The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Τότε, γιατί ασχολείσαι;Και να 'θελα.... απίθανο!!!
Τότε, γιατί ασχολείσαι;Και να 'θελα.... απίθανο!!!
υπαρχει τυπε! λεγεται προληψη! και το καπνισμα κοψιμο! αλλα δε συμφερει! τοσοι φοροι απο τα τσιγαρα. τοσοι φοροι απο τα τιμονια! τοσο φπα απο οτι μαλακια τρωμε...Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν έχουν καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε εάν υπήρχε εμβόλιο για το κάπνισμα, τον διαβήτη, και την χοληστερίνη. Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Μάλλον εσύ φοβάσαι ή είσαι "επαναστάτης"!!!
Αν θυμάσαι, εσύ πετάχτηκες σαν πόρδος στην συζήτηση που είχα με άλλον.Τότε, γιατί ασχολείσαι;
δεν εχει αξια αν δε στον διασπειρω!Ευχαρίστως. Πήγαινε κόλλα και μετά κάτσε σπίτι σου.
Εγώ το ποπ κορν το έχω έτοιμο.
Εχεις δει να τιγκαρουν οι ΜΕΘ απο καπνιστες ή διαβητικους ρε τύπε?τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!
αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?
ας παιρνατε υγειονομικους αντι για μπατσους τυπε! αλλα τι λεω! σας περισσεουν και βγαλατε και σε αναστολη!!!!Εχεις δει να τιγκαρουν οι ΜΕΘ απο καπνιστες ή διαβητικους ρε τύπε?
Τι ανοησιες λες παλι?
Την δευτερη μερα θα κλαιει στο τηλεφωνο να ερθει το ΕΚΑΒ να τον παρει που δεν θα μπορει να αναπνευσειΕυχαρίστως. Πήγαινε κόλλα και μετά κάτσε σπίτι σου.
Εγώ το ποπ κορν το έχω έτοιμο.
οσον αφορα τους διαβητικους ΝΑΙ γιατι ξεκαθαρα το ζαχαρο εχει αρκετη συναφεια με τον κορωνα και ειναι μια ευπαθης κατηγορια του...Εχεις δει να τιγκαρουν οι ΜΕΘ απο καπνιστες ή διαβητικους ρε τύπε?
Τι ανοησιες λες παλι?
πολυ δραμα τυπε για το τιποτα...Την δευτερη μερα θα κλαιει στο τηλεφωνο να ερθει το ΕΚΑΒ να τον παρει που δεν θα μπορει να αναπνευσει
Ναι, θα παρουμε 500 χιλιαδες υγειονομικους και 100.000 ΜΕΘ επειδη εσεις ειστε βλαμμενοιας παιρνατε υγειονομικους αντι για μπατσους τυπε! αλλα τι λεω! σας περισσεουν και βγαλατε και σε αναστολη!!!!
παρτε τοτε 500χιλιαδες μπατσους να πατσισετε την βλακεια που σας δερνει!!!Ναι, θα παρουμε 500 χιλιαδες υγειονομικους και 100.000 ΜΕΘ επειδη εσεις ειστε βλαμμενοι
Να το πεις στην εγκυο που πεθαινει και δεν μπορουν να της παρουν και το μωρο γιατι ακομη ειναι μονο 6 μηνωνπολυ δραμα τυπε για το τιποτα...
ενα καρο ανεμβολιαστοι το περασαμε ασυμπτωματικα και σας τσουζει
Αν θυμάσαι, εσύ πετάχτηκες σαν πόρδος στην συζήτηση που είχα με άλλον.
Άρα, ποιος ασχολείται?
η εγκυος τυπε και να θελει δε μπορεις να την εμβολιασεις! τι σχεση εχει αυτο?Να το πεις στην εγκυο που πεθαινει και δεν μπορουν να της παρουν και το μωρο γιατι ακομη ειναι μονο 6 μηνων
τύπε δεν σε εχω ρωτησει ποτέ, ποσων χρονων εισαι?παρτε τοτε 500χιλιαδες μπατσους να πατσισετε την βλακεια που σας δερνει!!!
Τι λες ρε απιθανε?η εγκυος τυπε και να θελει δε μπορεις να την εμβολιασεις! τι σχεση εχει αυτο?
Εσύ σαν Αγιος Μαλάκας που είσαι είχες πει επανειλεμμένως:Εσύ που είσαι τέρας λογικής περίμενα να το καταλάβεις.
Εγώ ασχολούμαι με εσένα επειδή είμαι μαλάκας. Εσυ που δεν είσαι μαλάκας (λέμε τώρα), γιατί να ασχοληθείς και να χάνεις τον χρόνο σου;
τυπε η ηλικια ειναι μυστικη οπως και η ψηφος! αρκετη ωστε να μου κοβει να μην εμπιστευομαι την κυβερνηση και τις μαριονετες που πρεσβευεις λυσσαλεα!τύπε δεν σε εχω ρωτησει ποτέ, ποσων χρονων εισαι?
οσο και το iq σου δηλαδη! σιγουρα δε περιμενα να εχεις παραπανωΜε βάση τα όσα γράφεις εγώ λέω ότι είσαι 12.
Την κυβερνηση δεν την εμπιστευεσαι.τυπε η ηλικια ειναι μυστικη οπως και η ψηφος! αρκετη ωστε να μου κοβει να μην εμπιστευομαι την κυβερνηση και τις μαριονετες που πρεσβευεις λυσσαλεα!
Αρχιζω να πιστευω οντως οτι ειναι ανηλικοςΜε βάση τα όσα γράφεις εγώ λέω ότι είσαι 12.