μια από τα ίδια. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών οφείλονται στα εμβόλια; Αρκεί ένα Ναι, ή ένα όχι. Ποια είναι η κρίση σου στο θέμα;
ρε φιλε, ειπαμε... κανενα δεν εμπιστευομαι.
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι, ενας υγιης ανθρωπος δεν πρεπει να παιρνει κανενα φαρμακο... τελος.
δινω παραδειγμα εμενα.
δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και ουτε εχω παει γιατρο, πλην μιας χειρουργικης επεμβασης πριν 10-15 χρονια περιπου.
οταν αισθανομαι πονοκεφαλο η' καποιο πονο π.χ. παιρνω panadol extra αναβραζων και σε 5-10 λεπτα ειμαι περδικι.
τιποτα αλλο.
ολες οι εξετασεις μεχρι και προχθες που εκανα σαν τσεκαπ (ουρα-αιμα) ειναι παντα πολυ καλες.
δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε η' καλυτερα να πω... αρρωσταινω καθε 5 χρονια περιπου.
καθομαι σπιτι λοιπον 2-3-4 μερες αναλογως, παιρνω τα panadol που σου ειπα πριν, τρωω καλα, πινω και καμια βιταμινη και ολα κομπλε.
ιδιωτικη ασφαλεια τοσα χρονια τζαμπα την πληρωνω κατι χιλιαρικα καθε χρονο (αχρειαστη να'ναι).
επομενως ποιος ο λογος να παω να κανω εμβολιο χωρις να ειναι σιγουρο και πιστοποιημενο κιολας ?
τοσο καιρο με τον αρχιμαλακα τον κουλοϊο, ειμαι εξω σε δουλειες και δεν εχω σταματησει.
στις αρχες, στην εθνικη οδο και στα μ.μ.μ. ημουν μονος μου, πριβε φαση.
παιρνω τα γαμωμ.μ.μ. σχεδον παντα, ακομα και τωρα, που ειναι τιγκα.
κυκλοφορω εξω ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΑ, αλλα μεσα σε κλειστους χωρους βαζω εννοειται.
επομενως τι να μου πουν οι παπαρες ?????
στα @@ μου ολοι τους και οι μεν και οι δε.
απλα τους ακουω αναγκαστικα για "πληροφορηση"... αυτη που εΙναι, οποια και αν ειναι.