Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τα ίδια αλλά έχω ελπίδες για Σάββα και Μουνοχαλαστη ότι θά τους πείσω

Μπα, αποκλείεται.

O Savvas δεν θα παραδώσει εύκολα της θέση του CEO των ψεκ.

O mounoxalastlis είναι τελείως χαζός, αλλά είναι και συμφεροντολόγος, φαίνεται. Μπορεί να το κάνει αν του διευκολύνει την ζωή. Αν κυβερνούσε η αριστερά θα το είχε κάνει ήδη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Μπα, αποκλείεται.

O Savvas δεν θα παραδώσει εύκολα της θέση του CEO των ψεκ.

O mounoxalastlis είναι τελείως χαζός, αλλά είναι και συμφεροντολόγος, φαίνεται. Μπορεί να το κάνει αν του διευκολύνει την ζωή. Αν κυβερνούσε η αριστερά θα το είχε κάνει ήδη.
Έχω πίστη...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Τεράστια παπατζα....έχουν δημιουργήσει κλίμα μίσους μεταξύ των πολιτών ,για να κρύψουν την γύμνια τους....και το αφήγημα είναι πως για όλα φταίει ο ανεμβολιαστος....έχουν κλείσει το 50% της δουλειάς σε πολλούς κλάδους και σε λένε τα ψεκια φταινε....στις ΜΕΘ μπαίνεις αλλά δε βγαίνεις,τα ψεκια φταινε...το ρεύμα επί τρία...τα ψεκια φταινε...πιστοποιητικά και χαρτουρα μέχρι και για χέσιμο τα ψεκια φταινε...έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο στρατόπεδα,τα ψεκια φταίνε....μεγαλοστομίες και παπατζα παντού,τα ψεκια φταινε..ψάχνουν τώρα να δουν πως και που θα ρίξουν την ευθύνη για το λοκνταουν....ευκολακι..τα ψεκια φταινε..πόσα είναι τελικά ρε νιαμου τα ψεκια που παντα φταινε?
Ε δε βλεπεις τα καθυστερημενα μπραβοκούλικα εδω μεσα που δε βλεπουν κατω απ τη μυτη τους και βλεπουν μονο ψεκια;
Τα ψέκια φταινε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Γ. Παυλάκης: «Ψέματα η πανδημία περί ανεμβολίαστων - Έκρηξη περιστατικών τα Χριστούγεννα»​

Η Σιγκαπούρη έχει αναλογικά μεγάλη αύξηση περιστατικών στα επίπεδα της Ελλάδας αλλά η μόνη διαφορά είναι πως καταμετρώνται εντυπωσιακά λιγότεροι νεκροί από την ασθένεια.

Η μονη διαφορα...κατα τα αλλα δεν χαμπαριαζει η Δελτα απο εμβολιασμους οπως μας λεει ο μελετητης.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ok δε θα ξαναμιλήσουμε τότε κ ούτε θα κρίνουμε τους πολιτικους μας τότε

Εν λευκώ επιταγη :confused:

Όχι δεν είπε αυτό ο Πυθαγόρας.

Μπορείτε να μιλάτε, αλλά αυτά που λέτε δεν λαμβάνονται υπόψη, εξακολουθείτε να είστε κακοί κριτές.
Τον κακό κριτικό μπορείς να τον καταλάβεις όταν δεν μιλά για το πρόβλημα, αλλά για αυτούς που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα.

Η γιαγιά μου το έλεγε: Όποιος είναι έξω απ'τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.

Από τότε που γράφω εδώ έχω διαβάσει τα απίστευτα , Μου θυμίζουν ορισμένοι τους προπονητές τις εξέδρας, αν ήταν αυτοί στον πάγκο η ομάδα θα κέρδιζε πάντα…

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Η Σιγκαπούρη έχει αναλογικά μεγάλη αύξηση περιστατικών στα επίπεδα της Ελλάδας αλλά η μόνη διαφορά είναι πως καταμετρώνται εντυπωσιακά λιγότεροι νεκροί από την ασθένεια.

Η μονη διαφορα...κατα τα αλλα δεν χαμπαριαζει η Δελτα απο εμβολιασμους οπως μας λεει ο μελετητης.
Το πολυ 4μηνο παει η προστασια με τις 2 δοσεις οπως φαινεται. Επρεπε να ειχε ανοιξει η πλατφορμα για 3η δοση με την συμπληρωση του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Όχι δεν είπε αυτό ο Πυθαγόρας.

Μπορείτε να μιλάτε, αλλά αυτά που λέτε δεν λαμβάνονται υπόψη, εξακολουθείτε να είστε κακοί κριτές.
Τον κακό κριτικό μπορείς να τον καταλάβεις όταν δεν μιλά για το πρόβλημα, αλλά για αυτούς που προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα.

Η γιαγιά μου το έλεγε: Όποιος είναι έξω απ'τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.

Από τότε που γράφω εδώ έχω διαβάσει τα απίστευτα , Μου θυμίζουν ορισμένοι τους προπονητές τις εξέδρας, αν ήταν αυτοί στον πάγκο η ομάδα θα κέρδιζε πάντα…
Δυστυχώς ούτε κοινωνιολόγος ούτε γιατρός ούτε ψυχολόγος ούτε πολιτικός είναι για να δώσω λύσεις
Μπορώ να κρίνω όμως τους πολιτικούς διότι αν δεν κρίνονται τότε εύκολα τη γυρίζουν στην δικτατορία

Μπορώ να κρίνω αποτέλεσμα κ βλέπω ότι πάμε ξανά όλοι στην Ευρώπη για λΟΚ ντάουν

Κ ερωτώ τις πταίει;

Τελευταία τροποποίηση:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ναι , αν όντως μετράνε και αυτόν που είχε θετικό τέστ πρίν ένα χρόνο όπως ακούστηκε οι θάνατοι δύσκολα θα πέσουν.

Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι οτι αμα βρεθείς θετικός μια φορά , πλέον ξέρεις απο τι θα πεθάνεις :confused:

Έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον post, νέα θεωρία έχουν οι ψεκ.

Δηλαδή Savva είναι φτιαχτά να νούμερα δεν πεθαίνει κάθε μέρα 100 ανθρώπους ο Κούλης όπως έλεγε ο kolompourdas;

Τον ενημερώσατε τον ακαδημαϊκό για αυτή την εξέλιξη; :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Αν ξαναγίνει ΛΟΚ ντάουν τότε να γαμηθουν όλοι τους

Η έχεις αρχιδια κ τους εμβολιαχεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια
Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό αλλά αν ξαναγίνει ΛΟΚ ντάουν τότε μόνο ένα από τα δύο θα ισχυει
κατεβα με τον κουλη τυπε εκλογες!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

Εκτος βεβαια απ τους γύφτους που κανουν οτι θελουν.
Τα πενταχρονα στον πειραια που καθαριζουν τζαμια δεν τα βλεπει η κεραμεως.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον post, νέα θεωρία έχουν οι ψεκ.

Δηλαδή Savva είναι φτιαχτά να νούμερα δεν πεθαίνει κάθε μέρα 100 ανθρώπους ο Κούλης όπως έλεγε ο kolompourdas;

Τον ενημερώσατε τον ακαδημαϊκό για αυτή την εξέλιξη; :confused:
γιατι το παιζεις ανηξερος τυπε ντεμεκ γιατρος? προχθες δε κλαιγοταν που οι αγγλοι μετρανε θυματα κοβιντ μεχρι 28-30 μερες μετα τον πρωτο θετικο ελεγχο? πραγμα που σημαινει οτι αν καταληξει καποιος σε αυτους πανω απο μηνα χρεωνεται αλλου ο θανατος... κατα δηλωση των αρμοδιων θα ειχαμε με αυτον τον τροπο 20% λιγοτερους ανακοινωμενους θανατους..... οποτε καταγραφονται και πανω του μηνος θυματα... οπως και θυματα τροχαιων που ετυχε τη στιγμη του τροχαιου να εχουν κοβιντ!

μονο για ψεκασμενους ξερεις τελικα.... για κορωνοψεκ και τζανκι δε ξερεις

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ορισμένα Ολλανδικά νοσοκομεία σταμάτησαν αγωγές χημειοθεραπείας και μεταμοσχεύσεις, για να ελευθερώσουν κρεβάτια σε ΜΕΘ, καθώς αυξάνονται οι ασθενείς με COVID-19.
Tο Dutch Hospital Association for Critical Care, ζήτησε από τον υπουργό υγείας Hugo de Jonge να κλιμακώσει το εθνικό σχέδιο για την COVID-19 σε στάδιο κάτω από το οποίο να ακυρωθεί η τακτική περίθαλψη που απαιτεί βραδινή παραμονή στο νοσοκομείο.
Ο αριθμός ασθενών με κορωνοιό που νοσηλεύονται έφτασε σε επίπεδα που έχουν να φανούν από τις αρχές Μαίου και ειδικοί προειδοποίησαν ότι τα νοσοκομεία θα φτάσουν στα όριά τους σε λιγότερο από μια εβδομάδα αν δεν περιοριστεί ο ιός.
Αρκετοί ασθενείς με COVID-19 μεταφέρθηκαν σε γερμανικά νοσοκομεία την τρέχουσα εβδομάδα.
Αν και το 85% του ενηλίκου πληθυσμού στην Ολλανδία είναι πλήρως εμβολιασμένο έναντι της COVID-19, τα νέα περιστατικά έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ των 23.709 σε 24 ώρες την Τέταρτη, με άνοδο σχεδόν 24 40% σε εβδομαδιαία βάση.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς ούτε κοινωνιολόγος ούτε γιατρός ούτε ψυχολόγος ούτε πολιτικός είναι για να δώσω λύσεις
Μπορώ να κρίνω όμως τους πολιτικούς διότι αν δεν κρίνονται τότε εύκολα τη γυρίζουν στην δικτατορία

Μπορώ να κρίνω αποτέλεσμα κ βλέπω ότι πάμε ξανά όλοι στην Ευρώπη για λΟΚ ντάουν

Κ ερωτώ τις πταίει;

Το εμβόλιο λοιπόν σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα όπως θα θέλαμε. Ήταν δύσκολο εγχείρημα από την αρχή όπως είχαμε γράψει, πως για κανένα κορονοϊό δεν είχε βγει εμβόλιο. Παρόλα αυτά η επιστήμη μας έδωσε ένα όπλο να αμυνθούμε για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα.

Είναι φανερό πως ένας καθολικός εμβολιασμός δεν θα εξαφανίσει το πρόβλημα αλλά θα το μετριάσει τόσο πολύ ώστε να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογική ροή μέχρι ο ιός να γίνει ενδημικός.

Γενικό lockdown κάποιες χώρες θα κάνουν, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει στις περισσότερες.

Εγώ σίγουρα είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού προς όλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ τον καγκελάριο της Αυστρίας που είχε τα μπρούτζινα cojones να γίνει ο πρώτος που επιβάλει καθολική υποχρεωτικότητα.

Πιθανό να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά για την ώρα δεν φαίνονται πολλοί ηγέτες ζεστοί για τέτοια απόφαση.

Διαφωνώ στο ή τους εμβολιάζεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια.

Το δεύτερο μπορώ να σε διαβεβαιώσω ό,τι δεν συμβαίνει σίγουρα και το πρώτο αυτή την στιγμή τους πέφτει πολύ δύσκολο να το αποφασίσουν.

Θεωρώ πως θα περιμένουν να δουν πως θα πάει με τα αναβαθμισμένα εμβόλια για την Δ που έχει επικρατήσει και μετά θα παρθούν οι όποιες τέτοιες αποφάσεις.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
οποτε καταγραφονται και πανω του μηνος θυματα... οπως και θυματα τροχαιων που ετυχε τη στιγμη του τροχαιου να εχουν κοβιντ!

Έλα σταμάτα τις σαχλαμάρες επιτέλους έχεις καταντήσει αηδία.

Έχω γράψει αναλυτικά πως βγαίνει το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου.

Έλεος με τον κάθε αμόρφωτο ημιμαθή ξερόλα των social media.

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290
Το εμβόλιο λοιπόν σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα όπως θα θέλαμε. Ήταν δύσκολο εγχείρημα από την αρχή όπως είχαμε γράψει, πως για κανένα κορονοϊό δεν είχε βγει εμβόλιο. Παρόλα αυτά η επιστήμη μας έδωσε ένα όπλο να αμυνθούμε για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα.

Είναι φανερό πως ένας καθολικός εμβολιασμός δεν θα εξαφανίσει το πρόβλημα αλλά θα το μετριάσει τόσο πολύ ώστε να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογική ροή μέχρι ο ιός να γίνει ενδημικός.

Γενικό lockdown κάποιες χώρες θα κάνουν, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει στις περισσότερες.

Εγώ σίγουρα είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού προς όλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ τον καγκελάριο της Αυστρίας που είχε τα μπρούτζινα cojones να γίνει ο πρώτος που επιβάλει καθολική υποχρεωτικότητα.

Πιθανό να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά για την ώρα δεν φαίνονται πολλοί ηγέτες ζεστοί για τέτοια απόφαση.

Διαφωνώ στο ή τους εμβολιάζεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια.

Το δεύτερο μπορώ να σε διαβεβαιώσω ό,τι δεν συμβαίνει σίγουρα και το πρώτο αυτή την στιγμή τους πέφτει πολύ δύσκολο να το αποφασίσουν.

Θεωρώ πως θα περιμένουν να δουν πως θα πάει με τα αναβαθμισμένα εμβόλια για την Δ που έχει επικρατήσει και μετά θα παρθούν οι όποιες τέτοιες αποφάσεις.
Και άρα η λύση είναι κάθε 6 μήνες να κάνεις ενα εμβόλιο που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει σε 10-20-30 χρόνια;
Αναρωτιέμαι. Υπέρ είμαι και το έχω κάνει απτους πρώτους, αλλά μετά από κάποιο σημείο καταντάει κοροιδία. Για να μπεις δλδ να πιεις ενα καφές να πρέπει σαν το πρεζάκι κάθε 6μηνο να εμβολιάζεσαι. Αυτά είναι πρωτοφανή!
Εδώ την περασμένη βδομάδα κατατέθηκε επισημα πλέον στον EMA προς εξέταση μελέτη που αποδεικνύει σε εργαστηριακές συνθήκες ότι τα mRNA εμβόλια μπορεί να μειώσουν την ικανότητα ανάπλασης του DNA.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom