Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Νσι αλλά ο υπάλληλος που θα μπουν τα λεφτά του στην τράπεζα, τα αφήνει μέσα, και ξοδεύει με την κάρτα, πλέον, πράγμα που δεν γινότανε το 2009.
Εσύ σχολίασες την αύξηση των καταθέσεων που παρατηρείται εδώ και 1,5 χρόνο.
Οι Συνθήκες ΔΕΝ άλλαξαν αυτό το διάστημα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν αντιλαμβάνομαι το αδίκημα "προτροπη για ποινικη διωξη".
Δεν είμαι και νομικός όμως.
Αν κάποιος νομικός του σάη έχει όρεξη ας μας πει αν η άποψη του Προτοσάλτε μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα.
Ok,να σου πει και γι αυτα που είπες εσυ? Ή μήπως δεν θες να ακούσεις? :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νσι αλλά ο υπάλληλος που θα μπουν τα λεφτά του στην τράπεζα, τα αφήνει μέσα, και ξοδεύει με την κάρτα, πλέον, πράγμα που δεν γινότανε το 2009.
Παλι καλα…. Έτσι περιορίζεται η φοροδιαφυγή!
Το ήξερες? :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Σε αυτό συμφωνούμε.
Το 2009 κυκλοφορούσαμε με 2~3 κατοστάρικα στην τσέπη και είχαμε ένα τριχίλιαρο στο σπίτι για τα έξοδα.
Τώρα ούτε κάρτα δεν κουβαλάμε και πληρώνουμε με το κινητό.
Προφανώς όλο αυτό το χρήμα παραμένει πλέον μέσα στην τράπεζα.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την αύξηση των καταθέσεων νοικοκυριών κατά 31δις το τελευταίο 18μηνο.
Παρόλη την μίρλα των γκρινιάρηδων η οικονομία ανακάμπτει.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ok,να σου πει και γι αυτα που είπες εσυ? Ή μήπως δεν θες να ακούσεις? :)
Και δεν λέει; Μετά χαράς να τον ακούσω.
Είμαι αρκετά χαλαρός αν κάπου αδίκησα ή προσέβαλα κάποιον να του ζητήσω συγνώμη.
Το bou δεν είναι για να χαλιόμαστε.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.576
Πόντοι
2.606
Αρχικά συγκρίνεις τα ασύγκριτα, ένα πιθανό mini lockdown με ένα ολικό που είχε γίνει πέρυσι, μέρα με νύχτα δηλαδή. Όλα ανοιχτά θα είναι, απλά ένας περιορισμός στην μουσική και ένας περιορισμός κυκλοφορίας μετά τις 1 τα μεσάνυχτα.

Το περσινό lockdown είχε ληφθεί με το Ro να έχει περάσει το 4. Για να υπάρχει ένας έλεγχος εφέτος και να μην ξεφεύγει το πράγμα, θα υπάρχει τοπική αντιμετώπιση από νωρίς γιατί γενικό ολικό δεν προβλέπεται. Τα έχουμε γράψει αυτά, μάλλον είχατε συνεδρίαση στην ψεκαστική ομάδα εκείνη την ημέρα και δεν τα διαβάσατε! :grin:

Έχουμε γράψει επίσης και το τι θα γινόταν σε περίπτωσή που τα ψεκ είχαν εμβολιαστεί. Τα στατιστικά μιλάν, και λένε πως ακόμα και ο Λαδάκης να κάνει απλή μέθοδο των τριών το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.

Υ.Γ. Ανυπομονώ να ανακοινωθεί το lockdown για να σκούζει ο Καρατσιώλης στα social media. Θα τον πιτσιλίσω άσχημα!! :cum:
Τυπε μια χαρα,κλεινουμε τη μουσικη και δεν αφηνουμε κανενα εξω μετα τις μια.....Μια χαρα,ιδιοκτητες,μουσικοι σερβιτοροι ,τραγουδιστες και ενας ολοκληρος κοσμος γυρω απο τη διασκεδαση ,που ηδη τον πινουμε 18μηνες με τι παλαβωμαρες,μεχρι και ταυτοτητες φτασαμε να τσεκαρουμε,θα κατσουμε χωρις αντικειμενο μεχρι να σας καυλωσει.........ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.......ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ.....ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.....ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.......Και αν καποια στιγμη ξεφυγει λιγο η φαση και δεν μπορουν οι μαλακες να επιστρεψουν τα δανεικα με τους τοκους,τους λεμε οτι γαμηθηκαν να δανειζονται και τους πετσοκοβουμε και το αερα που αναπνεουν,αρκει οι τοκοι να καταβαλονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΛΟΓΙΚΟ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ.....
ΥΓ.
Πιστευει κανεις πως θα υπαρξει ποτε πολιτικη που θα σπασει αυτον τον φαυλο κυκλο δανεισμου και δημιουργιας νεων χρεων ?????.......μπααααα,μονο πωλητικη !

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.576
Πόντοι
2.606
μπαινει ο καθε μαλακας πικραμενος που δεν εχει βρεξει ουτε το δαχτυλακι του μεσα στην κριση αυτη του κορωνα και μας γραφει αερολογιες...ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ...γραφει ο αλλος ο μαλακας ο συνταξιουχος,αυξηθηκαν λεει οι καταθεσεις.....ε βεβαια αυξηθηκαν αφου ολα πανε πλεον μεσω των τραπεζων ακομα και τα ξεπλυμενα....μπαινει τωρα το ανεκδοτο ο λεκλες και μας κουναει το δαχτυλακι,μας γραφει θεωριες και μας ποσταρει φωτο απο κρυφοκαβατζες να ζηλεψουμε...ΩΡΣΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΜΥΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Εσύ σχολίασες την αύξηση των καταθέσεων που παρατηρείται εδώ και 1,5 χρόνο.
Οι Συνθήκες ΔΕΝ άλλαξαν αυτό το διάστημα.
Ακομα και εγω, σαν επαγγελματιας, το καλοκαιρι εχω ενα μηνιαιο κυκλο δαπανων (ενοικια, ασφαλιστικες εισφορες, μισθοδοσια, και κυριως αγορες) στα 27-30χιλ. Αυτα πριν απο 3-4 χρονια τα ειχα στο χρηματοκιβωτιο. Τωρα, πρεπει να τα εχω σε τραπεζικο λογαριασμο. Συν το οτι ολες οι πωλησεις λιανικης, και λογω κορονοιου, γινονται με χρεωστικες η, πιστωτικες καρτες. Ολα αυτα τα χρηματα των συναλλαγων με καρτες, πανε στην τραπεζα.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.488
Πόντοι
786
και έρχεται ο κάθε μπάρμπας και σε λέει φοροφυγά

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Σε αυτό συμφωνούμε.
Το 2009 κυκλοφορούσαμε με 2~3 κατοστάρικα στην τσέπη και είχαμε ένα τριχίλιαρο στο σπίτι για τα έξοδα.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την αύξηση των καταθέσεων νοικοκυριών κατά 31δις το τελευταίο 18μηνο.
Επειδη ειμαι ανθρωπος της αγορας, στον τουρισμο κυριως βεβαια, λεω, μηπως αυτο ακριβως σημαινει οτι το χρημα δεν κινειται, με εξαιρεση την οικοδομη λογω "εξοικονομω κατ οικον", και αυτο πρεπει να μας ανησυχει;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
και έρχεται ο κάθε μπάρμπας και σε λέει φοροφυγά
Πως να φοροδιαφυγεις οταν ολες οι κινησεις ειναι καταγεγραμμενες στην τραπεζα; Πρεπει να εισαι πολυ ουφο για να το διακινδυνεψεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
  • Like
Αντιδράσεις: kinks

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.776
Πόντοι
2.356
Σε αυτό συμφωνούμε.

οι καταθεσεις τυπε δεν ειναι στην αγορα! ειναι παρκαρισμενο χρημα και ο μονος που βλεπει αναπτυξη με αυτο ειναι οι τραπεζες με τα μηδενικα τους επιτοκια!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.776
Πόντοι
2.356
Επειδη ειμαι ανθρωπος της αγορας, στον τουρισμο κυριως βεβαια, λεω, μηπως αυτο ακριβως σημαινει οτι το χρημα δεν κινειται, με εξαιρεση την οικοδομη λογω "εξοικονομω κατ οικον", και αυτο πρεπει να μας ανησυχει;
οχι τυπε γιατι θα πουν οτι ειναι εν δυναμει χρημα που θα πεσει στην αγορα αφου ξοδευεις πλεον ηλεκτρονικα και με καρτες λες και οταν αυτα ηταν μετρητα στο σπιτι δεν ηταν εν δυναμει αγοραστικη δυναμη!!!!
ισως ξερουν τι "ερχεται" και φροντιζουν να το ξεπλυνουν τωρα μεσω καταθεσεων...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
To youtube ανακοινωσε οτι θα κατεβαζει πλεον τα βιντεο των αντιεμβολιαστων και τα καναλια τους θα καταργουνται.
Εξαιρετική εξελιξη.
Αργησε λιγο, αλλά καλλιο αργα παρά ποτέ.
Αρκετά βρηκαν βημα οι διαφοροι βλαμμενοι.
Τσακισμα χωρις ελεος στην ανοησια και στην λαμογιά.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Γι αυτό και εγώ κοιτάω κυρίως τη δραστηριότητα και λιγότερο τα χρήματα στην τράπεζα που μπορεί να έχουν και άλλες ερμηνείες.
Η δραστηριότητα έχει αυξηθεί.
Στον τουρισμό που δραστηριοποιείσαι.
Στην οικοδομή που έφερες ως παράδειγμα.
Δεν είναι μόνο οι θερμοπροσόψεις και οι αλουμινάδες που δουλεύουν με το "εξοικονομώ".
Απέναντί μου σηκώνεται καινούρια πολυκατοικία. Είχα να δω βαρέλα στο δρόμο πολλά χρόνια.
Το άθροισμα όλης αυτής της δραστηριότητας είναι που θα πάει την ανάπτυξη φέτος πάνω από 6%.
Φτάνει; Οχι φυσικά. Θα περάσουν κάποια χρόνια για να βγάλουμε τα σπασμένα της ύφεσης.
Μην γκρινιάζουμε όμως τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Αν δεν τον γουστάρεις που έδωσε 50GB ή που έκανε βόλτα με το ποδήλατο στην Πάρνηθα ή που δεν φορούσε μάσκα στην Αμερική, πάω πάσο.

Να σου πω γιατί εγώ τον στηρίζω?

Γιατί πάει την Ελλάδα ΤΡΕΝΟ σχεδόν σε όλα:

Εσύ βρίζε τον λοιπόν για όλες αυτές τις πίπες που μας λες, αλλά κάτσε στην άκρη.

Εγώ με αυτά που κάνει, θα προχωρήσω μπροστά και θα βγάλω λεφτά. Και μάντεψε από που θα βγάλω λεφτά... εδώ στην Ελλάδα δουλεύω... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. :wink: Πάντως σίγουρα όχι από σένα, γιατί εσύ δεν θα βγάλεις... απλά θα σκούζεις!

Άντε, τράβα να βρεις καμία φωτογραφία του με γουρλά τα μάτια να την ανεβάσεις... για να πεις ΤΙ? Ένα απόλυτο τίποτα! Βρέχει καλούδια κι εσύ ζεις σε σπηλιά!

Ε, ζήσε σε σπηλιά! :)

P.S.: Δεν μου ειπες τι δουλειά κάνεις.
Ισχύει ότι την πάει τρένο την Ελλάδα ο Κούλης. Τρένο στο γαμήσι την πάει. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ευτυχώς που δουλεύω σε πολυεθνική και δεν τον νιώθω πολύ στο πετσί μου. Αν ήμουν αυτοαπασχολούμενος ή απλός μεροκαματιάρης θα είχα φύγει χθες από την Ελλάδα του Κούλη. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να φύγω όποτε το θελήσω και θα το κάνω μόλις αποκτήσω παιδιά γιατί εννοείται ότι δεν θέλω να μεγαλώσουν σε αυτό το μπουρδέλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom