Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Μεγάλη παπαριά!!!! Οι Αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι είναι σφαιρική, ο Ερατοσθένης μέτρησε με ακρίβεια και την περίμετρό της.

Η Καθολική Εκκλησία κυρίως πίστευε το αντίθετο.

Αφού λες χιλιάδες πες μας μερικούς!!!

Αναξαμένης, Αναξαγόρας, Αρχέλαος, Εμπεδοκλής, Λήσιπος, Διογένης, Δημόκριτος, Επίκουρος, Θαλής ... Μέχρι το 400πχ οι αρχαίοι ήταν original flat-earthers.

Στον μεσσαίωνα η καθολική εκκλησία αντιπροσώπευε την επιστημονική αλήθεια πρέπει να ξέρεις. Τόσο μάλιστα που στην αναγέννηση ο μοντερνισμός εξαρτάτο από το επίπεδο υποστήριξης του σφαιρικού μοντέλου. Τελευταία το Βατικανό για να ξεπλύνει την ιστορία του χρηματοδοτεί πληθώρα μελετών με σκοπό να δείξει ότι και στον μεσσαίωνα υπήρχαν επιστήμονες που υποστήριζαν και χρησιμοποιούσαν το μοντέλο της σφαίρας.

1629374088176.png

Μπορείς να διαπιστώσεις πολύ καλά ότι γύρω γύρω νερό και τα αντίποδα απο κάτω.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
κουγα σχετικά με το τένις, είναι Ειδήμων. Για οτιδήποτε άλλο όμως, απλά δεν έχει γνώσεις, άσχετα με το πόσο πλούσιος και διάσημος είναι. Γιατί με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να λαμβά
Φαντάζομαι όταν υποστήριζε μένουμε σπίτι δεν μας έννοιαζε το νοητικό του επίπεδου ούτε του γιαννάκη. Τότε ήταν creme de la creme.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Mάλλον δεν κατάλαβες καλά.

Εγώ εξάλλου είμαι εμβολιασμένος και στα παπάρια μου τι θα πει ο κάθε διάσημος. Προσωπικά ακούω γιατρούς για τα εμβόλια, δικηγόρους για δικογραφίες, εργολάβους για χτίσιμο, υδραυλικούς για τον νιπτήρα, ηλεκτρολόγους για το ρεύμα, κηπουρούς για τον κήπο, κ.ο.κ.

Από την άλλη, πάλι στα αρχίδια μου για όποιον δεν το κάνει. Δεν μου καίγεται καρφάκι και δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, πέραν του οικογενειακού μου περιβάλλοντος οι οποίοι ευτυχώς έχουν σώας τα φρένας και δεν είναι τίποτα ψέκια :) Οπότε δεν χρειάστηκε να πείσω κανέναν. Ίσα ίσα καλύτερα μου κάθεται για να μην έχω κανέναν αρρωστιάρη/χτικιάρη δίπλα μου στους κλειστους χώρους. Ας είμαστε λίγοι και καλοί :)

Απλά την είπα στον κοντομαλάκα που την είπε στον Τσιτσιπά. Γιατί αν ο Τσιτσιπάς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη, τότε πόσο μάλλον αυτός ο αμόρφωτος κοντομαλάκας που είναι τρολάκι των 0,60 σε site με μπουρδέλα! :)
Ναι, ο Τσιτσιπάς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη. Και δεν έχει δικαίωμα, όχι μόνο επειδή είναι ένα 23χρονο παιδί που το μόνο που ξέρει είναι το τένις, αλλά γιατί αμέτρητα ετερόφωτα ΒΛΑΜΜΕΝΑ άτομα περιμένουν να ακούσουν τη γνώμη ενός διάσημου για να στοιχηθούν από πίσω του. Κάνει κακό, επειδή μπορεί να παρασύρει πολλούς ψεκασμένους. Αν έλεγα κι εγώ τα ίδια, ο Κόσμος θα με έγραφε στα αρχίδια του, και πολύ σωστά. Ο οποιοσδήποτε Τσιτσιπάς επηρεάζει Κόσμο, αυτό είναι το πρόβλημα. Ας κρατήσει τη γνώμη του για τον εαυτό του, σκασίλα μου αν εμβολιαστεί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Φαντάζομαι όταν υποστήριζε μένουμε σπίτι δεν μας έννοιαζε το νοητικό του επίπεδου ούτε του γιαννάκη. Τότε ήταν creme de la creme.
το να συνταχθεί με την Παγκόσμια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ συνταγή της Καραντίνας, ήταν Λογικό. Αμέτρητοι άνθρωποι κάθε Μορφωτικού Επιπέδου ακολούθησαν αυτή την οδηγία. Για τα εμβόλια, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Ούτε εγώ έχω, αφού σπούδασα Οικονομικά, μπορώ να έχω πραγματική γνώμη και να παπαγαλίσω ότι διάβασα στο διαδίκτυο. Υποστηρίζω τους εμβολιασμούς, επειδή απέδειξαν την αξία τους και εξαφάνισαν ασθένειες που μας εξολόθρευαν χρόνια. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να κριθεί οποιαδήποτε υπόθεση, είναι αυτός. Την εφαρμόζεις στην πράξη. Και τα εμβόλια απέδειξαν την αξία τους πέρα από κάθε αμφιβολία, εδώ και δεκαετίες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αναξαμένης, Αναξαγόρας, Αρχέλαος, Εμπεδοκλής, Λήσιπος, Διογένης, Δημόκριτος, Επίκουρος, Θαλής ... Μέχρι το 400πχ οι αρχαίοι ήταν original flat-earthers.

Στον μεσσαίωνα η καθολική εκκλησία αντιπροσώπευε την επιστημονική αλήθεια πρέπει να ξέρεις. Τόσο μάλιστα που στην αναγέννηση ο μοντερνισμός εξαρτάτο από το επίπεδο υποστήριξης του σφαιρικού μοντέλου. Τελευταία το Βατικανό για να ξεπλύνει την ιστορία του χρηματοδοτεί πληθώρα μελετών με σκοπό να δείξει ότι και στον μεσσαίωνα υπήρχαν επιστήμονες που υποστήριζαν και χρησιμοποιούσαν το μοντέλο της σφαίρας.

1629374088176.png

1ον. Οι Αρχαίοι Έλληνες που αναφέρεις δεν ήταν Επιστήμονες με τη σημερινή έννοια της λέξης, αφού δεν έκαναν πειράματα
2ον. Σύμφωνα με τη Βίβλο η Γη είναι ακίνητη, θεμελιωμένη στέρεα, επίπεδη, ο ήλιος γυρίζει γύρω της κι όχι αυτή γύρω από τον Ήλιο, και δημιουργήθηκε πριν από το Σύμπαν. Όποιος υποστήριζε το αντίθετο, καιγόταν στην πυρά σαν αιρετικός. Ας πούμε ο Τζιορντάνο Μπρούνο. Ο Γαλιλαίος καταδικάστηκε σε κατ' οίκον περιορισμό και τον απάλλαξαν από την κατηγορία του αιρετικού μόλις το 1992

• Like
Αντιδράσεις: kinks

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
το να συνταχθεί με την Παγκόσμια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ συνταγή της Καραντίνας, ήταν Λογικό. Αμέτρητοι άνθρωποι κάθε Μορφωτικού Επιπέδου ακολούθησαν αυτή την οδηγία.
Παγκόσμια συνταγή ναι , δοκιμασμένη δεν νομίζω ... μπορεί βέβαια να έγιναν και στο παρελθόν καραντίνες ... και μπορεί να αφορούσαν μόνο τους άρρωστους η μπορεί και όχι δεν ξέρω. Αλλά το να με κλείνεις σπίτι απο τις 9 για να κολλήσω τους γονείς και τους παππούδες μου δεν το λές και το πιό έξυπνο μέτρο στον κόσμο. Ούτε και οδηγία ηταν ακριβώς αλλά τέλος πάντων.

Επίσης στο στρατόπεδο των ψεκασμένων ακούγεται πως το 2021 έχουμε αύξηση νεκρών αλλά χωρίς να οφείλονται στον covid , ίσως να είναι τα πρώτα αποτελέσματα απο τις καραντίνες και απο τις ανεργίες ... αν ισχύουν αυτά που ακούγονται.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Παγκόσμια συνταγή ναι , δοκιμασμένη δεν νομίζω ... μπορεί βέβαια να έγιναν και στο παρελθόν καραντίνες ... και μπορεί να αφορούσαν μόνο τους άρρωστους η μπορεί και όχι δεν ξέρω. Αλλά το να με κλείνεις σπίτι απο τις 9 για να κολλήσω τους γονείς και τους παππούδες μου δεν το λές και το πιό έξυπνο μέτρο στον κόσμο. Ούτε και οδηγία ηταν ακριβώς αλλά τέλος πάντων.

Επίσης στο στρατόπεδο των ψεκασμένων ακούγεται πως το 2021 έχουμε αύξηση νεκρών αλλά χωρίς να οφείλονται στον covid , ίσως να είναι τα πρώτα αποτελέσματα απο τις καραντίνες και απο τις ανεργίες ... αν ισχύουν αυτά που ακούγονται.
H Καραντίνα ήταν η μόνη ενέργεια που εξασφάλιζε τη μη μετάδοση ασθενειών μέσω των πλοίων. Μαζί με τα εμπορεύματα, έφερναν και αρρώστιες. Η λέξη καραντίνα προέρχεται από την ενετική παραλλαγή της ιταλικής φράσης quaranta giorni (σαράντα μέρες). Οι σαράντα μέρες αναφέρονται στην υποχρεωτική περίοδο απομόνωσης των πλοίων και του πληρώματος, κατά την επιδημία της Μαύρης πανώλης. Η καραντίνα μπορεί να εφαρμοστεί σε ανθρώπους αλλά και σε πολλά είδη ζώων καθώς και ως μέρος των συνοριακών ελέγχων σε μια χώρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ναι, ο Τσιτσιπάς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη. Και δεν έχει δικαίωμα, όχι μόνο επειδή είναι ένα 23χρονο παιδί που το μόνο που ξέρει είναι το τένις, αλλά γιατί αμέτρητα ετερόφωτα ΒΛΑΜΜΕΝΑ άτομα περιμένουν να ακούσουν τη γνώμη ενός διάσημου για να στοιχηθούν από πίσω του. Κάνει κακό, επειδή μπορεί να παρασύρει πολλούς ψεκασμένους. Αν έλεγα κι εγώ τα ίδια, ο Κόσμος θα με έγραφε στα αρχίδια του, και πολύ σωστά. Ο οποιοσδήποτε Τσιτσιπάς επηρεάζει Κόσμο, αυτό είναι το πρόβλημα. Ας κρατήσει τη γνώμη του για τον εαυτό του, σκασίλα μου αν εμβολιαστεί
Αν όμως έλεγε ότι θα κάνει το εμβόλιο η γνώμη του θα ήταν ευπρόσδεκτη; Που είναι το όριο της ελευθερίας;
Εγώ έκανα το εμβόλιο και θεωρώ τον Τσιτσιπά χαζό στις δηλώσεις του απλά για να προκαλεί αλλά….δεν έχει την ελευθερία του λόγου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Άσε ρε μεγάλε που απαγορεύεται α εκφράσει γνώμη ο Τσιτσιπάς.... εδώ εκφράζουν γνώμη κάτι τέτοια ατομίδια, ο Τσιτσιπάς σε ενόχλησε?

1629379867199.jpeg

Επειδή επηρεάζει? Τα ψέκια δεν επηρεάζονται λες? Πλάκα μας κάνεις τώρα?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
H Καραντίνα ήταν η μόνη ενέργεια που εξασφάλιζε τη μη μετάδοση ασθενειών μέσω των πλοίων. Μαζί με τα εμπορεύματα, έφερναν και αρρώστιες. Η λέξη καραντίνα προέρχεται από την ενετική παραλλαγή της ιταλικής φράσης quaranta giorni (σαράντα μέρες). Οι σαράντα μέρες αναφέρονται στην υποχρεωτική περίοδο απομόνωσης των πλοίων και του πληρώματος, κατά την επιδημία της Μαύρης πανώλης. Η καραντίνα μπορεί να εφαρμοστεί σε ανθρώπους αλλά και σε πολλά είδη ζώων καθώς και ως μέρος των συνοριακών ελέγχων σε μια χώρα.
Ρε τύπε, μπορείς να μου αναφέρεις μια μελέτη που έχει γίνει για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας γρίπης, με αυτού του είδους την καραντίνα που εφάρμοσαν οι φωστήρες μας;
Αλλά όταν τα έλεγε ο Ιωαννίδης, πριν ένα χρόνο, οι μπραβοκούληδες χειροκροτουσαν τους υγειονομικούς στα μπαλκόνια..

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

1629374088176.png

Τελικα είσαι μεγάλο τρολ, η ηλίθιος, το πιθανότερο και τα 2 . Δίκιο έχει ο px τελικά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Ρε τύπε, μπορείς να μου αναφέρεις μια μελέτη που έχει γίνει για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας γρίπης, με αυτού του είδους την καραντίνα που εφάρμοσαν οι φωστήρες μας;
Αλλά όταν τα έλεγε ο Ιωαννίδης, πριν ένα χρόνο, οι μπραβοκούληδες χειροκροτουσαν τους υγειονομικούς στα μπαλκόνια..
Έγινε πάνω μας η μελέτη , απλά ξέχασαν οτι συνήθως στις μελέτες έχεις ένα γκρούπ που κάνει κάτι και ένα γκρούπ που δεν κάνει κάτι , στην περίπτωσή μας θα μπορούσαν να είναι οι τάδε 100 χώρες θα κάνουν καραντίνα , οι τάδε 100 χώρες δεν θα κάνουν .... κάπως έτσι. Στην τελική για να μην πάρουν την ευθύνη ας ρωτούσαν τους πολίτες της κάθε χώρας τι θέλουν να κάνουν.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Τελικα είσαι μεγάλο τρολ, η ηλίθιος, το πιθανότερο και τα 2 . Δίκιο έχει ο px τελικά.
Χωρίς επιχειρήματα πάντα καταλήγετε στις προσβολές. Ακόμα ένα σκουπίδι. Γιατί βρίσκεσαι στο μπου;

1629384745396.png

Ακολουθείς τον άλεξ μπας και τον γαμήσεις, ούτε μια κριτική, ούτε ενα λαικ σε γκόμενες. Τι είσαι ;

πάρε πούλο.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
1ον. Οι Αρχαίοι Έλληνες που αναφέρεις δεν ήταν Επιστήμονες με τη σημερινή έννοια της λέξης, αφού δεν έκαναν πειράματα
2ον. Σύμφωνα με τη Βίβλο η Γη είναι ακίνητη, θεμελιωμένη στέρεα, επίπεδη, ο ήλιος γυρίζει γύρω της κι όχι αυτή γύρω από τον Ήλιο, και δημιουργήθηκε πριν από το Σύμπαν. Όποιος υποστήριζε το αντίθετο, καιγόταν στην πυρά σαν αιρετικός. Ας πούμε ο Τζιορντάνο Μπρούνο. Ο Γαλιλαίος καταδικάστηκε σε κατ' οίκον περιορισμό και τον απάλλαξαν από την κατηγορία του αιρετικού μόλις το 1992
Άσε ρε που ξέρεις και από επιστήμονες και από την βίβλο. Πάρε διάβασε που δίδασκαν αστρολογία στις ιατρικές σχολές γιατί πίστευαν ότι το σώμα επηρρεάζεται από τα αστέρια . ( τότε το ελέγαν κιόλας "επιστήμη των αστεριών" ) .

Ψάξε κοπέρνικος να ξεστραβωθείς, μήν διαβάσεις τη φυλλάδα το wiki και μην το παίζεις έξυπνος.

Ήθελα να μάθω εκεί στην μπλε υπόγα από την πλατεία Βικτωρίας σας ψώνισε ο Κούλης;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Tυποι , δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ερχεται σοκ και πεος για κυβερνηση απο τους υγειονομικους που αρνουνται να εμβολιαστουν. Ληγει το τελεσιγραφο και ο Κουλης καλειται να αποφασισει αν θα τους βγαλει σε αναστολη διαλυοντας το ΕΣΥ ή θα καταπιει το διαταγμα σαν ντολμαδακι . Το διαδκεδαστικο στην υποθεση ειναι οτι προκειται για την μονη σωστη κυβερνητικη αποφαση. Ειναι κοινη λογικη ο εμβολισμος των εργαζομενων σε δομες υγειας. Δυσκολη πιστα , τυχερος ο Χαρδαλιας που αποστρατευτηκε τιμητικα πριν τη Χιροσιμα.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601

Highlight από το ίδιο άρθρο

"

Ιικό φορτίο​

Υπογραμμίζοντας τον αυξημένο κίνδυνο που ενέχει η μόλυνση από την παραλλαγή Δέλτα, οι ερευνητές σημείωσαν πως όσοι μολύνονται παρότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως τείνουν να έχουν ιικό φορτίο παρόμοιο με τους ανεμβολίαστους"

εερχεται το λοκνταουν , γαμίστε όσο προλαβαίνετε.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Εμβόλιο δε θέλουνε, μάσκα δε θέλουνε, περιοριστικά μέτρα δε θέλουνε. Αντικοινωνικά στοιχεία που αν ζούσαμε σε άλλες εποχές θα στέλνονταν χωρίς δεύτερη κουβέντα δωρεάν διακοπές στο Long Island και τη Γυάρο.
Ρε μεγάλε ισιωσε λίγο το κορμί σου γιατί έτσι όπως τα γράφεις θυμίζεις νοσταλγο....στα αρχιδια σου ,μου ,σου ,του ,τι κάνει ο καθένας στη ζωή του....γενικό δερβέναγα σε βάλαμε?....άιντα βλαμμένοι ένας ένας που την είδατε φωτισμένοι και έχετε συνταχθεί ασκαρδαμηχτι με τα παρτάλια που παριστάνουν ότι κυβερνούν....άιντα μπουρδέλα...με το που είδατε λίγο αβάντα βγάλατε τον χουντικό αμεσως από μέσα σας ..στα παπάρια μας αν κάνουν η δεν κάνουν εμβόλιο....κουμάντο στη ζωή κανενός δεν κάνουμε...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756
δε ξερω αν γραφτηκε αλλα ο Οικονομοπουλος ειναι νοσοκομειο απο τον κορωνα..ανεμβολιαστο το παλληκαρι..να γινει γρηγορα καλα να παμε να ανοιξουμε κανα μπουκαλακι :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom