Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ξεροχυνω με Ελλαδισταν...οταν η πραγματικοτητα ξεπερναει τα πιο υγρα σεναρια του Μελ Μπρουκς!!! :wanker:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Τύπε είδα Αλιόνα ήσουν θαρραλέος τι να φοβηθείς από μέτρα :confused:
Ελπίζω να μην παρακολουθεί το νήμα κανένας που δεν πρέπει :P

Αν και μπορώ να ισχυριστώ οτι είπα ψέμματα στο νήμα της θεσσαλονίκης εφόσον δεν με πιάσανε επαυτοφόρω :dancing: Σκεφτόμουν μάλιστα οτι αν με πετύχαινε κανένας μπάτσος στην έξοδο να έλεγα οτι με διώξανε καθότι ανεμβολίαστος :)

Τα μέτρα με φοβίζουν στο να μην φάω κανένα πρόστιμο βασικά ... απο εκεί και πέρα τι να κάνουμε να ζούμε με μοναδικό σκοπό το να μην πεθάνουμε ; Είναι και αυτό μια λύση :P

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
με τι σαμπ γουφερ το δουλευεις ολο αυτο αδερφε?
Εγώ στα γούφερ δε κάνω εκπτώσεις τα δικά μου γούφερ κατασκευάζονται στην ευρώπη από ακριβοπληρωμένα εργατικά χέρια που τα έχουμε πληρώσει εμείς με τον ενφυα....να γυρνάει το χρήμα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Εχεις παθει παρακρουση τυπε με φουλ πανικο μου φαινεται.... :tooth:
ρε συ χελ,προσπαθω οσο μπορω να με λογικος.Σεβομαι απεριοριστα οσους κρατανε ψυχραιμια μπροστα σε αυτο που δεν γνωριζουν αλλα επειδη ειμαι σκεπτικιστης με τα παντα,περαν των πραγματων που ειναι αδιαμφισβητητα,οπως φερ'ειπειν αυτων που θα πει ενας επιστημονας(των θετικων μονο) για πραγματα που δεν γνωριζω οπως ιατρικη,φαρμακολογια κτλπ.Ομως ο σκεπτικισμος με κανει να χανω λιγο τη μπαλα διοτι δεν μπορω να φτασω σε συμπερασμα που να ειναι σε συναρτηση με τη λογικη.Ενας χαμος απο πληροφοριες,οι ιδιοι οι επιστημονες που ακουμε τοσο καιρο εχουν χασει και οι ιδιοι τη μπαλα...Τωρα βγηκε οτι στην Ν,Αφρικη τελειωσε η Ομικρον...Δηλαδη μιλαμε για σκωτσεζικο ντουζ,το πρωι ανοιγεις πινωντας τον καφε σου να ενημερωθεις και το βραδυ τελειωνωντας τη δουλεια βλεπεις αλλα.Θα μου πεις λογικο γιατι δεν ξερουν και οι ιδιοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε συ χελ,προσπαθω οσο μπορω να με λογικος.Σεβομαι απεριοριστα οσους κρατανε ψυχραιμια μπροστα σε αυτο που δεν γνωριζουν αλλα επειδη ειμαι σκεπτικιστης με τα παντα,περαν των πραγματων που ειναι αδιαμφισβητητα,οπως φερ'ειπειν αυτων που θα πει ενας επιστημονας(των θετικων μονο) για πραγματα που δεν γνωριζω οπως ιατρικη,φαρμακολογια κτλπ.Ομως ο σκεπτικισμος με κανει να χανω λιγο τη μπαλα διοτι δεν μπορω να φτασω σε συμπερασμα που να ειναι σε συναρτηση με τη λογικη.Ενας χαμος απο πληροφοριες,οι ιδιοι οι επιστημονες που ακουμε τοσο καιρο εχουν χασει και οι ιδιοι τη μπαλα...Τωρα βγηκε οτι στην Ν,Αφρικη τελειωσε η Ομικρον...Δηλαδη μιλαμε για σκωτσεζικο ντουζ,το πρωι ανοιγεις πινωντας τον καφε σου να ενημερωθεις και το βραδυ τελειωνωντας τη δουλεια βλεπεις αλλα.Θα μου πεις λογικο γιατι δεν ξερουν και οι ιδιοι
Ρε τύπε γιατι το κάνεις αυτο στον εαυτο σου? Γιατι αναλυεις τοσο πολυ τα παντα? Θα τρελαθεις στο τελος. Ειδικα αν δεν εχεις τη γνωση να το κάνεις. Απλά εμβολιασου, φορα μασκα, αποφυγε συνωστισμους, προσεχε και ολα θα πανε καλα. Τα υπολοιπα μονο πανικο και αγχος προκαλουν. Ο σκεπτικισμός δεν ειναι παντα καλο πραγμα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ρε τύπε γιατι το κάνεις αυτο στον εαυτο σου? Γιατι αναλυεις τοσο πολυ τα παντα? Θα τρελαθεις στο τελος. Ειδικα αν δεν εχεις τη γνωση να το κάνεις. Απλά εμβολιασου, φορα μασκα, αποφυγε συνωστισμους, προσεχε και ολα θα πανε καλα. Τα υπολοιπα μονο πανικο και αγχος προκαλουν. Ο σκεπτικισμός δεν ειναι παντα καλο πραγμα.
Απο την αρχη της φασης προσεχα,φοραγα μασκα δεν πολυεβγαινα εξω για ποτο εκανα αναβαθμιση απο μπουρδελα/στουντιο σε βιζιτες και περισι το πασχα κολλησα απο τυχαια συναντηση και καφε με φιλους στο σπιτι μου,το Νοεμβρη εκανα το εμβολιο προσεχω φοραω μασκα κτλπ.Ερχομαι καθε μερα σε επαφη με κοσμο προσεχωντας με μασκες αντισυπτικα κτλπ....Ε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απο την αρχη της φασης προσεχα,φοραγα μασκα δεν πολυεβγαινα εξω για ποτο εκανα αναβαθμιση απο μπουρδελα/στουντιο σε βιζιτες και περισι το πασχα κολλησα απο τυχαια συναντηση και καφε με φιλους στο σπιτι μου,το Νοεμβρη εκανα το εμβολιο προσεχω φοραω μασκα κτλπ.Ερχομαι καθε μερα σε επαφη με κοσμο προσεχωντας με μασκες αντισυπτικα κτλπ....Ε
Ε ωραια, ολα καλα λοιπον, ησυχασε

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καλως ηρθες 10χιλιαρο θα λεμε σε λιγες μερες....

Τι να κλάσουμε εμείς, στο Λονδίνο υπολογίζουν 1 στους 10 θα νοσεί την Κυριακή σύμφωνα με το Office for National Statistics.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ε ωραια, ολα καλα λοιπον, ησυχασε
Ηρεμος ειμαι αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ο καθε ενας που ελεγε τα δικα του για εμβολια,μασκες κτλπ κεριδιζει εδαφος
και μπορει πλεον ανετα να αντιπαραβαλει τις αποψεις του,υποτιμωντας την νοημοσυνη μας και καταριπτωντας οτι ορθολογικο υπαρχει,γι'αυτο λεω οτι ακομα και αυριο να τελειωσει η πανδημια το αυριο σε πνευματικο-κοινωνικο επιπεδο ειναι δυσοιωνο,για το οικονομικο δεν το συζηταμε καν

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τι να κλάσουμε εμείς, στο Λονδίνο υπολογίζουν 1 στους 10 θα νοσεί την Κυριακή σύμφωνα με το Office for National Statistics.

Στο Λονδινο ειχε παει φιλος προ ενος μηνα για δουλειεςς ουτε σε εσωτερικους χωρους ουτε στο μετρο ουτε στα λεωφορεια πουθενα δεν φορουσανε μασκα τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1640372421741.png

Δεν ξερω αν εχει αναρτηθει, λεω να το βαλω ομως

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Στο Λονδινο ειχε παει φιλος προ ενος μηνα για δουλειεςς ουτε σε εσωτερικους χωρους ουτε στο μετρο ουτε στα λεωφορεια πουθενα δεν φορουσανε μασκα τυπε

Ένα μήνα πριν κι εδώ είμασταν αλλιώς.

Το προηγούμενο Σ/Κ που ήμουν εγώ, η μάσκα ήταν υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους καταστημάτων, ΜΜΜ και ταξί, ενώ υπήρχε σύσταση για την χρησιμοποίησή της σε εξωτερικούς χώρους που έχουν συνωστισμό.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Υπάγω για ρεβεγιόν, Ελληνικά εφέτος, καθότι δεν με έπεισε ο βλαξ ο kolombourdas ότι θα γίνει lockdown.

Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom