kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.006
- Πόντοι
- 6.256
Ευχαριστούμε κωλο γερε,Χρονια πολλα σε ολους και καλη υγεια, πανω απ ολα, σε ολους.
Ευχαριστούμε κωλο γερε,Χρονια πολλα σε ολους και καλη υγεια, πανω απ ολα, σε ολους.
Και εσενα ειδικα σου ευχομαι πολλες κοντο-λαγνες. Απο Σουκχουμβιτ μερια.Ευχαριστούμε κωλο γερε,
Ε, τότε κάτσε σπίτι ρε μεγάλε, αφού δεν το 'χεις!!!!!Ε τι σχέση έχουν αυτά;; Κ τη πρώτη φορά ερχόμενος της Αυστρίας κ από το halstadd αρρωστησα
Άλλη φορά τότε θα καθομαι σπίτι κ θα διαβάζω μπουΕ, τότε κάτσε σπίτι ρε μεγάλε, αφού δεν το 'χεις!!!!!
Σε ποιο σπιτι απο ολα; Εσυ εχεις 250 σπιτια σε ολο το κοσμο.Άλλη φορά τότε θα καθομαι σπίτι κ θα διαβάζω μπου
Mα ασφαλώς στο fontvielle του Μονακό ατενίζοντας τη μαρίνα στο ρετιρέ μου παρέα με τον @Μπαρμπαπήδουλας !!(αν με θέλει στη παρέα του;)Σε ποιο σπιτι απο ολα; Εσυ εχεις 250 σπιτια σε ολο το κοσμο.
Ρε τύπε ποσα μικροβια τσιμπησες πια απο τις μαύρες, μονο εμπολα δεν επαθεςΕυχαριστώ
Η ωτίτιδα φαρυγγίτιδα κ χτες γαστρεντερίτιδα πιο πολύ με πειραξαν
Δεν θα ελεγα οτι δεν αφορουν κανεναναι να καταργηθουν πεταμενα λεφτα ειναι και δεν αφορουν κανενα, οπως και το στολισμα απτο νοεμβριο και κατι μαλακιες τυπου μπλακ φραιντει και αμα ειναι λαικισμος ειμαι λαικιστης και σταρχιδια μου.
Άστο ούτε εγώ ξέρω αλλά τουλάχιστον άξιζε ο κοποςΡε τύπε ποσα μικροβια τσιμπησες πια απο τις μαύρες, μονο εμπολα δεν επαθες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα ελεγα οτι δεν αφορουν κανενα
ΟΚ, αλλά θα έχουμε απόσταση 3 μέτρων τουλάχιστον γιατί εσύ είσαι τίγκα στο μικρόβιο!!!Mα ασφαλώς στο fontvielle του Μονακό ατενίζοντας τη μαρίνα στο ρετιρέ μου παρέα με τον @Μπαρμπαπήδουλας !!(αν με θέλει στη παρέα του;)
Δεν εμπιστεύεσαι του μπουρλα το τσίμπημα;;ΟΚ, αλλά θα έχουμε απόσταση 3 μέτρων τουλάχιστον γιατί εσύ είσαι τίγκα στο μικρόβιο!!!
Εσύ το πιο ήπιο μικρόβιο που έχεις είναι κορωνοϊός. Δεν μιλάω για κορωνοϊό!!!!Δεν εμπιστεύεσαι του μπουρλα το τσίμπημα;;
Βάλε με κ σε γυάλα όπως του Πάπα αρκεί να είναι δίπλα στο ίνδαλμα μουΕσύ το πιο ήπιο μικρόβιο που έχεις είναι κορωνοϊός. Δεν μιλάω για κορωνοϊό!!!!
Κι εκεί να μπεις μόνος σου.Βάλε με κ σε γυάλα όπως του Πάπα αρκεί να είναι δίπλα στο ίνδαλμα μου
Είναι του Linus και της Βαβελ αυτός. Παίζει να κτύπαγε καμία Κολούμπρα και κανένα Κοκομπίλ.κους κους το Charlie Hebdo τι μαθαίνουμε εδώ μέσα
μάλλον δεν έχεις ακούσει ούτε για το Χαρακιρι
Έγινε αρκεί να είσαι δίπλα μου έστω κ στα τρία μέτρα!!!!Κι εκεί να μπεις μόνος σου.
Μετά θα έρθω εγώ! Και θα είμαι κάπως έτσι
Εννοείται... που ξέρω γω τι άλλο έχεις τσιμπήσει εσύ? Ίσως ιούς που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα!Έγινε αρκεί να είσαι δίπλα μου έστω κ στα τρία μέτρα!!!!
Έχω κάνει ηπατίτιδα α+β επαναληπτικό pfeizer yellow fever mlr πενταπλο χαπακια ελονοσίας χολέρας(πόσιμο πολύ αηδιαστικό φάρμακο) ιλαράς ,διεφθεριτιδας πολυομυελιτιδα παρωτιτιφα ερυθρα αλλά πάλι σε γυάλα θα με έχεις;;
Στο κράτος του sir kyriakos έχουν ανακαλυφθεί ολαΕννοείται... που ξέρω γω τι άλλο έχεις τσιμπήσει εσύ? Ίσως ιούς που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα!
Ναι, αλλά όχι στα κράτη που πας εσύ. Δεν έχουμε σχέσεις με αυτά Μάλλον ούτε καν διπλωματικές!!!Στο κράτος του sir kyriakos έχουν ανακαλυφθεί ολα
προσφατα ανοίξαμε κ στη Σενεγάλη πρεσβεία κ γνωριστηκα με τον απεσταλμένο του Κούλη εκει διότι στόχος της κυβερνήσεις είναι η επέκταση στην Αφρική αφού λόγω της μη αποικιοκρατιαε εκεί έχουμε καλό όνομαΝαι, αλλά όχι στα κράτη που πας εσύ. Δεν έχουμε σχέσεις με αυτά Μάλλον ούτε καν διπλωματικές!!!
Τι ειπες ρε φιλε....Κοκομπίλ...Είναι του Linus και της Βαβελ αυτός. Παίζει να κτύπαγε καμία Κολούμπρα και κανένα Κοκομπίλ.
Ηγετης παγκοσμιας κλασης ο ΚουληςΛυπάμαι που δεν ξέρεις οτι Κούλης κάνει προσπάθειες ανοίγματος της ελληνικής οικονομίας στην Αφρική( δεν κάνω πλάκα)