alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εφόσον έχουν ΑΦΜ στον τόπο καταγωγή τους, είναι ελεύθεροι να πάνε.Χιλιαδες νεοι που δουλευαν σε καφε κλπ ειναι κλεισμενοι σπιτι τους
Πολλοι απο αυτους ειναι απο χωρια
Θα μπορουσαν να μεταβουν (οχι στα νησια) για να βοηθησουν τους γονεις στις αγροτικες δουλειες σε περιβαλλον πιο ασφαλες λογω αραιοκατοικησης
Γιατι δεν το επιτρεπουν?
Ειναι τρομερο τύπε το ποσο μπορει το κοψιμο του φραπέ να φερει τετοια αρνηση της πραγματικοτηταςπερίμενε και σου ρχεται και η σουηδία...
και μετά θα ψάχνεις άλλες χώρες. αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα.
Προφανώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι ο πιο άχρηστος από όλους, αλλά θέλω να κάνω μια παρατήρηση.
Ανακοινώνει εδώ και 3 μέρες 70 νέα κρούσματα, και ενώ λέει ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο αριθμό, την ημέρα ανακοίνωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας ανακοίνωσαν 100 κρούσματα. Ούτε τα προσχήματα.
Άσχετο με το θέμα αλλά έχω κι εγώ μια ερώτηση εδώ και πολύ καιρό και πιάνει και άλλα μέλη ...
Όλοι εσείς που φτιάχνετε Νικ του τύπου
- Φουκαριαρης
-Μπεκιαρης
-μουνοχαλαστής
-κολομπούρδας
ακόμα και ...στοκαδούρα ...
Και γενικά ότι άλλο Νικ υποτιμητικό για να σας αντιπροσωπεύει έστω σε ένα ανώνυμο φόρουμ "περιθωρίου" το κάνετε μόνο από αυτοσαρκασμό?
Περνάτε κι άλλο μήνυμα? Η Μήπως υποτιμάτε και τους συνομιλητές σας?
Πολύ τραβηγμένο μου φαντάζει να είναι μόνο αυτοσαρκασμός ...
Ήρεμα ρωτάω
Σουηδία δείχνουν ολοκληρωτική αδιαφορία για την τρίτη ηλικία! Σαν να τους είναι βάρος που θέλουν να το ξεφορτωθούν...περίμενε και σου ρχεται και η σουηδία...
και μετά θα ψάχνεις άλλες χώρες. αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα.
Πλέον ούτε στο πρωκτικό σεξ προφυλακτικό.
Ναι τύπε ειμαι γελοιος συμφωνουμεεισαι γελοιος χθες σε ενδιεφερε μονο η ιταλια
και μολις βρηκαμε στοιχεια ότι και η ιδια η ιταλια περασε χειροτερη, πολύ χειροτερη γριπη, μολις προπερσι. τωρα σε επιασε ο πονος για τους γιατρους της ιταλιας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.
ο κοσμος μας πεθαινει από γριπη και όχι από κορονοιο συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας,
το ιδιο και η ελλαδα με 95-27 σκορ ΣΗΜΕΡΑ
Αλέκο έχουμε καβατζα, όταν περάσει το τσουνάμι πάμε γερά..
θα σταματήσεις επιτέλους τις μαλακίες?
Τύπε με 50 άτομα κανείς κίνημα.. :S
Ας απαντήσει άλλος... Εγώ όσο πιο ήρεμα μπορούσα ρώτησα!Σου θίξαμε τους Εβραίους σου τύπε;
Μετα ομως που θα ερθει το μπαν, θα αναρωτιεσαι παλι γιατιδεν ειναι απλη γριπη
ειναι κατι που κανιες δεν θα πει με 100% τι ειναι
δεν ειναι ταξικος ιος
τα μετρα αντιμετωπισης ειναι ταξικα
ο παρεμβατισμος απο νεοφιλελευθερους γιατι να αποδωσει σε σχεση με τα κεντραοριστερα κομματα και τα αριστερα κομμουνιστικα που εχουν το σοσιαλισμο στον πυρηνα υπαρξης τους
εμενα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι να φωναξουμε τους δεξιους να παρουνε σοσιαλιστικα μετρακια να μη φωναξουμε τους ειδημωνες τους σοσιαλιστες δηλαδη
σαν παραδειγμα ειναι να πηγαινει αθεος να παρει τον ρολο του παπα στην εκλλησια
Ναι τύπε ειμαι γελοιος συμφωνουμε
Τωρα μπορεις να μου πεις αν στην εποχικη γριππη στην Ιταλια πεθαιναν 43 γιατροι το μηνα?
Και αν οχι, γιατι?
Θα δουμε και στις αλλες χωρες ποσοι γιατροι θα πεθανουν, εγω ρωταω για την Ιταλια. Εχει καποια αδυναμία το dna των ιατρων της Ιταλιας ειδικα, αρα να μην το εξετασουμε?
Λυπαμαι που εκνευριζεσαι επειδη σε εχω στριμωξει απιστευτα, αλλά αυτη ειναι η μοιρα οσων λενε ανοησιες. Να εξευτελιζονται. Εσυ το διαλεξες.
αλεξανδρε αν στειλω μνμ μρ κωδικο 6 δλδ περιπατο αλλα το συνδιασω με ψωνια απο καταστημα εχω προβλημα?Μετα ομως που θα ερθει το μπαν, θα αναρωτιεσαι παλι γιατι
Γιατι να χρειαζεται "ιδιαιτερη προσοχη"?
Μια απλη γριππη ειναι.
Μετα ομως που θα ερθει το μπαν, θα αναρωτιεσαι παλι γιατι
Εάν δεν κάνω λάθος είχαν έρθει από την Αγγλία η Ισπανία φοιτητές, στην Ελλάδα. Και αρκετοί ήταν θετικοί.Προφανώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι ο πιο άχρηστος από όλους, αλλά θέλω να κάνω μια παρατήρηση.
Ανακοινώνει εδώ και 3 μέρες 70 νέα κρούσματα, και ενώ λέει ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο αριθμό, την ημέρα ανακοίνωσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας ανακοίνωσαν 100 κρούσματα. Ούτε τα προσχήματα.
Οχι, απλα μην κανεις υπερβαση της ωρας που θα γραφειςαλεξανδρε αν στειλω μνμ μρ κωδικο 6 δλδ περιπατο αλλα το συνδιασω με ψωνια απο καταστημα εχω προβλημα?