Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εχμ ναι.... μάλλον κάνεις λάθοςΕχμ ναι, μου φαινεσαι τσιτωμενος. Λαθος κανω?
Εχμ ναι.... μάλλον κάνεις λάθοςΕχμ ναι, μου φαινεσαι τσιτωμενος. Λαθος κανω?
σε φτυνουν ολοι ρε σκουπιδι τι δεν καταλαβαινεις?Γιατί, σου φαίνομαι τσιτωμένος?
Διάβασε τα προηγούμενα και θα καταλάβεις ποιος(οι) είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σάλτα στα γαμήδια ρε τρόμπα μαλάκα
Διάβασες από την αρχή? ή από την μέση?Επειδη διαβασα παρεμβαινω
Εσύ στη γωνιά σου αρχιμαλάκασε φτυνουν ολοι ρε σκουπιδι τι δεν καταλαβαινεις?
τσεκ...Επειδη διαβασα παρεμβαινω
Αυτα ειναι τύπεΠληρώνει καλά φαίνεται ο θείος Βλαδίμηρος.
Ενα λεω ακομη και το ληγωΔιάβασες από την αρχή? ή από την μέση?
σκασε πουστηΔιάβασες από την αρχή? ή από την μέση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ στη γωνιά σου αρχιμαλάκα
Να το λήξεις όταν δεις την συζήτηση, με ποιον μίλαγαμ για ποιο θέμα μίλαγα και πως άρχισαν να πετάγονται τα καβλάκια ένα-ενα: tomahAWk, trompas και ο Άγιος Μαλάκας. Και μετά έλα να μου την πειςΕνα λεω ακομη και το ληγω
Πάλι λάθος κάνεις... διότι αν δεν περνούσα καλά εδώ, δεν θα ήμουν εδώ. Όπως και να 'χει όμως, thanks για το ενδιαφέρον σου να περνάω καλά. Μην ανησυχείς όμως, όλα καλάΦροντισε να περνας λιγο καλυτερα εδω μεσα, δεν ειναι κακο
Πληρώνει καλά φαίνεται ο θείος Βλαδίμηρος.
Μπαααααα, είναι τόσο αφελής, που το κάνει τσάμπα. Άλλωστε δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.Πληρώνει καλά φαίνεται ο θείος Βλαδίμηρος.
Στην γωνιά σου εσύ ρε μούλε τρόμπα λέμεεεεεε....σκασε πουστη
σκασε πουστηΣτην γωνιά σου εσύ ρε μούλε τρόμπα λέμεεεεεε....
Aν σε κουράζω χυμένη ανορθόγραφη κωλοτρυπίδα, τότε μην ασχολείσαι μαζί μου όπως άλλωστε έχεις δηλώσει επανειλλημένως ότι θα κάνεις, μετά τα χυσαμόλια που τρως.Ας μαζέψει κάποιος αυτό το γελοίο σκουπίδι που γράφει συνέχεια τις ίδιες μαλακιες και αδυνατεί να καταλάβει ότι κουράζει. Έχει καταντήσει η καποτα του σαη και νομιζει ότι λέει κ εξυπνάδες.
ε ολοι σου λενε σκασε ρε μπουρδελο ΣΚΑΣΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕAν σε κουράζω χυμένη ανορθόγραφη κωλοτρυπίδα, τότε μην ασχολείσαι μαζί μου όπως άλλωστε έχεις δηλώσει επανειλλημένως ότι θα κάνεις, μετά τα χυσαμόλια που τρως.
Ε, σταμάτα να πετάγεσαι σαν πόρδος κι εσύ για να μην τρως την παπάρα
Κρίμα να σπας τόσο εύκολα.Είδες πόσο αρχιμαλάκας είσαι που μπορείς πολυύ εύκολα να πας το επίπεδο στο sub zero?
Όταν τρως τα χυσαμόλια σου σαν πουτανάκι που είσαι, αρχίζεις και μιλάς με άλλους.
Όταν τρως τα χεσίδια σου στο λαρύγγι, αρχίζεις και μιλάς για τους συγγενείς μου.
Κατάλαβες τώρα πόσο σκουπίδι είσαι και πόσο πάτος? Απύθμενος! O αρχιμαλάκας που τρώει χυσοχεσίδια και ανακατεύει συγγενείς.
Πάρε και την αναφορούλα σου
Κλείσε λίγο την μύτη σου... ίσως ακουστεί το ΜΠΑΜ!!!!ε ολοι σου λενε σκασε ρε μπουρδελο ΣΚΑΣΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ
A, το γυρίσαμε στον ενικό ε?Κρίμα να σπας τόσο εύκολα.
Προς τι τα κεφαλαία? Πάμε για εγκεφαλικό?ΣΠΑΣΜΕΝΟς ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΥΤΟς