τωρα. :confused: :confused: :confused:
ο τζορτζ μπεστ δεν ηταν που ειχε πει οτι εφαγε τα λεφτα του σε γυναικες και αυτοκινητα και τα υπολοιπα τα σπαταλησε? ακολουθω αυτο το μοττο με το ταπεινο μου κομποδεμα. :wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
ο τζορτζ μπεστ δεν ηταν που ειχε πει οτι εφαγε τα λεφτα του σε γυναικες και αυτοκινητα και τα υπολοιπα τα σπαταλησε? ακολουθω αυτο το μοττο με το ταπεινο μου κομποδεμα. :wanker:
Αυτος ηταν τυπε....αλλα οταν το συκωτι του ειχε γινει μπλε μαρε και πεθαινε κατι μου λεει οτι το μετανοιωσε τουλαχιστον οσον αφορα το ποτο.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
674
Πόντοι
86
Αυτος ηταν τυπε....αλλα οταν το συκωτι του ειχε γινει μπλε μαρε και πεθαινε κατι μου λεει οτι το μετανοιωσε τουλαχιστον οσον αφορα το ποτο.
σεξ αυστηρα με καποτα και ωραια αμαξια χωρις καγκουριες δεν εβλαψαν κανεναν νομιζω. για το ποτο συμφωνω. ποτο και τσιγαρο τα αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι :)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειχε πει και το αλλο.
"το 1969 εκοψα τις γυναικες και το ποτο. Ηταν τα χειροτερα 20 λεπτα της ζωης μου"

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Για να κλείσεις ραντεβού για εμβόλιο το έχουνε κάνει πιρινικη φυσική.. Ζητάνε ένα σωρό κωδικουα.. Γιατί άραγε? Θα έπρεπε απλά να έβαζες το ο ομα σου αριθμό ταυτότητας και να εκλείνες ένα ραντεβού.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ωραια συγκριση κανεις τυπε....μια μικρη λεπτομερεια ομως.Τοτε στην αρχη που δεν ειχαμε τα εμβολια ειχαμε το αρχικο στελεχος του ιου ενω με το που κυκλοφορησαν τα εμβολια ειχαμε το Δελτα στελεχος που ειχε πολυ μεγαλυτερη νοσηροτητα και θνητοτητα απο το αρχικο στελεχος.

Παρολο λοιπον που τα εμβολια ειχαν φτιαχτει για το αρχικο στελεχος συνεχισαν να ειναι αποτελεσματικα και με το καινουριο στελεχος και ετσι γλυτωσαμε απο πολλες νοσηλειες και θανατους.Χωρις αυτα θα γινοταν της πουτανας στα νοσοκομεια και θα επρεπε συνεχεια να κλεινομαστε σπιτια μας οποτε υπηρχε εξαρση.

Θελεις και αλλο παραδειγμα;Δες Πορτογαλια τωρα...ιδιος αριθμος κρουσματων πανω κατω με Ελλαδα αλλα αυτοι επειδη εχουν εμβολιαστει σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο εχουν πολυ λιγοτερους θανατους και διασωληνωσεις.

Τυχαιο μαλλον....
Για σχολίασε το παρακάτω:

Απόσπασμα απο τη συνέντευξη Μητσοτάκη για τα μονοκλωνικά:''Κυριάκος Μητσοτάκης: Προμηθευτήκαμε τις θεραπείες από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη, από τη στιγμή που πήραν έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.(EMA)Αν κάποιοι ήθελαν να δίνουμε θεραπείες χωρίς έγκριση να έρθουν να μας το πουν.''

Και τώρα διαβαστε:
Για τα νέα χάπια της Merck η κ. Γκάγκα επισήμανε: ότι θα χρειάζεται η συγκατάθεση του ασθενούς, καθώς τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν έχουν λάβει ακόμα την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).
Τα εχω εξηγησει 1 εκ φορες....αντε παμε αλλη μια.

Εσυ κοιτας τη παρτη σου....λες ειμαι 30αρης,υγιης δεν κινδυευω να πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι.Καταρχην και εσυ κινδυνευεις απλα πολυ λιγοτερο απο τις μεγαλυτερες ηλικιες.Σημερα διαβαζα οτι πεθανε 17χρονων παλικαρι απο κορωνοιο.Ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει το ανοσοποιητικο σου γιαυτο ειναι τοσο πουστικος αυτος ο ιος.

Αλλας ας πουμε οτι δεν κινδυνευεις....αμα κανανε ολοι το ιδιο με σενα και δεν εμβολιαζονταν δεν θα τελειωναμε ποτε με την ολη ιστορια.Γιατι εσεις απο τη μια θα εισασταν εργοστασια παρασκευης μεταλλαξεων και απο την αλλη θα κολλουσατε πιο ευκολα τους ευπαθεις εμβολιασμενους και θα διαλυατε το ΕΣΥ.

Αμα θελεις να ξεμπερδεψουμε με αυτον τον εφιαλτη μια ειναι η λυση....ο εμβολιασμος του παγκοσμιου πληθυσμου σε ποσοστο απο 80% και πανω.Τοτε θα γινει ενδημικος ο ιος και θα τελειωσουν ολα.

Οσο ο μισος πλανητης ειναι ανεμβολιαστος δεν θα τελειωσει τιποτα.....
Τον κανόνα της επιδημιολογιας ότι δεν πρέπει να εμβολιάζεται ο γενικός πληθυσμός εν μέσω πανδημίας τον ξέρεις;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Και βεβαια ειναι θετικο αλλα πολυ ευκολα θα μπορουσε να βγει μια μεταλλαξη και να ειναι πολυ χειροτερη οπως εγινε με την Δελτα....και επισης επειδη βγηκε η Ομικρον δεν σημαινει οτι καθαρισαμε.Οσο υπαρχουν τοσο πολλοι ανεμβολιαστοι πολυ ευκολα μπορει να βγει μια αλλη μεταλλαξη και να ειναι χειροτερη και απο την Δελτα....

Γιαυτο λεω τοση ωρα οτι τωρα πρεπει να εμβολιαστουν ολοι που εχουμε την Ομικρον και ειναι ευνοικο το σεναριο για εμας...
Για εξήγησέ μας ρε γιατρέ, πως μεταλλασεται ο ιός λόγω των ανεμβολίαστων;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.320
Πόντοι
3.656
Ρωτα ποσοι στις μεθ εχουν κανει εστω ενα μπολιο και μετα βγαλε πσοσοστα.
γιατί να ρωτήσω; εδώ είναι οι αριθμοί. Ποσοστό ανεμβολίαστων Ενηλίκων: 22%, Ποσοστό ανεμβολίαστων στους διασωληνωμένους: 84% Έχω όμως την αίσθηση πως θα μου πεις πως οι αριθμοί αυτοί είναι μαγειρεμένοι, κι ας μην μπορείς να το αποδείξεις . πηγή Καθημερινή απεικόνιση στοιχείων ΕΟΔΥ και εβδομαδιαίων ECDC

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.320
Πόντοι
3.656
Θα επικοινωνω μεσω βαιμπερ με τα φιλαρακια και με τους γονεις.
Αυτο που με κραταει ελλαδα ειναι τα μπουρδελα δεν ξερω αν τη παλεψω χωρις μπουρδελο
δεν έχω πάει Κούβα. Έχω κάνει τρία χρόνια έρευνα πριν καταλήξω Ταιλάνδη. Όλοι οι γνώστες έλεγαν πως για να κάνεις πραγματικό παιχνίδι στην Κούβα, με γκόμενες κλπ, πρέπει να γνωρίζεις Ισπανικά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για να κλείσεις ραντεβού για εμβόλιο το έχουνε κάνει πιρινικη φυσική.. Ζητάνε ένα σωρό κωδικουα.. Γιατί άραγε? Θα έπρεπε απλά να έβαζες το ο ομα σου αριθμό ταυτότητας και να εκλείνες ένα ραντεβού.
Γιατι λες διαρκως βλακειες?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εγω θα ελεγα φιλε να πηγαιναν ολοι στα φαρμακεία να το εκαναν.
Στα αντιγριπικα δινουμε ονομα και στοιχεια?στο μαντου και στα λοιπα?
Σε κανενα παρα μονο στο κορονοεμβολιο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Για σχολίασε το παρακάτω:

Απόσπασμα απο τη συνέντευξη Μητσοτάκη για τα μονοκλωνικά:''Κυριάκος Μητσοτάκης: Προμηθευτήκαμε τις θεραπείες από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη, από τη στιγμή που πήραν έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.(EMA)Αν κάποιοι ήθελαν να δίνουμε θεραπείες χωρίς έγκριση να έρθουν να μας το πουν.''

Και τώρα διαβαστε:
Για τα νέα χάπια της Merck η κ. Γκάγκα επισήμανε: ότι θα χρειάζεται η συγκατάθεση του ασθενούς, καθώς τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν έχουν λάβει ακόμα την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).

Τον κανόνα της επιδημιολογιας ότι δεν πρέπει να εμβολιάζεται ο γενικός πληθυσμός εν μέσω πανδημίας τον ξέρεις;
Τι να σχολιασω;Οτι ειναι καραγκιοζης και ψευτης ο Μητσοτακης;Ολοι το ξερουμε....

Οσο για τον κανονα της επιδημιολογιας που αναφερεις μπορεις να μας κανεις μια παραθεση σε καποιο επισημο επιστημονικο αρθρο που να τον αναφερει;Γιατι τι να σου πω ρε φιλε στη σχολη δεν μας ειχαν πει κατι τετοιο.... :tooth:

Αλλα ενταξει δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι αυτο ειναι μια πιπα γιατι εχουν υπαρξει απειρες περιπτωσεις που εχουν γινει εμβολιασμοι εν μεσω πανδημιας με πιο προσφατη εκεινη για την Εμπολα με πειραματικοτατο μαλιστα εμβολιο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για εξήγησέ μας ρε γιατρέ, πως μεταλλασεται ο ιός λόγω των ανεμβολίαστων;
Τα εχω εξηγησει 1εκ φορες δεν θα καθομαι να γραφω συνεχεια τα ιδια στον καθενα....ψαξε στο ιντερνετ ή διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.500
Πόντοι
1.446
γιατί να ρωτήσω; εδώ είναι οι αριθμοί. Ποσοστό ανεμβολίαστων Ενηλίκων: 22%, Ποσοστό ανεμβολίαστων στους διασωληνωμένους: 84% Έχω όμως την αίσθηση πως θα μου πεις πως οι αριθμοί αυτοί είναι μαγειρεμένοι, κι ας μην μπορείς να το αποδείξεις . πηγή Καθημερινή απεικόνιση στοιχείων ΕΟΔΥ και εβδομαδιαίων ECDC
Τι προσπαθεις τωρα και εσυ να βγαλεις ακρη...........................

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018