Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Με αυτές τις χοντράδες που κάνουνε έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς "ειδικούς" και υπουργό υγείας. Καλύτερα ο καθένας να αφεθεί να αποφασίσει μόνος του για το τι θα κάνει.Ρε γαμωτο! Σου είπε κανείς πως ενημερώνομαι απο τις είδησεις ή το FACEBOOK!! Οτι περιμένω τον κάθε δημοσιογράφο να μου πει πόσοι πέθαναν! Δεν με απασχολεί το νούμερο... υπαρχουν άπειρες πηγές όπου βρισκεις απαντήσεις... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕ ‘ΚΑΛΥΠΤΕΙ’ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ: Α! Τώρα μάλιστα, πεθαίνουν πολλοι απο COVID ώρα να πάω να εμβολιαστώ.
Από τα μεγαλύτερα λαμόγια θεωρείταιΗγουμενος Εφραιμ Βατοπαιδιου. <Παραλιγο να πεθανω απο κορωνοιο. Τελευταια στιγμη γλιτωσα. Τρεξτε καντε ολοι το εμβολιο.>
Οι ψεκασμενοι δεν μας λεγανε οτι ολοι οι ανεμβολιαστοι ειναι Ακροδεξιοι, ειναι φανατικοι Χριστιανοι, ειναι θρησκοληπτοι, ειναι υπερπατριωτες; Ο Εφραιμ θεωρειται απο τους πιο επιφανεις και προβεβλημενους σε αυτο το κοινο. Αλλα λεει ο ανθρωπος καντε ολοι εμβολιο. Δικαιωμα του. Αυτα να τα βλεπουν οι ψεκασμενοι που τσουβαλιαζουν ανθρωπους, γενικευουν καταστασεις,.
Έτσι σκατογλείφτρα.
Επειδή δεν συμφωνείς μαζί του είναι πρεζακη με καμμένο εγκέφαλο; μάλιστα...Χρειαζονται πρεζακηδες με καμμενο εγκεφαλο στην πολιτικη?
Αυτός δεν είναι με τους ερπετόμορφους
Οι εμπιστοσύνη στους ειδικούς έχει χαθεί για το συγκεκριμένο θέμα και εξαιτίας των άσχετων που αναπαράγουν «ειδήσεις» παραπλανητικές και άκυρες. Δλδ εσείς αν χρειαστείς χειρουργείο για κάτι (κούφια η ώρα που το ακούει, απλά ως παράδειγμα), που θα πας? Δεν θα πας σε γιατρό να κάνει την επέμβαση? Αν ο γιατρός σου πει «ξέρεις επίσης εγω και η ομάδα μου δεν φοραμε μάσκες γιατί δεν κάνουνε τιποτα», πως θα αντιδράσεις? ΓΙατί λοιπόν ο ίδιος γιατρός Είναι χαζός όσον αφορά τον Covid? Και μη μου πεις «ναι αλλά είναι χειρουργός».. Εδω πέρα ακούτε τον κάθε υδραυλικό, μαθηματικό, δικηγόρο, αρχιτέκτονα τι λέει στο facebookΜε αυτές τις χοντράδες που κάνουνε έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς "ειδικούς" και υπουργό υγείας. Καλύτερα ο καθένας να αφεθεί να αποφασίσει μόνος του για το τι θα κάνει.
Όμως το να βγαίνει ο αφερέγγυος "ειδικός" και να ζητάει ας πούμε υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών, εε πάει πολύ.
α γεια σου.Εδω πέρα ακούτε τον κάθε δικηγόρο
Ηγουμενος Εφραιμ Βατοπαιδιου. <Παραλιγο να πεθανω απο κορωνοιο. Τελευταια στιγμη γλιτωσα. Τρεξτε καντε ολοι το εμβολιο.>
Οι ψεκασμενοι δεν μας λεγανε οτι ολοι οι ανεμβολιαστοι ειναι Ακροδεξιοι, ειναι φανατικοι Χριστιανοι, ειναι θρησκοληπτοι, ειναι υπερπατριωτες; Ο Εφραιμ θεωρειται απο τους πιο επιφανεις και προβεβλημενους σε αυτο το κοινο. Αλλα λεει ο ανθρωπος καντε ολοι εμβολιο. Δικαιωμα του. Αυτα να τα βλεπουν οι ψεκασμενοι που τσουβαλιαζουν ανθρωπους, γενικευουν καταστασεις,.
Μήπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ο εν λόγω δεν είχε εμβολιαστεί, και επειδή τον έσωσε η Επιστήμη ουσιαστικά ζητάει συγνώμη με τον τρόπο αυτό; ΚΑΙ ΝΑΙ, αν δεις τα άτομα που έκαναν συγκέντωση κατά του εμβολίου, τέτοιοι είναι. Κι επειδή φηλώνεις άγνοια, επισυνάπτω φωτογραφία https://www.tovima.gr/2021/07/14/so...i-antiemvoliastes-se-athina-kai-thessaloniki/
πάρε κι αυτή https://www.tanea.gr/2021/08/29/greece/sygkentrosi-antiemvoliaston-se-athina-kai-thessaloniki/Ηγουμενος Εφραιμ Βατοπαιδιου. <Παραλιγο να πεθανω απο κορωνοιο. Τελευταια στιγμη γλιτωσα. Τρεξτε καντε ολοι το εμβολιο.>
ή ΙΣΩΣ οι δικοί του, αν τα κρούσματα αυξηθούν πάρα πολύΒέλγιο: «Όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό λέει ο πρωθυπουργός Ντε Κρου
Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό τάσσεται ο πρωθυπουργός στο Βέλγιο, Αλεξάντερ Ντε Κρου. Περίπου ένα χρόνο μετά την ανάληψη τηςwww.newsit.gr
Ωχ, θα τον επικηρυξουν οι ψεκασμενοι.
Ποια κρούσματα ρε τύπε? το Βέλγιο έχει 74% εμβολιασμένους τι να τον κάνουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό? Μας έχουν τρελάνει στα φούμαρα οι πεφωτισμένοι.ή ΙΣΩΣ οι δικοί του, αν τα κρούσματα αυξηθούν πάρα πολύ
Δεν χρειάζεται κανένας "άσχετος που αναπαράγει παραπλανητικές ειδήσεις" για να μας πείσει για την αφερεγγυότητα των ειδικών. Το βλέπουμε από μόνοι μας. Είναι κάποια πράγματα που τα καταλαβαίνει ο καθένας χωρίς να χρειάζεται να είναι ειδικός. Για παράδειγμα άμα δω τον κουρέα να μην απολυμαίνει το ξυράφι κάθε φορά που αλλάζει πελάτη, δεν χρειάζεται να έχω πτυχίο κομμωτικής για να χάσω την εμπιστοσύνη σε αυτόν.Οι εμπιστοσύνη στους ειδικούς έχει χαθεί για το συγκεκριμένο θέμα και εξαιτίας των άσχετων που αναπαράγουν «ειδήσεις» παραπλανητικές και άκυρες. Δλδ εσείς αν χρειαστείς χειρουργείο για κάτι (κούφια η ώρα που το ακούει, απλά ως παράδειγμα), που θα πας? Δεν θα πας σε γιατρό να κάνει την επέμβαση? Αν ο γιατρός σου πει «ξέρεις επίσης εγω και η ομάδα μου δεν φοραμε μάσκες γιατί δεν κάνουνε τιποτα», πως θα αντιδράσεις? ΓΙατί λοιπόν ο ίδιος γιατρός Είναι χαζός όσον αφορά τον Covid? Και μη μου πεις «ναι αλλά είναι χειρουργός».. Εδω πέρα ακούτε τον κάθε υδραυλικό, μαθηματικό, δικηγόρο, αρχιτέκτονα τι λέει στο facebook
γιατι δεν βγαινετε να κραξετε τους ανεμβολιαστους, που ευθυνονται γι αυτην την κατασταση?
...............θελω να τρεξει αιμα.
πρεπει να αρχισει να πεφτει φαπα ανελεητη.
διάβασε καλύτερα το άρθρο.Ποια κρούσματα ρε τύπε? το Βέλγιο έχει 74% εμβολιασμένους τι να τον κάνουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό? Μας έχουν τρελάνει στα φούμαρα οι πεφωτισμένοι.
Tις ίδιες μαλακιες λες, τίποτα καινούργιοΈτσι σκατογλείφτρα.
Τωρα λες αυτα που σου έλεγα εγώ! Μέχρι και το «ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ». Τσούζει πολύ, εχει τσούξει κι άλλους εδω!Ρίξε ψάξιμο και ξόδεψε χρόνο, για κόψε ράψε, ΓΙΑΤΊ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
Ναι βέβαια! Όλοι καταλαβαίνουνε! Επίσης καταλαβαίνουν οτι οι δυο μοναδικοί μαλακες του bou οι οποίοι ο μεν ένας (εσυ) σκούζεις και με ψέγεις που λέω αρχιμαλακες και άλλους εκτος απο σένα (διεκδικείς αποκλειστικότητα) και ο έταιρος αρχιμαλακας ο πουσιβαγόνας ο οποίος για να κρύψει την ντροπή του που ψηφίστηκε ο μαλακας του bou, το διασκέδαζε και χαιρότανε!!!!Μπράβο που επιβεβαιώνεις ότι σε έχω κάνει πουτανάκι μου.