Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Συνωμοσιολογια είναι ότι η παγκόσμια φούσκα του χρέους των χωρών του κόσμου σκάει ή με πόλεμο ή με οικονομικό κραχ το οποίο μπορεί να προέλθει από μία πανδημία; Δεν τα ξέρεις όλα. Μελέτησε λίγο παραπάνω μακροοικονομικά....
ναι ειναι συνωμοσιολογια

καταρχην σε ολες τις μεγαλες επιδημιες με χιλιαδες ή εκατομυρια νεκρους δεν υπηρχε τεχνολογια για να δημιουργησουν μικροβια, βασικα πριν 200 χρονια δεν ηξεραν τι ρολο βαρανε και δεν ειχαν δει ιους παρα μονο προισφατα οταν φτιαχθηκε πρωτη φορα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο και φωτογραφηθηκε ο ιος της μωσαϊκης του καπνου.

δευτερον δεν ειναι κανεις τοσο ηλιθιος να φτιαξει ή να εξαπλωσει ενα βιολογικο οπλο που μπορει μετα απο καιρο να σκοτωσει τον ιδιο ή τα αγαπημενενα του προσωπα.

οποτε ναι ειναι συνωμοσιολογια και επιστημονικη φαντασια.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
ναι ειδικα αν φτιαχνανε το γραφημα οταν πεθανε ο πρωτος κινεζος εκει θα λεγανε πεθαινει 1 στους 1... αρα την βαψαμε το 100% θαααααα πεθανει, μετα βγηκαν και αλλοι 10 που γιατρεφτηκαν και αρχισε να διορθωνεται το πραγμα, το τελειως διορθωμενο δεν θα το δουμε παρα μετα απο ενα χρονο ή αν τελειωσει οριστικα η αρρωστια πχ το καλοκαιρι τοτε.
Εγω σας το ειπα οτι θα πεθανουμε ολοι. Συμφωνα με τους επιστημονες ο Ιος αντεχει στον αερα και στις επιφανειες . Σε λιγο θα επιβιωνει ΜΟΝΟ οποιος πετα και δεν αναπνεει. Καλο μας ταξιδι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Τύπε, το γράφημα είναι της JP Morgan και λέει ότι όσο πιο πάνω είναι η κουκκίδα μιας αρρώστιας, τόσο πιο πολλοί πεθαίνουν.
Και όσο πιο δεξιά είναι η κουκκίδα, τόσο πιο πολλοί κολλάνε.
Ο κορονωϊός είναι τέρμα πάνω και δεξιά.
Είναι η χειρότερη μόλυνση που έχει έρθει στη γη.

Κατι εχουν κανει λαθος μαλλον γιατι τον εχουν βαλει στο 90% mortality :S :S :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
ναι ειδικα αν φτιαχνανε το γραφημα οταν πεθανε ο πρωτος κινεζος εκει θα λεγανε πεθαινει 1 στους 1... αρα την βαψαμε το 100% θαααααα πεθανει, μετα βγηκαν και αλλοι 10 που γιατρεφτηκαν και αρχισε να διορθωνεται το πραγμα, το τελειως διορθωμενο δεν θα το δουμε παρα μετα απο ενα χρονο ή αν τελειωσει οριστικα η αρρωστια πχ το καλοκαιρι τοτε.

Είναι δύσκολο να το καταλάβει,
τώρα διαβάζει την ιστορία του Ντε Γκωλ.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
αρκιντια, σημερα διαβαζα οτι η Σουηδια (παροτι δε παιρνει μετρα) ειχε 10πλασια αυξηση απολυσεων (ανεργων) το μαρτιο φετος σε σχεση με τον περσυνο μαρτιο

οι οικονομιες πλεον δεν ειναι στεγανα, ειναι αδυνατον να αρπαξει κρυωμα ολος ο πλανητης κι εσυ να λες ειμαι οκ. Σκεψου μονο ποσα λεφτα χανουν τα κλειστα ΙΚΕΑ παγκοσμια

Και 69 νεκρούς σήμερα. Με πληθυσμό λίγο μικρότερο από την Ελλάδα.

Τώρα ανεβαίνει ο ρυθμός και σε αυτούς.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Συνωμοσιολογια είναι ότι η παγκόσμια φούσκα του χρέους των χωρών του κόσμου σκάει ή με πόλεμο ή με οικονομικό κραχ το οποίο μπορεί να προέλθει από μία πανδημία; Δεν τα ξέρεις όλα. Μελέτησε λίγο παραπάνω μακροοικονομικά....

Επίσης απάντησε μου σε παρακαλώ Νικ, όλοι οι ηγέτες των μεγάλων οικονομιών της Δύσης άργησαν να πάρουν αυστηρά μέτρα επειδή υποτίμησαν την τραγική κατάσταση της Ιταλίας ή είχαν απλώς τραγικά επιτελεία που δεν τους συμβουλεψαν σωστά; Να έβαλαν πάνω από όλα την οικονομία δεν παίζει, μην το πεις, διότι έτσι κι αλλιώς μέσα από την πανδημία χαμένοι θα έβγαιναν.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
οχι λες ψεματα

εγραψε
1,09% ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ peak,
συνολικα εβγαλε 40.000
οπως εγω ειπα πανω απο 20.000 με μεγιστο 200.000

Δες τι έγραψε το είδωλό σου, αλλά μάλλον είναι μάταιο, καθότι υποφέρεις από χοιρινή εμμένεια.

...
...Μετράς ποσοστό θνητότητας σε αυτούς που ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ. Και αυτό το ποσοστό είναι 1,54% σε ηλικιωμένους γενικά ανθρώπους. Το 1,54% δε επηρεάζεται από τίποτα.
...

Ακόμα και αν νοσούσαν 8.000.000 άτομα στην Ελλάδα (το 80% του πληθυσμού), και το ποσοστό θνητότητας είναι 1% (που λένε ότι στο τέλος θα είναι πολύ μικρότερο), οι θάνατοι θα ήταν 80.000. Το 500.000 δε βγαίνει από πουθενά.
...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επίσης απάντησε μου σε παρακαλώ Νικ, όλοι οι ηγέτες των μεγάλων οικονομιών της Δύσης άργησαν να πάρουν αυστηρά μέτρα επειδή υποτίμησαν την τραγική κατάσταση της Ιταλίας ή είχαν απλώς τραγικά επιτελεία που δεν τους συμβουλεψαν σωστά;
Μποθ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δες τι έγραψε το είδωλό σου, αλλά μάλλον είναι μάταιο, καθότι υποφέρεις από χοιρινή εμμένεια.
παλι λαθος κανεις ,

το 1,54% ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ, που ηταν κυριως ηλικιωμενοι.
στον πλανητη εχουμε καλυτερο στατιστικο δειγμα που για ολες τις ηλικιες μας δινει 1,04%.

δεν καταλαβες τι διαβασες.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Α καλα τύπε ενταξει, αν η πηγη σου ειναι η προσωπικη εμπειρια, κατι που δεν μπορει φυσικα να αποδειχθει και πρεπει να δεχθω απλως τον λογο σου ως αληθη, δεν μπορουμε να συνεχισουμε τη συζητηση. Τώρα, πώς βαλατε "μεταβλητες" ενω ακομη και οι ιδιοι οι γιατροι στερουνται βασικων στοιχειων γνωσης επι του θεματος για να κανουν προσεγγισεις ακριβεις, δεν το καταλαβαινω. Λυπαμαι.

Ο simulator που έχουμε γράψει έχει δημοσιευτεί σαν paper. Έχουμε συγκρίνει το αποτελέσματα μας με άλλους simulators που έχουν βγει στη δημοσιότητα και για τις ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ έχουμε πολύ μικρή απόκλιση.
Ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε τις μεταβλητές και υπάρχει range τιμών για την κάθε μία, έχουμε τρέξει 10.000 διαφορετικές προσομοιώσεις με διαφορετικούς συνδυασμούς μεταβλητών. Στη συνέχεια αλλάξαμε το μοντέλο για να το προσαρμόσουμε΄στην πληθυσμιακή κατανομή της Ελλάδας στο γεωγραφικό μας χώρο με βάση τις εξισώσεις SEIR που είχαν βγει για την προσομοίωση στη Wuhan.
Δε σου λέω να δεχθείς το λόγο μου ως αληθή. Αλλά όταν έχω φάει τη ζωή μου πάνω από μια οθόνη κι από papers και μπορώ και παράγω (σε συνεργασία πάντα με άλλους) δικιά μου γνώση κι έρχεσαι και με λες ημιμαθή ε τι να πω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο simulator που έχουμε γράψει έχει δημοσιευτεί σαν paper. Έχουμε συγκρίνει το αποτελέσματα μας με άλλους simulators που έχουν βγει στη δημοσιότητα και για τις ΙΔΙΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ έχουμε πολύ μικρή απόκλιση.
Ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε τις μεταβλητές και υπάρχει range τιμών για την κάθε μία, έχουμε τρέξει 10.000 διαφορετικές προσομοιώσεις με διαφορετικούς συνδυασμούς μεταβλητών. Στη συνέχεια αλλάξαμε το μοντέλο για να το προσαρμόσουμε΄στην πληθυσμιακή κατανομή της Ελλάδας στο γεωγραφικό μας χώρο με βάση τις εξισώσεις SEIR που είχαν βγει για την προσομοίωση στη Wuhan.
Δε σου λέω να δεχθείς το λόγο μου ως αληθή. Αλλά όταν έχω φάει τη ζωή μου πάνω από μια οθόνη κι από papers και μπορώ και παράγω (σε συνεργασία πάντα με άλλους) δικιά μου γνώση κι έρχεσαι και με λες ημιμαθή ε τι να πω?
Λυπαμαι αλλά το νεο σου ποσταρισμα δεν συνεβαλε σε κατι ωστε να μου μεταβαλει την αποψη. Δεχομαι αυτα που λες ως αληθη και παμε παρακατω

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Εγώ ακολουθώ τις οδηγίες του μάκη.
[size=14pt]Belarus president believes vodka and saunas will cure coronavirus[/size]

https://[URL unfurl="true"]www.globalsecurity.org/military/world/belarus/images/alexander-lukashenko-2.jpg[/img[/URL]]

“People should not only wash their hands with vodka but [u]also poison the virus with it[/u],” he advised his people, according to the Times of London.

“[u]You should drink the equivalent of 40-50 milliliters of rectified spirit daily[/u]. But not at work,” he reportedly said.

“When you come out of the sauna, not only wash your hands, but also [u]your insides with 100 milliliters [of vodka][/u],” Lukashenko said, according to the report.

He also advised that [u]hard work would cure the deadly pandemic[/u].

“You just have to work, especially now, in a village. [u]Tractors will cure everyone[/u]! The field heals everyone!” he said.

[URL unfurl="true"]https://nypost.com/2020/03/30/belarus-president-believes-vodka-and-saunas-will-cure-coronavirus/[/URL]

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Δε διάβασες τι έγραψα. Όχι 16.000....40.000 σου λέω εγώ. Δραματικό το νούμερο. Δεν αντιλέγω καθόλου. Αυτό που λέω είναι
1) Δεν είναι 500.000
2) Δέχεσαι να πληρώσεις την κάθε παράταση ζωής 500.000 Ευρώ???

σε προηγούμενο ποστ για να υποστηρίξεις το 2) έγραψες : "Στην Ιταλία ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών είναι τα 81 και το προσδόκιμο ζωής 81,8. Όλοι αυτοί δηλαδή που πέθαναν κατά μέσο όρο θα ζούσαν άλλους 10 μήνες. Πόσο θα τους πληρώσεις αυτούς τους 10 μήνες?"

καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν πχ. πεθάνει ένας 64 και ένας άλλος 100 το προσδόκιμο ζωής τους στατιστικά είναι στο περίπου 81.8

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επίσης απάντησε μου σε παρακαλώ Νικ, όλοι οι ηγέτες των μεγάλων οικονομιών της Δύσης άργησαν να πάρουν αυστηρά μέτρα επειδή υποτίμησαν την τραγική κατάσταση της Ιταλίας ή είχαν απλώς τραγικά επιτελεία που δεν τους συμβουλεψαν σωστά; Να έβαλαν πάνω από όλα την οικονομία δεν παίζει, μην το πεις, διότι έτσι κι αλλιώς μέσα από την πανδημία χαμένοι θα έβγαιναν.
αλλοι τρομαξαν νωρις αλλοι τρομαξαν αργα.

ευτυχως ο τρομος σε αυτην την περιπτωση αδηγει πιο συντομα σε μετρα και σωζει ζωες.

ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.

πχ φευγει ο κοσμος περισσοτερο απο τα διοδια οταν φευγει λιγοτερος,
ή θα πεθανουν οι γιαγιαδες, ενω πεθαινουν 1 στις 6 γιαγιαδες που θα κολλησουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
[size=14pt]Belarus president believes vodka and saunas will cure coronavirus[/size]

https://[URL unfurl="true"]www.globalsecurity.org/military/world/belarus/images/alexander-lukashenko-2.jpg[/img[/URL]]

“People should not only wash their hands with vodka but [u]also poison the virus with it[/u],” he advised his people, according to the Times of London.

“[u]You should drink the equivalent of 40-50 milliliters of rectified spirit daily[/u]. But not at work,” he reportedly said.

“When you come out of the sauna, not only wash your hands, but also [u]your insides with 100 milliliters [of vodka][/u],” Lukashenko said, according to the report.

He also advised that [u]hard work would cure the deadly pandemic[/u].

“You just have to work, especially now, in a village. [u]Tractors will cure everyone[/u]! The field heals everyone!” he said.

[URL unfurl="true"]https://nypost.com/2020/03/30/belarus-president-believes-vodka-and-saunas-will-cure-coronavirus/[/URL]
[/quote]
Οπως μου ειχε πει καποτε ενας φιλος πολυ ευστοχα, "εξυπνος δικτατορας δεν υπαρχει".

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
ναι ειναι συνωμοσιολογια

καταρχην σε ολες τις μεγαλες επιδημιες με χιλιαδες ή εκατομυρια νεκρους δεν υπηρχε τεχνολογια για να δημιουργησουν μικροβια, βασικα πριν 200 χρονια δεν ηξεραν τι ρολο βαρανε και δεν ειχαν δει ιους παρα μονο προισφατα οταν φτιαχθηκε πρωτη φορα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο και φωτογραφηθηκε ο ιος της μωσαϊκης του καπνου.

δευτερον δεν ειναι κανεις τοσο ηλιθιος να φτιαξει ή να εξαπλωσει ενα βιολογικο οπλο που μπορει μετα απο καιρο να σκοτωσει τον ιδιο ή τα αγαπημενενα του προσωπα.

οποτε ναι ειναι συνωμοσιολογια και επιστημονικη φαντασια.

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα; Τα πυρηνικά όταν έφτιαχναν δεν σκέφτηκαν ότι μπορούν να σκοτώσουν και αγαπημένα τους πρόσωπα; Πρώτα από όλα αυτά τα μυαλά δεν έχουν αγαπημένους κσι δεύτερον γι'αυτό έφτιαξαν και τσ καταφύγια γισ τους εαυτούς τους; Τι δεν καταλαβαίνεις; Μήπως ζεις σε άλλο κόσμος; Ιδεατό;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
παλι λαθος κανεις ,

το 1,54% ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ, που ηταν κυριως ηλικιωμενοι.
στον πλανητη εχουμε καλυτερο στατιστικο δειγμα που για ολες τις ηλικιες μας δινει 1,04%.

δεν καταλαβες τι διαβασες.

Έχει και κάποια ηλικία ο κύριος
και δεν φοράει γυαλιά πρεσβυωπίας
από φιλαρέσκεια !  :2funny: :2funny:

Το κρουαζερόπλοιο το μπέρδεψε με τη wuhan  !  :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει , σαν ΠΥΡΑΥΛΟΣ έκανε καλές ενημερώσεις
προ δεκαετίας, για τα μπου.  :rockon:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Α καλα τύπε ενταξει, αν η πηγη σου ειναι η προσωπικη εμπειρια, κατι που δεν μπορει φυσικα να αποδειχθει και πρεπει να δεχθω απλως τον λογο σου ως αληθη, δεν μπορουμε να συνεχισουμε τη συζητηση. Τώρα, πώς βαλατε "μεταβλητες" ενω ακομη και οι ιδιοι οι γιατροι στερουνται βασικων στοιχειων γνωσης επι του θεματος για να κανουν προσεγγισεις ακριβεις, δεν το καταλαβαινω. Λυπαμαι.

αυτό που σου έγραψα πριν, απλά ο τύπος με αυτό το ποστ το επιβεβαίωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom