Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ισχύει ότι την πάει τρένο την Ελλάδα ο Κούλης. Τρένο στο γαμήσι την πάει. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ευτυχώς που δουλεύω σε πολυεθνική και δεν τον νιώθω πολύ στο πετσί μου. Αν ήμουν αυτοαπασχολούμενος ή απλός μεροκαματιάρης θα είχα φύγει χθες από την Ελλάδα του Κούλη. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να φύγω όποτε το θελήσω και θα το κάνω μόλις αποκτήσω παιδιά γιατί εννοείται ότι δεν θέλω να μεγαλώσουν σε αυτό το μπουρδέλο.
Στο καλο και απο το πεζοδρομιο.

Αποδεχεσαι κι εσυ λοιπον οτι ο Κουλης θα κυβερναει μέχρι να μεγαλωσουν τα παιδια σου τα οποια δεν εχεις ακομη

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Στο καλο και απο το πεζοδρομιο.

Αποδεχεσαι κι εσυ λοιπον οτι ο Κουλης θα κυβερναει μέχρι να μεγαλωσουν τα παιδια σου τα οποια δεν εχεις ακομη
Μπερδεύεσαι. Όταν κάνω παιδιά θα φύγω ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Αυτό το μπουρδέλο δεν φτιάχνεται ούτε σε τρεις γενεές.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ισχύει ότι την πάει τρένο την Ελλάδα ο Κούλης. Τρένο στο γαμήσι την πάει. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ευτυχώς που δουλεύω σε πολυεθνική και δεν τον νιώθω πολύ στο πετσί μου. Αν ήμουν αυτοαπασχολούμενος ή απλός μεροκαματιάρης θα είχα φύγει χθες από την Ελλάδα του Κούλη. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να φύγω όποτε το θελήσω και θα το κάνω μόλις αποκτήσω παιδιά γιατί εννοείται ότι δεν θέλω να μεγαλώσουν σε αυτό το μπουρδέλο.
Aν δουλεύεις εσύ σε πολυεθνική εγώ είμαι Μητροπολίτης Αθηνών και πάσης Ελλάδος και πασών των πλανητών εντός κι εκτός ηλιακού συστήματος :)

Εκτός βεβαια αν όντως δουλεύεις σε πολυεθνική στην αποθήκη και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Ρώτα λίγο το αφεντικό σου και τον οικονομικό δ/ντή μπας και μάθεις τίποτα :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Να δω σε ποιά πολυεθνική θα δούλευες αν ήταν ακόμη ο Αλεκσούκος στην κύβερνηση….. Να ξέρεις στα αρχίδια τους οι πολυεθνικές.. Ο τζίρος που κάνουνε στην Ελλάδα είναι λογιστικό λάθος….. Αν τους ζάλιζαν τα αρχίδια λίγο παραπάνω όπως ο Αλεκσούκος το έκλειναν το μαγαζί την επόμενη ημέρα. Κάποιες το έκαναν και κάποιες βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν προσωπικό…
Δλδ μη μου πεις ότι δεν έχεις δει αύξηση στο μισθό σου από μειώσεις φόρων (αλληλεγγύης κτλ)? Δλδ αν σε χάλασε, μπορείς να τα δίνεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ… Ο Κούλης το έκανε αυτό…

Και εγώ σε πολυεθνικές βρίσκομαι από το 2002…..

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Τύπε, γνωρίζω άτομο που είναι μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική και δηλώνει αναρχικός.
Ζουν ανάμεσα μας.
Α καλά…. γνωρίζω και εγώ….

Το παίζουν μάγκες, μιλάνε για φασισμό κτλ. Έχοντας βέβαια τη σιγουριά…

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ:

Αν σηκωθούν και βρίσουν τον CEO (ή «τσέο» για τους Συριζαίους) σε πόσα λεπτά τις ώρας θα έχουν απολυθεί?
Αν δεν ακολουθούν τις πολιτικές τις εταιρίες? Σε πόσο χρόνο θα μείνουν χωρίς δουλειά
Α! γιατί δεν κάνουν ένα συνδικάτο εργαζομένων? Το αυτονόητο ρε παιδί μου
Λοιπόν για να επιβιώσεις σε πολυεθνική, ακολουθείς κάποιους κανόνες… αυστηρα!

Ας κάνουν πρώτα εκεί τις αναρχίλες τους και ας εφαρμόσουν εκεί τις ιδεολογίες τους και μετά τα λέμε….

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.954
Πόντοι
3.656
To youtube ανακοινωσε οτι θα κατεβαζει πλεον τα βιντεο των αντιεμβολιαστων και τα καναλια τους θα καταργουνται.
Εξαιρετική εξελιξη.
Αργησε λιγο, αλλά καλλιο αργα παρά ποτέ.
Αρκετά βρηκαν βημα οι διαφοροι βλαμμενοι.
Τσακισμα χωρις ελεος στην ανοησια και στην λαμογιά.
Τύπε μπορεί να μην μπορείς να το αντιληφθείς αυτή τη στιγμή αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την Ελευθερία της έκφρασης.

Και θέτει τις βάσεις για άλλα πράγματα που θυμίζουν Β. Κορέα. Φαντάσου στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ να ανέβει ένας τύπου Τραμπ και το youtube να μπανάρει όλα τα βίντεο των αντιφρονούντων ως επικύνδυνα για την δημόσια τάξη.

Ποιος θα σταματήσει το youtube? Τα ίδια Δικαστήρια που του επιτρέπουν να κατεβάσει και τα βίντεο των αντιεμβολιαστών?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Να δω σε ποιά πολυεθνική θα δούλευες αν ήταν ακόμη ο Αλεκσούκος στην κύβερνηση….. Να ξέρεις στα αρχίδια τους οι πολυεθνικές.. Ο τζίρος που κάνουνε στην Ελλάδα είναι λογιστικό λάθος….. Αν τους ζάλιζαν τα αρχίδια λίγο παραπάνω όπως ο Αλεκσούκος το έκλειναν το μαγαζί την επόμενη ημέρα. Κάποιες το έκαναν και κάποιες βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν προσωπικό…
Δλδ μη μου πεις ότι δεν έχεις δει αύξηση στο μισθό σου από μειώσεις φόρων (αλληλεγγύης κτλ)? Δλδ αν σε χάλασε, μπορείς να τα δίνεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ… Ο Κούλης το έκανε αυτό…

Και εγώ σε πολυεθνικές βρίσκομαι από το 2002…..
Τύπε δεν είναι τα πάντα τα λεφτά. Η καθημερινότητά σου και η ποιότητα ζωής σου δεν εξαρτώνται από τα 100 ή 200 ευρώ παραπάνω που θα πάρεις. Εκτός αν δουλεύεις για 500 ευρώ όπου εκεί, ναι, θα κάνουν τη διαφορά αλλά προφανώς δεν θα πάρεις τόσα από μειώσεις φόρων αν ο μισθός σου είναι 500.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγώ ψέκας. Έζησα να το ακούσω κι αυτό.. :priest:
καντον ignore να βρεις την υγεια σου

δεν αξιζει καν να μιλας με δαυτον δεν θεραπευεται ουτε με τον καλυτερο ψιχιατρο της χωρας

μην χαλας την ζαχαρενια σου

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Τύπε δεν είναι τα πάντα τα λεφτά. Η καθημερινότητά σου και η ποιότητα ζωής σου δεν εξαρτώνται από τα 100 ή 200 ευρώ παραπάνω που θα πάρεις. Εκτός αν δουλεύεις για 500 ευρώ όπου εκεί, ναι, θα κάνουν τη διαφορά αλλά προφανώς δεν θα πάρεις τόσα από μειώσεις φόρων αν ο μισθός σου είναι 500.
Ακριβώς το ανάποδο…. Αν δουλεύεις για 2-3 χιλιάρικα μικτά ή και παραπάνω… Θα έχεις δει διαφορά αξιόλογη… Αλλά για την ποιότητα ζωής το συζητάμε… επειδή έχω κάνει και έξω δυο χρόνια (Ελβετία)… Εκεί μαλακίες δεν έχει. Ακολουθείς τους νόμους αυστηρά, δεν έχει πολλά πολλά. Με όριο 130 με γράψανε επειδή πήγαινα με 132…. Ναι 132 χλμ.. Οταν τους είπα πως οκ είναι διαφορά στο κοντέρ… Μου απάντησαν να πήγαινες με 120 ώστε να μην είχε πρόβλημα με το κοντέρ… Τέλος….

Ναι, τα πάντα είναι ρυθμισμένα έξω αλλά πρέπει να είσαι ρυθμισμένος και εσύ
Υπάρχει δημόσια ασφάλιση όπου διαλέγεις «επίπεδο» υπηρεσιών… ότι πληρώνεις-λαμβάνεις… Και δεν έχει μαλακίες για διαχωρισμούς…

Με λίγα λόγια η ποιότητα ζωής που ψάχνεις… έχει θυσίες οι οποίες είναι αντίθετες από την ιδεολογία σου….

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.576
Πόντοι
2.606
ΓΑΜΙΩΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.954
Πόντοι
3.656
Τι μαλακίες είναι αυτές που τσαμπουνάς ρε τύπε; Το youtube είναι ιδιωτική εταιρεία και μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Η ελευθερία της έκφρασης αφορά το κράτος, το οποίο απαγορεύεται να την περιορίζει νομοθετώντας ή χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους.
Δηλαδή άμα έρθεις στο σπίτι μου, αρχίσεις να βρίζεις την οικογένεια μου, και εγώ σε πετάξω με τις κλωτσιές έξω, θα είμαι φασίστας;
Έχεις γνώση της νομοθεσίας που διέπει την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία και τον κανονισμό λειτουργίας βάση του οποίου το YouTube δέχεται τα βίντεο;

Αν όχι τότε πως ξέρεις ότι το YouTube μπορεί να κάνει ότι γουστάρει;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Έχεις γνώση της νομοθεσίας που διέπει την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία και τον κανονισμό λειτουργίας βάση του οποίου το YouTube δέχεται τα βίντεο;

Αν όχι τότε πως ξέρεις ότι το YouTube μπορεί να κάνει ότι γουστάρει;
Μην μπαίνεις YouTube.

Εντάξει τώρα?

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Μπήκε η μισθοδοσία να πας Μεταξουργείο να γαμησεις η ακόμα?
Οκ αυτός είναι υπάλληλος…. αλλά δεν γκρινιάζει

Εσύ προφανώς είσαι αφεντικό? ιδιοκτήτης εταιρίας? Μεγαλο-παράγοντας? Γιατί γκρινιάζεις? Ο Κούλης πηδάει τους υπαλλήλους για να έχει στα καλά-καλύτερα εσένα… και προφανώς για να μιλάς έτσι υποτιμητικά μάλλον ανήκεις στην υψηλή τάξη…
είσαι «λεφτάς» και δεν περιμένεις να τελειώσει ο μήνας για να γαμήσεις……

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom