Πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να το καταλάβεις? Το ποσοστό θνητότητας ΣΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ δεν επηρεάζεται από την καραντίνα ή την ανοσία αγέλης (για την οποία δε μίλησα ποτέ παρεμπιπτόντως). Μετράς ποσοστό θνητότητας σε αυτούς που ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ. Και αυτό το ποσοστό είναι 1,54% σε ηλικιωμένους γενικά ανθρώπους. Το 1,54% δε επηρεάζεται από τίποτα.
Το 0,29% σαν ποσοστό θνητότητας στο γενικό πληθυσμό του πλοίου ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ επηρεάστηκε από τα όποια μέτρα καραντίνας πάρθηκαν εντός του πλοίου. Το ίδιο επηρεάστηκε και το ποσοστό που κόλλησε από τον πληθυσμό του πλοίου 19%.....ΤΟ 1,54% είναι ανεξάρτητο
Φίλε μου όταν το ποσοστό που χρειάζεται ΜΕΘ είναι 2,5% από τα διαγνωσμένα κρούσματα και 1,25% αν συμπεριλάβεις τα πλήρως ασυμπτωματικά που δεν διαγιγνώσκονται, κι εσύ μου λές ότι θα φτάσει η θνητότητα στο 5% και στο 10% τι να σου πω παραπάνω? Ποιος από τους δυο μας λες να είναι ημιμαθής?
Όταν τρέχει η επιδημία εδώ και 3 μήνες σε όλον τον κόσμο κι έχουμε 50.000 νεκρούς κι εσείς μιλάτε για 500.000 στην κουτσουλιά στο χάρτη ποιος είναι ημιμαθής. Ο Δασκαλάκης απλά σαν επιστήμονας θέλησε να ανοίξει το διάστημα εμπιστοσύνης και είπε το 500.000 σαν άνω όριο. Αν τον βάλεις να δημοσιεύσει paper με αυτό το νούμερο δε θα το κάνει.
Εχω ΚΛΑΣΕΙ στα γελια με αλλον ενα επιστημονα του μπου
Ξεκιναμε
ποσοι φορεις του ιου υπηρχαν στο Diamond Princess? 711. Ποσοι πεθαναν? 11. Ποσοστο θνησιμοτητας 1,54%
Ποσοι χρειαστηκαν νοσηλεια σε εντατικη? 37 αρα το 5,2% των φορεων.
παμε τωρα Ελλαδα
σου λεει ο επιστημονας οτι ταυτοχρονα θα κολλησουν τον ιο μαξ 1.500,000. Αλλα απο αυτους θα πεθανουν μονο 16,300 (θνησιμοτητα 1,06% ξεχναμε τη βασικη παραδοχη των υπολογισμων μας οτι θνησιμοτητα covid 19 =1.54%)
αλλα δε φτανει αυτο, θα παμε και σε ανοσια αγελης με 40,000 θανατους. Δηλαδη με βαση την θνησιμοτητα που υπολογισε ο επιστημονας, με περιπου 3,700,000 συνολικα να εχουν κολλησει το ιο (καπου το 33% της Ελλαδας, ξεχναμε το 70 και το 80% που λεγανε οι πραγματικοι επιστημονες οτι απαιτειται για ανοσια αγελης, ο επιστημονας εδω λεει οτι με 33% του πληθυσμου κανεις ανοσια αγελης)
Η πραγματικοτητα. Στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεναριο. Με ποσοστο θνησιμοτητας 1,54% και 70% να εχει νοσησει = 118,000 θανατοι. Με το 80% να εχει νοσησει =135,000 νεκροι. Και αυτα στο ΤΕΛΕΙΟ σεναριο που ΔΕΝ καταρρεει το συστημα υγειας, που ολοι (οπως στο diamond princess) λαμβανουν τη νοσηλεια που χρειαζονται.
Το οποιο προφανεστατα ΔΕΝ προκειται να συμβει.
Παμε τωρα στο πραγματικο σεναριο.
Αν "κολλησουν" 1,500,000 και παντα με ευαγγελιο τα ποσοστα του Diamond Princess, χρειαστουν ΜΕΘ το 5.2%. Που σημαινει 78,000 κρεβατια μεθ που δεν υπαρχουν. Ας ειμαι γαλαντομος. Πες εχουμε 1000 μεθ. Εγω σου λεω ζουνε και οι 1000 (μη ρεαλιστικο αλλα ειμαι γαλαντομος ειπαμε) Οι αλλοι 77000 θα πεθανουν σε ποσοστο 90%. Αρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ θανατοι 69300 ανα 1,500,000 φορεις. Αρα πραγματικο ποσοστ θνησιμοτητας 4,6%. Αρα για 70% του πληθυσμου, και ανοσια αγελης, παμε στους 354,200 θανατους.
Πες μου αν θελεις να σου υπολογισω και τους θανατους για 80% του πληθυσμου
τυπε, σε βλεπω να δημοσιευεις τη μελετη σου στη Σουπερ Κατερινα και στο επετειακο Μικυ Μαους.