kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Προσπαθει μεσω της ζωγραφικης να καταφερει κατιΤυπε μου θυμίζεις μελισσουλα σε ανοιξιάτικο λιβάδι με αμυγδαλιές.
Προσπαθει μεσω της ζωγραφικης να καταφερει κατιΤυπε μου θυμίζεις μελισσουλα σε ανοιξιάτικο λιβάδι με αμυγδαλιές.
Λυπάμαι αλλά δε βιάζομαι καθόλου. Διάβασα την ανοησία περι κορονομπιζνες του γιατρού που παραθεσατε και στηρίζετε εμμέσως ή αμέσως. Ένα εμβόλιο, που παίρνουν 6 άτομα, κοστίζει κατά πολύ λιγότερο απο το σύνολο των φαρμάκων που χρειάζεται να πάρουν οι 6, οταν αρρωστήσουν, σύμφωνα με τη συνταγή του εν λογω γιατρού. Χώρια τα μεγάλα έξοδα οσων υποτροπιάσουν. Αλλά η μπιζνα είναι ο ιος, συμφωνα με τον εν λόγω και τους προθύμους να τον πιστέψουν. Εχω κάνει κάποιο διάστημα σε αντικαρκινικό. Τρομερή κατάσταση ακόμα και για επισκέπτη. Σε συνθλίβει ψυχολογικά οσο δυνατός και να είσαι. Υπηρξαν και υπάρχουν ψυχουλες πρόθυμες να πιστέψουν οτι συγκεκριμένος καρκίνος προκαλείται από μυκοπλάσματα, μύκητες, ρικέτσιες και ότι αλλο μπορούν να φανταστούν οι κομπογιαννίτες, που τις "θεράπευαν". Κατεληξαν, μεταστατικες και βασανισμένες. Γιατί πιστεψαν καποιον αντίστοιχο που τους έλεγε ότι ο καρκίνος ειναι απάτη και μπιζνα και οτι προκαλείται απο μυκητες. "Γιατροί" με πτυχίο και αυτοί.Μαλλον μαζι διαβαζουμε, χωρια καταλαβαινουμε. Και τι ειμαι εγω για να σου πω αντιβιοτικο, γιατρος; Γιατρος φυσικα συνταγογραφει. <Γιατροι τους τα χορηγησαν, οχι απο μονοι τους.>Αλλα φαινεται βιαζεσαι και δεν διαβαζεις. Ο καθενας αρχιζει και παιρνει μονος του οτι του αρεσει; Ο Geokoro ειπε οτι γιατρος του ειπε τι θεραπεια να λαβει. Ο γιατρος ο Leclerc εχει γραψει οτι υπαρχει σχετικο πρωτοκολο που ακολουθειται απο παθολογους, πνευμονολογους, που περιλαμβανει γνωστη αντιβιωση και βιταμινες, στα αρχικα σταδια της νοσου. Απο πανω το γραφει. Δεν το διαβασες; Και εγω απο 3 γνωστους μου, μου εχουν πει οτι οι γιατροι τους τους συνεστησαν θεραπεια, στο σπιτι, δεν χρειαστηκε να πανε νοσοκομειο. Η θεραπεια περιελαμβανε βιταμινες, αντιβιωση, εισπνεομενα φαρμακα, και παροχη οξυγονου απο φορητη συσκευη για οποιον ειχε, σαν αυτη που εχουν πολλοι ηλικιωμενοι σπιτι, η οσοι εχουν ΧΑΠ, για να τους βοηθα στο οξυγονο.
Αυτα γνωριζω. Οπως γνωριζω οτι ξερω και ανθρωπους που εχουν πεθανει απο κορωνοιο. Οπως ξερω και αλλους που επεζησαν αλλα το περασαν πολυ βαρια.
Ναι Σαμανε πηγαινε..Καλημέρες.
Πρώτη φορά μπαίνω πρωί, καθημερινή. Πάω να δουλέψω πιο σκληρά!
Προφανώς και υπαρχει μπιζνα. Των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ γιατρών. Αλλιώς δεν θα έλεγαν μαλακιεςΛυπάμαι αλλά δε βιάζομαι καθόλου. Διάβασα την ανοησία περι κορονομπιζνες του γιατρού που παραθεσατε και στηρίζετε εμμέσως ή αμέσως. Ένα εμβόλιο, που παίρνουν 6 άτομα, κοστίζει κατά πολύ λιγότερο απο το σύνολο των φαρμάκων που χρειάζεται να πάρουν οι 6, οταν αρρωστήσουν, σύμφωνα με τη συνταγή του εν λογω γιατρού. Χώρια τα μεγάλα έξοδα οσων υποτροπιάσουν. Αλλά η μπιζνα είναι ο ιος, συμφωνα με τον εν λόγω και τους προθύμους να τον πιστέψουν. Εχω κάνει κάποιο διάστημα σε αντικαρκινικό. Τρομερή κατάσταση ακόμα και για επισκέπτη. Σε συνθλίβει ψυχολογικά οσο δυνατός και να είσαι. Υπηρξαν και υπάρχουν ψυχουλες πρόθυμες να πιστέψουν οτι συγκεκριμένος καρκίνος προκαλείται από μυκοπλάσματα, μύκητες, ρικέτσιες και ότι αλλο μπορούν να φανταστούν οι κομπογιαννίτες, που τις "θεράπευαν". Κατεληξαν, μεταστατικες και βασανισμένες. Γιατί πιστεψαν καποιον αντίστοιχο που τους έλεγε ότι ο καρκίνος ειναι απάτη και μπιζνα και οτι προκαλείται απο μυκητες. "Γιατροί" με πτυχίο και αυτοί.
Τα επίσημα πρωτόκολλα θεραπείας ήταν απάτη και μπιζνα της big pharma, του αγαπημένου όρου των καρκινοψεκ. Οπότε αυτοί ακολουθούσαν τα δικά τους.
Καμία σχέση ο καρκίνος με ίωση, ατυχές παράδειγμα. Ρώτα να μάθεις ποιος είναι ο Καρυστινος, τότε θα καταλάβειςΛυπάμαι αλλά δε βιάζομαι καθόλου. Διάβασα την ανοησία περι κορονομπιζνες του γιατρού που παραθεσατε και στηρίζετε εμμέσως ή αμέσως. Ένα εμβόλιο, που παίρνουν 6 άτομα, κοστίζει κατά πολύ λιγότερο απο το σύνολο των φαρμάκων που χρειάζεται να πάρουν οι 6, οταν αρρωστήσουν, σύμφωνα με τη συνταγή του εν λογω γιατρού. Χώρια τα μεγάλα έξοδα οσων υποτροπιάσουν. Αλλά η μπιζνα είναι ο ιος, συμφωνα με τον εν λόγω και τους προθύμους να τον πιστέψουν. Εχω κάνει κάποιο διάστημα σε αντικαρκινικό. Τρομερή κατάσταση ακόμα και για επισκέπτη. Σε συνθλίβει ψυχολογικά οσο δυνατός και να είσαι. Υπηρξαν και υπάρχουν ψυχουλες πρόθυμες να πιστέψουν οτι συγκεκριμένος καρκίνος προκαλείται από μυκοπλάσματα, μύκητες, ρικέτσιες και ότι αλλο μπορούν να φανταστούν οι κομπογιαννίτες, που τις "θεράπευαν". Κατεληξαν, μεταστατικες και βασανισμένες. Γιατί πιστεψαν καποιον αντίστοιχο που τους έλεγε ότι ο καρκίνος ειναι απάτη και μπιζνα και οτι προκαλείται απο μυκητες. "Γιατροί" με πτυχίο και αυτοί.
Τα επίσημα πρωτόκολλα θεραπείας ήταν απάτη και μπιζνα της big pharma, του αγαπημένου όρου των καρκινοψεκ. Οπότε αυτοί ακολουθούσαν τα δικά τους.
Γιατρέ τα έχεις γράψει και εσύ αλλά εξήγησε μου γιατί τα συνταγογραφουν ελάχιστοι γιατροί ενώ οι περισσότεροι σου δίνουν αντιπυρετικα; Γιατί έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ η πρωτοβάθμια περίθαλψη στον κορονοϊό;Τα έχουμε γράψει αυτά φίλε:
Καλημέρες.
Πρώτη φορά μπαίνω πρωί, καθημερινή. Βλέπω τα ψεκ πιάνουν δουλειά από το πρωί.
Έχουμε πολλούς αργόσχολους, συνταξιούχους, κηφήνες, φύρες του δημοσίου να ταΐσουμε.
Πάω να δουλέψω πιο σκληρά!
Στην αρχη της ολης ιστοριας δινανε σε σοβαρα περιστατικα αζιθρομυκινη...τοτε που πανω στην απελπισια μας ψαχναμε να βρουμε καποιο ετοιμο φαρμακο που να βοηθαει.Μετεπειτα μελετες αποδειξανε οτι δεν βοηθαει σε τιποτα.Το μονο που εχει αποδεδειγμενα μια μικρη αποτελεσματικοτα ειναι η δεξαμεθαζονη...Τα ιδια εχω ακουσει κι εγω απο τουλαχιστον 3 αλλες περιπτωσεις. Γιατροι τους χορηγησαν ολα αυτα που αναφερεις. Οι γιατροι τους, οχι απο μονοι τους.
Τωρα γιατι ορισμενοι εδω μεσα, λενε με σιγουρια γιατρου, ενω δεν ειναι, οτι περα απο βιταμινη τιποτα αλλο δεν ενδεικνυται, και περιμενουν κιολας στη γωνια για να πεταχτουν να την "πουν" στους αλλους, λες και κανουμε διαγωνισμο εδω, ας το αναλογιστουν οι ιδιοι.
Nα ρωτήσω να μάθω; Ποιούς; Αυτούς που πιστεύουν αυτά;Καμία σχέση ο καρκίνος με ίωση, ατυχές παράδειγμα. Ρώτα να μάθεις ποιος είναι ο Καρυστινος, τότε θα καταλάβεις
Ποιος ειναι ο Καρυστινος πες μας ρε φιλε και ανοιξε μας τα ματια....Καμία σχέση ο καρκίνος με ίωση, ατυχές παράδειγμα. Ρώτα να μάθεις ποιος είναι ο Καρυστινος, τότε θα καταλάβεις
Αυτός ο αριθμός κρουσμάτων το πιθανότερο είναι να υπήρχε και πέρσι , απλά φέτος όπως εδω έτσι και εκεί υποθέτω πως γίνονται περισσότερα τέστ.Προς «μερικό lockdown» οδεύει η Ολλανδία μετά τα 16.000 κρούσματα κορωνοϊού για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο
Υπάρχει ακόμα κάποιος τόσο ανεπαρκείς εγκεφαλικά που να πιστεύει ότι με τα εμβόλια θα σωθούμε; Οι χώρες "πρότυπο" καταρρέουν, οι χώρες που το καλοκαίρι "τελείωσαν" με τον covid δεν προλαβαίνουν να πηγαινοέρχονται τα φορεία.
Καλά έχεις δίκιο, εσύ αν κολλήσεις πάρε Ντεπον και όλα καλάΚαι να βάλουμε και αυτά εδώ. Που μάλλον δείχνουν ότι ο Καρυστινός μας έχει φλομώσει με αέρα κοπανιστό.
Results
Thirty studies including 3834 patients were included. Overall, 7% of hospitalised COVID-19 patients had a bacterial co-infection (95% CI 3-12%, n=2183, I2=92·2%). A higher proportion of ICU patients had bacterial co-infections than patients in mixed ward/ICU settings (14%, 95% CI 5-26, I2=74·7% versus 4%, 95% CI 1-9, I2= 91·7%). The commonest bacteria were Mycoplasma pneumonia, Pseudomonas aeruginosa and Haemophilus influenzae. The pooled proportion with a viral co-infection was 3% (95% CI 1-6, n=1014, I2=62·3%), with Respiratory Syncytial Virus and influenza A the commonest. Three studies reported fungal co-infections.
Conclusions
A low proportion of COVID-19 patients have a bacterial co-infection; less than in previous influenza pandemics. These findings do not support the routine use of antibiotics in the management of confirmed COVID-19 infection.
Co-infections in people with COVID-19: a systematic review and meta-analysis - Journal of Infection
This is an archive of https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(20)30323-6/fulltext from Tuesday 06, April 2021perma.cc
Results
Nineteen clinical studies reporting data from 2834 patients were included. Mean rate of antibiotic use was 74.0 % of cases. Half the studies reported occurrence of a bacterial co-infection or complication (10 studies). Amongst the latter, at least 17.6 % of patients who received antibiotics had secondary infections. Pooled data of 4 studies show that half of patients receiving antibiotics were not severe nor critical. Detailed data on antibiotic use lack in most articles.
Conclusions
The present review found a major use of antibiotics amongst Covid-19 hospitalized patients, mainly in an empirical setting. There is no proven efficacy of this practice. Further research to determine relevant indications for antibiotic use in Covid-19 patients is critical in view of the significant mortality associated with secondary infections in these patients, and the rising antimicrobial resistance.
Antibiotics in treatment of COVID-19 complications: a review of frequency, indications, and efficacy
To report available information in the literature regarding frequency, indications, types of antibiotic usage, duration, and their efficacy in Covid-1…www.sciencedirect.com
Τύπε μου έψαξα λίγο αυτόν τον "πασίγνωστο" Καρυστινό. Πολλά πάρε δώσε με Βελόπουλο είδα και κατάλαβα. Πολιτική καριέρα, με τους ψέκες πρόθυμους να ρίχνουν σταυρό δαγκωτό, προβλέπω να κάνει.Καλά έχεις δίκιο, εσύ αν κολλήσεις πάρε Ντεπον και όλα καλά
Κάτι μάθαμε. Είναι κάποιος που σύμφωνα με το βιογραφικό του σπούδασεΤελικα δεν μαθαμε ποιος ειναι ο Καρυστινος και μειναμε με την απορια....
Τι να πω οταν διαβασα ρωτα να μαθεις ποιος ειναι περιμενα να ακουσω για τον Ελληνα Γιακουμπ....Κάτι μάθαμε. Είναι κάποιος που σύμφωνα με το βιογραφικό του σπούδασε
* Ιατρικό Τμήμα ΣΣΑΣ στο Αριστοτέλειο
* Ιατρικό Τμήμα ΣΣΑΣ στο Σ.Σ.Α.Σ. (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων)
* School of Medicine στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πολλές σπουδές.....