Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
καλά ρε παραλίες δεν υπάρχουν, τι κάνετε όλοι εδώ μέσα βράδι πρωί ; ήθελα να σχολιάσω κάτι που γράφτηκε χθες και βαρέθηκα να λογκάρω και στο μεταξύ έχουν πλακώσει άλλες 30 σελίδες.......
ρε μπας και ζείτε όλοι με το ξηντάλεπτο ; :grin:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
10 ποστ τα 7 για αναφορά.
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Πάλι ασχολείσαι εσύ tomahawk...!!!

Ε, τώρα πες μου ειλικρινά, αν τα δει αυτά ένας τρίτος δεν θα έχει δίκιο να υποθέσει ότι σε τρώει η κωλοβαλβίδα σου? :) Τι άντρας-αρχίδια είσαι που δεν τηρείς αυτό που λες? :)

Ουστ μωρή πουτανίτσα κι εσύ! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Nα σου πω... πιεσόμετρο έχεις εκεί κοντά? Για πάρε μια πίεση να μας πεις... είναι κοντά στο 19? :)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Είπαμε τύπε, γύρισαν οι ψέκες από τις παραλίες και πέσανε με τα μούτρα.
δεν ξέρω τι παίζει με τον μπάρμπα και τους τύπους που φαγώνονται μαζί του, βλέπω 10 σελίδες μαλακίες άσχετες με το νήμα. Κάτι που είχε γίνει και πριν από μέρες. Αφού υπάρχει νήμα για ξεκατίνιασμα τι κάθεστε και μαλακίζεστε εδώ πέρα ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν ξέρω τι παίζει με τον μπάρμπα και τους τύπους που φαγώνονται μαζί του, βλέπω 10 σελίδες μαλακίες άσχετες με το νήμα. Κάτι που είχε γίνει και πριν από μέρες. Αφού υπάρχει νήμα για ξεκατίνιασμα τι κάθεστε και μαλακίζεστε εδώ πέρα ;
Δεν έχεις άδικο αλλά όπου και να είμαι μου την πέφτουν διάφοροι μαλάκες! Σε οποιοδήποτε νήμα! Ε, τώρα τι περιμένεις, να κάθομαι να τους λέω κάθε φορά "ελάτε στο νήμα με τα ξεκατινιάσματα να τα πούμε¨? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Δεν έχεις άδικο αλλά όπου και να είμαι μου την πέφτουν διάφοροι μαλάκες! Σε οποιοδήποτε νήμα! Ε, τώρα τι περιμένεις, να κάθομαι να τους λέω κάθε φορά "ελάτε στο νήμα με τα ξεκατινιάσματα να τα πούμε¨? :)
Το ότι είσαι τοσο δημοφιλές ζώο, δεν σε έχει προβληματίσει; :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το ότι είσαι τοσο δημοφιλές ζώο, δεν σε έχει προβληματίσει; :)
Όχι βεβαια, διότι σου έχω εξηγήσει για την πλέμπα εδώ μέσα. Κι εσύ βέβαια δεν το καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις τουλάχιστον το γιατί? :wink:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Ας μαζέψει κάποιος αυτό το γελοίο σκουπίδι που γράφει συνέχεια τις ίδιες μαλακιες και αδυνατεί να καταλάβει ότι κουράζει. Έχει καταντήσει η καποτα του σαη και νομιζει ότι λέει κ εξυπνάδες.
Το πιο εύκολο.
Τον έχω κάνει ignore και να δείτε πως αλλιώς φαίνεται το site

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.242
Πόντοι
2.356
Οσο χρειάζεται.
Δεν είμαι ειδικός.
80%?90%?
Να αλλαξει η κατάσταση με 55% και με ψεκασμα στα ουράνια παντως αποκλείεται.
Και επειδή έγραψες την αδιανόητη ανοησία να αφήσουμε το κορονι ελεύθερο χωρις εμβόλια,μασκες,αποστασεις για να κανει η φυση τη δουλειά της και ο ιος τον κύκλο του,εγω προτεινω να κάνουμε το ιδιο με ολους τους ιους και ασθενειες,ξεκινωντας από αυτους που πετανε εκ του ασφαλούς τετοιες μαλακίες!
Οποιος ειναι λοβοτομημενος ψεκας να μη λαμβανει καμια ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια και να αφήνουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της ?
τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!

αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!
Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν έχουν καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε εάν υπήρχε εμβόλιο για το κάπνισμα, τον διαβήτη, και την χοληστερίνη. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?
Μάλλον εσύ φοβάσαι ή είσαι "επαναστάτης"!!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom