alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις, αυτο πρεπει να το κρινει και καποιος τριτος, οχι εσυμου κοβει παραπανω απο τον μεσο ψηφοφορο της ΝΔ!
Ξερεις, αυτο πρεπει να το κρινει και καποιος τριτος, οχι εσυμου κοβει παραπανω απο τον μεσο ψηφοφορο της ΝΔ!
τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!
αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?
Την κυβερνηση δεν την εμπιστευεσαι.
Δεν εμπιστευεσαι ούτε τον Συριζα, ουτε το ΚΙΝΑΛ, ουτε το ΚΚΕ, ουτε το ΜΕΡΑ25 που σου λενε να πας να εμβολιαστεις?
Και σιγα το μεγαλο μυστικο της ηλικιας μωρη Σαπουντζακη
και εγω πιστευω οτι την εχεις 12 ποντους για αυτο ανεφερες το συγκεκριμενο νουμερο που προφανως μισεις!!!!Σε πιστεύω.
δε καταρριπτεται τυπε! ειστε ηδη η πλειοψηφια ;)υπάρχει κάποιο ρεκόρ ανοησιας και προσπαθείς να το καταρίψεις ;
Α ούτε τα κομματα, ούτε τους γιατρους εμπιστευεσαι.τυπε απο τη στιγμη που οι ιδιοι οι γιατροι αυτοδιαψευδονται απο την πρωτη στιγμη και τη μια ετσι και την αλλη γιουβετσι γαμωντας τις ζωες μας γιατι να εμπιστευθω ολους οσους παιζουν μαζι μας?
επειδη ειναι "ειδικοι" στο να μας παιζουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγω πιστευω οτι την εχεις 12 ποντους για αυτο ανεφερες το συγκεκριμενο νουμερο που προφανως μισεις!!!!
Καποιοι εχουν βαλει πολυ ψηλα τον πηχυ αλλά αγωνίζεται φιλότιμαυπάρχει κάποιο ρεκόρ ανοησιας και προσπαθείς να το καταρίψεις ;
κανεναν απο ολους οσους κανουν "λειτουργημα" δεν εμπιστευομαι τυπε! ποσο μαλλον δικηγορουςΑ ούτε τα κομματα, ούτε τους γιατρους εμπιστευεσαι.
Πες μας καποιον που εμπιστευεσαι ρε τύπε να καταλαβουμε
Τελικά η λογική των επιχειρημάτων σου έχει τον ίδιο πλούτο με το λεξιλόγιο σου. Μονοψήφια και τα δύο.Εσύ σαν Αγιος Μαλάκας που είσαι είχες πει επανειλεμμένως:
1. Δεν ασχολούμαι πια μαζί σου
2. Πετάγεσαι σαν πόρδος!
3. Με προκαλείς να πάμε σε άλλο νήμα να συνεχίσουμε!
... και τελικά λες "γιατί ασχολείσαι?"
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Άγιε Αρχιμαλάκα!!!!!
Ρεζίλα!
Α ούτε κομματα, ούτε γιατρους, ουτε δικηγορους.κανεναν απο ολους οσους κανουν "λειτουργημα" δεν εμπιστευομαι τυπε! ποσο μαλλον δικηγορους
ουτε και εσυ ομως τυπε! γιατι δε κρινεις αμεροληπτα! ψηφιζεις δεξια ;)Ξερεις, αυτο πρεπει να το κρινει και καποιος τριτος, οχι εσυ
Τι πρεπει να ψηφιζω για να κρινω "αμεροληπτα"?ουτε και εσυ ομως τυπε! γιατι δε κρινεις αμεροληπτα! ψηφιζεις δεξια ;)
οτιδηποτε αλλο προφανωςΤι πρεπει να ψηφιζω για να κρινω "αμεροληπτα"?
Γιατι?οτιδηποτε αλλο προφανως
την κανω προσωπικα την ερευνα μου τυπε! και οπως εδω μεσα δεν ακουω τους προμοτορες που το παιζουν ειδικοι για τους διαφορους χαφτες ετσι πορευομαι! αν εσυ θες τσομπανη να σε οδηγει δικαιωμα σου ειναι σαν προβατο να ακολουθησεις! δεν εχω προβλημα με αυτο!Α ούτε κομματα, ούτε γιατρους, ουτε δικηγορους.
Απο μαναβηδες και χασαπηδες πώς το βλεπεις?
Από βιζιτούδες?
γιατι ετσι οριζεται η αντικειμενικοτητα τυπε!Γιατι?
Πώς την κάνεις δηλαδη?την κανω προσωπικα την ερευνα μου τυπε!
οχι βλεποντας ΣΚΑΙ παντως τυπε!Πώς την κάνεις δηλαδη?
Ναι αλλά πώς?οχι βλεποντας ΣΚΑΙ παντως τυπε!
μονο KTV τυπε βλεπωΣτην ηλικία σου μόνο Nickelodeon πρέπει να βλέπεις.
τι ωρα βαζει το φιλμνετ καμια τσοντα?Φαίνεται.
Δεν έχεις άδικο αλλά όπου και να είμαι μου την πέφτουν διάφοροι μαλάκες! Σε οποιοδήποτε νήμα! Ε, τώρα τι περιμένεις, να κάθομαι να τους λέω κάθε φορά "ελάτε στο νήμα με τα ξεκατινιάσματα να τα πούμε¨?
Καθυστερημένες αυθαιρεσίες ενος ψεκασμενου.τα ιδια να γινουν ομως και στους καπνιστες και στους αλκοολικους και σε οσους εχουν χοληστερινη και τρωνε κρεας και σε οσους εχουν ζαχαρο και τρωνε γλυκα τυπε! να μας λειπει η επιλεκτικη ευαισθησια σας!
στην τελικη οσοι πηγαν νοσοκομειο χειροτερα φυγαν! οσοι το περασαν σπιτι μια χαρα τη γλυτωσαν!
αρα μαλλον φοβασαι και εσυ μπολιασμενε! ε?