Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Όσοι δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα πως με το εμβόλιο και τη μάσκα μειώνεις συντριπτικά τις πιθανότητες να σου κάτσει κέντα από το πουθενά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ... Δυστυχώς φάρμακο για την ανίατη μαλακιά δεν έχει βγει.....αλλά αυτό με τους μένουμε σπιτιδες ,που ψωφάνε για μπατσοκρατια,αναγκαστικούς εμβολιασμούς σε τριτους και πιστοποιητικά νομιμοτητας είναι αχωνευτο...Άντε και γαμηθειτε χουνταιοι....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ρε μεγάλε ισιωσε λίγο το κορμί σου γιατί έτσι όπως τα γράφεις θυμίζεις νοσταλγο....στα αρχιδια σου ,μου ,σου ,του ,τι κάνει ο καθένας στη ζωή του....γενικό δερβέναγα σε βάλαμε?....άιντα βλαμμένοι ένας ένας που την είδατε φωτισμένοι και έχετε συνταχθεί ασκαρδαμηχτι με τα παρτάλια που παριστάνουν ότι κυβερνούν....άιντα μπουρδέλα...με το που είδατε λίγο αβάντα βγάλατε τον χουντικό αμεσως από μέσα σας ..στα παπάρια μας αν κάνουν η δεν κάνουν εμβόλιο....κουμάντο στη ζωή κανενός δεν κάνουμε...
Στον Πουτσο μας....το βλαμμένο δήλωνε πως θα κοινωναει βρέξει χιονίσει....ας φάει ταλαιπα και με το καλό πίσω με περισσότερο μυαλό!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αν όμως έλεγε ότι θα κάνει το εμβόλιο η γνώμη του θα ήταν ευπρόσδεκτη; Που είναι το όριο της ελευθερίας;
Εγώ έκανα το εμβόλιο και θεωρώ τον Τσιτσιπά χαζό στις δηλώσεις του απλά για να προκαλεί αλλά….δεν έχει την ελευθερία του λόγου;
Οχι, σε κάτι που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο άλλων ανθρώπων. Αν έλεγε πως δεν πήγαμε στη Σελήνη, ή πως η Γη είναι επίπεδη, απλά θα γέλαγα. Τώρα δεν έχω την πολυτέλεια για γέλια. Γιατί αν ξανάχουμε χιλιάδες κρούσματα από Σεπτέμβρη και ξανακλείσουμε, θα επηρεαστεί πολύ άσχημα και η δικιά μου ζωή, και των ατόμων του κύκλου μου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Άσε ρε μεγάλε που απαγορεύεται α εκφράσει γνώμη ο Τσιτσιπάς.... εδώ εκφράζουν γνώμη κάτι τέτοια ατομίδια, ο Τσιτσιπάς σε ενόχλησε?

1629379867199.jpeg

Επειδή επηρεάζει? Τα ψέκια δεν επηρεάζονται λες? Πλάκα μας κάνεις τώρα?
τώρα πραγματικά πιστεύεις πως η εν λόγω, εκτός από θέμα για ανέκδοτα ή μεμς, μπορεί να επηρεάσει κόσμο; το πρόβλημα είναι ότι ο Τσιτσιπάς και διάσημοι σαν κι αυτόν επηρεάζουν κι άλλους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, μπορείς να μου αναφέρεις μια μελέτη που έχει γίνει για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας γρίπης, με αυτού του είδους την καραντίνα που εφάρμοσαν οι φωστήρες μας;
Αλλά όταν τα έλεγε ο Ιωαννίδης, πριν ένα χρόνο, οι μπραβοκούληδες χειροκροτουσαν τους υγειονομικούς στα μπαλκόνια..
αν η Κυβέρνηση είχε τα κότσια και πέρισυ το Σεπτέμβρη εφάρμοζε πραγματική Καραντίνα, αλλά Κίνα, για 3 βδομάδες, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Όταν λέω πραγματική, εννοώ μόνο ένα άτομο από κάθε οικογένεια μια φορά τη βδομάδα για ψώνια, κι όλοι οι άλλοι μέσα. Οι 3 βδομάδες θα πέρναγαν και θα ήμασταν χωρίς κρούσματα πια. Όσο για τον Ιωαννίδη. 1ον. Είχε πει ότι ο Κορονοιός είναι το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα. 2ον. Ότι στις ΗΠΑ θα πέθαιναν συνολικά 10.000 άνθρωποι από αυτόν. 3ον. Ότι δεν θα έβγαινε εμβόλιο. Πόσα περισσότερα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος; Και γιατί να συνεχίσουν να τον καλούν αφού αποδείχτηκε πέρα για πέρα λάθος;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Άσε ρε που ξέρεις και από επιστήμονες και από την βίβλο. Πάρε διάβασε που δίδασκαν αστρολογία στις ιατρικές σχολές γιατί πίστευαν ότι το σώμα επηρρεάζεται από τα αστέρια . ( τότε το ελέγαν κιόλας "επιστήμη των αστεριών" ) .

Ψάξε κοπέρνικος να ξεστραβωθείς, μήν διαβάσεις τη φυλλάδα το wiki και μην το παίζεις έξυπνος.

Ήθελα να μάθω εκεί στην μπλε υπόγα από την πλατεία Βικτωρίας σας ψώνισε ο Κούλης;
Ναι. Γιατί η υποτιθέμενη Επιστήμη στραγγαλιζόταν από τη θρησκεία. Όποιος τολμούσε να πει κάτι διαφορετικό καιγόταν σαν αιρετικός. Επιστήμη πραγματική άρχισε με το Διαφωτισμό και τους Εγκυκλοπαιδιστές, κι οδήγησε στη Γαλλική Επανάσταση. Και ναι, έχω διαβάσει όλη τη Βίβλο και μπορώ να υποστηρίξω όλα όσα γράφω αν προκληθώ. Αν έχεις αμφιβολίες, δοκίμασέ με. Το να με κατηγορείς σα μισθοφόρο του Πρωθυπουργού, ο οποίος σαν άτομο και σαν ιδεολογία δεν θα ερχόταν ποτέ σε σύγκρουση με την Ορθόδοξη Θρησκεία, δείχνει το νοητικό σου επίπεδο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Mπόκολος γλενταει ψεκασμενους

Απολαυση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε ρε που ξέρεις και από επιστήμονες και από την βίβλο. Πάρε διάβασε που δίδασκαν αστρολογία στις ιατρικές σχολές γιατί πίστευαν ότι το σώμα επηρρεάζεται από τα αστέρια . ( τότε το ελέγαν κιόλας "επιστήμη των αστεριών" ) .

Ψάξε κοπέρνικος να ξεστραβωθείς, μήν διαβάσεις τη φυλλάδα το wiki και μην το παίζεις έξυπνος.

Ήθελα να μάθω εκεί στην μπλε υπόγα από την πλατεία Βικτωρίας σας ψώνισε ο Κούλης;
Μπλε υπόγα ο Μπόκολος

Τύπε εισαι κλινική περίπτωση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τελικα είσαι μεγάλο τρολ, η ηλίθιος, το πιθανότερο και τα 2 . Δίκιο έχει ο px τελικά.
Ζήτησα όνομα Επιστήμονα που θεωρούσε τη Γη επίπεδη. Μου παράθεσε ονόματα ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ (!!!!!!!!!) είτε για να τρολάρει, είτε επειδή δεν κατανοεί την έννοια της Επιστήμης. Κι έχωσε μέσα κι ένα Λήσιπο, ο οποίος είτε είναι ανύπαρκτος, είτε γράφει ανορθόγραφα τον γλύπτη Λύσιππο. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τώρα πραγματικά πιστεύεις πως η εν λόγω, εκτός από θέμα για ανέκδοτα ή μεμς, μπορεί να επηρεάσει κόσμο; το πρόβλημα είναι ότι ο Τσιτσιπάς και διάσημοι σαν κι αυτόν επηρεάζουν κι άλλους
ΣΑΦΩΣ και το πιστεύω. Μιλάμε για ψέκια εξάλλου :wink:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
ΣΑΦΩΣ και το πιστεύω. Μιλάμε για ψέκια εξάλλου :wink:
Κοίτα, αν υπάρχουν άτομα τα οποία επηρεάζονται πραγματικά από τον χορό του πολέμου που χορεύει η κυρία, είναι εγκεφαλικά νεκρά, και εκτός αγώνα. Για τους άλλους μιλάω, που συντάσσονται πίσω από Διάσημους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Οχι, σε κάτι που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο άλλων ανθρώπων. Αν έλεγε πως δεν πήγαμε στη Σελήνη, ή πως η Γη είναι επίπεδη, απλά θα γέλαγα. Τώρα δεν έχω την πολυτέλεια για γέλια. Γιατί αν ξανάχουμε χιλιάδες κρούσματα από Σεπτέμβρη και ξανακλείσουμε, θα επηρεαστεί πολύ άσχημα και η δικιά μου ζωή, και των ατόμων του κύκλου μου
Αυτό δεν είναι δημοκρατία όμως….με την ίδια λογική να κλειδώνουμε στο μπουντρούμι όσους πάνε να ψηφίσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και πασοκαρα γιατί θα μας επηρεάσουν άσχημα τη ζωη μας.

Επίσης αυτός δεν είπε «μην κάνετε το εμβόλιο» αλλά ότι αυτός δεν θα το κάνει. Η υπάρχει ελευθερία λόγου η δεν υπάρχει..μην εξησωνουμε το εμβόλιο με όποιον λέει πάρτε χάπια και αυτοκτονήσετε…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν όμως έλεγε ότι θα κάνει το εμβόλιο η γνώμη του θα ήταν ευπρόσδεκτη; Που είναι το όριο της ελευθερίας;
Εγώ έκανα το εμβόλιο και θεωρώ τον Τσιτσιπά χαζό στις δηλώσεις του απλά για να προκαλεί αλλά….δεν έχει την ελευθερία του λόγου;
Eπειδη απο το πρωι εχω διαβασει παρα πολλα για την "ελευθερια λογου" του Τσιτσιπά, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Του αφαιρεσε κανενας την ελευθερια του λόγου?
Υπεστη καμία συνεπεια εξαιτιας της εκφρασης της αποψης του?
Οχι.
Εκτος αν στην "ελευθερια λογου" θελετε να συμπεριλαμβανεται και η απαγορευση να του ασκησουμε κριτικη για αυτα που λεει.
Δηλαδη αυτος εχει ελευθερια λόγου για να πει ό,τι μαλακια θελει, αλλά εμεις δεν εχουμε για να τον κριτικαρουμε?
Τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό δεν είναι δημοκρατία όμως….με την ίδια λογική να κλειδώνουμε στο μπουντρούμι όσους πάνε να ψηφίσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και πασοκαρα γιατί θα μας επηρεάσουν άσχημα τη ζωη μας.

Επίσης αυτός δεν είπε «μην κάνετε το εμβόλιο» αλλά ότι αυτός δεν θα το κάνει. Η υπάρχει ελευθερία λόγου η δεν υπάρχει..μην εξησωνουμε το εμβόλιο με όποιον λέει πάρτε χάπια και αυτοκτονήσετε…
Εμεις εχουμε ελευθερια λόγου να του πούμε οτι λεει μαλακιες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

υποθέτω πως καταλαβαίνεις ότι γράφω για τον Ιό και μόνο. Κι ότι όλοι όσοι δεν είναι ψεκασμένοι συμφωνούν πως έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας, και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, μα κάθε μέσον. Όσοι μιλάνε κατά των εμβολίων, βλάπτουν το Κοινωνικό Σύνολο καθαρά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εμεις εχουμε ελευθερια λόγου να του πούμε οτι λεει μαλακιες?
Φυσικά…εγώ απάντησα σε άλλο σχόλιο παραπάνω που είπε : «όχι αυτός δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο»

υπάρχει διαφορά έτσι δεν είναι;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κοίτα, αν υπάρχουν άτομα τα οποία επηρεάζονται πραγματικά από τον χορό του πολέμου που χορεύει η κυρία, είναι εγκεφαλικά νεκρά, και εκτός αγώνα. Για τους άλλους μιλάω, που συντάσσονται πίσω από Διάσημους
Σου εξήγησα: προσωπικά είμαι εμβολιασμένος και δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Τσιτσιπά ή του κάθε Τσιτσιπά πάνω σε αυτό. Το ότι διαφωνώ όμως δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν μπορεί να πει την γνώμη του.

Και θες να σου πω και κάτι άλλο? Ναι, υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί με εγκεφαλικά νεκρά κύτταρα, τόσοι πολλοί που μην εκπλαγείς αν δεις ότι ο Πετράκος κι η Σαμίου επηρεάζουν πολύ περισσότερο κόσμο από τον Τσιτσιπά!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τα'χουμε ξαναπεί αυτά, η ελευθερία του λόγου δεν είναι απόλυτη. Το ότι π.χ. δεν μπορώ να βγω στο δρόμο και να λέω "ο τάδε είναι παιδεραστής και γαμάει ανήλικα κοριτσάκια" ή "ο δείνα είναι πρεζέμπορας και πουλάει ηρωϊνη έξω από τα σχολεία" δε σημαίνει ότι έχουμε χούντα.
Ναι. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το να μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει χωρίς επιπτώσεις

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Eπειδη απο το πρωι εχω διαβασει παρα πολλα για την "ελευθερια λογου" του Τσιτσιπά, να ξεκαθαρισουμε κατι.
Του αφαιρεσε κανενας την ελευθερια του λόγου?
Υπεστη καμία συνεπεια εξαιτιας της εκφρασης της αποψης του?
Οχι.
Εκτος αν στην "ελευθερια λογου" θελετε να συμπεριλαμβανεται και η απαγορευση να του ασκησουμε κριτικη για αυτα που λεει.
Δηλαδη αυτος εχει ελευθερια λόγου για να πει ό,τι μαλακια θελει, αλλά εμεις δεν εχουμε για να τον κριτικαρουμε?
Τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα.

Tι μαλακια ειπε ; Οτι οι πιθανοτητες να παθει το οτιδηποτε ενας πρωταθλητης σε αυτη την ηλικια ειναι ακριβως 0 και δεν εχει κανενα λογο να ρισκαρει ουτε το 0,0001% να παθει το παραμικρο απο τις παρενεργειες ; Πατε καλα ρε ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σου εξήγησα: προσωπικά είμαι εμβολιασμένος και δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Τσιτσιπά ή του κάθε Τσιτσιπά πάνω σε αυτό. Το ότι διαφωνώ όμως δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν μπορεί να πει την γνώμη του.

Και θες να σου πω και κάτι άλλο? Ναι, υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί με εγκεφαλικά νεκρά κύτταρα, τόσοι πολλοί που μην εκπλαγείς αν δεις ότι ο Πετράκος κι η Σαμίου επηρεάζουν πολύ περισσότερο κόσμο από τον Τσιτσιπά!
αν σου πω ότι έχεις άδικο, θα είμαι ψεύτης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πάντως αφού ο Τσιτσιπάς ειναι κατά του εμβολίου και προσεχει τοσο πολυ την υγεια του, ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει λαβει ποτέ καποιο φαρμακευτικο σκευασμα αμφιβολης νομιμοτητας για να βελτιωσει την αποδοση του, μονο πορτοκαλάδα και βιταμινες θα παιρνει το παιδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tι μαλακια ειπε ; Οτι οι πιθανοτητες να παθει το οτιδηποτε ενας πρωταθλητης σε αυτη την ηλικια ειναι ακριβως 0 ?
Εξάκτλυ. Σούπερ μαλακία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom