Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι ρε αδικο εχω???

απ παντου αυτο δεν ακους??

πως σε συνθηκες κρισης η ελευθερη αγορα περιοριζεται και κρατος πρεπει να επεμβει παντου
και γιατι να είναι σοσιαλιστικο το κρατος που θα επεμβει για οσο καιρο υπαρχει κριση?
βγαλανε οι ΗΠΑ σοσιαλιστικη κυβερνηση για να νικήσουνε στον δευτερο παγκ.πολεμο? χαχαχαχα

επισης υπαρχει και ο εθνικοσοσιαλισμος. και αυτοι ως σοσιαλιστες να τους δωσουμε την εξουσια αντι να εχουν την καπιταλιστρια μερκελ στην γερμανια τετοιες ωρες κρισης.

ότι να 'ναι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
δεν ειναι απλη γριπη

ειναι κατι που κανιες δεν θα πει με 100% τι ειναι

δεν ειναι ταξικος ιος

τα μετρα αντιμετωπισης ειναι ταξικα

ο παρεμβατισμος απο νεοφιλελευθερους γιατι να αποδωσει σε σχεση με τα κεντραοριστερα κομματα και τα αριστερα κομμουνιστικα που εχουν το σοσιαλισμο στον πυρηνα υπαρξης τους

εμενα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι να φωναξουμε τους δεξιους να παρουνε σοσιαλιστικα μετρακια να μη φωναξουμε τους ειδημωνες τους σοσιαλιστες δηλαδη

σαν παραδειγμα ειναι να πηγαινει αθεος να παρει τον ρολο του παπα στην εκλλησια
Οπως ελεγε ο Μητσοτακης το 15, "απελθετω απο εμου το ποτηριον τουτο" και ετριβε τα χερια του που ο Τσιπρας επαιρνε μνημονιακα μετρα, ετσι τωρα και ο Τσιπρας τριβει τα χερια του, που ο Μητσοτακης αναγκαζεται να κανει σοσιαλιστικη πολιτικη.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
εσυ το γραφεις μια ωρα για βολτα ειναι καλα

για σουπερ μαρκετ βαλε 2

για το σκυλο βαλε μιση ωρα
Που ζητήθηκε να αναγράφουν  και την ώρα?
Διότι όταν βγήκε η είδηση πότε δεν ανάφερε κάτι για χρονικά περιθώρια.
Χρονικά όρια ισχύουν για το έντυπο, δείξτε μου το άρθρο που μιλάει για χρονικά περιθώρια άμα θέλετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οπως ελεγε ο Μητσοτακης το 15, "απελθετω απο εμου το ποτηριον τουτο" και ετριβε τα χερια του που ο Τσιπρας επαιρνε μνημονιακα μετρα, ετσι τωρα και ο Τσιπρας τριβει τα χερια του, που ο Μητσοτακης αναγκαζεται να κανει σοσιαλιστικη πολιτικη.

Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσυ καταλαβαινεις οτι με νοιαζει για τους 43 γιατρους της Ιταλιας?
Απλως ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν ειναι μια "απλη γριππη" και οτι αν δεν λαβεις μετρα, θα εχεις 50 εκατομμυρια νεκρους.

Ε πώς να το κανουμε ρε τύπε
Δεν θα σας κανουμε τη χαρη να υιοθετησουμε τις μπουρδες σας, ωστε οταν φτασουμε 50 εκατομμυρια νεκρους να πειτε απλως "αχ καναμε λαθος".

Απαντηση παντως δεν εχεις, στο γιατι πεθαναν 43 ιταλοι γιατροι απο μια "απλη γριππη" ενω στην εποχικη δεν πεθαναν. Και συνεχιζεις αντι να σιωπησεις. Θα ηταν πιο συνετο να μην ξαναποσταρεις ποτέ σε αυτο το νημα.
όχι η ιδια η κινα είναι η αποδειξη ότι τελικα ο κορονοιος σκοτωνει λιγοτερο από την γριπη .
μιλαμε για πολύ μεγαλυτερη διαφορα στο σκορ 70.000-3.000 (ναι με τα αυστηρα μετρα)
και ολος ο κοσμος επισης είναι πολύ μεγαλυτερο δειγμα από την ιταλια. 500.000-25.000

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομιζα οτι δεν χρειαζεται σοβαρα
Ε καλα, βαλε μωρε κι εσυ, μην αρχιζουμε τωρα τα κακομοίρικα "πειτε μου που το γραφει" "πειτε μου ποση υπερβαση μπορω να κανω" κλπ κλπ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τύποι ξεκολλάτε με τη γρίπη. Μιλάμε καθαρά για το καθολικό lockdown ως μέτρο αντιμετώπισης οποιουδήποτε ιού εν έτη 2020. Το έχω πει ότι σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα κι αν διαρκέσει πολύ η καραντίνα. Μπορώ να κάθομαι για μήνες έτσι.
0nWCcXB.jpg

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Αυτοί προστέθηκαν στα νούμερα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το είχε πει ο Χαρδαμπάλιας.
Υπήρχαν πολλά γκρουπ που ήρθαν στην Ελλάδα και από Ισπανία και από Αγγλία.
Μπορεί να μιλούσε για κάποιο συγκεκριμένο γκρουπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι η ιδια η κινα είναι η αποδειξη ότι τελικα ο κορονοιος σκοτωνει λιγοτερο από την γριπη .
μιλαμε για πολύ μεγαλυτερη διαφορα στο σκορ 70.000-3.000 (ναι με τα αυστηρα μετρα)
και ολος ο κοσμος επισης είναι πολύ μεγαλυτερο δειγμα από την ιταλια. 500.000-25.000
Στην εποχικη γριππη πεθαναν 43 γιατροι το μηνα στην Ιταλια?
Τωρα γιατι πεθαναν αφου ειναι κατι "λιγοτερο" ο κορονοιος?
Ειναι σκάρτο το dna των ιταλων γιατρων?

Απαντηση δεν εχεις
Μην λες ασχετα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύποι ξεκολλάτε με τη γρίπη. Μιλάμε καθαρά για το καθολικό lockdown ως μέτρο αντιμετώπισης οποιουδήποτε ιού εν έτη 2020. Το έχω πει ότι σε προσωπικό επίπεδο χέστηκα κι αν διαρκέσει πολύ η καραντίνα. Μπορώ να κάθομαι για μήνες έτσι.
0nWCcXB.jpg

ο παππους εισαι τυπε???

:S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
0nWCcXB.jpg
Καραφλος εισαι τύπε?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Να βρω δυσκοιλιο κοπρο τοτες :happy:
Δέσε το σαλουλακι με την κουράδα κ στην συνέχεια βάλτο στην τσέπη σου για να κρατησει την θερμοκρασία της κουράδας σταθερη..
Αν σε σταματήσουν, βγάλε το σακουλάκι κ πες του τσοσμπα..
Μόλις την έκανε.. :S :S :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.938
Πόντοι
19.795
Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα
Υπαρχει περιπτωση Ελληνας πολιτικος, οσο μαλακας και αν ητανε, βλεποντας αυτα που γινονται στην Ιταλια, να μην επαιρνε τα ιδια μετρα;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom