Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Κακως χαιρεσαι υπαρχουν δικαστηρια και στο βαθος ΕΔΑΔ .
Ναι, τα δικαστήρια ήδη απέρριψαν κάτι ψέκια μανάδες που δεν ήθελαν να κάνουν το test στα παιδιά του.
Πούτσα #1. Όπως πολύ σωστά είπες, θα πέσει πούτσα και από το ΕΔΑΔ. :)

Δεν εχει να χασει απολυτως τιποτα αν προσφυγει οσο χρονο και αν παρει , ετοιμη ειναι η νομικη βαση...
Συμβούλιο της Ευρώπης: O υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα
Όλες οι χώρες έχουν θεσπίσει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Οπότε, πάμε τάχιστα για την πούτσα #2.

Καμία σχέση το παράδειγμά σου με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. By the way, κάτι έλεγε ότι σήμερα θα έχει συννεφιά! :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.572
Πόντοι
6.256

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Ο αργυροτοξος ?
Αυτος θα την κανει να συνελθει τη γριέτζω,
Αφου του αρεσει η κοσιωνη θα γουσταρει και ματίνα, σίγουρα
Σωστά... γιατί εσύ με 20% στύση τι να καταφέρεις :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.043
Πόντοι
3.656
Το ότι ακόμη συγκρίνεται εμβόλια που κάναν δεκαετία να βγούνε στην ευρέως παραγωγή με ένα σκεύασμα που ακόμη δεν θεωρείται εμβόλιο,γι αυτό και δεν έχει εγκριθεί άλλωστε, το οποίο κυκλοφόρησε μετά από μήνες, μόνο εσείς οι ψεκες το ξέρετε γιατί το κάνετε
Η Απάντηση είναι απλούστατη. Εμπιστευόμαστε την Επιστήμη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.043
Πόντοι
3.656
Χιλιάδες επιστήμονες έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη. Τώρα όσοι το λένε είναι περιθωριακοί.
Πες έναν, ΕΝΑΝ, Επιστήμονα (όχι τους θρησκόληπτους που βασίζονταν στη Βίβλο) που να υποστήριζε πως η Γη είναι επίπεδη. Ο Ερατοσθένης είχε μετρήσει μέχρι και την περίμετρό της. Δικιά του εφεύρεση ήταν ο Σφαιρικός Αστρόλαβος, που χρησιμοποιήθηκε για 2.000 χρόνια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.043
Πόντοι
3.656
Τάδε έφη ένας άεργος αρχιμαλάκας που σπαταλάει τις 18 ώρες από τις 24 της ημέρας στο bou για να κράζει μια κυβέρνηση την οποία και θα ψηφίσει ξανά!!!!

Από την άλλη, μιλάμε για το Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης του Τέννις, κάποιος ο οποίος στα 23 του έχει λιώσει στην προπόνηση, έχει βγάλει εκατομμύρια, έχει πάρει κούπες και τον ξέρει όλος ο κόσμος.

Εσένα ποιος σε ξέρει ρε αρχιμαλάκα άνεργε τρολάκια? :)
Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο οι απόψεις ενός 23χρονου πρωταθλητή (σε οποιοδήποτε σπορ), ο οποίος όπως σωστά έγραψες έχει λιώσει στην προπόνηση (δηλ. σχεδόν όλες οι ώρες του επενδύθηκαν στην άσκηση), έχουν την παραμικρή αξία; Ναι, θα τον άκουγα σχετικά με το τένις, είναι Ειδήμων. Για οτιδήποτε άλλο όμως, απλά δεν έχει γνώσεις, άσχετα με το πόσο πλούσιος και διάσημος είναι. Γιατί με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να λαμβάνουμε υπόψη μας και τις απόψεις τις Μπιγιονσέ, ή του Τουπάκ Σακούρ, ή του Μωχάμετ Άλι

asteroskoni

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
135
Πόντοι
1
JF9Heef.gif
Τελειο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο οι απόψεις ενός 23χρονου πρωταθλητή (σε οποιοδήποτε σπορ), ο οποίος όπως σωστά έγραψες έχει λιώσει στην προπόνηση (δηλ. σχεδόν όλες οι ώρες του επενδύθηκαν στην άσκηση), έχουν την παραμικρή αξία; Ναι, θα τον άκουγα σχετικά με το τένις, είναι Ειδήμων. Για οτιδήποτε άλλο όμως, απλά δεν έχει γνώσεις, άσχετα με το πόσο πλούσιος και διάσημος είναι. Γιατί με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να λαμβάνουμε υπόψη μας και τις απόψεις τις Μπιγιονσέ, ή του Τουπάκ Σακούρ, ή του Μωχάμετ Άλι
Mάλλον δεν κατάλαβες καλά.

Εγώ εξάλλου είμαι εμβολιασμένος και στα παπάρια μου τι θα πει ο κάθε διάσημος. Προσωπικά ακούω γιατρούς για τα εμβόλια, δικηγόρους για δικογραφίες, εργολάβους για χτίσιμο, υδραυλικούς για τον νιπτήρα, ηλεκτρολόγους για το ρεύμα, κηπουρούς για τον κήπο, κ.ο.κ.

Από την άλλη, πάλι στα αρχίδια μου για όποιον δεν το κάνει. Δεν μου καίγεται καρφάκι και δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν, πέραν του οικογενειακού μου περιβάλλοντος οι οποίοι ευτυχώς έχουν σώας τα φρένας και δεν είναι τίποτα ψέκια :) Οπότε δεν χρειάστηκε να πείσω κανέναν. Ίσα ίσα καλύτερα μου κάθεται για να μην έχω κανέναν αρρωστιάρη/χτικιάρη δίπλα μου στους κλειστους χώρους. Ας είμαστε λίγοι και καλοί :)

Απλά την είπα στον κοντομαλάκα που την είπε στον Τσιτσιπά. Γιατί αν ο Τσιτσιπάς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη, τότε πόσο μάλλον αυτός ο αμόρφωτος κοντομαλάκας που είναι τρολάκι των 0,60 σε site με μπουρδέλα! :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πάντως, εχω παρατηρήσει πως όσοι ασχολούνται με στατιστικές και πιθανότητες είναι πανεπιστήμονες. Ολα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν.
Μέχρι και το Σύνταγμα της Σουηδίας. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Πάντως, εχω παρατηρήσει πως όσοι ασχολούνται με στατιστικές και πιθανότητες είναι πανεπιστήμονες. Ολα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν.
Μέχρι και το Σύνταγμα της Σουηδίας. :confused:
... και πολύ πιθανόν να μην έχουν κάνει ούτε ένα μάθημα στατιστικής! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η Απάντηση είναι απλούστατη. Εμπιστευόμαστε την Επιστήμη

Μάθατε και τους τράπερ ρε μπουρτζόβλαχοι που μέχρι προχθές η μόνη μουσική που ξέρατε ήταν ο Πετρολούκας Χαλκιάς.
Τυπε σαν τον Χαλκιά εκλείπουν απ'την μουσική σκηνή της γελαδας σιγά σιγά

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Χιλιάδες επιστήμονες έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη. Τώρα όσοι το λένε είναι περιθωριακοί.
Μεγάλη παπαριά!!!! Οι Αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι είναι σφαιρική, ο Ερατοσθένης μέτρησε με ακρίβεια και την περίμετρό της.

Η Καθολική Εκκλησία κυρίως πίστευε το αντίθετο.

Αφού λες χιλιάδες πες μας μερικούς!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom