Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
δεν καταλαβαινω το πεσιμο σου σε εμενα χιλιδυο τα εχουν πει αυτα απο το πρωι

οι αναρχικοι παντα του την πεφτουν
Γλάσκε είσαι υπερ των αναρχικών που την πέφτουν στους πολίτες;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κανένα πέσιμο. Απλά να αναλαμβάνεις την ευθύνη αυτών που γράφεις.
Γιατί το έχεις παραγαμήσει στα daje news και τις τσάμπα μαγκιές.
οπως να αντιλαμβανονται και να σκεφτονται καποιοι δημοσιογραφοι τι θα πουν και πως θα το πουν πρωτου να λενε μαλακιες απο εδω και απο εκει σε διαφορα τηλεοπτικα πανελ

το εχεις παραγαμησει και εσυ με τις τσαμπα μαγκιες σου και αποφευγεις συστηματικα να απαντησεις σε οσα καταγραφονται εδω απο δικους σου ανθρωπους που εχεις ψηφισει μπας και σε κανουν ντα για τα λεγειν σου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.490
Πόντοι
786
γλασκε, ο προτοσάλτε δεν διέπραξε κάποιο ποινικό αδίκημα,
σαν να έλεγε να μειωθούν οι συντάξεις στη ΔΕΗ, για να μειωθούν οι λογαριασμοί,

εσύ διέπραξες ένα μικρό αδίκημα, ήτοι παρότρυνες δημόσια σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γλάσκε είσαι υπερ των αναρχικών που την πέφτουν στους πολίτες;
καταρχην δεν ειμαι αναρχικος

αλλα απο την αλλη οταν καποιος (στην συγκεκριμενη περιπτωση) προτρεπει να γινει ετσι οπως νομιζει αφαιροντας απο τους ανθρωπους τα χρηματα τους
επρεπε ενας αρμοδιος εισαγγελεας να ειχε παρεμβει ηδη

εαν καποιος η καποιοι συνταξιουχοι αυτοκτονησουν εαν η κυβερνηση λαβει σοβαρα το μετρο αυτο δεν θα εχει αυθυνη το συγκεκριμενο ατομο και πιθανως και αλλοι στην κυβερνηση που θα λαβουν σοβαρα υποψην "το θελημα του" για να γινει πραξη του νομου?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
και δευτερον αυτο που ειπα οτι θα του καψουν το σπιτι εχει ηδη μπει στο στοχαστρο συγκεκριμενων κατηγοριων ανθρωπων για οσα λεει εις βαρος τους σε καθημερινη βαση

Γλάσκε επειδή δεν θυμάμαι... είπες οτι "θα" του κάψουν ή "να" του κάψουν;
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
γλασκε, ο προτοσάλτε δεν διέπραξε κάποιο ποινικό αδίκημα,
δηλαδη μπορει να λεει οτι γουσταρει καταδικαζοντας κοινωνικες ομαδες σε εξαθλιωση συμφωνα με τα λεγομενα του
εσύ διέπραξες ένα μικρό αδίκημα, ήτοι παρότρυνες δημόσια σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
αυτο τγο εχουν ηδη διαπραξει ηδη οι αναρχικοι εδω και καιρο

και επαναλαμβανω ουτε ειμαι αναρχικος ουτε ειμαι σε ομαδες αναρχικων

λεω την αγανακτισμενη αποψη μου οπως ολος ο κοσμακης οταν γινονται τετοιες αντιδημοκρατικες δηλωσεις σαν την συγκεκριμενη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γλάσκε επειδή δεν θυμάμαι... είπες οτι "θα" του κάψουν ή "να" του κάψουν;
Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;
τονισα οτι οι αναρχικοι του ειχαν καψει παλιοτερα την πολυκατοικια του συγκεκριμενα ειχαμε δει ολοι μας βιντεο στο οτι του ειχαν κανει μια αποπειρα στην πυλωτη του με γκαζακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω το σταματω εδω

θελω να δω εαν η δικαιοσυνη για αυτο το λεγειν του θα τον εγκαλεσει για την ομιλια του αυτη

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
τονισα οτι οι αναρχικοι του ειχαν καψει παλιοτερα την πολυκατοικια του συγκεκριμενα ειχαμε δει ολοι μας βιντεο στο οτι του ειχαν κανει μια αποπειρα στην πυλωτη του με γκαζακια

Μεγάλο γλέντι είσαι ρε Γλάσκε.
Το να παραδεχθείς οτι κάπου ξέφυγες δεν είναι και προς θάνατο.
Τώρα όλοι κάνουμε χαβαλέ.
Δεν έχεις όμως καμία εγγύηση οτι θα είναι πάντα έτσι.
Θα βρεθεί και ο στραβός που θα έχει κέφι να το πάει παρακάτω.
Και τότε δεν θα είναι εύκολες οι κωλοτούμπες.

σε ενα δημοκρατικο κρατος θα τον ειχαν μπουζουριασει σε υπογα κελι για την υπολοιπη ζωη του

οι ενωσεις συνταξιουχων να επισκεφτουν το μπουρδελοσπιτο του για ανακαινιση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μεγάλο γλέντι είσαι ρε Γλάσκε.
Το να παραδεχθείς οτι κάπου ξέφυγες δεν είναι και προς θάνατο.
Τώρα όλοι κάνουμε χαβαλέ.
Και τότε δεν θα είναι εύκολες οι κωλοτούμπες.
δεν καταλαβες κατι ηδη υπαρχει για συγκεκριμενο μελος εδω για αυτα που αναφερεις οτι

"
Και τότε δεν θα είναι εύκολες οι κωλοτούμπες."

εαν δεν βαλει μυαλο τοτε οντως

"Θα βρεθεί και ο στραβός που θα έχει κέφι να το πάει παρακάτω.
Και τότε δεν θα είναι εύκολες οι κωλοτούμπες."

ξερει ο ιδιος μπορει να απαντησει εδω

τιπ" δεν γραφει συνεχεια εδω η στα πολιτικα θεματα"

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.299
Πόντοι
26.141
Δεν αντιλαμβάνομαι το αδίκημα "προτροπη για ποινικη διωξη".
Δεν είμαι και νομικός όμως.
Αν κάποιος νομικός του σάη έχει όρεξη ας μας πει αν η άποψη του Προτοσάλτε μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα.
Δεν νομίζω να Είναι ποινικό αδίκημα
Απλά είπε μια κοτσανα που ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να την αποφύγει
Μπορεί κάποιοι να συμφωνούμε of the record αλλά άλλο να το λέμε στο καφενείο ή στο bou κ άλλο να το λέει δημ πρόσωπο στην τηλεόραση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν νομίζω να Είναι ποινικό αδίκημα
Απλά είπε μια κοτσανα που ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να την αποφύγει
Μπορεί κάποιοι να συμφωνούμε of the record αλλά άλλο να το λέμε στο καφενείο ή στο bou κ άλλο να το λέει δημ πρόσωπο στην τηλεόραση
να κανει μια διορθωτικη δηλωση

μεχρι στιγμης για καμοια απο τις "ομιλιες του" δεν εχει κανει καμοια διορθωτικη δηλωση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
OK, αν δεν γινει όμως, θα βγεις να πεις οτι είσαι μαλακας και λες πίπες?

Να σου πω ενα μυστικό… βγεις δεν βγεις να το πεις, το ποστ σου υπάρχει για reference :) Κι ολοι θα ξερουν :)
Μπάρμπα επειδή όλα είναι καταγεγραμμένα, πρόσεχε μην εκτεθείς εσύ που πιστεύεις τις πίπες που λένε τα στελέχη της αγαπημένης σου κυβέρνησης. Να ακούς την Παγώνη και τους λυματο-ρουφηχτές. Αυτοί λένε ότι πάμε φουλ για λουκέτωμα μέσα. Ήδη ξεκινάει από Σαλονίκη το μίνι-λουκέτωμα και θα επεκταθεί, όπως είναι το σχέδιο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.773
Πόντοι
3.556
οσιος νεομαρτυρας και εγω αφου σταυρωθηκα για τον καισαρα η βρουτο πορτοσαλτε :(
τυπε θελει τροπο οχι κοπο να πουμε. και εγω σωματεμπορας ειμαι και με κοιτανε τα νιαμου περιεργα :undecided: :undecided: :undecided:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Nαι, μου έγραψες οτι το «μητσοτακη γαμιεσαι» ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ειναι καλό (όχι).

Αλλά το εχεις πει ο ίδιος… και μάλιστα προσθέσεις και το μπάσταρδος :)

Τραβα τωρα αύριο Κορυδαλλό να πας τσιγάρα στα φιλαράκια σου και… ξυδάκι μπόλικο (μπαλσάμικο καλύτερα!) :)
Στο μεταξύ άν έλεγε «Μητσοτάκη γαμιέσαι» σε κάποια χώρα της οποίας το πολίτευμα υποστηρίζει… στο «γ» θα τον είχαν μαζέψει αυτόν μαζί με τους συγγενείς 3ου βαθμού + το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο ζούσε με την ΥΠΟΨΙΑ πως έχει πιθανά να έχει σκεφτεί και κάποιος άλλος να το ξεστομίσει επειδή το άκουσε ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.773
Πόντοι
3.556
:wanker::wanker::wanker::bigdick::bigdick::bigdick::undecided::undecided::undecided: αχνοφαίνεται σεντρα. εχω μπει χάρτες και ειμαι ετοιμος να βοηθησω να μοιραστεί η αποσταση

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Πιθανό μίνι λοκνταόυν λέει για θεσσαλονίκη , και μάλιστα ένα μηνα νωρίτερα απο πέρσι που δεν είχαμε εμβόλια ... αλλά φέτος τουλάχιστον ξέρουμε ποιός φταίει , οι ανεμβολίαστοι.

A ναι και πέρσι πάλι ξέραμε οτι έφταιγε η γιορτή του Αγίου Δημητρίου :confused:

Και του χρόνου πιθανών να φταίει η μετάλλαξη Ω.

Το ερώτημα (που ήθελα να το κάνω εδω και καιρό) είναι αν δεν είχαν βγάλει τα εμβόλια τόσο γρήγορα , η δεν κυκλοφορούσαν λόγω παρενεργειών η λόγω μικρής αποτελεσματικότητας ... αν δεν έπαιρναν έγκριση τέλος πάντων. Ποιός θα έφταιγε φέτος ; :think: Μήπως οι ανεύθυνοι κωρονοπαρτάκηδες ;

Αρχικά συγκρίνεις τα ασύγκριτα, ένα πιθανό mini lockdown με ένα ολικό που είχε γίνει πέρυσι, μέρα με νύχτα δηλαδή. Όλα ανοιχτά θα είναι, απλά ένας περιορισμός στην μουσική και ένας περιορισμός κυκλοφορίας μετά τις 1 τα μεσάνυχτα.

Το περσινό lockdown είχε ληφθεί με το Ro να έχει περάσει το 4. Για να υπάρχει ένας έλεγχος εφέτος και να μην ξεφεύγει το πράγμα, θα υπάρχει τοπική αντιμετώπιση από νωρίς γιατί γενικό ολικό δεν προβλέπεται. Τα έχουμε γράψει αυτά, μάλλον είχατε συνεδρίαση στην ψεκαστική ομάδα εκείνη την ημέρα και δεν τα διαβάσατε! :grin:

Έχουμε γράψει επίσης και το τι θα γινόταν σε περίπτωσή που τα ψεκ είχαν εμβολιαστεί. Τα στατιστικά μιλάν, και λένε πως ακόμα και ο Λαδάκης να κάνει απλή μέθοδο των τριών το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.

Υ.Γ. Ανυπομονώ να ανακοινωθεί το lockdown για να σκούζει ο Καρατσιώλης στα social media. Θα τον πιτσιλίσω άσχημα!! :cum:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Φίλε μου αναρχο-αναθρεμένε:
1. Το οτι ο Τσίπρας από στέλεχος της ΚΝΕ κατέληξε πρωθυπουργός, ήταν λάθος που θα γραφτεί στην Ιστορία
2. Καταλαβαίνω το «κάψιμό» σου γιατί περίμενες πρόνοια, τζάμπα λεφτά τα οποία θα έπαιρνε από του πλούσιους..
3. Δεν πρόλαβες και δυστυχώς αριστερά δεν θα ξαναδείς τουλάχιστον όσο ζεις (όσο νέος και αν είσαι)
4. Οταν εσύ ζωγράφιζες σφυροδρέπανα, έπαιζες κρυφτό με την αστυνομία και έκανες την επανάστασή σου κάποιοι διάβαζαν, σπούδαζαν, έκαναν μεταπτυχιακά.
5. Τώρα λοιπόν φίλε μου χωρίς κάποια εξειδίκευση δυσκολεύεσαι μισθολογικά και ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να τα πάρει από κανέναν για να στα δώσει.
6. Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα για το είδος σου… οι τεχνολογίες αλλάζουν, οι εργασιακές ανάγκες αλλάζουν, οι γνώσεις που χρειάζεται αλλάζουν. Αυτά που μαθαίναμε πριν 10 χρόνια έχουν ξεπεραστεί. Αν δεν ξέρεις ούτε ορθογραφία τα πράγματα θα δυσκολέψουν
7. Ο μασκοφόρος Τσίπρας δεν θα θα ξαναέρθει (ούτε και κάποιος αντίστοιχος)
8. Αν είσαι αναρχο-αναθρεμένος αλλά με σπουδές σκέψου πως και ο Τσίπρας σε «πούλησε»….απο τα κουτούκια κατέληξε να αράζει σε γιωτ. Επίσης είχε και πλούσιο γονιό….. Εσύ αν δεν είχες λεφτά πως την πάτησες έτσι?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.167
Πόντοι
19.795
1. Δεν έγινε τώρα αυτό.
2. Ο λόγος που γράφεις ΔΕΝ ισχύει. Μια επιχείρηση που καταθέτει μετρητά (μόνο λιανεμπόριο και εστίαση μπορούν να το κάνουν νόμιμα) για μισθοδοσία, το κάνει την ημέρα της μισθοδοσίας, άντε μια μέρα πριν.
Οπότε μετράει ελάχιστα στο μέσο υπόλοιπο του μήνα.
Νσι αλλά ο υπάλληλος που θα μπουν τα λεφτά του στην τράπεζα, τα αφήνει μέσα, και ξοδεύει με την κάρτα, πλέον, πράγμα που δεν γινότανε το 2009.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom