alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πώς τιμωρειται ο επιχειρηματιας δηλαδη?η ράβδος που λες ποια ειναι δηλ να "τιμωρούν" τον επιχειρηματία?
Πώς τιμωρειται ο επιχειρηματιας δηλαδη?η ράβδος που λες ποια ειναι δηλ να "τιμωρούν" τον επιχειρηματία?
Ρε τι συζητας με δαυτον, ακομη δεν εννοει αυτος να αντιληφθει τι ζημια κανουν οι ανεμβολιαστοι στο συστημα υγειας, σαν πενταχρονο πιπιλαει την καραμελα οτι αφου εισαι εμβολιασμενος τι σε φοβιζουν οι ανεμβολιαστοιτυπε απο τους παλιους ψεκασμενους, μονο εσυ εμεινες....κατι λιλαδες και κατι ντικ, την πουλεψαν...ειδαν και αποειδαν που δεν ψοφαμε απο τα εμβολια και την εκαναν για αλλες πολιτειες....
οποτε εισαι κατι σαν τον αβρααμ των ψεκασμενων...εισαι ο πατριαρχης τους!!!!
με το να του βάζεις συγκεκριμένο οριο πελατών στο μαγαζι του και μονο εμβολιασμένους...και παει στο διάολο το μονο εμβολιασμένους,απο τη στιγμή που ειναι μόνο εμβολιασμένοι (αρα δεν υπαρχει κινδυνος μεταξύ τους) το οριο ατόμων τι νοημα εχει?Πώς τιμωρειται ο επιχειρηματιας δηλαδη?
Ναι, φυσικα να του βαλουν μονο εμβολιασμενους. Οπως και σε ολη την Ευρωπη εξαλλου.με το να του βάζεις συγκεκριμένο οριο πελατών στο μαγαζι του και μονο εμβολιασμένους...και παει στο διάολο το μονο εμβολιασμένους,απο τη στιγμή που ειναι μόνο εμβολιασμένοι (αρα δεν υπαρχει κινδυνος μεταξύ τους) το οριο ατόμων τι νοημα εχει?
μη πας ρε φιλε δε φοβουνται ολοι το ιδιο με σεναΕγω ας πουμε σε μαγαζι που θα επιτρεπονται ανεμβολιαστοι, δεν προκειται να πατησω.
Σου ειπα ποιον πρεπει να κραξει. Απλα πραγματα. Αν ειχαμε εμβολιασθει ολοι, το θεμα θα ηταν παρελθον.αυτα πες τα σε ενα φίλο που εχει γυμναστήριο και λογω των μετρων ειναι αναγκασμένος πλεον ο ανθρωπος να δουλευει με το 1/3 των πελατών.
Μα πως γίνεται να δουλεύει με το 1/3 αφού το εμβολιαστικό πρόγραμμα του Κούλη πάει σφαίρα.αυτα πες τα σε ενα φίλο που εχει γυμναστήριο και λογω των μετρων ειναι αναγκασμένος πλεον ο ανθρωπος να δουλευει με το 1/3 των πελατών.
παντως οι ψεκασμενοι παιζουν κασετα...ο,τι λενε τωρα, λεγανε και το 2010 : πειραματικα εμβολια, χωρις εγκριση, δεν ξερουμε τις παρενεργειες και λοιπες πιπες...Για τον ορκισμένο αντιεμβολιαστή υπουργό υγείας δεν βλέπω να κάνεις κριτική χασοδίκη.
Άρα για ποιο λόγο έκανες το εμβόλιο αφού πάλι φοβάσαι;Εγω ας πουμε σε μαγαζι που θα επιτρεπονται ανεμβολιαστοι, δεν προκειται να πατησω
Α καλά. Τύπε χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή επειγόντως.Σε τελικη αναλυση, η ευθυνη ειναι στους ανεμβολιαστους, οχι στην κυβερνηση που εχει παρει τη σωστη αποφαση. Οι επιχειρηματιες να κραξουν τους ανεμβολιαστους που ειναι υπευθυνοι για το θεμα.
Μάλλον δεν μιλάς με κόσμο έξωΓιατι σε φοβιζουν οι σπανιοτατες παρενεργειες του εμβολιου και οχι οι συχνοτατες παρενεργειες της νοσησης?
Αλλο ρωτησαΜάλλον δεν μιλάς με κόσμο έξω
Αν δεν το έχεις καταλάβει ο Θανούλης είναι ο ορισμός του αντιεμβολιαστή ψέκα. Και έγινε υπουργός υγείας. Ελλάδα 2021, Κούλης Μητσοτάκης.παντως οι ψεκασμενοι παιζουν κασετα...ο,τι λενε τωρα, λεγανε και το 2010 : πειραματικα εμβολια, χωρις εγκριση, δεν ξερουμε τις παρενεργειες και λοιπες πιπες...
οπως λεει και ο πλευρης το 2010 οι κακες φαρμακευτικες ηθελαν να σκοτωσουν τον κοσμο...τελικα δεν ψοφησε κανεις...
τα ιδια και τωρα το 2021...οι κακες φαρμακευτικες θελουν να σκοτωσουν τον κοσμο...παλι αποτυγχανουν...
ας ελπισουμε στο επομενο εμβολιο εκει γυρω στο 2030, να καταφερουν να μας εξοντωσουν, μπας και δικαιωθουν τα ψεκια....αλλιως θα περιμενουμε το 2040, το 2050 και παει λεγοντας...
Το 70% πήγε περίπατο τώρα;Σου ειπα ποιον πρεπει να κραξει. Απλα πραγματα. Αν ειχαμε εμβολιασθει ολοι, το θεμα θα ηταν παρελθον.
Για να είναι γνωστή σου, μάλλον δε μπορεί να ανέβει τα σκαλιά επειδή είναι υπέρβαρη και όχι από τον κορονοιοΑλλά και προσωπικα, εχω γνωστη 35 ετων η οποια νοσησε, νοσηλευθηκε σε απλη κλινη, ΔΕΝ χρειαστηκε διασωληνωση αλλά σημερα μετα απο 2 μηνες δεν μπορει ούτε τρεις σκαλες να ανεβει χωρις να της κοπεί η ανασα.
o πλευρης δεν ειναι ψεκας...ο πλευρης βγαζει λεφτα απο αυτο...τοτε τον πληρωνε ο καρατζαφερης, οποτε επρεπε να λεει τις πιπες των ψεκασμενων...τωρα τον πληρωνει ο κουλης,οποτε το γυρισε...αυριο μπορει να παει στο κκε και να μιλαει υπερ του σταλιν...Αν δεν το έχεις καταλάβει ο Θανούλης είναι ο ορισμός του αντιεμβολιαστή ψέκα. Και έγινε υπουργός υγείας. Ελλάδα 2021, Κούλης Μητσοτάκης.
Όχι ρε φίλε, με ενοχλεί η υποχρεωτικοτητα για εμβόλιο κορονοϊού, αλλού πάει η δουλειά παγκοσμίως αλλά που να καταλάβετε; Περιμένετε τώρα στη σειρά μέχρι την 7η δόση...Αλλο ρωτησα
Το ακούσαμε κι αυτό ότι είμαι ψέκας εγώ.δεν ειναι γνησιοι ψεκες οπως εσυ, που πραγματικα πιστευεις οτι η φαιζερ θελει να μας σκοτωσει...
ελα τυπε, δουλευεις στην φαιζερ?Το ακούσαμε κι αυτό ότι είμαι ψέκας εγώ.
Κάποτε είχα πει στον μπαρμπαβλάκουλα ή τον βλαροκ δεν θυμάμαι σε ποιον, ότι "ακόμα κι αν ανεβάσω σύμβαση εργασίας με τη pfizer, πάλι θα βρείτε κάτι να πείτε για ψέκες κλπ". Ήρθε η στιγμή που αναφέρεις συγκεκριμένα τη pfizer και μου δίνεις την καλύτερη πάσα για να σε κάνω να μην ξέρεις που να κρυφτείς, αλλά από την άλλη είμαι σίγουρος ότι πάλι κάτι θα βρεις να πεις σαν γνήσιος απόφοιτος της σχολής του Σπυρίδων-Άδωνι.