celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Kαι σε μας τελευταια δεν παιζουν πολλα,παλια ειχε και πλαστα μπολικα,αναστεναζαν τα πρατηριαθα ειναι σε χωρα που δεν παιζουν διακοσαρικα , συμβαινει αυτο
Kαι σε μας τελευταια δεν παιζουν πολλα,παλια ειχε και πλαστα μπολικα,αναστεναζαν τα πρατηριαθα ειναι σε χωρα που δεν παιζουν διακοσαρικα , συμβαινει αυτο
μηπως μαζευε λεφτα ?Ρωσία πάντως τα τελευταία τρια χρόνια δεν έχει πάει..
τυπαρα κυριακο μυστη των ανατολικων νημάτων ο τυπος ζεστυ βγαζει μια εσάνς πλουτισμού. αλλα το τοπίο ειναι ακομα θολό. αν ακουει ο τυπος ζεστυ να ποστάρει φωτο με καποιο αλλο τεκμήριο κανα ρολοι καμια γραβάτα ποσέ ταη σαν αυτες του λακη η’ κανα σερβίτσιο σαν του σαββιδη κατι τελοσπαντωνΤα διακοσάρικα γιατί δεν του κάνουν του τύπου Zesty?
Καινούργιο κατοστάρικο δεν έχει πιάσει ακόμα?
λες να ισχυει αυτο που λεει ο Χελ ?τυπαρα κυριακο μυστη των ανατολικων νημάτων ο τυπος ζεστυ βγαζει μια εσάνς πλουτισμού. αλλα το τοπίο ειναι ακομα θολό. αν ακουει ο τυπος ζεστυ να ποστάρει φωτο με καποιο αλλο τεκμήριο κανα ρολοι καμια γραβάτα ποσέ ταη σαν αυτες του λακη η’ κανα σερβίτσιο σαν του σαββιδη κατι τελοσπαντων
ηρθε στην αρενα, αναμεσα σε μεγιστανες και φτασμενους τυπους, να μας κουνησει στην μουρη κατι ψωροχιλιαρικα!!!που πας ρε καραμητρο....τυπαρα κυριακο μυστη των ανατολικων νημάτων ο τυπος ζεστυ βγαζει μια εσάνς πλουτισμού. αλλα το τοπίο ειναι ακομα θολό. αν ακουει ο τυπος ζεστυ να ποστάρει φωτο με καποιο αλλο τεκμήριο κανα ρολοι καμια γραβάτα ποσέ ταη σαν αυτες του λακη η’ κανα σερβίτσιο σαν του σαββιδη κατι τελοσπαντων
Με παλιά πενηντάρικα πως να μαζέψει? ..μηπως μαζευε λεφτα ?
Θες πολύ δουλειά ακόμα...Γιατι μιλατε ολο για λεφτα ταξιδια και τα λοιπα τυπε εδω μεσα ... δεν υπονοησα κατι τετοιο ,εχετε μαλλον πολλα απωθημενα
Εγω ας πουμε αυτα τα εχω προχειρα μονο για τις Ρωσιδες μου
θα πεταξεις και εσυ μαρουλια σε κουβερτα ?Θες πολύ δουλειά ακόμα...
Θα του πέταγα την ενημέρωση από το 1 portfolio μου αλλά δεν θα καταλάβει...θα πεταξεις και εσυ μαρουλια σε κουβερτα ?
πιθανον αλλα μπροστα στον κυριο Τραβαδουρο δεν πιανει μια ο Λορδοςκαι εσυ εφοπλιστης τυπε? η απλα δεν εχει οικονομιες?
Ασε ρε τι να μας πει ο Μπακαλογατος;Εμεις εχουμε χεστει τοσο πολυ στο χρημα που μας βγαζουν 500ευρω με τη φατσα μας!!!σκασατε απο την ζηλια σας τυποι με τα κασερια του ζεστυ να ξερετε
Τρίχες..?ελατε νιαμου μάθετε μπαλίτσα πως γινότανε το σωστο το μπερδεγουει ανέβασμα κασέρι στο σαη.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα - Page 969
Καθως μου εχει παρουσιαστει μια καλη ευκαιρια σε χωρα της κεντρικης Ευρωπης αναρωτιεμαι κατα ποσο αξιζει τον κοπο. Η εργασια μου στην Ελλαδα ειναι αρκετα καλη, και παιρνω και αρκετα καλα λεφτα δεδομενων των συνθηκων και της ηλικιας μου. Απο την αλλη αυτα που μου προτεινανε ειναι καπως καλυτερα...www.bourdela.com
αα τωρα πας προς Τροβαδουρο ?πιθανον αλλα μπροστα στον κυριο Τραβαδουρο δεν πιανει μια ο Λορδος
τροβαδουρος τυπε μενει και ΝΟΤΙΑ. ειναι γνωστο οτι οι πλουσιοι ποσταρουν για το ποσο πλουσιοι ειναι σε ανωνυμο φορουμ με καθε ευκαιριαπιθανον αλλα μπροστα στον κυριο Τραβαδουρο δεν πιανει μια ο Λορδος
στο μπουρδελα με βρωμερες πουτανες και σχετικα φθηνες βιζιτες για το λαουτζικο ειμαστε η μπηκα καταλαθος σε φορουμ των ceo fortune 500