Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Έτσι νιώθουμε οι απανταχού κυνηγημένοι από το χάος των κυβερνήσεων
.260 μέρες καραντίνα σε κράτος 22 εκατομμυρίων σε έκταση όσο η Ευρώπη
Έλεος
Έχουν πέσει από τα μάτια μου οι Αυστραλοί

Η αλήθεια είναι ότι πήγαν κ έκαναν πουστια ομοσπονδία κ προξενείο ήτοι κυβέρνηση για να τον βάλουν από την πίσω πόρτα αλλά πιάστηκαν να κλέβουν

Ακόμα κ τώρα είναι παράνομος ο νολε αλλά ας βρουν οι υπηρεσίας τους πιο υπέγραψε το στικ του νολε

Σημείωση.ο νολε θέλει βίζα για Αυστραλία λόγω σερβικού διαβατηρίου εκτός αν δουλέψει το μονεγασκικο διαβατήριο του που θέλει τότε evisa όπως κ το ελληνικό

Η αλεπού νολε χρησιμοποίησε το σερβικό ώστε να έχει εξασφαλισμένο στοκ βίζα πριν μπει στο αεροπλάνο ώστε να μην βαραίνει αυτόν σε ευθύνες παρατυπιών

Εδώ είχα δικαιωθεί εγώ με την Ουγκάντα πέρσυ τον Ιουνίου ,,κ δε δικαιώνουν ο νολε;;;
Αυστραλία κ πίπες
Μόνο Κούλης έχει σοβαρό κρατος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Χυνωωωωωωω :erection: :erection: :erection:

Νενικήκαμεν
@Kyriakos29
@Νίο
@savvass
@glaskos

Όταν έλεγε ότι τού παίξανε μπιμισ του Σέρβου κ ότι δε δύναται να μου εκδόσουν προξενικές αρχές βίζα κ μετά να μη την εγκρίνουν στο immigration είναι παράλογο κ ξεφτιλιστηκε το κράτος της Αυστραλίας με την ισχυρότερη καραντίνα

Ευτυχώς εκεί υπάρχει δικαιοσύνη ανεξάρτητη σε σχέση με εδώ

Ας ζητήσει αποζημίωση τώρα για την ταλαιπωρία ο νολε

Άκου εκεί να έχω στικ βίζα κ όταν φτάνω immigration να μου την ακυρώνουν
Γελοιοτητες

Ρε πουστη μου μήπως πρέπει να ανοίξω δικηγορικό γραφείο κ να ανταγωνίζονται τον Άλεξ;;;:think::headbaning1::headbaning1:
Ρε ο Νόβακ εχει χρήμα που θα μπορουσε να ριξει την κυβερνηση της αυστραλιας,

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Έτσι νιώθουμε οι απανταχού κυνηγημένοι από το χάος των κυβερνήσεων
.260 μέρες καραντίνα σε κράτος 22 εκατομμυρίων σε έκταση όσο η Ευρώπη
Έλεος
Έχουν πέσει από τα μάτια μου οι Αυστραλοί

Η αλήθεια είναι ότι πήγαν κ έκαναν πουστια ομοσπονδία κ προξενείο ήτοι κυβέρνηση για να τον βάλουν από την πίσω πόρτα αλλά πιάστηκαν να κλέβουν

Ακόμα κ τώρα είναι παράνομος ο νολε αλλά ας βρουν οι υπηρεσίας τους πιο υπέγραψε το στικ του νολε

Σημείωση.ο νολε θέλει βίζα για Αυστραλία λόγω σερβικού διαβατηρίου εκτός αν δουλέψει το μονεγασκικο διαβατήριο του που θέλει τότε evisa όπως κ το ελληνικό

Η αλεπού νολε χρησιμοποίησε το σερβικό ώστε να έχει εξασφαλισμένο στοκ βίζα πριν μπει στο αεροπλάνο ώστε να μην βαραίνει αυτόν σε ευθύνες παρατυπιών

Εδώ είχα δικαιωθεί εγώ με την Ουγκάντα πέρσυ τον Ιουνίου ,,κ δε δικαιώνουν ο νολε;;;
Αυστραλία κ πίπες
Μόνο Κούλης έχει σοβαρό κρατος
τυπε αυστραλοι και νεο ζηλανδοι πολυ πετυχημενοι :confused: προτυπο θα σου πουν εδω οι κουλολαγνοι.
νεοζηλανδοι εχουν και κουμμουνιστρια προεδρο που θελει να τους μπολιαζει νονστοπ:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
τυπε αυστραλοι και νεο ζηλανδοι πολυ πετυχημενοι :confused: προτυπο θα σου πουν εδω οι κουλολαγνοι.
νεοζηλανδοι εχουν και κουμμουνιστρια προεδρο που θελει να τους μπολιαζει νονστοπ:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Πρότυπο είναι αλλά μπρος το χρήμα όλοι λυγίζουν
Διότι αν με ρωτάς λογω πηδάς essential visa σηγουρα κάποιος πρόξενος τα άρπαξε χοντρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ρε ο Νόβακ εχει χρήμα που θα μπορουσε να ριξει την κυβερνηση της αυστραλιας,
Ναι ρε εννοείται ομοσπονδία κ υπ εξωτερικών πήγαν να κάνουν την πουστια κ να τον βάλουν από την πίσω πόρτα

Αλλά δεν δύναται να σου χορηγούν υπογεγραμμένη βίζα ι μετά να λένε δεν ισχύει στο immigration
.τραγωδία των Αυστραλών

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Πρότυπο είναι αλλά μπρος το χρήμα όλοι λυγίζουν
Διότι αν με ρωτάς λογω πηδάς essential visa σηγουρα κάποιος πρόξενος τα άρπαξε χοντρα
Δηλαδη αν επαιζε ο ανεμβολιαστος νοβακ θα αυξανονταν τα κρουσματα στην αυστραλια;
Ανθρωποι σαν τον νοβακ ειναι σε αλλη διασταση,
Το θεμα του κινεζοιού το τραβανε απ τα μαλλιά.
Απλα εχουν τον ιο στον αφρο και απο πισω κρύβουν διάφορα,

Σε κανα χρονο θα τους απασχολει η κλιματική αλλαγή και θα τους φταιει ο βολκάνο που κατουράει στους πάγους της Αλάσκα λιγο εξω απ τη Sitka

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Χυνωωωωωωω :erection: :erection: :erection:

Νενικήκαμεν
@Kyriakos29
@Νίο
@savvass
@glaskos

Όταν έλεγε ότι τού παίξανε μπιμισ του Σέρβου κ ότι δε δύναται να μου εκδόσουν προξενικές αρχές βίζα κ μετά να μη την εγκρίνουν στο immigration είναι παράλογο κ ξεφτιλιστηκε το κράτος της Αυστραλίας με την ισχυρότερη καραντίνα

Ευτυχώς εκεί υπάρχει δικαιοσύνη ανεξάρτητη σε σχέση με εδώ

Ας ζητήσει αποζημίωση τώρα για την ταλαιπωρία ο νολε

Άκου εκεί να έχω στικ βίζα κ όταν φτάνω immigration να μου την ακυρώνουν
Γελοιοτητες

Ρε πουστη μου μήπως πρέπει να ανοίξω δικηγορικό γραφείο κ να ανταγωνίζονται τον Άλεξ;;;:think::headbaning1::headbaning1:
μετά από αυτά, να προτείνουμε σημαία για το προφίλ του κ. @Leclerc
680F98C2-A7AD-4B74-A95A-7A39A71646F5.jpeg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δηλαδη αν επαιζε ο ανεμβολιαστος νοβακ θα αυξανονταν τα κρουσματα στην αυστραλια;
Ανθρωποι σαν τον νοβακ ειναι σε αλλη διασταση,
Το θεμα του κινεζοιού το τραβανε απ τα μαλλιά.
Απλα εχουν τον ιο στον αφρο και απο πισω κρύβουν διάφορα,

Σε κανα χρονο θα τους απασχολει η κλιματική αλλαγή και θα τους φταιει ο βολκάνο που κατουράει στους πάγους της Αλάσκα λιγο εξω απ τη Sitka
Ας μας πει η ομοσπονδία τένις γιατί είναι η μόνη διοργάνωση που δέχεται μόνο εμβολιασμενους κ όχι με pcr ενώ μάλιστα είναι κ άθλημα μη επαφής ενώ σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις nlf nba euroleague champions league δέχονται και pcr

Ξεφτιλες Αυστραλοί

Για μένα ο Τζόκοβιτς δεν πρέπει να πάει να παίξει τώρα αλλά να φύγει........

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ας μας πει η ομοσπονδία τένις γιατί είναι η μόνη διοργάνωση που δέχεται μόνο εμβολιασμενους κ όχι με pcr ενώ μάλιστα είναι κ άθλημα μη επαφής ενώ σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις nlf nba euroleague champions league δέχονται και pcr

Ξεφτιλες Αυστραλοί

ποσο θα γαμαγε να τους πει 'θα σας μπουκοταρω μεχρι να παρω συνταξη'. θα γινοταν δευτέρας διαλογής το τουρνουα και ολα τα μελλοντικα εκει :headbang2:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Ξεφτιλες Αυστραλοί

Ολοι οι αθλητες πρεπει να φυγουν, και να σαμποταρουν την αυστραλια για δυο τρια χρονια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΊ ΑΜΕΣΑ Ο ΨΕΚΑΣ ΤΕΝΙΣΤΑΣ
Τυπε τωρα πλεον η μονη ελπιδα λεει ειναι να απαγορεψει ο υπουργος μεταναστευσης, με προσωπικη αποφαση εντολη. Αλλα ακουγα παρενεβη και η Σερβα πρωθυπουργος και μιλησε με τους Αυστραλους υπουργους να τελειωνει το ζητημα. Αυτην δεν την ειχα δει. Μια λεσβια με αντρικα ρουχα ειναι. Ζορικη φαινεται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
στην ελλάδα τα Διοικητικό πρωτοδικείο Αθηνών θα έλεγε παράνομη η βίζα και νόμιμη ανάκληση
(αν απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα ανεμβολίαστων),
κάνε αγωγή για την ζημία που υπέστης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom