alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Moυ θυμιζεις αυτους που υποστηριζουν οτι κανενα αεροπλανο δεν επεσε στους διδυμους πυργους, οτι ηταν απλως μια οφθαλμαπατη και οτι οι πυργοι πεσανε απο εκρηκτικα.Τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ; Υπάρχουν επιστήμονες με διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα του κορονοϊού αλλά και των ιων γενικότερα καθώς και του τρόπου που μεταδίδονται. Όπως ο Stefan Lanka και πολλοί άλλοι. Το 19ο αιώνα ο Robert Koch ένας μικροβιολόγος, είχε πει πως θα πρέπει πρώτα να υπάρξει η απόδειξη ύπαρξης ενός ιού, για να αποδειχθεί έτσι και η μόλυνση που προκαλεί. Από τότε μέχρι και σήμερα που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί δεν έχει μπορέσει κανείς να απομονώσει κανέναν ιό συνεπώς να αποδείξει την ύπαρξή του. Πόσο μάλλον να αποδείξει τον τρόπο μετάδοσής του.
Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, μπορείς απλά να κάνεις εικασίες.
Σαφώς και τα μέσα θα παρουσιάζουν εκείνους τους "ειδικούς" που οι απόψεις τους ταυτίζονται με τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις. Κανείς δεν απέδειξε αυτά που λέει όμως, απλά υποτίθετε ότι εφαρμόζουμε το "φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά".
Όσον αφορά το τί πιστεύω εγώ, δεν λέω ότι αυτό που συμβαίνει είναι 100% προπαγάνδα, αλλά ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι ναι το πιστεύω. Πιθανών υπάρχει μία γρίπη αλλά όχι έτσι όπως το παρουσιάζουν. Ψεύτικα πλάνα στην τηλεόραση, πολλοί διάσημοι που κολλάνε κορονοιό και κανένας άγνωστος, δε θέλει και πολλή σκέψη. Πιθανών ανάλογη γραμμή και απο ξένα μέσα για να φοβίσουν τον κόσμο, φέρετρα στην Ιταλία κλπ.
Όλοι συμφωνούν ότι η οικονομία των κρατών θα πληγεί, απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πολλά...
Το οτι ανεβηκε ενα βιντεακι απο εναν γραφικο, δεν καταλαβαινω γιατι εχει την παραμικρη σημασια. Τιποτα δεν εξηγει. Βλακειες λεει απο την αρχη ως το τελος. Τα υπολοιπα περι "οικονομιας" ειναι απλως συνωμοσιολογιες που τις εχουμε βαρεθει προ πολλου.
Αν θελεις να μιλαμε για βιντεακια γραφικων, να σου βαλω κι εγω βιντεακια που λενε οτι η γη ειναι επιπεδη, οτι ο Ελβις ζει, οτι στο κεντρο της γης υπαρχουν καλικαντζαροι που σκαβουν τα θεμελια της, οτι ο Σωρρας εχει 600 δις κλπ κλπ.
Ε βρεθηκε αλλος ενας μπούρδας που λεει οτι ο κορονοιος δεν κολλαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.
ΥΓ: Α, και δεν ειναι "επιστημονας". Ενας τσαρλατανος ειναι