Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Tα παραπονα τους στους συναδελφους τους που δεν εμβολιαστηκαν.
Καποια στιγμη ας αναλαβει και η ιδια η κοινωνια να συνετισει τα βλαμμενα μελη της.
Με κραξιμο? Με απομονωση? Με σφαλιαρες? Δεν ξερω, ας βρει τροπο.
Εγω πλεον οταν ερθει πελατης στο γραφειο, τον ρωταω αν ειναι εμβολιασμενος.
Αν μου πει οχι, του λεω οτι δεν μπορω να τον εξυπηρετησω.
Ευτυχως ως τωρα μονο δυο-τρεις μού εχουν τυχει. Ο ενας εκνευριστηκε κιολας, στ' αρχιδια μου
Δεν είναι προσωπικό δεδομένο αυτό,?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Tα παραπονα τους στους συναδελφους τους που δεν εμβολιαστηκαν.
Καποια στιγμη ας αναλαβει και η ιδια η κοινωνια να συνετισει τα βλαμμενα μελη της.
Με κραξιμο? Με απομονωση? Με σφαλιαρες? Δεν ξερω, ας βρει τροπο.
Οπως ακουσα την Παγωνη, να λεει ενα πρωι σε μια εκπομπη στην τηλεοραση, το 95% των μη εμβολιασμενων, δεν ειναι ψεκες, απλως φοβουνται για διαφορους λογους να κανουν το εμβολιο. Αυτους αν προσπαθησεις να τους πεισεις με σφαλιαρες και απομονωση, θα πετυχεις το αντιθετο αποτελεσμα. Επιχειρηματα χρειαζονται, μονο επιχειρηματα.
Εχω κοντινο μου προσωπο που λιγες μερες μετα τη πρωτη δοση με Πφαιζερ, γεμισε σπυρια σε ολο το σωμα. Πηρε αντιβιωση και φυγανε. Φοβαται τωρα να κανει την δευτερη δοση και το αναβαλει. Λες να πεισθει με σφαλιαρες, η με επιχειρηματα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Οπως ακουσα την Παγωνη, να λεει ενα πρωι σε μια εκπομπη στην τηλεοραση, το 95% των μη εμβολιασμενων, δεν ειναι ψεκες, απλως φοβουνται για διαφορους λογους να κανουν το εμβολιο. Αυτους αν προσπαθησεις να τους πεισεις με σφαλιαρες και απομονωση, θα πετυχεις το αντιθετο αποτελεσμα. Επιχειρηματα χρειαζονται, μονο επιχειρηματα.
Εχω κοντινο μου προσωπο που λιγες μερες μετα τη πρωτη δοση με Πφαιζερ, γεμισε σπυρια σε ολο το σωμα. Πηρε αντιβιωση και φυγανε. Φοβαται τωρα να κανει την δευτερη δοση και το αναβαλει. Λες να πεισθει με σφαλιαρες, η με επιχειρηματα;
ειναι καθαρο λαθος και αποτυχια της τσιρκοκυβερνησης.
αν το πηγαινανε σωστα, ομαλα με διευκρινισεις, χωρις υπερβολες και φασιστικα μετρα με το ετσι θελω, σχεδον ολοι θα το ειχαν κανει χωρις κανενα προβλημα.
τωρα με τοσα ερωτηματικα και με τοσες φοβιες που εχουν μεταφερει στον κοσμο, τα λουζονται και θα τα λουζονται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
ειναι καθαρο λαθος και αποτυχια της τσιρκοκυβερνησης.
αν το πηγαινανε σωστα, ομαλα με διευκρινισεις, χωρις υπερβολες και φασιστικα μετρα με το ετσι θελω, σχεδον ολοι θα το ειχαν κανει χωρις κανενα προβλημα.
τωρα με τοσα ερωτηματικα και με τοσες φοβιες που εχουν μεταφερει στον κοσμο, τα λουζονται και θα τα λουζονται.
Η κυβερνηση απο την αρχη της πανδημιας εκανε ενα μεγαλο λαθος, οσον αφορα την αξιοπιστια της ενημερωσης απο τα ΜΜΕ. Με την χρηματοδοτηση τους, τους αφαιρεσε την οποια αξιοπιστια ειχαν, απεναντι στα ματια του κοσμου. Τωρα ο κοσμος ειναι εντελως καχυποπτος με αυτα που βλεπει και αυτα που ακουει.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Η άποψη του Κούβελα περι αυτού είναι οτι όσο περισσότεροι εμβολιάζονται τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν και να κυριαρχήσουν μεταλλάξεις ανθεκτικές στα εμβόλια και έτσι να μην είναι προστατευμένος ούτε αυτός που το έκανε ούτε οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι , στο περίπου δηλαδή τα είπα με δικά μου λόγια όπως τα θυμάμαι , αυτός τα εξηγεί πιό αναλυτικά και μάλλον και καλύτερα.

Το αν αυτή η θεωρία / άποψη / γνώμη έχει κάποια βάση δεν θα το κρίνω εγω , ας το κρίνουν πιό ειδικοί απο μένα.
Γιατί τότε εμβολιαστηκε ο ίδιος και συμμετείχε ενεργά στην διάδοση των μεταλλάξεων;

Για να μην ξεχνιόμαστε ε!βολιασρηκε και με εμβόλιο που για αυτόν δεν θα έβγαινε ΠΟΤΕ!!!

Το τσαρλατάνος είναι επιεικής χαρακτηρισμός για το λαμόγιο αυτό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Εσύ δροσερούλη μόνο αν σου υπόσχονταν να σου γρασάρει τη ροδέλα ο Δανέλης θα πήγαινες να το κάνεις το εμβόλιο. :2funny:
εσυ γαλαζια πατημενη και χιλιοχυμενη πακιστανικη καποτα καλυτερα μη μιλας, μετα το ξεβρακωμα που σου εχω κανει.
πισω στο λαγουμι σου να πλυνεις τις ματωμενες σερβιετες σου τσουραπω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Γιατί τότε εμβολιαστηκε ο ίδιος και συμμετείχε ενεργά στην διάδοση των μεταλλάξεων;

Για να μην ξεχνιόμαστε ε!βολιασρηκε και με εμβόλιο που για αυτόν δεν θα έβγαινε ΠΟΤΕ!!!

Το τσαρλατάνος είναι επιεικής χαρακτηρισμός για το λαμόγιο αυτό.
Ξέρω γω , μάλλον γιατί θεωρεί τον εαυτό του ευπαθή η αρκετά ηλικιωμένο (η και τα δύο) τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που λέει.

Όσο για το εμβόλιο δεν ξέρω αν είπε οτι δεν θα βγεί ποτέ , νομίζω πως υπολόγιζε οτι και να έβγαινε γρήγορα θα έπαιρνε καιρό η έγκριση για αυτό έλεγε "ξεχάστε τα εμβόλια"

Αλλά αν είναι να θεωρούμε μη αξιόπιστους επιστήμονες γιατί έκαναν λάθος προβλέψεις πχ Κούβελας Ιωαννίδης τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τον Μαγιορκίνη που έλεγε σε κάποια φάση στις αρχές οτι όλο αυτό με τα μέτρα θα πάει κανένα εξάμηνο το πολύ είτε βγεί εμβόλιο είτε όχι , και για οποιον άλλον έκανε κάποια πρόβλεψη και δεν βγήκε.

Για μένα μακάρι να είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια όσοι και αν εμβολιάστηκαν (και να κάνει λάθος ο Κούβελας) και για τον καθένα βασικά μιάς και όλοι έχουμε η στην οικογένεια η φίλους και γνωστούς που εμβολιάστηκαν.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Η κυβερνηση απο την αρχη της πανδημιας εκανε ενα μεγαλο λαθος, οσον αφορα την αξιοπιστια της ενημερωσης απο τα ΜΜΕ. Με την χρηματοδοτηση τους, τους αφαιρεσε την οποια αξιοπιστια ειχαν, απεναντι στα ματια του κοσμου. Τωρα ο κοσμος ειναι εντελως καχυποπτος με αυτα που βλεπει και αυτα που ακουει.
Μην το λες αυτο . Η επιτυχια της διαχειρησης του "πρωτου" κυματος ηταν υποδειγματικη απο πλευρας κυβερνησης και απο πλευρας συμμετοχης του κοσμου στην προσπαθεια. Σε αυτη την κοινη προσπαθεια επαιξαν πολυ σημαντικο ρολο τα ΜΜΕ.

Στον κοσμο αρεσει η συνομοσιολογια οποτε οι καχυποπτοι θα παρεμενουν καχυποπτοι οτι και εαν τους πεις οποιος και να τους το πει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ξέρω γω , μάλλον γιατί θεωρεί τον εαυτό του ευπαθή η αρκετά ηλικιωμένο (η και τα δύο) τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που λέει.

Όσο για το εμβόλιο δεν ξέρω αν είπε οτι δεν θα βγεί ποτέ , νομίζω πως υπολόγιζε οτι και να έβγαινε γρήγορα θα έπαιρνε καιρό η έγκριση για αυτό έλεγε "ξεχάστε τα εμβόλια"

Αλλά αν είναι να θεωρούμε μη αξιόπιστους επιστήμονες γιατί έκαναν λάθος προβλέψεις πχ Κούβελας Ιωαννίδης τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τον Μαγιορκίνη που έλεγε σε κάποια φάση στις αρχές οτι όλο αυτό με τα μέτρα θα πάει κανένα εξάμηνο το πολύ είτε βγεί εμβόλιο είτε όχι , και για οποιον άλλον έκανε κάποια πρόβλεψη και δεν βγήκε.

Για μένα μακάρι να είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια όσοι και αν εμβολιάστηκαν (και να κάνει λάθος ο Κούβελας) και για τον καθένα βασικά μιάς και όλοι έχουμε η στην οικογένεια η φίλους και γνωστούς που εμβολιάστηκαν.
Δηλαδή δε θα έπρεπε να κάνουμε εμβόλιο για ιλαρά ή πολυομυελίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη επικίνδυνη ασθένεια γιατί, κατά τον Κούβελα, αυξάνουμε τις μεταλλάξεις των αντίστοιχων ιών και κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε ανθεκτικές μορφές αυτών.
Και αυτόν δεν τον έχει μαζέψει ακόμα εισαγγελέας. Και όσοι συνάδελφοί του τον κράζουν, τον "διώκουν" για τις "απόψεις" του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
Μην το λες αυτο . Η επιτυχια της διαχειρησης του "πρωτου" κυματος ηταν υποδειγματικη απο πλευρας κυβερνησης και απο πλευρας συμμετοχης του κοσμου στην προσπαθεια. Σε αυτη την κοινη προσπαθεια επαιξαν πολυ σημαντικο ρολο τα ΜΜΕ.

Στον κοσμο αρεσει η συνομοσιολογια οποτε οι καχυποπτοι θα παρεμενουν καχυποπτοι οτι και εαν τους πεις οποιος και να τους το πει.
Πιστευω οτι στο πρωτο κυμα, μεγαλο ρολο για την υποδειγματικη συμμετοχη του κοσμου, επαιξε το οτι η Ιταλια ηταν ακριβως διπλα μας.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Δηλαδή δε θα έπρεπε να κάνουμε εμβόλιο για ιλαρά ή πολυομυελίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη επικίνδυνη ασθένεια γιατί, κατά τον Κούβελα, αυξάνουμε τις μεταλλάξεις των αντίστοιχων ιών και κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε ανθεκτικές μορφές αυτών.
Και αυτόν δεν τον έχει μαζέψει ακόμα εισαγγελέας. Και όσοι συνάδελφοί του τον κράζουν, τον "διώκουν" για τις "απόψεις" του.
Δεν ξέρω , κάποιοι ιοί λένε πως δεν μεταλλάσονται καθόλου δεν ξέρω ποιοί ... μετά με κάποια εμβόλια δεν κολλάς καθόλου ... άρα αν δεν κολλήσεις αποκλείεται και η μετάλλαξη.

Ενώ στην περίπτωση του κορωνοιού αφου κολλάει και ο εμβολιασμένος αρα ΑΝ κάτι αναπτυχθεί πάνω του τότε αυτό το κάτι θα είναι ανθεκτικό στα εμβόλια , κάτι τέτοια λέει ο Κούβελας στο περίπου , τώρα δεν έχω πρόχειρο βίντεο με σχετικές δηλώσεις αλλά αν χρειαζεται μάλλον θα μπορέσω να βρω με λίγο ψάξιμο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Ποίοι είναι αυτοί οι κάποιοι;
Δεν θυμάμαι , αυτός ο Γάκης έλεγε τις προάλλες για κάτι τέτοιους ιούς "που δεν μεταλλάσονται" αλλά δεν έδωσα βάση και έτσι δεν θυμάμαι ποιούς έλεγε , διοικητής του Αχέπα ηταν ο τύπος όσο να ναι κάτι θα ξέρει απο Ιατρική.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Δεν υπάρχουν ιοί που δεν μεταλλάσσονται. Είναι σα να λες υπάρχουν λιοντάρια που τρώνε μόνο χόρτα και πρασινάδα.
Γνωρίζοντας σε βάζω στοίχημα ότι κάτι άλλο είπανε κι'εσύ κατάλαβες ότι ήθελες να καταλάβεις.
Αυτό που λές νομίζω ισχύει , άρα μπορεί να είπε για ασθένειες που δεν μεταλλάσονται και να οφείλονται σε βακτήρια η σε μικρόβια η κάπου αλλού τέλος πάντων και όχι σε ιούς.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Δεν θυμάμαι , αυτός ο Γάκης έλεγε τις προάλλες για κάτι τέτοιους ιούς "που δεν μεταλλάσονται" αλλά δεν έδωσα βάση και έτσι δεν θυμάμαι ποιούς έλεγε , διοικητής του Αχέπα ηταν ο τύπος όσο να ναι κάτι θα ξέρει απο Ιατρική.
Γράψε 10 ποστ με τις απόψεις σου για τον κοβιντ στο παρόν νήμα χωρίς να χρησιμοποιήσεις "ΔΕΝ" και "ΑΝ" και έχεις κερδίσει αυτόματα παγωτό χωνάκι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Γράψε 10 ποστ με τις απόψεις σου για τον κοβιντ στο παρόν νήμα χωρίς να χρησιμοποιήσεις "ΔΕΝ" και "ΑΝ" και έχεις κερδίσει αυτόματα παγωτό χωνάκι.
ο σαββας εχει στανταρ συνδρομο νταουν, αλλα τον αγαπαμε γιατι ειναι αγαθός κατα βαθος....
:grouphug:

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Άλλαξε κασέτα γιατί αυτή κούρασε.
Είμαι καινουριος κ δεν ξερω τι έχει ειπωθεί εδώ, αλλά δεν έχει κάποια λογική αυτό που λέει?
Τι θα απαντούσες αν δεν σε ειχε κουρασει?
Και γιατί πρέει να διώκεται ποινικά όποιος εκφέρει μια λάθος αποψη, ακόμα κ ακραία ή εν δυνάμει επικίνδυνη όπως του Κούβελα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
ο σαββας εχει στανταρ συνδρομο νταουν, αλλα τον αγαπαμε γιατι ειναι αγαθός κατα βαθος....
:grouphug:
Όχι δεν έχω σύνδρομο ντάουν , απλά άκουσα τον Ιωαννίδη (η μήπως τον Δανέζη ;) που έλεγε οτι το πρόβλημα των σημερινών επιστημόνων είναι οτι δεν λένε αρκετά "δεν ξέρω" , θα μου πείς εγω δεν είμαι επιστήμονας αλλά και πάλι :P

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Όχι δεν έχω σύνδρομο ντάουν , απλά άκουσα τον Ιωαννίδη (η μήπως τον Δανέζη ;) που έλεγε οτι το πρόβλημα των σημερινών επιστημόνων είναι οτι δεν λένε αρκετά "δεν ξέρω" , θα μου πείς εγω δεν είμαι επιστήμονας αλλά και πάλι :P
Το λάθος του Ιωαννίδη ήταν στο πώς ενεργούμε αντιμέτωποι με το "δεν ξέρω", το θέμα του ιού το πήρε στραβά απο την αρχή και έχει πει απίστευτες πατάτες... ακούσια ή εσκεμμένα δεν ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom