Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.419
- Πόντοι
- 12.756
Να ψαξω αυριο να βρω 2 λογαριασμους μου ΔΕΗ που ειναι οσο ολες οι οικονομίες του , τι λες ?30 χιλιαρικα
Να ψαξω αυριο να βρω 2 λογαριασμους μου ΔΕΗ που ειναι οσο ολες οι οικονομίες του , τι λες ?30 χιλιαρικα
και εσυ εφοπλιστης τυπε? η απλα δεν εχει οικονομιες?Να ψαξω αυριο να βρω 2 λογαριασμους μου ΔΕΗ που ειναι οσο ολες οι οικονομίες του , τι λες ?
οχι τυπε, κατι επιδοτησεις του Κουλη μαζεψακαι εσυ εφοπλιστης τυπε?
εισαι μεγαλος μουνης...σαν να περνας με το θηριο και τους κανεις λουτσα!!!!Να ψαξω αυριο να βρω 2 λογαριασμους μου ΔΕΗ που ειναι οσο ολες οι οικονομίες του , τι λες ?
Τυπε λες να ειναι σε καμμια μισθοδοσια εταιρειας και βγαζει φωτογραφιες με τα λεφτα της εταιρειας για να πουλαει μοστρα;12 μωβ καμια 15αρα πράσινα και τα πενηντάρικα δεν θα ναι ολα μαζι κανα 15αρι ;
τυπαρα ζεστυ βαλε ενα κουίζ ποσο ειναι το κασέρι και ο νικητής κερδαει ενα μωβ
Μετρητα μισθοδοσία στην Ελλαδα δυσκολο , αλλα ειναι εξω αυτος ?Τυπε λες να ειναι σε καμμια μισθοδοσια εταιρειας και βγαζει φωτογραφιες με τα λεφτα της εταιρειας για να πουλαει μοστρα;
μαθε με τροπο αν ειναι Ελλαδα να παω μια επισκεψη για τα ρευματα του μαλακα του Κουλη της διετιαςΜετρητα μισθοδοσία στην Ελλαδα δυσκολο , αλλα ειναι εξω αυτος ?
Παντως πρωτη φορα βλεπω μαλακα ανθρωπο να καμαρωνει που δινει τοσα λεφτα σε πουτανες για να τις παρουσιαζει για γκομενες του...Μετρητα μισθοδοσία στην Ελλαδα δυσκολο , αλλα ειναι εξω αυτος ?
To χω δει λαιβ αυτο,να κουναει ο αλλος πακετο και να λεει "Κοιτα χρημα"(σε καφε) και του λεει ο αλλος,"Αφου δεν ειναι δικα σου βρε μαλακα"Τυπε λες να ειναι σε καμμια μισθοδοσια εταιρειας και βγαζει φωτογραφιες με τα λεφτα της εταιρειας για να πουλαει μοστρα;
Παντως εχει μεινει πισω ο τυπακος...πλεον τα τουβλα ειναι ντεμοντε.Εχουμε περασει σε Ε9 και πισινες....To χω δει λαιβ αυτο,να κουναει ο αλλος πακετο και να λεει "Κοιτα χρημα"(σε καφε) και του λεει ο αλλος,"Αφου δεν ειναι δικα σου βρε μαλακα"
Και νοικια και πτυχιαΠαντως εχει μεινει πισω ο τυπακος...πλεον τα τουβλα ειναι ντεμοντε.Εχουμε περασει σε Ε9 και πισινες....
ε ναι ρε τυπε , κανουν μπουκεςσε κατι γριες χηρες και μαζευουν κανα 30αρι για πλακασιγα τα λεφτα...πηγανε ολοι οι τσιπιδες και τα βγαλανε εκτος τραπεζας.....ειναι η μοδα των τελευταιων ετων...
εδω εχουμε δει στοιβες με τηλεκοντρολ αιρκοντισιον, σε 20-30 ψωροχιλιαρικα θα ψαρωσουμε???
Τα διακοσάρικα γιατί δεν του κάνουν του τύπου Zesty?12 μωβ καμια 15αρα πράσινα και τα πενηντάρικα δεν θα ναι ολα μαζι κανα 15αρι ;
τυπαρα ζεστυ βαλε ενα κουίζ ποσο ειναι το κασέρι και ο νικητής κερδαει ενα μωβ
θα ειναι σε χωρα που δεν παιζουν διακοσαρικα , συμβαινει αυτοΤα διακοσάρικα γιατί δεν του κάνουν του τύπου Zesty?
Καινούργιο κατοστάρικο δεν έχει πιάσει ακόμα?
Λες να κυκλοφορει και αυτος με τρυπιο σωβρακο Μινερβα σαν τον Κμαν;θα ειναι σε χωρα που δεν παιζουν διακοσαρικα , συμβαινει αυτο
Ρωσία πάντως τα τελευταία τρια χρόνια δεν έχει πάει..θα ειναι σε χωρα που δεν παιζουν διακοσαρικα , συμβαινει αυτο
Λες να κυκλοφορει και αυτος με τρυπιο σωβρακο Μινερβα σαν τον Κμαν;