Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι σημασία έχει τι πιστεύω εγώ; Υπάρχουν επιστήμονες με διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα του κορονοϊού αλλά και των ιων γενικότερα καθώς και του τρόπου που μεταδίδονται. Όπως ο Stefan Lanka και πολλοί άλλοι. Το 19ο αιώνα ο Robert Koch ένας μικροβιολόγος, είχε πει πως θα πρέπει πρώτα να υπάρξει η απόδειξη ύπαρξης ενός ιού, για να αποδειχθεί έτσι και η μόλυνση που προκαλεί. Από τότε μέχρι και σήμερα που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί δεν έχει μπορέσει κανείς να απομονώσει κανέναν ιό συνεπώς να αποδείξει την ύπαρξή του. Πόσο μάλλον να αποδείξει τον τρόπο μετάδοσής του.

Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, μπορείς απλά να κάνεις εικασίες.
Σαφώς και τα μέσα θα παρουσιάζουν εκείνους τους "ειδικούς" που οι απόψεις τους ταυτίζονται με τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις. Κανείς δεν απέδειξε αυτά που λέει όμως, απλά υποτίθετε ότι εφαρμόζουμε το "φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά".

Όσον αφορά το τί πιστεύω εγώ, δεν λέω ότι αυτό που συμβαίνει είναι 100% προπαγάνδα, αλλά ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι ναι το πιστεύω. Πιθανών υπάρχει μία γρίπη αλλά όχι έτσι όπως το παρουσιάζουν. Ψεύτικα πλάνα στην τηλεόραση, πολλοί διάσημοι που κολλάνε κορονοιό και κανένας άγνωστος, δε θέλει και πολλή σκέψη. Πιθανών ανάλογη γραμμή και απο ξένα μέσα για να φοβίσουν τον κόσμο, φέρετρα στην Ιταλία κλπ.
Όλοι συμφωνούν ότι η οικονομία των κρατών θα πληγεί, απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πολλά...
Moυ θυμιζεις αυτους που υποστηριζουν οτι κανενα αεροπλανο δεν επεσε στους διδυμους πυργους, οτι ηταν απλως μια οφθαλμαπατη και οτι οι πυργοι πεσανε απο εκρηκτικα.
Το οτι ανεβηκε ενα βιντεακι απο εναν γραφικο, δεν καταλαβαινω γιατι εχει την παραμικρη σημασια. Τιποτα δεν εξηγει. Βλακειες λεει απο την αρχη ως το τελος. Τα υπολοιπα περι "οικονομιας" ειναι απλως συνωμοσιολογιες που τις εχουμε βαρεθει προ πολλου.
Αν θελεις να μιλαμε για βιντεακια γραφικων, να σου βαλω κι εγω βιντεακια που λενε οτι η γη ειναι επιπεδη, οτι ο Ελβις ζει, οτι στο κεντρο της γης υπαρχουν καλικαντζαροι που σκαβουν τα θεμελια της, οτι ο Σωρρας εχει 600 δις κλπ κλπ.
Ε βρεθηκε αλλος ενας μπούρδας που λεει οτι ο κορονοιος δεν κολλαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.
ΥΓ: Α, και δεν ειναι "επιστημονας". Ενας τσαρλατανος ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Από τότε μέχρι και σήμερα που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί δεν έχει μπορέσει κανείς να απομονώσει κανέναν ιό
ποιος σου το ειπε αυτο?
οι φωτογραφιες απο τους ιους να βγαινουν πχ απο κυτταρα με ληψη απο ηλεκτρονικο μικροσκοπιο απατες ειναι? συνενοηθηκαν ολοι οι επιστημονες να λενε ψεματα οτι η παρακατω φωτο που μπορει και παιρνει και καθημερινα οποιος δουλευει με ηλεκτρονικο μικροσκοπιο θα λενε ολοι οι αλλοι οτι ειναι αληθινη.

και απομονωνονται και οι ιοι και τα χημικα τους συστατικα οπως πρωτεϊνες, DNA ή RNA και το λιποπρωτεϊνικο τους καλυμα αν διαθετουν κι απο αυτο.

Συνημμένα

• OSC_Microbio_06_01_virusbac.jpg
    OSC_Microbio_06_01_virusbac.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 20

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
Τύπε το διόρθωσα: Πάνω δεξιά είναι υπόμνημα για τις κόκκινες κουκκίδες που είναι κοντά στο AIDS, τον κίτρινο πυρετό και τη χολέρα  :S
τυπε κατάλαβα πήρε βυσματικη μετάθεση στο κέντρο ο πουστης

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
επειδη βλεπω ο κομπιουτερακιας αργει να σου απαντησει θα σου πω λιγο εγω που εκανα στατιστικη στις ερευνες μου.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορει ολοι να ειναι 82 ετων ή να μην ειναι κανεις 82 ετων αλλα να ειναι πχ οι μισοι 80 ετων και οι αλλοι μισοι 84.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ στα βιολογικα συστηματα, σε ποσοτικα δεδομενα, πχ υψος, βαρος, ηλικια θανατου, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ κατα κανονα, εκτος αν πεσει ατομικη βομβα πχ και σκοτωσει ολους ή καποια σφαγη που αποτομα θα σκοτωσει τα παιδακια ΄΄η τους στρατευσιμους.
αρα με μικρο ή μεγαλο "πλατιασμα" το σχημα απο κατω σου λεει οτι μαλλον οι περισσοτεροι θα ειναι 82ιρδες, λιγοτεροι 83ριδες και 81ριδες, λιγοτεροι 80ριδες και 84ριδες και ουτω καθε εξης.

λεγεται και καμπυλη του Gauss απο το ονομα ενος απο τους μεγαλυτερους μαθηματικους

Η ηλικία που πεθαίνει κάποιος είναι μια μεταβλητή με κανονική κατανομή σε γενικές γραμμές. Συνεπώς αν τη βάλεις σε γραφική παράσταση, στο οριζόντιο άξονα την ηλικία και στον κάθετο την πιθανότητα ή τον αριθμό θανάτων σε αυτήν την ηλικία, θα σου βγει μια καμπάνα. Σαν και αυτή που σου έχω βάλει στο συνημμένο η οποία είναι από μία άσχετη μεταβλητή που έχω μετρήσει που είχε μέσο όρο 67 (Συγκεκριμένα ήταν το πόσους βαθμούς θα συγκέντρωνε η Λειψία στο τέλος της σεζόν). Στη δικιά μου περίπτωση το 67 που είναι ο μέσος όρος είχε πιθανότητα (ποσοστό) 6,6%. Μπορεί όμως η καμπάνα σου να είναι πιο συγκεντρωμένη γύρω από τη μέση τιμή σου, το 82 που λες, και το ποσοστό του 82 να είναι 10%, 15% ή και 20%. Εξαρτάται από το πόσο συγκεντρωμένη είναι η καμπάνα σου γύρω από τη μέση τιμή ή απλωμένη. Άρα δεν υπάρχει απάντηση για όλες τις μεταβλητές.
Επίσης, φαντάσου ότι υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί η μεταβλητή της ηλικίας θανάτου να μην ακολουθεί καν κανονική κατανομή και να έχει 2 κορυφές. Δηλαδή να υπάρχει ένας πόλεμος και οι άνθρωποι να πεθαίνουν είτε στα 30 τους κατά μέσο όρο στο μέτωπο είτε στα 70 τους από φυσικά αίτια. Ο μέσος όρος θα είναι 50 αλλά στην πραγματικότητα πιο πολύς κόσμος θα πεθαίνει στα 30 παρά στα 50.
Έχει ενδιαφέρον πάντως αυτό που ρώτησες. Θα ψάξω να δω αν υπάρχουν στατιστικές με τους θανάτους για να δω κατά πόσο οι καμπάνες διαφέρουν στις διάφορες χώρες. Είναι πάντως μια μεταβλητή της οποίας τα δείγματα δεν έχω μελετήσει.

Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος.

Ο άσχετος και ο πανάσχετος.

Ο βλαξ και ο πανύβλαξ.

Που δεν ξέρω την διαφορά μεταξύ της μεταβλητής "ηλικία θανάτου" και του μεγέθους "προσδόκιμο ζωής".

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
οπου ευδοκιμουν οι αριθμοι μαλακιζονται οι ανθρωποι....

τσαταλια μας τα κανατε ρε ρε παπαρολογοι
μαλακα  πες το ψέματα  δεν καταλαβαίνω γρι ο πατέρας μου ο συγχωρεμενος θα βλαστημαγε αν ζούσε τους ντενεκεδες λάδι που κουβαλάνε στους καθηγητές για να περάσω τάξη  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μεγάλε πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς να σου γράψω. Είσαι τελείως βλάκας και επιμένεις κιόλας. Το δείγμα ήταν ΤΥΧΑΙΟ
"...screening among the general, non-symptomatic, non-quarantined population...", και τα τεστ έγιναν από ιδιωτική εταιρεία σε συνεργασία με την Ισλανδική κυβέρνηση. Μάθε να διαβάζεις γελοίε.

Μια μελέτη σε τυχαίο δείγμα, δεν είναι αρκετή για να γίνει paper και να δημοσιευτεί σε journal, καραγκιόζη. Πού μου έμαθες και το journal. Τι publish θα κάνουν? 3 γραμμές?

Τη μελέτη του Κινέζου την έχεις διαβάσει ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ και δεν το καταλαβαίνεις. 1% ασυμπτωματικοί ασθενείς και δεν το πιάνεις ότι μετρήσαν μόνο ύποπτα κρούσματα και όχι γενικό πληθυσμό.
Που θα μου πεις @@ έχω διαβάσει εγώ από papers. Καραγκιοζάκο. Εγώ έχω και 3 δημοσιεύσεις. Εσύ τι ειδικότητα έχεις εκτός από παπαρολόγος θα μας πεις?

Ο Voltaire 45 είναι ένας τύπος μεσόκοπος, μάλλον 60+
και είναι τελείως άσχετος και ανεπίδεκτος μάθησης
από Μαθηματικά.

Ούτε τα μαθηματικά της Α' λυκείου δεν γνωρίζει.

Ξέρει καλά Γαλλικά και Αγγλικά.
Μέχρις εκεί.

Αλλά και ο Κούλης είναι ΑΣΧΕΤΟΣ από μαθηματικά.
Σπούδασε ... κοινωνιολογία !
Ξέρεις ποιοι πάνε να σπουδάσουν Κοινωνιολογία
ενώ... είναι ΠΛΟΥΣΙΟΙ , ΠΟΛΥ οι γονείς τους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ασε ρε βιολογε του πεους ... μεχρι τωρα ελεγες η θνησιμοτητα ειναι κατω απο 1% δειτε Γερμανια. Τωρα που η Γερμανια εφτασε 1.2% θνησιμοτητα και ανεβαινει "λενε" οτι η θνησιμοτητα ειναι κατω απο 1%. Ποιοι? Οι φωνες στο κεφαλι σου

37 μεθ χρειαστηκε το diamond princess βρε γελειε, που τους ειδες τους πολλους μαζεμενους?
εφτασε 1,2 στους ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

ολοι οι επιστημονες συμφωνουν οτι οι καταγεγραμενοι ειναι οι μισοι ή το 1 /10 ή και το 1/100 των πραγματικων

αυτο που εξηγουσα απο την  αρχη και σας το λεει και ο τσιορδας και ο ιωαννιδης,

1,2% στην γερμανια ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

0,12% ή και λιγοτερο στην πραγματικοτητα.

και ναι βλακα που επιμενεις 37 ειναι πολλοι μαζεμενοι γιατι οι 700 νοσησαν πολυ κοντα χρονικα ο ενας στον αλλον,

στην κινα ή στην ρωσια αν τους απλωσεις θα κολλησουν με διαφορα πολυ μεγαλυτερη χρονικα μπουφο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τ Από τότε μέχρι και σήμερα που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί δεν έχει μπορέσει κανείς να απομονώσει κανέναν ιό συνεπώς να αποδείξει την ύπαρξή του.

Kι αυτο τι ειναι?

800px-Coronaviruses_004_lores.jpg

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
οχι χαζουλη, οταν οι αμερικανοι εφτιαξαν την ατομικη βομβα, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ηταν 100% σιγουροι οτι η ραδιενεργεια απο την ιαπωνια ΔΕΝ θα βλαψει τους ιδιους και τους αγαπημενους τους.

αφηνοντας ή φτιαχνοντας ενα ιο που μπορει να διαφυγει απο ενα εργαστηριο δεν ξες αν σε ενα μηνα κανει τον γυρο της γης και σκοτωσει και εσενα και την μανα σου.

εσυ ζεις σε εναν κοσμο επιστημονικης φαντασιας οπου υπαρχουν mad επιστημονες και εξισου mad κυβερνησεις.

μην παιζεις πολλα ηλεκτρονικα , μην βλεπεις πολλες ταινιες.
Σαλτα και γαμησου ρε πουστοτουρκε που κάθομαι και ανοίγω διάλογο μαζί σου παλιοαδεφάρα

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Εχω ΚΛΑΣΕΙ στα γελια με αλλον ενα επιστημονα του μπου

Ξεκιναμε
ποσοι φορεις του ιου υπηρχαν στο Diamond Princess? 711. Ποσοι πεθαναν? 11. Ποσοστο θνησιμοτητας 1,54%
Ποσοι χρειαστηκαν νοσηλεια σε εντατικη? 37 αρα το 5,2% των φορεων.

παμε τωρα Ελλαδα

σου λεει ο επιστημονας οτι ταυτοχρονα θα κολλησουν τον ιο μαξ 1.500,000. Αλλα απο αυτους θα πεθανουν μονο 16,300 (θνησιμοτητα 1,06% ξεχναμε τη βασικη παραδοχη των υπολογισμων μας οτι θνησιμοτητα covid 19 =1.54%)
αλλα δε φτανει αυτο, θα παμε και σε ανοσια αγελης με 40,000 θανατους. Δηλαδη με βαση την θνησιμοτητα που υπολογισε ο επιστημονας, με περιπου 3,700,000 συνολικα να εχουν κολλησει το ιο (καπου το 33% της Ελλαδας, ξεχναμε το 70 και το 80% που λεγανε οι πραγματικοι επιστημονες οτι απαιτειται για ανοσια αγελης, ο επιστημονας εδω λεει οτι με 33% του πληθυσμου κανεις ανοσια αγελης)

Η πραγματικοτητα. Στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεναριο. Με ποσοστο θνησιμοτητας 1,54% και 70% να εχει νοσησει = 118,000 θανατοι. Με το 80% να εχει νοσησει =135,000 νεκροι. Και αυτα στο ΤΕΛΕΙΟ σεναριο που ΔΕΝ καταρρεει το συστημα υγειας, που ολοι (οπως στο diamond princess) λαμβανουν τη νοσηλεια που χρειαζονται.

Το οποιο προφανεστατα ΔΕΝ προκειται να συμβει.
Παμε τωρα στο πραγματικο σεναριο.

Αν "κολλησουν" 1,500,000 και παντα με ευαγγελιο τα ποσοστα του Diamond Princess, χρειαστουν ΜΕΘ το 5.2%. Που σημαινει 78,000 κρεβατια μεθ που δεν υπαρχουν. Ας ειμαι γαλαντομος. Πες εχουμε 1000 μεθ. Εγω σου λεω ζουνε και οι 1000 (μη ρεαλιστικο αλλα ειμαι γαλαντομος ειπαμε) Οι αλλοι 77000 θα πεθανουν σε ποσοστο 90%. Αρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ θανατοι 69300 ανα 1,500,000 φορεις. Αρα πραγματικο ποσοστ θνησιμοτητας 4,6%. Αρα για 70% του πληθυσμου, και ανοσια αγελης, παμε στους 354,200 θανατους.
Πες μου αν θελεις να σου υπολογισω και τους θανατους για 80% του πληθυσμου

τυπε, σε βλεπω να δημοσιευεις τη μελετη σου στη Σουπερ Κατερινα και στο επετειακο Μικυ Μαους.

Καραγκιόζη νο2. Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω
1) Τα ποσοστά θνητότητας και νοσηλείας του πληθυσμού του Princess αφορούν μεγάλο σε ηλικία πληθυσμό. Το 1,54 δεν είναι το ποσοστό θνητότητας του γενικού πληθυσμού. Ούτε το 5,2 το ποσοστό που χρειάζεται ΜΕΘ. Το έγραψα και εγώ και 1-2 άλλοι αλλά απλά δε διαβάζεις. Άρα όλος ο συλλογισμός σου είναι πίπες
2) Όταν έχεις Ro = 2.5, σε ανοσία αγέλης φτάνεις όταν νοσήσει το 60%. Αυτό που είπα είναι ότι στο 1.500.000 που θα νοσήσουν ταυτόχρονα θα έχεις 16300 θανάτους. Στο τελευταίο 1.500.000 από τα 6.000.000 μέχρι τα 7.500.000 και αφού που ουσιαστικά έχεις επιτύχει ανοσία αγέλης οι νεκροί είναι υπερβολικά λιγότεροι γιατί το σύστημα υγείας σου δεν είναι υπερφορτωμένο.
3) Η θνητότητα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και βγαίνει με διαφορική εξίσωση την οποία αδυνατείς να καταλάβεις
4) Για να χρειάζεσαι 70-80% για να επιτύχεις ανοσία αγέλης θα πρέπει το Ro να είναι 3,33 - 5,00
5) Το 40.000 ήταν οι παραπάνω θάνατοι οι οποίοι βγαίνουν μέσω προσομοιώσεων, γιατί όταν έχεις 3 διαφορικές εξισώσεις χρειάζεσαι προσομοίωση για να βγάλεις αποτέλεσμα. Απλά εξήγησα στο περίπου πως θα βγει αυτό το νούμερο χρησιμοποιώντας το χειρότερο σενάριο του να νοσήσει 1.500.000 ταυτόχρονα και βγάζοντας τους θανάτους γι' αυτό το 1.500.000.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.081
Πόντοι
2.606
Εγώ εργάζομαι το πρωί, αν κάποιος πάει
και βρει που γίνονται τα τεστ για τα αφροδίσια
και πάρει
τηλέφωνο από κοπέλες, ας στείλει πμ

Τυπε μας τρελανες  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μια μουτζουρα, σαν την επιπεδη γη ναουμε,
και το ταξιδι στην σεληνη,

συνενοηθηκαν ορκισμενοι εχθροι ελληνες με τουρκοι
πακιστανοι με ινδους
ιαπωνεζοι με κινεζους
αμερικανοι με ρωσους
ισραηλινοι με αραβες

ολοι οι επιστημονες να λενε ψεματα στα αδερφια τους με μηδενικο οικονομικο ή αλλο οφελος...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Εγώ εργάζομαι το πρωί, αν κάποιος πάει
και βρει που γίνονται τα τεστ για τα αφροδίσια
και πάρει
τηλέφωνο από κοπέλες, ας στείλει πμ

Τυπε μας τρελανες  :S

ΔΕΝ είναι για σένα αυτά , καλοπερασάκια !  :2funny:

Αυτά είναι για κομάντο, τύπου Οξαποδώ
που πήγαινε με 3 κοπέλες διαδοχικά
την ημέρα , στα μπου.
και έγραφε κριτικές να ενημερωθούν
οι μύστες !

Εσύ παίζεις με στριπ κλαμπ,
ακριβά ντελίβερυ κλπ.
Ο καθένας στο είδος του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αλεξ σου λυθηκε η απορια για το ποσοι περιπου πεθαινουν στα 82 με την κουδουνα του γκαους φιλε?
τα δικα μου τα ψαρακια πεθαιναν αλλο ειδος στα 3 χρονια , αλλο στα 7
με τετοια κουδουνακια στην κατανομη ντιν νταν νταν

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Όλοι οι ανώμαλοι του μπου που γαμάνε της Ειτζούδες ακάποτα και πιπώνουν τα τραβέλια, τώρα μιλάνε για στατιστικές, προσδώκιμα ζωής και αν ο κορονωϊός περνάει μέσα από τη μάσκα.
Μιλάμε γελάνε και οι πέτρες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Όλοι οι ανώμαλοι του μπου που γαμάνε της Ειτζούδες ακάποτα και πιπώνουν τα τραβέλια, τώρα μιλάνε για στατιστικές, προσδώκιμα ζωής και αν ο κορονωϊός περνάει μέσα από τη μάσκα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.354
Πόντοι
22.266
τυπε με μια παραγραφο τριων σειρων ξεφτιλισες ολοκληρο νημα  18 χιλιαδων παραθεσεων :rolleyes:

ας κλεισει το νημα μετα απο αυτη τη παραγραφο σου :S :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom