Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
Οκ αυτός είναι υπάλληλος…. αλλά δεν γκρινιάζει

Εσύ προφανώς είσαι αφεντικό? ιδιοκτήτης εταιρίας? Μεγαλο-παράγοντας? Γιατί γκρινιάζεις? Ο Κούλης πηδάει τους υπαλλήλους για να έχει στα καλά-καλύτερα εσένα… και προφανώς για να μιλάς έτσι υποτιμητικά μάλλον ανήκεις στην υψηλή τάξη…
είσαι «λεφτάς» και δεν περιμένεις να τελειώσει ο μήνας για να γαμήσεις……
Ποιος σου είπε ότι γκρινιάζω? Που το είδες? Τους έχω γραμμένους στ αρχίδια μου πολύ απλά γιατί 22 χρόνια τωρα για εμένα που έχω επιχείρηση δεν αλλάζει τίποτα οποίος κ αν έχει κυβερνήσει. Δουλεύω το λιγότερο 12 ώρες την ημέρα, έχω πολύ μεγάλες ευθύνες στη πλάτη μου και πληρώνω μεγάλα ποσά στο κράτος από 100 διαφορετικές μεριές. Όσο για τη τελευταία σου απορία, δε γαμαω επί πληρωμή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε μπορεί να μην μπορείς να το αντιληφθείς αυτή τη στιγμή αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Ελευθερία της έκφρασης.

Και θέτει τις βάσεις για άλλα πράγματα που θυμίζουν Β. Κορέα. Φαντάσου στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ να ανέβει ένας τύπου Τραμπ και το youtube να μπανάρει όλα τα βίντεο των αντιφρονούντων ως επικύνδυνα για την δημόσια τάξη.

Ποιος θα σταματήσει το youtube? Τα ίδια Δικαστήρια που του επιτρέπουν να κατεβάσει και τα βίντεο των αντιεμβολιαστών?
Oχι τύπε, το εχεις παρει εντελως λαθος.
Η ελευθερια της εκφρασης, δεν συμπεριλαμβανει την διευκολυνση διαδοσης αποψεων που βλαπτουν την δημοσια υγεια, εξαπατούν και προκαλούν θανατους.
Μια χαρα μπορω να αντιληφθω.
Εσεις δεν μπορειτε να αντιληφθειτε, που μπροστα σε καθε περιορισμο, σας κανει "τζιζ" λογω της αριστερίλας που εχετε φαει στη μαπα επι δεκαετιες, που σας "εμαθε" οτι οι περιορισμοί καταργούν και δεν διαμορφωνουν σωστα την ασκηση ενος δικαιωματος.
Και το επιχειρημα "ναι αλλά τι θα γινει μετα" και "ανοιγει ο δρομος για αλλους περιορισμους" ειναι εντελως σαθροι. Ειναι σαν να λεμε οτι δεν θα διωκουμε οσους διασπειρουν ψευδεις ειδησεις, μην τυχον και πληγεί η...ελευθερια του λογου. Σοβαρα τωρα? Μηπως να μην διωκουμε και οσους εξυβριζουν, ή συκοφαντουν, για να μην πληγεί "η ελευθερια εκφρασης"? Μηπως να μην διωκουμε τους παιδόφιλους, για να μην πληγει "η ελευθερια αποψης και αναπτυξης της προσωπικοτητας"?
Πραγματικα με ενοχλεί ο τροπος που σκεφτεστε μερικοι.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Στην θέση του αρκουμανεα, πάει ο Θόδωρος;
:tooth:
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπερδεύεσαι. Όταν κάνω παιδιά θα φύγω ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Αυτό το μπουρδέλο δεν φτιάχνεται ούτε σε τρεις γενεές.
Αλιμονο, καμια κυβερνηση και κανενα κομμα δεν ειναι δυνατον να καλυψει τον κολοσσο κολομπουρδα.Οταν πας σε χωρα μη-μπουρδελο δεν θα αντεξεις ουτε εβδομαδα

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) από τις 2 Ιουλίου υπήρξαν 9.619 θάνατοι παραπάνω από το αναμενόμενο σε Αγγλία και Ουαλία, το 48% (4.635) δεν προήλθαν από τον κορωνοϊό.

Ο αρθρογράφος του άρθρου θέτει την ερώτηση: «Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν πέθαναν από κορωνοϊό, τότε από τι πέθαναν;».

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Γιατί αυτό λένε τα συντάγματα σε όλες τις δυτικές δημοκρατίες τύπε. Οι ιδιωτικές εταιρείες αυτό που κάνουν είναι να προσφέρουν μια δημόσια πλατφόρμα στους χρήστες. Από'κει και πέρα μπορούν να ρυθμίσουν το τι θα λέγεται και τι όχι όπως αυτές γουστάρουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο μπου. Αν μια μέρα ο Αντισθένης αποφασίσει ότι απαγορεύεται να μιλάμε για αθλητικά ή για πολιτικά, τότε κανείς δε μπορεί να του ζητήσει το λόγο.
Και εγώ σου λεω ότι δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ευρωπαϊκές και διεθνής οδηγίες που ρυθμίζουν την λειτουργία και την λειτουργία όλων των επιχειρήσεων όπως και του YouTube.
Γιαυτο για παράδειγμα το YouTube δεν μπορεί να πει εγώ δεν δέχομαι βίντεο από μαύρους η γκει η οποιονδήποτε.
Το αν χαρακτηρίζονται αυτά τα βίντεο των ανεμβολίαστων επικίνδυνα η όχι το ορίζει κυρίως η νομοθεσία και από επεί ορμώμενος λεω ότι το θέμα αφορά την ελευθερία της έκφρασης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Oχι τύπε, το εχεις παρει εντελως λαθος.
Η ελευθερια της εκφρασης, δεν συμπεριλαμβανει την διευκολυνση διαδοσης αποψεων που βλαπτουν την δημοσια υγεια, εξαπατούν και προκαλούν θανατους.
Μια χαρα μπορω να αντιληφθω.
Εσεις δεν μπορειτε να αντιληφθειτε, που μπροστα σε καθε περιορισμο, σας κανει "τζιζ" λογω της αριστερίλας που εχετε φαει στη μαπα επι δεκαετιες, που σας "εμαθε" οτι οι περιορισμοί καταργούν και δεν διαμορφωνουν σωστα την ασκηση ενος δικαιωματος.
Και το επιχειρημα "ναι αλλά τι θα γινει μετα" και "ανοιγει ο δρομος για αλλους περιορισμους" ειναι εντελως σαθροι. Ειναι σαν να λεμε οτι δεν θα διωκουμε οσους διασπειρουν ψευδεις ειδησεις, μην τυχον και πληγεί η...ελευθερια του λογου. Σοβαρα τωρα? Μηπως να μην διωκουμε και οσους εξυβριζουν, ή συκοφαντουν, για να μην πληγεί "η ελευθερια εκφρασης"? Μηπως να μην διωκουμε τους παιδόφιλους, για να μην πληγει "η ελευθερια αποψης και αναπτυξης της προσωπικοτητας"?
Τα φουσκώνει τύπε, είναι άλλο η δίωξη και άλλο η φίμωση. Αν ήταν έτσι και όλοι οι καθηγητές που έχουν βγει και έχουν πει διαφορά αρνητικά για το εμβόλιο και επηρέασαν κόσμο έπρεπε να έχουν διωχθεί.

το YouTube είναι γεμάτο και με βίντεο που πίνει ο άλλος χλωρίνη,σαπούνι,τρώει σκατα για να πάρει views….αυτά δεν είναι επικίνδυνα να κατέβουν;

εγώ είχα την εντύπωση ότι η δημοκρατία σε διώκει για αξιόποινες πράξεις και για τον λόγο σου όταν θίγει κάποιον. Δεν ήξερα ότι διώκεται κανεις και για τις απόψεις του. Το να μην κανεις το εμβόλιο είναι άποψη και επιλογή. Το να βιάζεις παιδάκια είναι κάτι άλλο και ντροπή να τα εξησωνεις ειδικά εσυ που είσαι νομικός.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) από τις 2 Ιουλίου υπήρξαν 9.619 θάνατοι παραπάνω από το αναμενόμενο σε Αγγλία και Ουαλία, το 48% (4.635) δεν προήλθαν από τον κορωνοϊό.

Ο αρθρογράφος του άρθρου θέτει την ερώτηση: «Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν πέθαναν από κορωνοϊό, τότε από τι πέθαναν;».
Προφανως πριν τον κορωνοιο δεν πεθαινε κανεις :upsidedown:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και εγώ σου λεω ότι δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ευρωπαϊκές και διεθνής οδηγίες που ρυθμίζουν την λειτουργία και την λειτουργία όλων των επιχειρήσεων όπως και του YouTube.
Για πες μας σε ποιες χώρες γίνεται αυτο για να σου πω κι εγώ.

Τίθεται το ερώτημα δηλαδή: σε ποιες χώρες τα social media υπόκεινται σε έλεγχο απο το κράτος αναφορικά με το τι ανεβάζουν?

Εγώ ξερω. Εσυ ξερεις? :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Γι αυτό και εγώ κοιτάω κυρίως τη δραστηριότητα και λιγότερο τα χρήματα στην τράπεζα που μπορεί να έχουν και άλλες ερμηνείες.
Η δραστηριότητα έχει αυξηθεί.
Στον τουρισμό που δραστηριοποιείσαι.
Στην οικοδομή που έφερες ως παράδειγμα.
Δεν είναι μόνο οι θερμοπροσόψεις και οι αλουμινάδες που δουλεύουν με το "εξοικονομώ".
Απέναντί μου σηκώνεται καινούρια πολυκατοικία. Είχα να δω βαρέλα στο δρόμο πολλά χρόνια.
Το άθροισμα όλης αυτής της δραστηριότητας είναι που θα πάει την ανάπτυξη φέτος πάνω από 6%.
Φτάνει; Οχι φυσικά. Θα περάσουν κάποια χρόνια για να βγάλουμε τα σπασμένα της ύφεσης.
Μην γκρινιάζουμε όμως τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.
αυτος που σηκωνει πολυκατοικια απεναντι, ρωτα ποτε εβγαλε την αδεια και γιατι ξεκινησε τωρα να την σηκωνει :Ρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάρε και τους υπόλοιπους ψέκες μαζί σου μπας και καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι σε αυτό το ρημαδοτόπο.
μετα θα κανιβαλιστειτε μεταξυ σας τυπε ομως εσυ και ο αλεξ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Για πες μας σε ποιες χώρες γίνεται αυτο για να σου πω κι εγώ.

Τίθεται το ερώτημα δηλαδή: σε ποιες χώρες τα social media υπόκεινται σε έλεγχο απο το κράτος αναφορικά με το τι ανεβάζουν?

Εγώ ξερω. Εσυ ξερεις? :)
Στα σόσιαλ μίντια ανεβάζει ο χρήστης υλικό και αυτό το υλικό πρεπει να είναι σύμφωνο με καποια νομοθεσία που ορίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να ανέβει.

Για παράδειγμα αν ανεβάσεις ένα βίντεο που σκοτώνεις ένα κουτάβι θα σου το κατεβάσουν και θα σου ασκηθεί ποινή δίωξη διότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

Όταν όμως βγήκε πχ η υποψήφια βουλευτίνα της νδ και είπε τις γυναίκες χοντρές με τρίχες δεν έγινε κάτι τέτοιο διότι αυτό δεν ήταν αδίκημα...ήταν όμως κατακριτέο.

Επίσης όταν βγήκε ένας μαλάκας ηθοποιός και είπε να πάτε να δουλεύετε δωρεάν αντί να κάθεστε δεν ήταν αδίκημα ήταν όμως κατακρτιτέο.

Αντίστοιχα μέχρι πριν κάποιο καιρό το να λες την άποψη σου ακόμα και αν είναι λάθος δεν ήταν παράνομο ούτε υπήρχε λόγος να στην κατεβάσουν από το youtube.

Εσύ αφού τα ξέρεις όλα γιατί δεν ποστάρεις το ΦΕΚ που αφορά την λειτουργία των social media? Googlare youtube terms of service να διαβάσεις αν το youtube ακολουθεί την νομοθεσία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δε χρειάζεται να είσαι νομικός για να καταλαβαίνεις πως όσα λέω είναι κοινή λογική. Εσύ είσαι αυτός που δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει η αρχή της ελευθερίας του λόγου. Τα όσα λες μικρή διαφορά έχουν απ'αυτά που λένε οι ψέκες ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει τα δικαιώματα τους, και όλοι βλέπουμε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζονται από τα δικαστήρια της ΕΕ τέτοιου είδους παλαβομάρες.
Εσύ τύπε έχεις μια τάση προς το να βαφτίζεις την λογική σου και την άποψη σου ως σωστή και ως θέσφατο.

Ποιος σου είπε ότι επειδή το λεει η λογική σου είναι και σωστό? Ο νόμος όμως είναι ένας και δεν τον αφορούν οι απόψεις σου και μου γιαυτό και σου λέω να δεις την νομοθεσία.

Εσένα όμως τα επιχειρήματα σου περιορίζονται στο να χαρακτηρίζεις τους άλλους ως ψέκες. Εσύ δεν είσαι ψέκας και έκανες το εμβόλιο...αυτό νομίζεις ότι σου δίνει κάποια μεγαλύτερη αξία από αυτόν που δεν το έκανε?

Εαν έκανες το εμβόλιο και πηγαίνεις με 5 εκδιδώμενες το μήνα είσαι 100 φορές πιο εκινύνδυνος για τον κόβιντ από τον ψέκα που δεν το έκανε και δε πάει ούτε για καφέ. Γιατί σε ένα σαιτ που το αντικείμενο του είναι οι εκδιδώμενες βλεπω να μιλατε για δημοσια υγεια λες και ειναι μονο το εμβολιο και οχι ολη η διαχειριση της καθημερινης σου ζωης.

Βεβαια σιγα μην απαντησεις θα πετσοκοψεις αυτα που ειπα και θα απαντησεις μονο σε οτι θελεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Πάρε και τους υπόλοιπους ψέκες μαζί σου μπας και καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι σε αυτό το ρημαδοτόπο.
μωρη βρωμερη γαλαζοκουραδα ιμιτασιον, στο 69 με τον πιμποδικηγορο, εσυ εισαι απο πανω η' ο πιμποδικηγορος ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στα σόσιαλ μίντια ανεβάζει ο χρήστης υλικό και αυτό το υλικό πρεπει να είναι σύμφωνο με καποια νομοθεσία που ορίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να ανέβει.

Για παράδειγμα αν ανεβάσεις ένα βίντεο που σκοτώνεις ένα κουτάβι θα σου το κατεβάσουν και θα σου ασκηθεί ποινή δίωξη διότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

Όταν όμως βγήκε πχ η υποψήφια βουλευτίνα της νδ και είπε τις γυναίκες χοντρές με τρίχες δεν έγινε κάτι τέτοιο διότι αυτό δεν ήταν αδίκημα...ήταν όμως κατακριτέο.

Επίσης όταν βγήκε ένας μαλάκας ηθοποιός και είπε να πάτε να δουλεύετε δωρεάν αντί να κάθεστε δεν ήταν αδίκημα ήταν όμως κατακρτιτέο.

Αντίστοιχα μέχρι πριν κάποιο καιρό το να λες την άποψη σου ακόμα και αν είναι λάθος δεν ήταν παράνομο ούτε υπήρχε λόγος να στην κατεβάσουν από το youtube.

Εσύ αφού τα ξέρεις όλα γιατί δεν ποστάρεις το ΦΕΚ που αφορά την λειτουργία των social media? Googlare youtube terms of service να διαβάσεις αν το youtube ακολουθεί την νομοθεσία.
Eπαναλαμβάνω το ερώτημα γιατί μου έγραψες ένα σωρό άσχετα:

ΠΟΙΕΣ χώρες λογοκρίνουν social media?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Μηπως να μην διωκουμε τους παιδόφιλους, για να μην πληγει "η ελευθερια αποψης και αναπτυξης της προσωπικοτητας"?

αυτα τα ειπες στον κουλοπορδηπουργο σου πιμποδικηγορε, που εκανε οτι δεν ηξερε τους λιγναδηδες κλπ η' το εκανες αβαβα ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Στην θέση του αρκουμανεα, πάει ο Θόδωρος;
:tooth:
:confused::confused::confused:
Τίποτα πο εκλεκτό
Απο εκλεκτο σε εκλεκτό το πας,
Μπράβο, μ αρέσει που ξερεις και καλοτρως

Άπειροι οι εκλεκτοί αλάνθαστοι του κούλη,
Μεγάλη η δεξαμενή.
Εβαλε τον τηλεσταρ τώρα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Τίποτα πο εκλεκτό
Απο εκλεκτο σε εκλεκτό το πας,
Μπράβο, μ αρέσει που ξερεις και καλοτρως

Άπειροι οι εκλεκτοί αλάνθαστοι του κούλη,
Μεγάλη η δεξαμενή.
Εβαλε τον τηλεσταρ τώρα.
Τύπε έχει μαζέψει τα καλύτερα βιογραφικά, άριστοι ολοι λέμε..
:confused: :confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

Saul