Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
περαστικα και σιδερενιοι σε οσους εχουν προβληματα υγειας η και απο τα εμβολια

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Το ιδιο ευχηθηκες και περυσι γεροντα:think:Αν ναι ριξε καμια καταρα να δω κατι:hi::confused::confused::confused:
Καταρα; Σαν τι καταρα δηλ; Που να σου ζηταει συνεχεια η γυναικα σου σεξ και να μην μπορεις να πας στην γκομενα. Καλη ειναι αυτη; :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τις επεξεργάζομαι διότι φαίνεται η σκατοφατσα μου μέσα στα μαύρα διαμαντια :confused:
Ναι, κάτσε τώρα αγκαλιά με την λεκάνη να χέζεις μαύρα κουράδια 3 ημέρες και να σου γίνει η σούφρα τριαντάφυλλο!!!

Ηθελέστα και παθέστα!

Κατά τα άλλα οι χώρες που πας, σε κερνάνε αρρώστιες και τις χρυσοπληρώνεις κιόλας...!!!

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καταρα; Σαν τι καταρα δηλ; Που να σου ζηταει συνεχεια η γυναικα σου σεξ και να μην μπορεις να πας στην γκομενα. Καλη ειναι αυτη; :grin:
Εμενα το αντιθετο μου εχει τύχει, μια γκομενα να με ξεζουμιζει ξανα και ξανα για να μην εχω δυναμη να παω με τη γυναικα μου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Εμενα το αντιθετο μου εχει τύχει, μια γκομενα να με ξεζουμιζει ξανα και ξανα για να μην εχω δυναμη να παω με τη γυναικα μου
Εγω οταν ημουν νεος και πηγαινα με γκομενα, παντα μετα πηγαινα και με την γυναικα μου για ξεκαρφωμα. Μεχρι που μια φορα μυριζα ενα σκατοπατσουλι και απο τοτε το σταματησα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αυτό που μοιράζουν λεφτά στον κάθε Ρουβά και σας λένε ότι δεν μπορούν να δώσουν λεφτά για δωρεάν ραπιντ τεστ, είναι ουσιαστικά ακριβώς αυτό που ψηφίσατε.
Δεν υπάρχει εικόνα να το περιγράψει καλύτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω οταν ημουν νεος και πηγαινα με γκομενα, παντα μετα πηγαινα και με την γυναικα μου για ξεκαρφωμα. Μεχρι που μια φορα μυριζα ενα σκατοπατσουλι και απο τοτε το σταματησα.
Τεραστιο λαθος, ποτέ δεν παμε με τη γυναικα μας αν εχει προηγηθει συναντηση με γκομενα. Κινδυνευουμε απο υποπτες μυρωδιες, ακομη και πιθανα σημαδια ή γδαρσιματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό που μοιράζουν λεφτά στον κάθε Ρουβά και σας λένε ότι δεν μπορούν να δώσουν λεφτά για δωρεάν ραπιντ τεστ, είναι ουσιαστικά ακριβώς αυτό που ψηφίσατε.
Δεν υπάρχει εικόνα να το περιγράψει καλύτερα.
Η αμοιβη του Ρουβα θα ειναι η κριτική του μηνα?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Τι να κλάσουμε εμείς, στο Λονδίνο υπολογίζουν 1 στους 10 θα νοσεί την Κυριακή σύμφωνα με το Office for National Statistics.

Καλα αυτοι σε ολα τα κυμματα πρωταθλητες...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Χτες γαστρεντερίτιδα κ αγκαλιά Με τη χεστρα!!
Πυρετό αλλα σήμερα πολύ καλύτερα!!!! Είχα κ ωτίτιδα κ φάρυγγιτιδα που στα αεροπλάνα που ανέβηκα σπαραζα από τον πόνο της αποσυμπίεσης
Ειδικά Μιλάνο Οδησσό δεινοπάθησε από τον πόνο της ωτίτιδας
Περαστικα...που εισαι εμβολιασμενος και με προηγουμενη νοσηση θα το περασεις γρηγορα.Η συμπτωματολογια της Ομικρον λενε οτι κραταει 3-4 μερες μονο....

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Τεραστιο λαθος, ποτέ δεν παμε με τη γυναικα μας αν εχει προηγηθει συναντηση με γκομενα. Κινδυνευουμε απο υποπτες μυρωδιες, ακομη και πιθανα σημαδια ή γδαρσιματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αμοιβη του Ρουβα θα ειναι η κριτική του μηνα?
βασικα μπορει να εξηγησει κανεις ποιος ο λογος να κανουμε γλεντια ενος τεταρτου της ωρας με το ρουβα και να του σκαμε και τοσα? καλυτερα να τα καιγαμε τα ευροπουλα ξερω γω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βασικα μπορει να εξηγησει κανεις ποιος ο λογος να κανουμε γλεντια ενος τεταρτου της ωρας με το ρουβα και να του σκαμε και τοσα? καλυτερα να τα καιγαμε τα ευροπουλα ξερω γω.
Παρατραβηξε αυτη η χαζομαρουλα με τον Ρουβα. Εδω και μια δεκαετια, το κοστος της πρωτοχρονιατικης γιορτης του Δημου Αθηναιων ειναι περιπου 200.000 ευρω ολο το πακετο (τεχνικοι, καλλιτεχνες, υπαλληλοι κλπ). Ε τοσο ειναι και φετος. Τωρα, πώς εχει καταληξει ολο αυτό στο "ο κοσμος πειναει και δινουνε 200 χιλιαρικα στον Ρουβα για 15 λεπτα" δεν γνωριζω. Προφανως ο λαϊκισμός ζει και βασιλευει. Αν θελουν καποιοι να καταργηθουν γενικως οι εορταστικες εκδηλωσεις "επειδη ο κοσμος πειναει" (ισως το πιο χυδαιο επιχειρημα που υπαρχει), ας το πουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Περαστικα...που εισαι εμβολιασμενος και με προηγουμενη νοσηση θα το περασεις γρηγορα.Η συμπτωματολογια της Ομικρον λενε οτι κραταει 3-4 μερες μονο....
Αυτος παιζει να εχει και την μεταγενεστερη της Ομικρον με αυτες τις μαυρες που παει και κωλοτριβεται, καμια "Σ" θα εχει απο Σενεγαλη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.006
Πόντοι
6.256

Πηγαινε και κανε ελεγχο σε γυφτο με τα κανια ρε κακομοιρη δημοσιε υπαλληλε και αφησε τον πιτσιρικα και την μασκα που και εσυ ο ιδιοσ δεν την φορας αλλα σε γυφτουσ και μαφια κλπ μεγαλεσ κοτεσ που να πατε εκει να τα βαλετε θα σας φυγει η μαγκια
Οχι βεβαια, που να τολμησουν να κανουν ελεγχο σε γυφτοπεριοχές,
Ο νέος προπο χεζεται πανω του οταν σκεφτεται τη δυτικη αττικη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Ευχαριστώ
Η ωτίτιδα φαρυγγίτιδα κ χτες γαστρεντερίτιδα πιο πολύ με πειραξαν

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Παρατραβηξε αυτη η χαζομαρουλα με τον Ρουβα. Εδω και μια δεκαετια, το κοστος της πρωτοχρονιατικης γιορτης του Δημου Αθηναιων ειναι περιπου 200.000 ευρω ολο το πακετο (τεχνικοι, καλλιτεχνες, υπαλληλοι κλπ). Ε τοσο ειναι και φετος. Τωρα, πώς εχει καταληξει ολο αυτό στο "ο κοσμος πειναει και δινουνε 200 χιλιαρικα στον Ρουβα για 15 λεπτα" δεν γνωριζω. Προφανως ο λαϊκισμός ζει και βασιλευει. Αν θελουν καποιοι να καταργηθουν γενικως οι εορταστικες εκδηλωσεις "επειδη ο κοσμος πειναει" (ισως το πιο χυδαιο επιχειρημα που υπαρχει), ας το πουν
ναι να καταργηθουν πεταμενα λεφτα ειναι και δεν αφορουν κανενα, οπως και το στολισμα απτο νοεμβριο και κατι μαλακιες τυπου μπλακ φραιντει και αμα ειναι λαικισμος ειμαι λαικιστης και σταρχιδια μου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Ναι, κάτσε τώρα αγκαλιά με την λεκάνη να χέζεις μαύρα κουράδια 3 ημέρες και να σου γίνει η σούφρα τριαντάφυλλο!!!

Ηθελέστα και παθέστα!

Κατά τα άλλα οι χώρες που πας, σε κερνάνε αρρώστιες και τις χρυσοπληρώνεις κιόλας...!!!

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!
Ε τι σχέση έχουν αυτά;; Κ τη πρώτη φορά ερχόμενος της Αυστρίας κ από το halstadd αρρωστησα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.039
Πόντοι
6.056
Hταν μια ιστορικη στιγμη οταν το "παιδι" παντως εν μεσω πανδημιας και με λοκνταουν ειχε αποφασισει να εγκαινιασει την πλατεια και να παει ο κοσμος να ξεσκασει,εκανε και ρεπο ο σκουαι εκεινη την μερα και ελεγε τι ομορφα που περναει ο κοσμος εξω,μετα επιστρεψαμε στο "τι δουλεια εχετε να βγαινετε απο το σπιτι".Οι εορταστικες εκδηλωσεις δεν επρεπε να διακοπουν αφου το φωναζουν οι ειδικοι εδω και καιρο?Ο τζουτζουκομπουμπουκοκανακαρης ειπε πως και με 15000 κρουσματα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Κρωνια πολα πατρηοταις :confused: :confused: :confused: :hi:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.006
Πόντοι
6.256
δηλαδη περπατας στον δρομο,στον καθαρο αερα ,εχεις κουμπωσει τριπλο αποσταγμα μπουρλα ,αλλα πρεπει να φορας μασκα???....για ποιο λογο ,σε περιπτωση που τρελαθεις και δαγκωσεις κανενα?
Τη δευτερα δε θα επαιρναν μέτρα και την πεμπτη μασκες ολοι και παντου,
Με τετοιες μαλακιες οι καφετζουδες δημιουργουν αρνητες,
Ας το βουλώνουν και λίγο οι τηλεσταρ ειδικοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom