διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αχαχαχααχα!
Φυσικά και όχι! Πολλοί έχουν πισίνες και μεγαλύτερες από την δικιά μουΑχαχαχααχα!
Νομίζει ότι είναι ο μόνος που έχει (λέμε τώρα) πισίνα.
Τόσο νοητικά ανάπηρος λέμε!
ρε τυπε ενταξει τερμα η πλακα...εισαι καθυστερημενος πηγαινε σε ενα γιατροΝαι... άλλα αναφέρεις στην υπογραφή σου
Ε, ΚΑΙ; Κανένας. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πειστεί από τους ψέκεςΣτην ανάρτησή του η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία του μαζί με την Διαμαντούλα, ο Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής που βρίσκεται στην Ινδία, φανερά συγκινημένος περιγράφει τις στιγμές στις οποίες έλεγε στην αδελφή του να εμβολιαστεί αλλά αυτή το ανέβαλε. Μπορεί να είχε προγραμματίσει να κάνει κάποιες εξετάσεις πρώτα που της τις είχε πει ο γιατρός της, ωστόσο η ίδια εμφανιζόταν επηρεασμένη από την προπαγάνδα των αντιεμβολιαστών.
«Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω κάνε το εμβόλιο… ναι μωρέ θα το κάνω… ναι παιδί μου εντάξει….», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπούχαλης.
«Σε έχασα, απέτυχα ως αδελφός» - Συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο γυναίκας από κορωνοϊό
«Δεν σε σκότωσε ο covid, άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά...», γράφει για την προπαγάνδα των αντιεμβολιαστών – Πώς περιγράφει τις στιγμές που έζησε ο ίδιος περιμένοντας νέα για την υγεία της - Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστείwww.protothema.gr
σου βγηκε απο τα αυτια το ποσταρισμα του κωλογερου και εσυ εκει ,τερμα ηλιθιος
Ναι... άλλα αναφέρεις στην υπογραφή σου
Eννοείται. Απλά βαρέθηκα να βλέπω να αναπαράγονται όλες οι ψεκασμένες ανοησίες από φβ και τουίτερ και ποτέ μα ποτέ να μην πέφτει στο μάτι του κάθε πανηλίθιου ψέκα τέτοια ανάρτηση. Αφού κι αυτή στο φβ ανέβηκε.Ε, ΚΑΙ; Κανένας. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πειστεί από τους ψέκες
μηνδεσεις κοτρωνα και φουνταρεις ρε χοντρουλη...με φαρμακα και την βοηθεια ειδικων μπορει λιγο να βελτιωθεις
μηνδεσεις κοτρωνα και φουνταρεις ρε χοντρουλη...με φαρμακα και την βοηθεια ειδικων μπορει λιγο να βελτιωθεις
αυτο σκεφτηκα και εγω...σοβαραTroll mode : off
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε γιατί εχει αρχίσει και βγάζει αφρούς.
Μην πάθει και τίποτα!!!
Κρίμα να έχουμε τύψεις για έναν εκ γενετής προβληματικό!
Στο εχω ξαναπει. Ετσι και παντρευτεις την Ναταλι (μου) και με βοηθησεις να την φερω στην Ελλαδα, τα κλειδια απο την βιλα στην Σαντορινη θα ειναι δικα σου να πηγαινεις οποτε και οσο θες. Και μετα το θανατο μου θα ειναι μιση-μιση δικια σου με την Ναταλι.ασε που εμενα ο παππους μου θα μου αφησει μια πισινα διπλη στην σαντορινη οταν ομη γενοιτο
Και γιατί είσαι περήφανος που ψηφίζεις τέτοιους επαγγελματίες πολιτικούς; Θα έπρεπε να αισθάνεσαι τελείως ηλίθιος κανονικά, όχι να τους διαφημίζεις κιόλας.o πλευρης δεν ειναι ψεκας...ο πλευρης βγαζει λεφτα απο αυτο...τοτε τον πληρωνε ο καρατζαφερης, οποτε επρεπε να λεει τις πιπες των ψεκασμενων...τωρα τον πληρωνει ο κουλης,οποτε το γυρισε...αυριο μπορει να παει στο κκε και να μιλαει υπερ του σταλιν...
γιατι αυτοι ειναι οι διαθεσιμοι...και οι βουλευτες αντανακλουν το επιπεδο του λαου...εκτος αμα εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι ο λαος ειναι ανωτερος και δεν μας αξιζουν οι βουλευτες που εχουμε.....Και γιατί είσαι περήφανος που ψηφίζεις τέτοιους επαγγελματίες πολιτικούς; Θα έπρεπε να αισθάνεσαι τελείως ηλίθιος κανονικά, όχι να τους διαφημίζεις κιόλας.
Γι αυτό έκανε το εμβόλιο και μας ζαλίζει τ αρχιδια εδώ...Είσαι και χοντρούλα, μωρή ρουφιάνα σκατογλείφτρα;