Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
ο άνθρωπος είπε όπως είναι δικαίωμα κάποιου να κάνει το εμβόλιο,έτσι είναι και δικαίωμα κάποιου να μην το κάνει.έγω π.χ. έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και μήνες,ούτε θα υποτιμώ ούτε θα βρίζω κάποιον που δεν θέλει να το κάνει.ούτε ψεκασμένος είναι,ούτε κατώτερης κατηγορίας πολίτης.εσύ πιστεύεις ότι ο άλεξ και οι λοιποί αν ήταν άλλη κυβέρνηση θα υποστήριζαν με τόση θέρμη τα εμβόλια;θαείχαν γενικώς την ίδια στάση;εγώ δεν το πιστεύω..όπως αντίστοιχα και οι συριζαίοι όταν ήταν κυβέρνηση..
τα εμβολια δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη κυβερνηση (ευτυχως)...
τα εμβολια μας ερχονται πακεταρισμενα απο σοβαρα κρατη, σοβαρους οργανισμους και σοβαρες πολυεθνικες...και για αυτο και ολοι οι σοβαροι ανθρωποι τα υποστηριζουν με θέρμη.....
η ελληνικη κυβερνηση ειναι απλα ο μεσαζοντας, αυτος που απλα ανοιγει τα πακετα με τα εμβολια...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σε μια πολιτικη σκηνη που μετρανε ποσους υπουργους εχει στην κυβερνηση ο Βαρδινογιαννης και ποσους ο Λατσης, που διαβαζουμε στα μεγαλα σαιτ οτι ο Βαρδης Βαρδινογιαννης ηταν πολυ θυμωμενος με την κυβερνηση επειδη δεν ειχε υπουργοποιηθει η δικια του η Ολγα Κεφαλογιαννη, και αυτο θα επρεπε να διορθωθει, να του κανουν τη χαρη σε επομενο ανασχηματισμο, αν οχι με την Ολγα, με αλλους υπουργους δικους του. Σε μια χωρα που Προεδρος ομαδας, μεγαλοεπιχειρηματιας, αγοραζει μεγαλο καναλι, μεγαλες παραδοσιακες εφημεριδες, που σε Επιτροπη της Βουλης ο Προεδρος Φαμελλος ρωταει με απορια τον εξεταζομενο Βαρδινογιαννη "Τζιγκερ", <Μπορειτε να μας πειτε κυριε Βαρδινογιαννη γιατι ενω το καναλι σας το star με την κριση που εχει συσωρευσει εκατομμυρια ευρω χρεος, "μπαινετε" μεσα δηλαδη, αλλα παρ ολα αυτα επιμενετε να ριχνετε τα χρηματα σας εκει>, ο Βαρδινογιαννης απανταει <Δικος μου λογαριασμος, δικα μου τα χρηματα.>, ενοχλει αν κανει δωρο το ραπιντ τεστ ο Δημητρης Γιαννακοπουλος, εαν θα κατεβει στη πολιτικη η οχι.
Μαλιστα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
42877197e767c23f36f878d0c1fb4840_xl.jpg
Εν τω μεταξύ υπολείμματα ραουντάπ ειχαν βρει μεσα σε ενα σωρό μπύρες, σε εναν τυχαίο έλεγχο που εκαναν οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες. Να μη γραψω τι βρίσκουν σε τρόφιμα. Πίνουν και τρωνε φαρμακια καθε μέρα, οι μη βεβαιωμένες υποθετικές μακροχρόνιες παρενέργειες των εμβολίων τους μαραναν.
Εσμός ψεκασμενων πανηλιθίων.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ναι ρε τύπε, με ενοχλεί αν ένας πρεζάκιας κατέβει στην πολιτική. Είχαμε αρκετούς γραφικούς και ημιπαράφρονες την περασμένη δεκαετία και δε χρειαζόμαστε κι'αλλους.
Δεκτο. Και γιατι δεν αφηνεις τον ελληνικο λαο να κρινει. Εγω ημουν αυτος που ειχα πει οτι σε δημοσκοπηση, δινανε στον πολυ Τραγκα 0,2%. Ο κοσμος κρινει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
και τα προσφέρει με τοσο "ευγενη" τρόπο :tooth:
οποτε αλλο τα μετρα για να μας πεισουν να κανουμε τα εμβολια, που ειναι καθαρά πολιτική, και αλλο τα εμβολια, που δεν εχουν σχεση με την πολιτικη αλλά μόνο με την επιστήμη, την οποια δεν υποστηριζουν οι ψεκες και οι μουτζαχεντιν...

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
τα εμβολια δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη κυβερνηση (ευτυχως)...
τα εμβολια μας ερχονται πακεταρισμενα απο σοβαρα κρατη, σοβαρους οργανισμους και σοβαρες πολυεθνικες...και για αυτο και ολοι οι σοβαροι ανθρωποι τα υποστηριζουν με θέρμη.....
η ελληνικη κυβερνηση ειναι απλα ο μεσαζοντας, αυτος που απλα ανοιγει τα πακετα με τα εμβολια...
δεν είπα ότι τα εμβόλια έχουν σχέση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.τώρα το ότι όλοι οι σοβαροί τα υποστηρίζουν με θέρμη..εξαρτάται την κυβέρνηση που είναι πάνω..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
δεν είπα ότι τα εμβόλια έχουν σχέση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις.τώρα το ότι όλοι οι σοβαροί τα υποστηρίζουν με θέρμη..εξαρτάται την κυβέρνηση που είναι πάνω..
ολοι οι σοβαροι τα υποστηριξουν με θέρμη...γι αυτο βλεπεις σε σοβαρα κρατη οπως η αμερικη, η γαλλια, το ισραηλ κτλ τα ποσοστα εμβολιασμων να ειναι γυρω στο 70% (και αν βγαλεις τους ανηλίκους, αυτο το 70% γίνεται πολυ περισσοτερο), σε αντιθεση με μπανανιες τυπου κονγκο, κιργισταν και σομαλια που εμβολιαστηκε μονο ο προεδρος και τελος...

υγ: οι ψεκες της ελλαδας επειδη γαμιουνται αβερτα με τα αφγανοπακια, εχουν κολλησει και την νοοτροπια τους...σε λιγο θα μας απαγορευσουν και το ηλεκτρικο ρευμα, μετα τα εμβολια... :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έτσι μπράβο σκατογλείφτρα μου. :)
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω το ποστ που ανέβασες για την πισίνα, απαντώ σε αυτό το ποστ αρχιμαλακα μπινε! :)

Ρουφα τα χυσαμολια σου λοιπόν μοναδικέ αρχιμαλακα του bou και τραβα κανε μπανακι στην ντουζιέρα 1x1 που έχεις στην φτωχοκαλυβα σου για να ξεπλυνεις τα φλόκια :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω το ποστ που ανέβασες για την πισίνα, απαντώ σε αυτό το ποστ αρχιμαλακα μπινε! :)

Ρουφα τα χυσαμολια σου λοιπόν μοναδικέ αρχιμαλακα του bou και τραβα κανε μπανακι στην ντουζιέρα 1x1 που έχεις στην φτωχοκαλυβα σου για να ξεπλυνεις τα φλόκια :)

Είσαι και χοντρούλα, μωρή ρουφιάνα σκατογλείφτρα; :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στην ανάρτησή του η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία του μαζί με την Διαμαντούλα, ο Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής που βρίσκεται στην Ινδία, φανερά συγκινημένος περιγράφει τις στιγμές στις οποίες έλεγε στην αδελφή του να εμβολιαστεί αλλά αυτή το ανέβαλε. Μπορεί να είχε προγραμματίσει να κάνει κάποιες εξετάσεις πρώτα που της τις είχε πει ο γιατρός της, ωστόσο η ίδια εμφανιζόταν επηρεασμένη από την προπαγάνδα των αντιεμβολιαστών.

«Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω κάνε το εμβόλιο… ναι μωρέ θα το κάνω… ναι παιδί μου εντάξει….», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπούχαλης.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οποτε αλλο τα μετρα για να μας πεισουν να κανουμε τα εμβολια, που ειναι καθαρά πολιτική, και αλλο τα εμβολια, που δεν εχουν σχεση με την πολιτικη αλλά μόνο με την επιστήμη, την οποια δεν υποστηριζουν οι ψεκες και οι μουτζαχεντιν...
ε βέβαια..ας μου κλεισουν εμενα το μαγαζί/επιχείρηση που έδωσα ενα σκαμο λεφτά για να το φτιάξω επειδη δε θέλει ο αλλος να εμβολιαστεί..ας μου δώσει ο μπουμπούκος σας πισω μια 200ρα και του βάζω μεσα μόνο κούκλες να καθονται να πίνουν καφε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Speech to text για όσους έχουν θέματα ακοής:

"Έλα άγιε αρχιμαλάκα, αυτή είναι εδώ είναι η πισίνα μου, μαλάκα, αρχιμαλάκα φτωχομπινε, κάτσε στα 50 τετραγωνικά"

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ψυχανωμαλο σκουπιδι
Τρομπαρε εσυ ΤΡΟΜΠΑ :)
Όνομα και πράμα! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράψε...

Γράψεεεε...

Γύφτικη αρκούδα σε έχω κάνει... :2funny: :2funny: :2funny:
Έχεις γίνει η ρόμπα του bou και έτσι ΠΡΕΠΕΙ. Διότι είσαι ρόμπα:)

Αρχιμαλακα με αποκλειστικό τίτλο :)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
κοντοχοντρη γυφτικη αρκουδα του αγιου

Stories

Νέο!