alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μην το αμελεις, μπορει να σου κοστισει. Κριμα ειναιΕγω τοσες μερες δεν εγραφα ωρα!!!!!
Μην το αμελεις, μπορει να σου κοστισει. Κριμα ειναιΕγω τοσες μερες δεν εγραφα ωρα!!!!!
και γιατι να είναι σοσιαλιστικο το κρατος που θα επεμβει για οσο καιρο υπαρχει κριση?γιατι ρε αδικο εχω???
απ παντου αυτο δεν ακους??
πως σε συνθηκες κρισης η ελευθερη αγορα περιοριζεται και κρατος πρεπει να επεμβει παντου
Για τον σκύλο έχεις παράταση, αν δεν μπορει να χέσει.. :S :S :S
Οπως ελεγε ο Μητσοτακης το 15, "απελθετω απο εμου το ποτηριον τουτο" και ετριβε τα χερια του που ο Τσιπρας επαιρνε μνημονιακα μετρα, ετσι τωρα και ο Τσιπρας τριβει τα χερια του, που ο Μητσοτακης αναγκαζεται να κανει σοσιαλιστικη πολιτικη.δεν ειναι απλη γριπη
ειναι κατι που κανιες δεν θα πει με 100% τι ειναι
δεν ειναι ταξικος ιος
τα μετρα αντιμετωπισης ειναι ταξικα
ο παρεμβατισμος απο νεοφιλελευθερους γιατι να αποδωσει σε σχεση με τα κεντραοριστερα κομματα και τα αριστερα κομμουνιστικα που εχουν το σοσιαλισμο στον πυρηνα υπαρξης τους
εμενα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι να φωναξουμε τους δεξιους να παρουνε σοσιαλιστικα μετρακια να μη φωναξουμε τους ειδημωνες τους σοσιαλιστες δηλαδη
σαν παραδειγμα ειναι να πηγαινει αθεος να παρει τον ρολο του παπα στην εκλλησια
Μην το αμελεις, μπορει να σου κοστισει. Κριμα ειναι
Που ζητήθηκε να αναγράφουν και την ώρα?εσυ το γραφεις μια ωρα για βολτα ειναι καλα
για σουπερ μαρκετ βαλε 2
για το σκυλο βαλε μιση ωρα
Οπως ελεγε ο Μητσοτακης το 15, "απελθετω απο εμου το ποτηριον τουτο" και ετριβε τα χερια του που ο Τσιπρας επαιρνε μνημονιακα μετρα, ετσι τωρα και ο Τσιπρας τριβει τα χερια του, που ο Μητσοτακης αναγκαζεται να κανει σοσιαλιστικη πολιτικη.
όχι η ιδια η κινα είναι η αποδειξη ότι τελικα ο κορονοιος σκοτωνει λιγοτερο από την γριπη .Εσυ καταλαβαινεις οτι με νοιαζει για τους 43 γιατρους της Ιταλιας?
Απλως ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν ειναι μια "απλη γριππη" και οτι αν δεν λαβεις μετρα, θα εχεις 50 εκατομμυρια νεκρους.
Ε πώς να το κανουμε ρε τύπε
Δεν θα σας κανουμε τη χαρη να υιοθετησουμε τις μπουρδες σας, ωστε οταν φτασουμε 50 εκατομμυρια νεκρους να πειτε απλως "αχ καναμε λαθος".
Απαντηση παντως δεν εχεις, στο γιατι πεθαναν 43 ιταλοι γιατροι απο μια "απλη γριππη" ενω στην εποχικη δεν πεθαναν. Και συνεχιζεις αντι να σιωπησεις. Θα ηταν πιο συνετο να μην ξαναποσταρεις ποτέ σε αυτο το νημα.
Ε καλα, βαλε μωρε κι εσυ, μην αρχιζουμε τωρα τα κακομοίρικα "πειτε μου που το γραφει" "πειτε μου ποση υπερβαση μπορω να κανω" κλπ κλπΝομιζα οτι δεν χρειαζεται σοβαρα
Υπήρχαν πολλά γκρουπ που ήρθαν στην Ελλάδα και από Ισπανία και από Αγγλία.Αυτοί προστέθηκαν στα νούμερα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το είχε πει ο Χαρδαμπάλιας.
Ε καλα, βαλε μωρε κι εσυ, μην αρχιζουμε τωρα τα κακομοίρικα "πειτε μου που το γραφει" "πειτε μου ποση υπερβαση μπορω να κανω" κλπ κλπ
Στην εποχικη γριππη πεθαναν 43 γιατροι το μηνα στην Ιταλια?όχι η ιδια η κινα είναι η αποδειξη ότι τελικα ο κορονοιος σκοτωνει λιγοτερο από την γριπη .
μιλαμε για πολύ μεγαλυτερη διαφορα στο σκορ 70.000-3.000 (ναι με τα αυστηρα μετρα)
και ολος ο κοσμος επισης είναι πολύ μεγαλυτερο δειγμα από την ιταλια. 500.000-25.000
μνμ στελνει μωρε τι τον ακους στο sms αναφερεις μονο ονομα διευθηνση και αιτιολογια εξόδου.Μην το αμελεις, μπορει να σου κοστισει. Κριμα ειναι
Τύποι ξεκολλάτε με τη γρίπη. Μιλάμε καθαρά για το καθολικό lockdown ως μέτρο αντιμετώπισης οποιουδήποτε ιού εν έτη 2020. Το έχω πει ότι σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα κι αν διαρκέσει πολύ η καραντίνα. Μπορώ να κάθομαι για μήνες έτσι.
Καραφλος εισαι τύπε?Τύποι ξεκολλάτε με τη γρίπη. Μιλάμε καθαρά για το καθολικό lockdown ως μέτρο αντιμετώπισης οποιουδήποτε ιού εν έτη 2020. Το έχω πει ότι σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα κι αν διαρκέσει πολύ η καραντίνα. Μπορώ να κάθομαι για μήνες έτσι.
Δέσε το σαλουλακι με την κουράδα κ στην συνέχεια βάλτο στην τσέπη σου για να κρατησει την θερμοκρασία της κουράδας σταθερη..Να βρω δυσκοιλιο κοπρο τοτες
Α δεν ξερω τι γινεται με την ωρα στο σμσ, εγω εντυπο συμπληρωνωμνμ στελνει μωρε τι τον ακους στο sms αναφερεις μονο ονομα σιευθηνση και αιτιολογια εξόδου.
Υπαρχει περιπτωση Ελληνας πολιτικος, οσο μαλακας και αν ητανε, βλεποντας αυτα που γινονται στην Ιταλια, να μην επαιρνε τα ιδια μετρα;Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα