You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ε οχι και μπατιρης ο Νασος ρε νιμου που τον εχω κανει CEO των off shore μου!!!5-10 ατομα εδω μεσα το φυσαμε το παραδακι...
δεν ειμαστε ολοι μπατιρηδες σαν τον νασο αθανασιαδη...
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Αν πετάξει βεντάλια ο τρόβας θα τηρηθεί μερικών λεπτών σιγή…?τροβαδουρος τυπε μενει και ΝΟΤΙΑ. ειναι γνωστο οτι οι πλουσιοι ποσταρουν για το ποσο πλουσιοι ειναι σε ανωνυμο φορουμ με καθε ευκαιρια
εσυ καντινιερης δεν εισαι?Ε οχι και μπατιρης ο Νασος ρε νιμου που τον εχω κανει CEO των off shore μου!!!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ιδιοκτητης φραντσαιζ μπεργκεραδικων.....εσυ καντινιερης δεν εισαι?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.414
- Πόντοι
- 12.756
θα βγουνε πιστολια τυπεανίερη συμμαχία τυπου ζεστυ και τυπου νικτζ και συντονισμένη επίθεση στα σεβαστά μέλη νιπλη και τροβαδουρο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Αυτο το νημα παντως εκει κοντα στα μεσανυχτα γαμιεται στο τρολαρισμα...με αρεσει.
εγω ειμαι μικρος μπροστα σε αυτα τα μεγαθηρια. μονο οτι μου εχουν δωσει οι γονεις μου εχω και κατι οικονομιες απορω γτ ειμαι στο μπου ωρες ωρες. ο τυπος λεκλερ με καλεσε σε σταντοφ μια φορα αλλα κωλωσα γτ ειμαι μπατιρηςανίερη συμμαχία τυπου ζεστυ και τυπου νικτζ και συντονισμένη επίθεση στα σεβαστά μέλη νιπλη και τροβαδουρο
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μαλακές που φτάσαμε, ο σπανομαριας ποσταρε ζόρι 30.000 και νομίζει πως είναι ο Λάτσης...
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα ο δημητρακης αγόραζε τις μπότες με το φιδίσιο το δέρμα και δερμάτινα μπουφαν από τα πιο ακριβα της ρωσίαςλειπει γαμησετα1990 που χαλαει 70κ το χρονο σε ρουχα και δαχτυλιδια με σκελετους και καρφια. απαραιτητα αξεσουαρ για να γαμησεις
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Αυτα ειναι για τις Ρωσσιδες μονο κακεντρεχη....Μαλακές που φτάσαμε, ο σπανομαριας ποσταρε ζόρι 30.000 και νομίζει πως είναι ο Λάτσης...
απο αποψη εμενε σε εκεινο το σπιτι που ηταν σαν να ζουσαν 10 πακι μεσα?τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα ο δημητρακης αγόραζε τις μπότες με το φιδίσιο το δέρμα και δερμάτινα μπουφαν από τα πιο ακριβα της ρωσίας
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
δεν υπαρχει φωτογραφια που κυκλοφορει στο πακισταν και δεν ειναι μεσα ο νασος ρε τυπε...στις ουρες στα πορδελα στο μεταξι στοιβαγμενος αναμεσα σε πακια και αφγανους....στην μενανδρου αναμεσα σε αλγερινους μπουκαδωρους και πρεζακια...στα σκαλια του ικα πλαϊ πλαϊ με σομαλους....Ε οχι και μπατιρης ο Νασος ρε νιμου που τον εχω κανει CEO των off shore μου!!!
βγαζουν αυτοι φωτο να στειλουν πισω στις πατριδες τους και στο φοντο παιζει παντα ο νασος αυνανιαδης...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εγω παντως θελω ακριβως ιδια φωτογραφια με τη στιβα με τα λεφτα και καποια αποδειξη οτι ειναι σημερινη φωτογραφια για να αποδεχτω τον τυπο....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Και μετά λέτε τον Κμαν μαλακα...Αυτα ειναι για τις Ρωσσιδες μονο κακεντρεχη....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Νασος ειναι ο Ντερτι Χαρι των μπουρδελογαμιαδων....δεν γαμαει εκει για τα λεφτα αλλα για την καλτιλα και το χαρντκοριλικι.Που να καταλαβεις εσυ ψιψινελ....δεν υπαρχει φωτογραφια που κυκλοφορει στο πακισταν και δεν ειναι μεσα ο νασος ρε τυπε...στις ουρες στα πορδελα στο μεταξι στοιβαγμενος αναμεσα σε πακια και αφγανους....στην μενανδρου αναμεσα σε αλγερινους μπουκαδωρους και πρεζακια...στα σκαλια του ικα πλαϊ πλαϊ με σομαλους....
βγαζουν αυτοι φωτο να στειλουν πισω στις πατριδες τους και στο φοντο παιζει παντα ο νασος αυνανιαδης...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα και αυτον μαλακα τον λεμε μην δημιουργηθει θεμα....Και μετά λέτε τον Κμαν μαλακα...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Απλά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το ποσταρισμα του από τη στιγμή που δεν είχε προκληθεί για κάτι τέτοιο.Καλα και αυτον μαλακα τον λεμε μην δημιουργηθει θεμα....
Εκτός αν τα κέρδισε στην μπίλια και είναι υπερβολικά χαρούμενος, τότε πάσο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις