Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Το δημοσιεύω και εδώ (εκτός από το νήμα για τα εμβόλια των μελών)

https://www.ptisidiastima.com/coronavirus-vaccines-asnwers-to-basic-questions/
9 ερωτήματα και απαντήσεις, απλά και κατανοητά. Διαβάστε προσεκτικά την 2η και 3η ερώτηση και απάντηση για την διαφορές μετάδοσης του ιού από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Υ.Γ.: και όλα τα παραπάνω φυσικά, ξέροντας πόσο περισσότερο είναι κάποιος προστατευμένος όταν είναι εμβολιασμένος, καμία σχέση με τον ανεμβολίαστο, αυτονόητο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Γιατί ρε τύπε μόνο Pfizer; Τα άλλα δεν είναι καλά και ασφαλή; Δηλαδή όσοι κάναμε ένα από τα άλλα, διαπραξαμε σφάλμα; Ή γίναμε πειραματόζωα;
Οποιοδηποτε εμβολιο ειναι καλο απο το να μην κανεις καθολου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ελεος με αυτη την μαλακια "υπερ των εμβολιασμων κατα της υποχρεωτικοτητας"
Δηλαδη εαν πας στι ιατρειο του και τον ρωτησεις να κανω το εμβόλιο θα σου "Ναι" αλλα επειδη ειναι υποχρεωτικο για καποιες κατηγορεις εργαζομενων μην το κανεις για να υποστηριξουμε τον αγωνα τους
Απλως κωμικοι
Αφου ειναι υπερ του εμβολιου αλλά κατα της υποχρεωτικοτητας, γιατι δεν το εκαναν οσο δεν ηταν υποχρεωτικο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η απάντησες που δίνουν είναι πολλές: α) δεν ισχύει το νούμερο αυτό διότι περιλαμβάνει και μη covid ασθενείς που καταλήγουν, β) δεν αναφέρουν το νούμερο των θανάτων από επιπλοκές του εμβολίου, υπάρχουν αναρίθμητες παρενέργειες που έχουν εμφανιστεί αλλά τις αποκρύπτουν, γ) δεν λαμβάνουν τη σωστή θεραπεία, υπάρχουν η χλωροκίνη και άλλα φάρμακα τα οποία δεν τα δίνουν :confused: :confused: :confused:
Ουρανομήκεις μαλακίες δηλαδη

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Εγω δεν μιλησα για νεους ή για γέρους. Μιλησα για 40 ατομα καθημερινα, η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων ειναι ανεμβολιαστοι, και αν ειχαν εμβολιασθει θα ζουσαν πολλοι (τουλαχιστον) απο αυτους. Ποιος σου ειπε οτι τα εχω βαλει με τους νεους?
Κι εγώ σε ρωτάω αυτοί οι 40 τι ηλικία είχαν. Μήπως η διάμεση ηλικία θανάτου ήταν 75-80; Τότε γιατί κυνηγάμε τους νέους; Αυτό ρωτάω, μήπως η κύρια προσπάθεια πρέπει να είναι στους μεγαλύτερους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κι εγώ σε ρωτάω αυτοί οι 40 τι ηλικία είχαν. Μήπως η διάμεση ηλικία θανάτου ήταν 75-80; Τότε γιατί κυνηγάμε τους νέους; Αυτό ρωτάω, μήπως η κύρια προσπάθεια πρέπει να είναι στους μεγαλύτερους;
Την συνεντευξη Ραγκουση την ακουσες χθες?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Και γιατι ειναι "τραγικο" να γινει το εμβολιο σε υγιεις ανθρωπους και παιδια?
Τι θα παθουν δηλαδη?
αφου ειναι ψεκασμενος ρε τυπε, τι τον ρωτας και εσυ????
αυτοματως το εμβολιο ειναι κακο...σαν να του ειπανε κανε ενεση με βιτριολι......
οποτε γι αυτον ειναι εσχατη λυση μονο για τους 80αρηδες....οι υπολοιποι γιατι να μπουν σε τετοιον θανασιμο κινδυνο να κανουν το κακο εμβολιο που θελει να μας πεθανει????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Ραγκουσης βγηκε χθες στον Παπαδακη, και ειπε οτι και τα τρια του παιδια (δυο κορες και ενας γιος) κολλησαν κορωνοιο.
Οι κορες ηταν εμβολιασμενες, κατω των 20 ετων, και το περασαν εντελως ελαφρα χωρις καμια συνεπεια, σχεδον ασυμπτωματικα.
Ο γιος του δεν ειχε προλαβει να εμβολιασθει, το περασε αρκετα βαρια, και σημερα ενω εχει περασει εναμισης μηνας, δεν μπορει να συνελθει με τιποτα, δεν μπορει να αθληθει, δεν μπορει να αναπνευσει καλα και ούτε ξερει πότε θα επανελθει.

Αλλά και προσωπικα, εχω γνωστη 35 ετων η οποια νοσησε, νοσηλευθηκε σε απλη κλινη, ΔΕΝ χρειαστηκε διασωληνωση αλλά σημερα μετα απο 2 μηνες δεν μπορει ούτε τρεις σκαλες να ανεβει χωρις να της κοπεί η ανασα.

Δεν ειναι λοιπον μονο οι θανατοι το θεμα. Σταματηστε να προκαλειτε αμφιβολιες στον κοσμο.
Παρακινειστε τους ΠΑΝΤΕΣ να εμβολιασθουν. Τελεια και παυλα.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τι θα παθουν δηλαδη?
Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρεις, αλλά και οι ίδιες οι φαρμακευτικές δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες, τώρα τις καταγράφουν.
Δια ταύτα φρονώ,
ότι το εμβόλιο έπρεπε να το κάνουν μόνο οι ευπαθείς εφόσον πήρε έγκριση υπό όρους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρεις, αλλά και οι ίδιες οι φαρμακευτικές δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες, τώρα τις καταγράφουν.
Δια ταύτα φρονώ,
ότι το εμβόλιο έπρεπε να το κάνουν μόνο οι ευπαθείς εφόσον πήρε έγκριση υπό όρους...
Γιατι σε φοβιζουν οι σπανιοτατες παρενεργειες του εμβολιου και οχι οι συχνοτατες παρενεργειες της νοσησης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θυμαστε υποθετω τον υγιεστατο, χωρις κανενα υποκειμενο νοσημα σαρανταρη, ο οποιος θεωρησε οτι δεν υπαρχει λογος να εμβολιασθει, και πριν τον διασωληνωσουν, ειπε στο γιατρο "σωσε με γιατρε μου και θα κανω πεντε εμβολια οταν βγω".
Αυτη τη στιγμη λιωνει στον ταφο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Δια ταύτα φρονώ,

42877197e767c23f36f878d0c1fb4840_xl.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τι θα παθουν δηλαδη?
το πιθανότερο τιποτα...εγω με τον τραμπουκισμό τα βάζω περισσότερο παρά με τα εμβόλια..και οτι την πληρώνουν "αθωοι" ανθρωποι επιχειρηματίες

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Κοντεύει να τελειώσει το 2021 και κάποιοι ακόμα προσπαθούν να κάνουν συζήτηση με το χασοδίκη. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
το πιθανότερο τιποτα...εγω με τον τραμπουκισμό τα βάζω περισσότερο παρά με τα εμβόλια..και οτι την πληρώνουν "αθωοι" ανθρωποι επιχειρηματίες
Επι πολλους μηνες ειπωθηκαν ολα και εξηγηθηκαν με υπομονη.
Καποια στιγμη τελειωνει η συζητηση.
Και όπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.
Ποσο ακομη θα παρακαλαμε δηλαδη τον καθε ψεκασμενο?
Και πολυ αργησε ο "τραμπουκισμος", οπως τον λες.
Η πολιτεια επεδειξε πολυ μεγαλη ανεκτικοτητα και διαλλακτικοτητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοντεύει να τελειώσει το 2021 και κάποιοι ακόμα προσπαθούν να κάνουν συζήτηση με το χασοδίκη. :confused:
Ενας απο αυτους εισαι κι εσυ, που ζητιανευεις μια απαντηση μου εδω και μηνες, δυστυχως για σενα εισαι μπλακ λιστ ως αφορητα ανοητος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
η ράβδος που λες ποια ειναι δηλ να "τιμωρούν" τον επιχειρηματία?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εσένα ρε μπούφε πώς ακριβώς σε επηρεάζει ο ανεμβολίαστος εφόσον εσύ είσαι εμβολιασμένος και αν κολλήσεις θα το περάσεις ελαφρά;
Αν φοβάσαι σημαίνει ότι δεν πιστεύεις στο εμβόλιο.
Όσοι πιστεύουμε δεν φοβόμαστε.
Γλοιώδες τσιράκι του λουδοβίκου. Που σήμερα που τραμπουκίζουν στηρίζεις τον τραμπουκισμό αλλά αύριο αν τον πάρουν πίσω θα λες καλά κάνουν που τον παίρνουν πίσω. Γελοίε.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
τυπε απο τους παλιους ψεκασμενους, μονο εσυ εμεινες....κατι λιλαδες και κατι ντικ, την πουλεψαν...ειδαν και αποειδαν που δεν ψοφαμε απο τα εμβολια και την εκαναν για αλλες πολιτειες.... :confused:

οποτε εισαι κατι σαν τον αβρααμ των ψεκασμενων...εισαι ο πατριαρχης τους!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom