Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Τρόμπαρε εσυ μαλακα!σκασε μπουστη
Τρόμπαρε εσυ μαλακα!σκασε μπουστη
Εσυ πως αντέχεις την πουτανα τον εαυτό σου και δεν αυτοκτονείς?πως την αντεχεις την πουτανα την ζωη που ζεις ??????????????
Εσυ τρόμπαρε μαλακα των 50.000 μηνυμάτων και 0 κριτικώνπαρε αρνταν και βαρα το κουτελο στην ακρη του καλοριφερ...θα κανεις και καλο στην ελληνικη κοινωνια
για εμας κελαιδουν τα πουλιαΕσυ τρόμπαρε μαλακα των 50.000 μηνυμάτων και 0 κριτικών
Σωστά, στον σφυρίζουν κανονικάγια εμας κελαιδουν τα πουλια
αντε σε κανα γιατρο ρε μαλακα εχεις θεμαΣωστά, στον σφυρίζουν κανονικά
Κι εδω η μπάλα στην εξέδρα!αντε σε κανα γιατρο ρε μαλακα εχεις θεμα
Γράφεεεε!!!Tις ίδιες μαλακιες λες, τίποτα καινούργιο
Τωρα λες αυτα που σου έλεγα εγώ! Μέχρι και το «ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ». Τσούζει πολύ, εχει τσούξει κι άλλους εδω!
Καταλαβαίνεις ποιος ειναι το πουτανακι!!!
Ναι βέβαια! Όλοι καταλαβαίνουνε! Επίσης καταλαβαίνουν οτι οι δυο μοναδικοί μαλακες του bou οι οποίοι ο μεν ένας (εσυ) σκούζεις και με ψέγεις που λέω αρχιμαλακες και άλλους εκτος απο σένα (διεκδικείς αποκλειστικότητα) και ο έταιρος αρχιμαλακας ο πουσιβαγόνας ο οποίος για να κρύψει την ντροπή του που ψηφίστηκε ο μαλακας του bou, το διασκέδαζε και χαιρότανε!!!!
Βρείτε τα μεταξύ σας ποιος ειναι ο πιο αρχιμαλακας και πείτε μου για να μην τσακώνεστε!!!!
Εδώ ρουφάει σκατό από κωλοτρυπίδες... Την πουτανα ζωή δεν θα αντέξει;πως την αντεχεις την πουτανα την ζωη που ζεις ??????????????
Κι εδω η μπάλα στην εξέδρα!
ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Φέρε και τους άλλους για να τα λέτε μεταξύ σας, γιατί μόνος σου είσαι σαν προβατάκι στην σφαγή!
ΜΑΛΑΚΑ!
Aυτός δεν είναι ο Brelock των σινεμάΣωστά, στον σφυρίζουν κανονικά
ΜΑΛΑΚΑ των 50.000 μηνυμάτων και ΜΗΔΕΝ κριτικων
Διότι το φάρμακο Αλεξ θα το πάρουν λίγοι οι οποίοι θα κινδυνεύουν με διασωληνωση και θάνατο, ενώ το εμβόλιο θέλουν να το επιβάλουν στο γενικό πληθυσμό (δλδ σε υγιείς ανθρώπους) και το τραγικοτερο σε παιδιά που δεν κινδυνεύουν καθόλου....Εγω εχω μια απορια
Γιατι θα εμπιστευθειτε το φαρμακο αλλά δεν εμπιστευεστε το εμβολιο?
Αυτοί οι 40 Αλεξ τι ηλικία είχαν και γιατί δεν εμβολιαστηκαν; Μήπως πρέπει να πιέσουμε τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν αντί να κυνηγάμε τα παιδιά και τους νέους; Όμορφα ρωτάω..Οι γιατροι ανακαλυψαν εμβολια, τα οποια θα εσωναν αυτους τους 40.
Ειναι τοσο απλο.
Γιατί ρε τύπε μόνο Pfizer; Τα άλλα δεν είναι καλά και ασφαλή; Δηλαδή όσοι κάναμε ένα από τα άλλα, διαπραξαμε σφάλμα; Ή γίναμε πειραματόζωα;Με τοσους εμβολιασμους που εχουν γινει η απαντηση ειναι μια και μοναδικη ΝΑΙ καντο Phizer χωρις φοβο απο ολους τους γιατρους,
Εαν θελει να σε εκμεταλλευτει να παρει χρηματα θα σου δωσει μια σειρα εξετασεων και στο τελος θα σου καντο. Εκτος εαν ειναι κανενας ομοιοπαθητικος που οι λυσεις στα προβληματα ερχονται μεσα απο τα βοτανα οποτε παντα θα σου λεει ΟΧΙ.
Εγω δεν μιλησα για νεους ή για γέρους. Μιλησα για 40 ατομα καθημερινα, η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων ειναι ανεμβολιαστοι, και αν ειχαν εμβολιασθει θα ζουσαν πολλοι (τουλαχιστον) απο αυτους. Ποιος σου ειπε οτι τα εχω βαλει με τους νεους?Αυτοί οι 40 Αλεξ τι ηλικία είχαν και γιατί δεν εμβολιαστηκαν; Μήπως πρέπει να πιέσουμε τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν αντί να κυνηγάμε τα παιδιά και τους νέους; Όμορφα ρωτάω..
Και γιατι ειναι "τραγικο" να γινει το εμβολιο σε υγιεις ανθρωπους και παιδια?Διότι το φάρμακο Αλεξ θα το πάρουν λίγοι οι οποίοι θα κινδυνεύουν με διασωληνωση και θάνατο, ενώ το εμβόλιο θέλουν να το επιβάλουν στο γενικό πληθυσμό (δλδ σε υγιείς ανθρώπους) και το τραγικοτερο σε παιδιά που δεν κινδυνεύουν καθόλου....