Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656
Νομίζω ότι προσπάθησες να δείξεις ότι οι παπάδες πεθαίνουν με μεγαλύτερη συχνότητα από τον γενικό πληθυσμό.
Πάλι όμως ας το δεχτώ όπως το λες γιατί μάλλον πριν δε βγήκε καλά. Ωστόσο ξέρεις για την εκκλησία ο θάνατος δεν αποτελεί πρόβλημα αφού σε ενώνει με τον θεό εφόσον είτε είσαι έτοιμος είτε δεν έχει καμία ελπίδα και τότε σε αφήνει στο έλεος του σατανα και ότι θέλει ας γίνει.
Έτσι έχω ακούσει αλλά για τις υπόλοιπες πνευματικές σου ανησυχίες σου προτείνω να βρει έναν καλό πνευματικό και να προσπαθήσεις να συζητήσεις μαζί του.
ναι, οι Ιερείς αρρώστησαν και πέθαναν από τον Ιό σε μεγαλύτερη συχνότητα από το μέσο πληθυσμό, όταν οι ίδιοι ισχυρίζονταν στην αρχή τουλάχιστον πως στην Εκκλησία δεν κολλάς. Πέθαναν δύο από τους 82 Ανώτατους Ιεράρχες. Κάνε μια απλή μέθοδο, και πες μας σε ποιο αριθμό θανόντων στον Γενικό αντρικό πληθυσμό της ίδιας ηλικίας αντιστοιχούν οι εν λόγω θάνατοι, αφού γνωρίζεις Μαθηματικά

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.331
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656
Ακραία θέση όντως. Κάτι τέτοια είπε νομίζω και Μοντανιέ που έχει και Νόμπελ. Ανακάλυψε και των ιό του AIDS και έχει πει και κάτι αλλά. Δεν ξέρω αν πρέπει να το δεχτούμε ως έχει. Φαινεται όμως να έχει δίκιο σε πολλά που είχε πει το 2020 που σιγά σιγά μπορεί να επιβεβαιωθούν.
Δώσε λινκ όπου ο Μοντανιέ ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών οφείλονται στους εμβολιασμούς. Αλλά ακόμα κι αν το είπε, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. Μια βόλτα σε οποιοδήποτε Μουσείο απολιθωμάτων δείχνει πως οι μεταλλάξεις υπάρχουν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Πίνακες ζωγραφικής που αναπαριστούν σκύλους εδώ και 200 χρόνια, δείχνουν σκυλιά που δεν μοιάζουν με τα σημερινά. Νανοι Ελέφαντες στη Σικελία, Ιπποπόταμοι σε μέγεθος χοίρου σε άλλα νησιά. Ο Αρχαιοπτέρυγας έχει δόντια στο ράμφος του και ουρά σαύρας μαζί με τα φτερά του. Που είναι; https://el.wikipedia.org/wiki/Αρχαιοπτέρυξ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656
μια απο τα ιδια... γενικως.
οπως ειπα και πριν λοιπον, ακους και τις δυο πλευρες και πραττεις αναλογως με την κριση σου.
μια από τα ίδια. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών οφείλονται στα εμβόλια; Αρκεί ένα Ναι, ή ένα όχι. Ποια είναι η κρίση σου στο θέμα;

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
χαβουζα το χετε κανει εδω περα , καθεστε και βριζεστε καλοκαιριατικο πηγεντε για κανα μπανιο να δειτε κανα κωλι να ισιωσετε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.331
Πόντοι
27.261
μια από τα ίδια. Εσύ εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών οφείλονται στα εμβόλια; Αρκεί ένα Ναι, ή ένα όχι. Ποια είναι η κρίση σου στο θέμα;
ρε φιλε, ειπαμε... κανενα δεν εμπιστευομαι.
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι, ενας υγιης ανθρωπος δεν πρεπει να παιρνει κανενα φαρμακο... τελος.
δινω παραδειγμα εμενα.
δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και ουτε εχω παει γιατρο, πλην μιας χειρουργικης επεμβασης πριν 10-15 χρονια περιπου.
οταν αισθανομαι πονοκεφαλο η' καποιο πονο π.χ. παιρνω panadol extra αναβραζων και σε 5-10 λεπτα ειμαι περδικι.
τιποτα αλλο.
ολες οι εξετασεις μεχρι και προχθες που εκανα σαν τσεκαπ (ουρα-αιμα) ειναι παντα πολυ καλες.
δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε η' καλυτερα να πω... αρρωσταινω καθε 5 χρονια περιπου.
καθομαι σπιτι λοιπον 2-3-4 μερες αναλογως, παιρνω τα panadol που σου ειπα πριν, τρωω καλα, πινω και καμια βιταμινη και ολα κομπλε.
ιδιωτικη ασφαλεια τοσα χρονια τζαμπα την πληρωνω κατι χιλιαρικα καθε χρονο (αχρειαστη να'ναι).
επομενως ποιος ο λογος να παω να κανω εμβολιο χωρις να ειναι σιγουρο και πιστοποιημενο κιολας ?
τοσο καιρο με τον αρχιμαλακα τον κουλοϊο, ειμαι εξω σε δουλειες και δεν εχω σταματησει.
στις αρχες, στην εθνικη οδο και στα μ.μ.μ. ημουν μονος μου, πριβε φαση.
παιρνω τα γαμωμ.μ.μ. σχεδον παντα, ακομα και τωρα, που ειναι τιγκα.
κυκλοφορω εξω ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΑ, αλλα μεσα σε κλειστους χωρους βαζω εννοειται.
επομενως τι να μου πουν οι παπαρες ?????
στα @@ μου ολοι τους και οι μεν και οι δε.
απλα τους ακουω αναγκαστικα για "πληροφορηση"... αυτη που εΙναι, οποια και αν ειναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Δώσε λινκ όπου ο Μοντανιέ ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών οφείλονται στους εμβολιασμούς. Αλλά ακόμα κι αν το είπε, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. Μια βόλτα σε οποιοδήποτε Μουσείο απολιθωμάτων δείχνει πως οι μεταλλάξεις υπάρχουν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Πίνακες ζωγραφικής που αναπαριστούν σκύλους εδώ και 200 χρόνια, δείχνουν σκυλιά που δεν μοιάζουν με τα σημερινά. Νανοι Ελέφαντες στη Σικελία, Ιπποπόταμοι σε μέγεθος χοίρου σε άλλα νησιά. Ο Αρχαιοπτέρυγας έχει δόντια στο ράμφος του και ουρά σαύρας μαζί με τα φτερά του. Που είναι; https://el.wikipedia.org/wiki/Αρχαιοπτέρυξ

O Mοντανιε μιλησε για το φαινομενο ADE αυτο που ανακαλυψαν οι Ιαπωνες ερευνητες απο το πανεπιστημιο της Οσακα
Εδω η Μεταφραση..
Eδω το Video.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.547
Πόντοι
456
Επανήλθε ο Κούβελας. Δεν μπορώ να πω πως είναι παράλογα αυτά που λέει αλλά δεν είμαι και ειδικός ή γιατρος να κρίνω.
Πάντως εάν γίνονταν όσα λέει πιθανών να αποδεινύονταν πως τα εμβόλια δεν έχουν και τόσες πολλές σοβαρές παρενέργειες.
Πάντως το ότι χρησιμοποίησε την περίπτωση του Χαραδαλιά το θεωρώ φάουλ.

Συνημμένα

• bvvv.PNG
    bvvv.PNG
    75,4 KB · Εμφανίσεις: 29

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
Επανήλθε ο Κούβελας. Δεν μπορώ να πω πως είναι παράλογα αυτά που λέει αλλά δεν είμαι και ειδικός ή γιατρος να κρίνω.
Πάντως εάν γίνονταν όσα λέει πιθανών να αποδεινύονταν πως τα εμβόλια δεν έχουν και τόσες πολλές σοβαρές παρενέργειες.
Πάντως το ότι χρησιμοποίησε την περίπτωση του Χαραδαλιά το θεωρώ φάουλ.
τρελάρας είναι αυτός

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ακούω και τις δύο πλευρές, είναι η πιο σωστή ενέργεια. Όταν βλέπω στη Σιβηρία σε καταψυγμένα υπολείμματα πως ήταν τα Μαμούθ, οι Λύκοι, τα άλογα και τα συγκρίνω με τους σημερινούς ελέφαντες, λύκους, άλογα, καταλαβαίνω πως οι μεταλλάξεις είναι κάτι συνηθισμένο. Ας μην μιλήσω για τα απολιθώματα, όπου βλέπουμε ζώα που δεν υπάρχουν πια. Όταν λοιπόν κάποιος ισχυρίζεται πως οι μεταλλάξεις των Ιών γίνονται λόγω των εμβολίων, γνωρίζω πως ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΤΕΛΕΙΑ. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε ότι λέει
Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν με την ίδια συχνότητα στην πάροδο του χρόνου και διατηρούνται εφ όσον είναι προσαρμοσμενες στο εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον του είδους στο οποίο συμβαίνουν. Αυτό συμβαίνει απο την εμφάνιση του πρώτου ίχνους ζωής σε αυτό τον πλανήτη. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοησίες ψεκασμενων.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656
ρε φιλε, ειπαμε... κανενα δεν εμπιστευομαι.
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι, ενας υγιης ανθρωπος δεν πρεπει να παιρνει κανενα φαρμακο... τελος.
δινω παραδειγμα εμενα.
δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και ουτε εχω παει γιατρο, πλην μιας χειρουργικης επεμβασης πριν 10-15 χρονια περιπου.
οταν αισθανομαι πονοκεφαλο η' καποιο πονο π.χ. παιρνω panadol extra αναβραζων και σε 5-10 λεπτα ειμαι περδικι.
τιποτα αλλο.
ολες οι εξετασεις μεχρι και προχθες που εκανα σαν τσεκαπ (ουρα-αιμα) ειναι παντα πολυ καλες.
δεν εχω αρρωστησει σχεδον ποτε η' καλυτερα να πω... αρρωσταινω καθε 5 χρονια περιπου.
καθομαι σπιτι λοιπον 2-3-4 μερες αναλογως, παιρνω τα panadol που σου ειπα πριν, τρωω καλα, πινω και καμια βιταμινη και ολα κομπλε.
ιδιωτικη ασφαλεια τοσα χρονια τζαμπα την πληρωνω κατι χιλιαρικα καθε χρονο (αχρειαστη να'ναι).
επομενως ποιος ο λογος να παω να κανω εμβολιο χωρις να ειναι σιγουρο και πιστοποιημενο κιολας ?
τοσο καιρο με τον αρχιμαλακα τον κουλοϊο, ειμαι εξω σε δουλειες και δεν εχω σταματησει.
στις αρχες, στην εθνικη οδο και στα μ.μ.μ. ημουν μονος μου, πριβε φαση.
παιρνω τα γαμωμ.μ.μ. σχεδον παντα, ακομα και τωρα, που ειναι τιγκα.
κυκλοφορω εξω ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΠΑΝΤΑ, αλλα μεσα σε κλειστους χωρους βαζω εννοειται.
επομενως τι να μου πουν οι παπαρες ?????
στα @@ μου ολοι τους και οι μεν και οι δε.
απλα τους ακουω αναγκαστικα για "πληροφορηση"... αυτη που εΙναι, οποια και αν ειναι.
Οπως περιγράφεις τον εαυτό σου, είσαι άνθρωπος με πολύ γερή κράση. Όλοι έχουμε ακούσει για ένα παππού που κάπνιζε από τα 12, έτρωγε αρνοκάτσικα, έπινε σαν αλκοολικός κι όμως ποτέ δεν αρρώστησε , και πέθανε πάνω από 100 χρονών. Και είναι πολύ πιθανόν, έτσι όπως αυτοπεριγράφεσαι, ακόμα και να μολυνθείς να τη γλυτώσεις. Μην παίρνεις τις ακραίες θετικές περιπτώσεις που υπάρχουν. Γιατί για κάθε ένα άτομο με γερή κράση, υπάρχει άλλο ένα άτομο το οποίο γύρω στα 40 χρόνια του έπαθε εγκεφαλικό ή ανακοπή και είδε τα ραδίκια ανάποδα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.006
Πόντοι
3.656

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.540
Πόντοι
6.256
Τσιτσιπάς για κορονοϊό: Δεν κάνω το εμβόλιο, μέχρι να γίνει υποχρεωτικό

Η Σάκκαρη τι λέει; Αν την έβαλε ο πεθερός να το κάνει θα έχουμε τσιτσιπιστές και σακκαριστές :coffee:
Ο τσιτσι ειναι λιγο τσιρκο, μαλακακος
Δεν ξερει να μιλαει, λεει μαλακιες,
Δεν εχει καταλαβει τη θεση του,
Και παλια ειχε πει μαλακιες για κατι,
Τωρα με το εμβολιο το τερματισε, σαν την κυρακατινα .

Την σακκαρη την κοβω πιο σοβαρη, πρεπει να ξεφορτωθει τον κουλογιο γιατι την εκθετει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Ο τσιτσι ειναι λιγο τσιρκο, μαλακακος
Δεν ξερει να μιλαει, λεει μαλακιες,
Δεν εχει καταλαβει τη θεση του,
Και παλια ειχε πει μαλακιες για κατι,
Τωρα με το εμβολιο το τερματισε, σαν την κυρακατινα .

Την σακκαρη την κοβω πιο σοβαρη, πρεπει να ξεφορτωθει τον κουλογιο γιατι την εκθετει.
ο τσιτσιπάς είναι τενίστας 23 ετών,
τί περιμένεις, δηλαδή, σοφίες;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.331
Πόντοι
27.261
Οπως περιγράφεις τον εαυτό σου, είσαι άνθρωπος με πολύ γερή κράση. Όλοι έχουμε ακούσει για ένα παππού που κάπνιζε από τα 12, έτρωγε αρνοκάτσικα, έπινε σαν αλκοολικός κι όμως ποτέ δεν αρρώστησε , και πέθανε πάνω από 100 χρονών. Και είναι πολύ πιθανόν, έτσι όπως αυτοπεριγράφεσαι, ακόμα και να μολυνθείς να τη γλυτώσεις. Μην παίρνεις τις ακραίες θετικές περιπτώσεις που υπάρχουν. Γιατί για κάθε ένα άτομο με γερή κράση, υπάρχει άλλο ένα άτομο το οποίο γύρω στα 40 χρόνια του έπαθε εγκεφαλικό ή ανακοπή και είδε τα ραδίκια ανάποδα
αυτος που εχει προβληματα υγειας να παει να το ψαξει καλυτερα τοτε.
εσυ ο ιδιος ξερεις πως ειναι και σε τι κατασταση ειναι ο εαυτος σου, αρα οφειλεις να πραξεις αναλογως για το δικο σου το καλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αυτος που εχει προβληματα υγειας να παει να το ψαξει καλυτερα τοτε.
εσυ ο ιδιος ξερεις πως ειναι και σε τι κατασταση ειναι ο εαυτος σου, αρα οφειλεις να πραξεις αναλογως για το δικο σου το καλο.
Αυτην την σαχλαμαρα οτι δεν κάνεις το εμβολιο επειδη εισαι υγιης, πρεπει να την παρουμε στα σοβαρα? Την στηριζει καποιος γιατρος ας πούμε? Οτι οι υγιεις δεν χρειαζεται να εμβολιαζονται?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.331
Πόντοι
27.261
Αυτην την σαχλαμαρα οτι δεν κάνεις το εμβολιο επειδη εισαι υγιης, πρεπει να την παρουμε στα σοβαρα? Την στηριζει καποιος γιατρος ας πούμε? Οτι οι υγιεις δεν χρειαζεται να εμβολιαζονται?
χεστηκα για τους γιατρους, το ειπα πιο πανω.
στραβωθηκες η' ειναι απο τις παρενεργειες... ΚΑΙ αυτο ?
:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom