sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.104
- Πόντοι
- 22.266
Προκαλείς το κοινό συναίσθημα του πιστού χριστιανού
Δεν ξερω αν εχει αναρτηθει, λεω να το βαλω ομως
Προκαλείς το κοινό συναίσθημα του πιστού χριστιανού
Δεν ξερω αν εχει αναρτηθει, λεω να το βαλω ομως
Το μονο που απεδειξε η αναρτηση αυτη του Μόσιαλου, ειναι οτι η Ιερα Συνοδος στερείται εντελώς χιουμορΠροκαλείς το κοινό συναίσθημα του πιστού χριστιανού
Ωχου με αυτο το επιχειρημα. Δεν περπαταει, δεν το καταλαβαινεις?Αν ειχε αρχιδακια ο μοσιαλος να έκανε το σκίτσο με τον Μωάμεθ
σε γεινκες βασεις ισχυει το συγκεκριμενο επιχειρημαΩχου με αυτο το επιχειρημα. Δεν περπαταει, δεν το καταλαβαινεις?
Εε Δύσκολα θρησκευτικοί ηγέτες να το αποδεχτούμε αυτό ,,,είναι σαν αυτοακυρωνονται τα πιστεύω τους ...........Το μονο που απεδειξε η αναρτηση αυτη του Μόσιαλου, ειναι οτι η Ιερα Συνοδος στερείται εντελώς χιουμορ
Κανονικα θα επρεπε να βγαλει μια ανακοινωση που θα ευχοταν στον Μοσιαλο καλα Χριστουγεννα. Κριμα πραγματικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχου με αυτο το επιχειρημα. Δεν περπαταει, δεν το καταλαβαινεις?
Στο εξωτερικό το έκαναν νομίζω δύο τρεις φορεςσε γεινκες βασεις ισχυει το συγκεκριμενο επιχειρημα
ουδεποτε "φιλελεδες" κωμικοποιησαν τον μωαμεθ η τον αλλαχ με οποιοδηποτε σκιτσο η λεγειν
μονο τον χριστιανισμο
Εσυ εισαι καλα? Ηπια συμπτωματα ακομη?Εε Δύσκολα θρησκευτικοί ηγέτες να το αποδεχτούμε αυτό ,,,είναι σαν αυτοακυρωνονται τα πιστεύω τους ...........
Αν κ είμαι παντελώς αδιάφορος στο θέμα θρησκείας δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά!!!! Δεν ξέρω το μασιαλο αλλά για μένα ήταν χιουμοριστικό αλλά προσβάλεις τα πιστεύω ενός λαού συνηφασμενο με τη χριστιανοσύνη πολιτιστικά παραδοσιακά ιστορικα
Στο εξωτερικό το έκαναν νομίζω δύο τρεις φορες
στην πρωτη φορα τους δολοφωνησαν στα γραφεια τους στο παρισι σε ενα περιοδικο κους κουςΕε Δύσκολα θρησκευτικοί ηγέτες να το αποδεχτούμε αυτό ,,,είναι σαν αυτοακυρωνονται τα πιστεύω τους ...........
Αν κ είμαι παντελώς αδιάφορος στο θέμα θρησκείας δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά!!!! Δεν ξέρω το μασιαλο αλλά για μένα ήταν χιουμοριστικό αλλά προσβάλεις τα πιστεύω ενός λαού συνηφασμενο με τη χριστιανοσύνη πολιτιστικά παραδοσιακά ιστορικα
Εε Δύσκολα θρησκευτικοί ηγέτες να το αποδεχτούμε αυτό ,,,είναι σαν αυτοακυρωνονται τα πιστεύω τους ...........
Στη Γαλλία σκότωσαν δημοσιογράφους οι ισλαμιστές για σκίτσο σε σατυρικη εφημεριδαΣτο εξωτερικό το έκαναν νομίζω δύο τρεις φορες
κους κους το Charlie Hebdo τι μαθαίνουμε εδώ μέσαστην πρωτη φορα τους δολοφωνησαν στα γραφεια τους στο παρισι σε ενα περιοδικο κους κους
Σιγα μην ηταν και η Εσπρεσσο ρε τύπεστην πρωτη φορα τους δολοφωνησαν στα γραφεια τους στο παρισι σε ενα περιοδικο κους κους
Χτες γαστρεντερίτιδα κ αγκαλιά Με τη χεστρα!!Εσυ εισαι καλα? Ηπια συμπτωματα ακομη?
Περαστικά να ειναι τύπεΧτες γαστρεντερίτιδα κ αγκαλιά Με τη χεστρα!!
Πυρετό αλλα σήμερα πολύ καλύτερα!!!! Είχα κ ωτίτιδα κ φάρυγγιτιδα που στα αεροπλάνα που ανέβηκα σπαραζα από τον πόνο της αποσυμπίεσης
Ειδικά Μιλάνο Οδησσό δεινοπάθησε από τον πόνο της ωτίτιδας
ΕυχαριστώΠεραστικά να ειναι τύπε
σαν το ποντικι που εκδιδεται εδω ηταν το γαλλικοκους κους το Charlie Hebdo τι μαθαίνουμε εδώ μέσα
μάλλον δεν έχεις ακούσει ούτε για το Χαρακιρι
Περαστικα και χρονια πολλα φιλε Βολκανο.Χτες γαστρεντερίτιδα κ αγκαλιά Με τη χεστρα!!
Πυρετό αλλα σήμερα πολύ καλύτερα!!!! Είχα κ ωτίτιδα κ φάρυγγιτιδα που στα αεροπλάνα που ανέβηκα σπαραζα από τον πόνο της αποσυμπίεσης
Ειδικά Μιλάνο Οδησσό δεινοπάθησε από τον πόνο της ωτίτιδας
Το ιδιο ευχηθηκες και περυσι γερονταΑν ναι ριξε καμια καταρα να δω κατιΧρονια πολλα σε ολους και καλη υγεια, πανω απ ολα, σε ολους.