Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τα'χουμε ξαναπεί αυτά, η ελευθερία του λόγου δεν είναι απόλυτη. Το ότι π.χ. δεν μπορώ να βγω στο δρόμο και να λέω "ο τάδε είναι παιδεραστής και γαμάει ανήλικα κοριτσάκια" ή "ο δείνα είναι πρεζέμπορας και πουλάει ηρωϊνη έξω από τα σχολεία" δε σημαίνει ότι έχουμε χούντα.
Αυτά που αναφέρεις είναι αξιόποινες πράξεις…αυτός ειπε ότι τέτοιο; Εκτός αν έχει ποινικοποιηθεί η αντίρρηση στον εμβολιασμο. Και για να σε προλάβω εγώ εκανα το εμβόλιο χωρίς να μου το επιβάλει κανένας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το να μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει χωρίς επιπτώσεις
Φυσικά κι έχουν επιπτώσεις κάτι τέτοια. Αν σε κατηγορήσει κάποιος άδικα του τραβάς μηνυσάρα κι αυτό τιμωρείται. Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πάντως αφού ο Τσιτσιπάς ειναι κατά του εμβολίου και προσεχει τοσο πολυ την υγεια του, ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει λαβει ποτέ καποιο φαρμακευτικο σκευασμα αμφιβολης νομιμοτητας για να βελτιωσει την αποδοση του, μονο πορτοκαλάδα και βιταμινες θα παιρνει το παιδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εξάκτλυ. Σούπερ μαλακία
ΣΤΗΡΙΖΩ. Να μην κάνει πνευμονιόκοκκο, αντιτετανικό, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα

Φυσικά κι έχουν επιπτώσεις κάτι τέτοια. Αν σε κατηγορήσει κάποιος άδικα του τραβάς μηνυσάρα κι αυτό τιμωρείται. Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις?
μα δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Συμφώνησα μαζί σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
υποθέτω πως καταλαβαίνεις ότι γράφω για τον Ιό και μόνο. Κι ότι όλοι όσοι δεν είναι ψεκασμένοι συμφωνούν πως έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας, και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί, μα κάθε μέσον. Όσοι μιλάνε κατά των εμβολίων, βλάπτουν το Κοινωνικό Σύνολο καθαρά
Ναι ρε τύπε μαζί σου…αλλά δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε τα πάντα…και ξαναλέω…ο ανεμβολίαστος σου κατέστρεψε τη ζωη περισσότερο από τον παλιοπασοκο; Πρέπει να αντιμετωπιστεί αλλά ας μην υπερβάλουμε κιόλας…

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πάντως αφού ο Τσιτσιπάς ειναι κατά του εμβολίου και προσεχει τοσο πολυ την υγεια του, ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει λαβει ποτέ καποιο φαρμακευτικο σκευασμα αμφιβολης νομιμοτητας για να βελτιωσει την αποδοση του, μονο πορτοκαλάδα και βιταμινες θα παιρνει το παιδι.

Εξάκτλυ. Σούπερ μαλακία
Ο τσιταιπάς ακόμα και ότι είναι από άλλο πλανήτη μπορεί να πει για να ανεβάσει τα social του…εδώ συζητάμε για το δικαίωμα του να εκφράσει την -ηληθια αν θες- άποψη του.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Εν τω μεταξυ εχει πει επι λεξη "δεν ειμαι κατα του εμβολιου" και οι ακροδεξιοι χουντολαγνοι γκεμπελισκοι παραληρουν "αφου ειναι κατα του εμβολιου" (δεν ειναι αναφορα για Αλεξ , απλα το δανειστηκα) . Τρικυμια εν κρανιω , η σπορα των ηττημενων του Β' ΠΠ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο τσιταιπάς ακόμα και ότι είναι από άλλο πλανήτη μπορεί να πει για να ανεβάσει τα social του…εδώ συζητάμε για το δικαίωμα του να εκφράσει την -ηληθια αν θες- άποψη του.
Το εξαντλησαμε.
Φυσικα εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του.
Και ουδεμία συνέπεια θα υποστει γι αυτο.

Το θεμα ειναι αν και εμεις δικαιουμαστε να τον κραξουμε για την "νομιμως διατυπωθεισα" αποψη του.

Ειναι εντελως διαφορετικο αν η "αποψη" συνιστά ψευδη ειδηση ή ρητορική μίσους. Εκει ειναι αξιοποινο. Εδω τον ακουμε οπως οφειλουμε, δεν εχει καμια συνεπεια αλλά θα φαει την καραμουζα του.

Καθαρες κουβεντες

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.377
Πόντοι
5.646

Εξάκτλυ. Σούπερ μαλακία
Αυτός από τότε που έκανε αυτή τη δήλωση τον έφαγαν...
Και μετά προσπάθησε να το μαζέψει.
Μα καλά από την άνοιξη ειδικά τον είχαν όλοι στα πάνω πάνω λόγω καλής φόρμας και λόγω ότι είναι κορυφαίος στο τέννις.
Τι τον έπιασε και έκανε τέτοιες δηλώσεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ εχει πει επι λεξη "δεν ειμαι κατα του εμβολιου" και οι ακροδεξιοι χουντολαγνοι γκεμπελισκοι παραληρουν "αφου ειναι κατα του εμβολιου" (δεν ειναι αναφορα για Αλεξ , απλα το δανειστηκα) . Τρικυμια εν κρανιω , η σπορα των ηττημενων του Β' ΠΠ.
Μαλιστα. Δεν ειναι κατά του εμβολιου. Αρα ειναι υπερ του εμβολιου?

Ή να το παρουμε αποφαση οτι απλως λεει μετεφηβικες σαχλαμαρες και να μην τον λαμβανουμε καθολου υποψη μας?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.377
Πόντοι
5.646
Το εξαντλησαμε.

Το θεμα ειναι αν και εμεις δικαιουμαστε να τον κραξουμε για την "νομιμως διατυπωθεισα" αποψη του.

Ειναι εντελως διαφορετικο αν η "αποψη" συνιστά ψευδη ειδηση ή ρητορική μίσους. Εκει ειναι αξιοποινο. Εδω τον ακουμε οπως οφειλουμε, δεν εχει καμια συνεπεια αλλά θα φαει την καραμουζα του.

Καθαρες κουβεντες
Πολύ σωστό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Και αυτό αξιόποινη πράξη είναι από τη στιγμή που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Μην κοιτάς που οι εισαγγελείς εδώ σκαλίζουν τη μύτη τους γιατί η πολιτική ηγεσία δε θέλει να "προκαλέσει" τους ψέκες.
Έχεις κάποια τεκμηριωμένη πηγή για αυτό που λες η έστω υπάρχει δικαστικό προηγούμενο που να θετει ως αξιόποινη πράξη την άρνηση του εμβολίου;

τότε να πάμε γρήγορα στον εισαγγελέα τον Βελόπουλο τον Πολάκη και άλλους…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτός από τότε που έκανε αυτή τη δήλωση τον έφαγαν...
Και μετά προσπάθησε να το μαζέψει.
Μα καλά από την άνοιξη ειδικά τον είχαν όλοι στα πάνω πάνω λόγω καλής φόρμας και λόγω ότι είναι κορυφαίος στο τέννις.
Τι τον έπιασε και έκανε τέτοιες δηλώσεις;
Τι εννοεις τι τον επιασε?
Την δηλωση για το Harrod's την θυμασαι?
Το παιδι δεν ειναι ιδιαιτερα ευφυής και ειναι και μεγαλη ψωνάρα.
Ο συνδυασμός ειναι εκρηκτικός.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Το εξαντλησαμε.

Καθαρες κουβεντες
Εννοείται ότι θα φαει το κράξιμο του και προφανώς δεν τον παίρνει κάποιος στα σοβαρά αφού είναι ένας 23χρονος με εκατομμύρια και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Άλλου ήταν το θέμα μου και το εκανα πιστεύω σαφές.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Μαλιστα. Δεν ειναι κατά του εμβολιου. Αρα ειναι υπερ του εμβολιου?

Ή να το παρουμε αποφαση οτι απλως λεει μετεφηβικες σαχλαμαρες και να μην τον λαμβανουμε καθολου υποψη μας?

Ρε τυπε ελληνικα καταλαβαινεις ; Το τι δηλωσε το διαβασες ; Ή πετας λασπη στον ανεμιστηρα στον αερα ως γαλαζιος ζαιος ;

Το γαματο της υποθεσης ειναι οτι ο Στεφ βγαζει τη βδομαδα οσα βγαζουν ολοι μαζι οι Κουλομαχοι του σαη το χρονο. Εχω την αισθηση οτι παιζει να σας εχει γραμμενους στα παπαρια του κι εσας και τον Πετσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε ελληνικα καταλαβαινεις ; Το τι δηλωσε το διαβασες ; Ή πετας λασπη στον ανεμιστηρα στον αερα ως γαλαζιος ζαιος ;

Το γαματο της υποθεσης ειναι οτι ο Στεφ βγαζει τη βδομαδα οσα βγαζουν ολοι μαζι οι Κουλομαχοι του σαη το χρονο. Εχω την αισθηση οτι παιζει να σας εχει γραμμενους στα παπαρια του κι εσας και τον Πετσα.
Διαβασα ολοκληρη την δηλωση του.
Τα υπολοιπα περι γαλαζιων ζαιων, χρηματων του Τσιτσιπα (στ' αρχιδια μου ποσα βγαζει), κουλομάχων και Πέτσα τα θεωρω εντελως ασχετα με τη συζητηση.

Δηλαδη επειδη βγαζει λεφτα ο Τσιτσιπας, τι? Πρεπει να ψαρώσουμε ή να νιωσουμε πολύ μικροι για να του την πουμε? Ρε πας καλα?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Αν είπε τέτοιο πράγμα δε στέκει στα καλά του.

Οντως τυπε. Εχουν γεμισει τα νεκροτομεια με πτωματα 20χρονων world class πρωταθλητων. Περιμενω ενα λινκ με εναν (1) σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη.

Διαβασα ολοκληρη την δηλωση του.
Τα υπολοιπα περι γαλαζιων ζαιων, χρηματων του Τσιτσιπα (στ' αρχιδια μου ποσα βγαζει), κουλομάχων και Πέτσα τα θεωρω εντελως ασχετα με τη συζητηση.

Δηλαδη επειδη βγαζει λεφτα ο Τσιτσιπας, τι? Πρεπει να ψαρώσουμε ή να νιωσουμε πολύ μικροι για να του την πουμε? Ρε πας καλα?

Οκ, και τι καταλαβες απο τη δηλωση του ; Οτι ειπε οτι ειναι κατα των εμβολιων ή οτι γενικευσε ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εκεί θα έπρεπε να είναι όλοι καθότι όχι μόνο προτρέπουν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο αλλά φουσκώνουν και τα μυαλά τους με ένα σωρό συνωμοσιολογικές ανοησίες.
Και αυτό θα το κρίνει ποιος; Εγώ; Εσυ; Ο άλλος; Δεν ζούμε σε «λέμε τώρα» οργανωμένη κοινωνία με νόμους και εξουσίες; Αφού το προβλέπει ο νόμος γιατί δεν έχει πάει κάποιος -ακόμα και εσυ- να τους κάνει μια καταγγελία;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οκ, και τι καταλαβες απο τη δηλωση του ; Οτι ειπε οτι ειναι κατα των εμβολιων ή οτι γενικευσε ;
Καταλαβα οτι δεν θα κάνει το εμβολιο αν δεν γινει υποχρεωτικο.
Αρα δεν το θεωρει χρησιμο ή κοινωνική υποχρεωση να το κανει.
Επικαλουμενος "παρενεργειες".
Και επικαλουμενος την ηλικια του και την καλη υγεια του.
Δηλαδη ειναι ακομη χειροτερο απο το να ελεγε "ειμαι κατα των εμβολιων".
Περναει το λαθος μηνυμα ως δημοσιο προσωπο και ειναι απογοητευτικό.
Δεν θεωρω οτι το εκανε επιτηδες, ειναι απλως βλακας.

Αρα οσοι ειναι νεαροι με καλη υγεια, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν. Αυτο το μηνυμα περναει. Να παει να δει ποσοι ειναι οι νεοι με καλη υγεια που ειναι διασωληνωμενοι.

Και επανερχομαι, υποθετω δεν εχει παρει ποτέ ντόπα, ειναι πεντακαθαρος πρωταθλητης ο Στεφανος, γιατι να δηλητηριασθεί με αμφιβολα εμβολια με "παρενεργειες".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom