Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Θα φας αναφορά για κεφαλαία ρε τρόμπα!!!ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ
Θα φας αναφορά για κεφαλαία ρε τρόμπα!!!ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ
A, το γυρίσαμε στον ενικό ε?
Τρικυμία εν κρανίω ενός Άγιου Αρχιμαλάκα (Α.Α.)
ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗΘα φας αναφορά για κεφαλαία ρε τρόμπα!!!
Πάλι ασχολείσαι εσύ tomahawk...!!!10 ποστ τα 7 για αναφορά.
Nα σου πω... πιεσόμετρο έχεις εκεί κοντά? Για πάρε μια πίεση να μας πεις... είναι κοντά στο 19?ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ
δεν ξέρω τι παίζει με τον μπάρμπα και τους τύπους που φαγώνονται μαζί του, βλέπω 10 σελίδες μαλακίες άσχετες με το νήμα. Κάτι που είχε γίνει και πριν από μέρες. Αφού υπάρχει νήμα για ξεκατίνιασμα τι κάθεστε και μαλακίζεστε εδώ πέρα ;Είπαμε τύπε, γύρισαν οι ψέκες από τις παραλίες και πέσανε με τα μούτρα.
Δεν έχεις άδικο αλλά όπου και να είμαι μου την πέφτουν διάφοροι μαλάκες! Σε οποιοδήποτε νήμα! Ε, τώρα τι περιμένεις, να κάθομαι να τους λέω κάθε φορά "ελάτε στο νήμα με τα ξεκατινιάσματα να τα πούμε¨?δεν ξέρω τι παίζει με τον μπάρμπα και τους τύπους που φαγώνονται μαζί του, βλέπω 10 σελίδες μαλακίες άσχετες με το νήμα. Κάτι που είχε γίνει και πριν από μέρες. Αφού υπάρχει νήμα για ξεκατίνιασμα τι κάθεστε και μαλακίζεστε εδώ πέρα ;
Το ότι είσαι τοσο δημοφιλές ζώο, δεν σε έχει προβληματίσει;Δεν έχεις άδικο αλλά όπου και να είμαι μου την πέφτουν διάφοροι μαλάκες! Σε οποιοδήποτε νήμα! Ε, τώρα τι περιμένεις, να κάθομαι να τους λέω κάθε φορά "ελάτε στο νήμα με τα ξεκατινιάσματα να τα πούμε¨?
Όχι βεβαια, διότι σου έχω εξηγήσει για την πλέμπα εδώ μέσα. Κι εσύ βέβαια δεν το καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις τουλάχιστον το γιατί?Το ότι είσαι τοσο δημοφιλές ζώο, δεν σε έχει προβληματίσει;
Το πιο εύκολο.Ας μαζέψει κάποιος αυτό το γελοίο σκουπίδι που γράφει συνέχεια τις ίδιες μαλακιες και αδυνατεί να καταλάβει ότι κουράζει. Έχει καταντήσει η καποτα του σαη και νομιζει ότι λέει κ εξυπνάδες.
Δεν είμαι τέρας λογικής σαν κι εσένα.Όχι βεβαια, διότι σου έχω εξηγήσει για την πλέμπα εδώ μέσα. Κι εσύ βέβαια δεν το καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις τουλάχιστον το γιατί?
Το ξέρω, τέρας αρχιμαλακίας είσαιΔεν είμαι τέρας λογικής σαν κι εσένα.
Το ξέρω, τέρας αρχιμαλακίας είσαι
Υ.ΓΚαι γιατί το βλέπεις τόσο ανταγωνιστικά και θες να μου φας τον τίτλο;
τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!Οσο χρειάζεται.
Δεν είμαι ειδικός.
80%?90%?
Να αλλαξει η κατάσταση με 55% και με ψεκασμα στα ουράνια παντως αποκλείεται.
Και επειδή έγραψες την αδιανόητη ανοησία να αφήσουμε το κορονι ελεύθερο χωρις εμβόλια,μασκες,αποστασεις για να κανει η φυση τη δουλειά της και ο ιος τον κύκλο του,εγω προτεινω να κάνουμε το ιδιο με ολους τους ιους και ασθενειες,ξεκινωντας από αυτους που πετανε εκ του ασφαλούς τετοιες μαλακίες!
Οποιος ειναι λοβοτομημενος ψεκας να μη λαμβανει καμια ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια και να αφήνουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της ?
Και να 'θελα.... απίθανο!!!Και γιατί το βλέπεις τόσο ανταγωνιστικά και θες να μου φας τον τίτλο;
το σπαμ ειναι υγεια!Υ.Γ
Να πάμε κάπου αλλού να σε κατουρήσω για να μην σπαμαρουμε εδω;
Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν έχουν καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε εάν υπήρχε εμβόλιο για το κάπνισμα, τον διαβήτη, και την χοληστερίνη. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!
Μάλλον εσύ φοβάσαι ή είσαι "επαναστάτης"!!!αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?
θες να κανουμε ενα πειραμα?Μίλησε ο δόκτορ της μαλακίας.