Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι τύπε ειμαι γελοιος συμφωνουμε

Τωρα μπορεις να μου πεις αν στην εποχικη γριππη στην Ιταλια πεθαιναν 43 γιατροι το μηνα?
Και αν οχι, γιατι?
Θα δουμε και στις αλλες χωρες ποσοι γιατροι θα πεθανουν, εγω ρωταω για την Ιταλια. Εχει καποια αδυναμία το dna των ιατρων της Ιταλιας ειδικα, αρα να μην το εξετασουμε?

Λυπαμαι που εκνευριζεσαι επειδη σε εχω στριμωξει απιστευτα, αλλά αυτη ειναι η μοιρα οσων λενε ανοησιες. Να εξευτελιζονται. Εσυ το διαλεξες.
αμα ημουν γιατρος της ιταλιας θα ανησυχουσα,

είμαι ελληνας όπως και εσυ.

και πολιτης του κοσμου.

με πρηζεις να  ανησυχω για την ιταλια

και υστερα για τους γιατρους της.

ότι ότι πεθαινουν 500.000 από την γριπη στα αρχιδια σου.

για τους 25.000 μην γινουν 100.000 μας πρηζεις.

και 499.999 να γινουν παλι λιγοτερο πρόβλημα θα εχει δημιουργησει από την γριπη.

αν μετραμε το πρόβλημα σε ανθρώπινες ζωες και όχι σε χρηματα.

Συνημμένα

• ζυγαρια.jpg
    ζυγαρια.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 35

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εάν δεν κάνω λάθος είχαν έρθει από την Αγγλία η Ισπανία φοιτητές, στην Ελλάδα. Και αρκετοί ήταν θετικοί.
Και προστέθηκαν στα κανονικά νούμερα.
Γιατι του χαλας την συνωμοσια ρε τύπε?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
πιστεύεις ότι το έστισαν δηλαδή τόσο εξόφθαλμα. αυτό μας λες
Σιγά το φοβερό στήσιμο. Τα κρούσματα είναι δεδομένο ότι είναι δεκάδες χιλιάδες. Όπως θέλουν μπορούν να τους παίξουν τους αριθμούς. Δεν θα αλλάξει κάτι αν σήμερα ανακοινώσουν 100 και αύριο 50 με το αν ανακοίνωναν σήμερα 70 και αύριο 80.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Χιλιαδες νεοι που δουλευα :respect:ν σε καφε κλπ ειναι κλεισμενοι σπιτι τους
Πολλοι απο αυτους ειναι απο χωρια
Θα μπορουσαν να μεταβουν (οχι στα νησια) για να βοηθησουν τους γονεις στις αγροτικες δουλειες σε περιβαλλον πιο ασφαλες λογω αραιοκατοικησης

Γιατι δεν το επιτρεπουν?
Άσχετα που δεν τους επιτρέπουν γιατί μπορεί να είναι φορεις, δεν νομίζω να θελουν να βοηθήσουν στις αγροτικές δουλειές..

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ας απαντήσει άλλος... Εγώ όσο πιο ήρεμα μπορούσα ρώτησα!
Συμπεραίνω όμως πως όλοι έχετε ένα θεματάκι επικοινωνιακό και πολύ επιθετικότητα ..

Εγώ μια χαρά είμαι. Εσύ έχεις θέμα. Με το νικ μου (το οποίο είναι λίγο πολυ τυχαίο).

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
τα μετρα αντιμετωπισης ειναι ταξικα

ο παρεμβατισμος απο νεοφιλελευθερους γιατι να αποδωσει σε σχεση με τα κεντραοριστερα κομματα και τα αριστερα κομμουνιστικα που εχουν το σοσιαλισμο στον πυρηνα υπαρξης τους

εμενα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι να φωναξουμε τους δεξιους να παρουνε σοσιαλιστικα μετρακια να μη φωναξουμε τους ειδημωνες τους σοσιαλιστες δηλαδη

σαν παραδειγμα ειναι να πηγαινει αθεος να παρει τον ρολο του παπα στην εκλλησια
αχαχαχαχα ΕΠΟΣ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Εάν δεν κάνω λάθος είχαν έρθει από την Αγγλία η Ισπανία φοιτητές, στην Ελλάδα. Και αρκετοί ήταν θετικοί.
Και προστέθηκαν στα κανονικά νούμερα.
Αυτοί προστέθηκαν στα νούμερα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το είχε πει ο Χαρδαμπάλιας.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
δεν ειναι απλη γριπη

ειναι κατι που κανιες δεν θα πει με 100% τι ειναι

δεν ειναι ταξικος ιος

ο παρεμβατισμος απο νεοφιλελευθερους γιατι να αποδωσει σε σχεση με τα κεντραοριστερα κομματα και τα αριστερα κομμουνιστικα που εχουν το σοσιαλισμο στον πυρηνα υπαρξης τους

εμενα αυτο μου κανει εντυπωση γιατι να φωναξουμε τους δεξιους να παρουνε σοσιαλιστικα μετρακια να μη φωναξουμε τους ειδημωνες τους σοσιαλιστες δηλαδη

αναποδα τα λες τυπε  :idiot:
ο κρατικοδίαιτος τομεας δεν θίγεται γιατι τελος του μηνα πεφτει ο ιδιος μισθος με κορονοιο η χωρις αυτόν

η φιλελευθερη οικονομια διαλυεται και οι αυτοαπασχολούμενοι, αυτοδημιούργητοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αμα ημουν γιατρος της ιταλιας θα ανησυχουσα,

είμαι ελληνας όπως και εσυ.

και πολιτης του κοσμου.

με πρηζεις να  ανησυχω για την ιταλια

και υστερα για τους γιατρους της.
Εσυ καταλαβαινεις οτι με νοιαζει για τους 43 γιατρους της Ιταλιας?
Απλως ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν ειναι μια "απλη γριππη" και οτι αν δεν λαβεις μετρα, θα εχεις 50 εκατομμυρια νεκρους.

Ε πώς να το κανουμε ρε τύπε
Δεν θα σας κανουμε τη χαρη να υιοθετησουμε τις μπουρδες σας, ωστε οταν φτασουμε 50 εκατομμυρια νεκρους να πειτε απλως "αχ καναμε λαθος".

Απαντηση παντως δεν εχεις, στο γιατι πεθαναν 43 ιταλοι γιατροι απο μια "απλη γριππη" ενω στην εποχικη δεν πεθαναν. Και συνεχιζεις αντι να σιωπησεις. Θα ηταν πιο συνετο να μην ξαναποσταρεις ποτέ σε αυτο το νημα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν ειναι απλη γριπη

ειναι κατι που κανιες δεν θα πει με 100% τι ειναι

δεν ειναι ταξικος ιος

τι λες μωρέ καημένε και εσύ. ήμαρτον πια.

εσύ ξέρω γω είδες σε κάποια παγκόσμια κρίση ή πολεμική σύρραξη να αλλάζει κυβέρνηση και το σύστημα επειδή 'οι σοσιαλιστές τα καταφέρνουν καλύτερα';

και ποιος σου είπε ότι τα καταφέρνουν καλύτερα; κάθε σοσιαλιστικό κράτος ακολουθώντας αυτά που ονειρεύεσαι οδηγήθηκε στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι λες μωρέ καημένε και εσύ. ήμαρτον πια.

εσύ ξέρω γω είδες σε κάποια παγκόσμια κρίση ή πολεμική σύρραξη να αλλάζει κυβέρνηση και το σύστημα επειδή 'οι σοσιαλιστές τα καταφέρνουν καλύτερα';

και ποιος σου είπε ότι τα καταφέρνουν καλύτερα; κάθε σοσιαλιστικό κράτος ακολουθώντας αυτά που ονειρεύεσαι οδηγήθηκε στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.  

για την αμερικη λες?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
δεν ισχυριστηκε κανεις ότι δεν είναι πιο σοβαρο από την απλη γριππη

καποιοι θεωρούμε ότι ο εγκλεισμος ηταν η πιο ευκολη και ευθυνοφοβη αποφαση που παρθηκε από γονους που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και καταστρεφει επαγγελματα, περιουσιες και κατά συνεπεια ζωες

αλλωστε εκτος από τους αμφισβητιες του bou βλέπουμε και ολοκληρα κρατη, σοβαρα κρατη να προσπαθουν να αποφυγουν την ολικη καραντινα

οι γελοιότητες των καναλιων με τα φερετρα και τα χωράφια που σκαβει ο ερντογκαν δειχνουν την αγωνια των χρεωμενων παπαγαλων να στηριξουν το συστημα  :undecided:
Η κοσιωνη θα κανει τα παντα για την τηλεθεαση.
Και βυζι θα βγαλει αν χρειαστει.
Παντα γινοταν και θα γινεται.
Βλεπε τη Σαρακίνη που ειναι πιο σοβαρή και ηλικιωμένη..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456

Stories

Νέο!