baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ναι ο τσιπρας.Υπαρχει περιπτωση Ελληνας πολιτικος, οσο μαλακας και αν ητανε, βλεποντας αυτα που γινονται στην Ιταλια, να μην επαιρνε τα ιδια μετρα;
ναι ο τσιπρας.Υπαρχει περιπτωση Ελληνας πολιτικος, οσο μαλακας και αν ητανε, βλεποντας αυτα που γινονται στην Ιταλια, να μην επαιρνε τα ιδια μετρα;
Ποσο γελοιος θεε μουΚατι μου λεει οτι και το βρακακι του Τραμπ πηρε χρωμα καφετι σημερα
[twitter]
]
Προφανως συμφωνω σε αυτο που λες, αλλά τι σχεση εχει αυτο με τα παραπανω?Υπαρχει περιπτωση Ελληνας πολιτικος, οσο μαλακας και αν ητανε, βλεποντας αυτα που γινονται στην Ιταλια, να μην επαιρνε τα ιδια μετρα;
Τύπε φυσικά και τρίβει τα χέρια του ο Τσίπρας. Ποιος σου είπε ότι θέλει να ξαναβγεί; Η αντιπολίτευση είναι πολύ εύκολη.Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα
εχω.Στην εποχικη γριππη πεθαναν 43 γιατροι το μηνα στην Ιταλια?
Τωρα γιατι πεθαναν αφου ειναι κατι "λιγοτερο" ο κορονοιος?
Ειναι σκάρτο το dna των ιταλων γιατρων?
Απαντηση δεν εχεις
Μην λες ασχετα
Να αναγράφει στο μήνυμα και τι ρούχα φοράει, και τι νούμερο παπούτσι φοράει.Ε καλα, βαλε μωρε κι εσυ, μην αρχιζουμε τωρα τα κακομοίρικα "πειτε μου που το γραφει" "πειτε μου ποση υπερβαση μπορω να κανω" κλπ κλπ
Δεν την χάνω καθολουεπίσης σημείωσε μια πρόβλεψη
20 Απριλίου θα έχουμε λιγότερο από 250 νεκρούς
μην χάνεις την αισιοδοξία σου
Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο.Τύπε φυσικά και τρίβει τα χέρια του ο Τσίπρας. Ποιος σου είπε ότι θέλει να ξαναβγεί; Η αντιπολίτευση είναι πολύ εύκολη.
Αλέκο 12:00-13:00 ακούς Μπογδάνο;Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα
μνμ στελνει μωρε τι τον ακους στο sms αναφερεις μονο ονομα διευθηνση και αιτιολογια εξόδου.
Δεν την χάνω καθολου
Ειμαι πεπεισμενος οτι εχουμε προλαβει το κακο
Εγω πιστευω και πολυ λιγοτεροι απο οσο λες
Αχου δεν ειναι καλα το παιδιεχω.
μαντεψε.
οι 47 γιατροι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ 3.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. και ακομη πιο μικρο δειγμα μπροστα στους 25.000 νεκρους παγκοσμίως. για να μην κανω παλι συγκριση με νουμερα γριπης.
εσυ ποια η γνωμη σου που δεν πεθανε κανενας γιατρος στην κινα? (αληθεια πεθανε κανενας γιατρος εκει????)
τι εχουν εκει ?
διαφορετικο dna?
Από τις εκλόγες φαινόταν. Είχε τη μεγαλύτερη ανακούφιση ήττας εκλογών μετά τον Καραμανλή το 2009.Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο.
Εγω εδω και 9 μηνες εισπραττω οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος στην θεση που ειναι τωρα.
Οπως ελεγε ο Μητσοτακης το 15, "απελθετω απο εμου το ποτηριον τουτο" και ετριβε τα χερια του που ο Τσιπρας επαιρνε μνημονιακα μετρα, ετσι τωρα και ο Τσιπρας τριβει τα χερια του, που ο Μητσοτακης αναγκαζεται να κανει σοσιαλιστικη πολιτικη.
Εγω ρωτησα αν η εποχικη γριππη εχει 43 νεκρους γιατρους το μηνα, οπως η τωρινη κατασταση, και μου λες για Κινα, για τσιγγανους, για τροχαια ατυχηματα και διάφορα άλλα ασχεταοι επικινδυνοτητα και η καταστροφή αλεξ
ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
αλλα από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
και για να εχεις μετρο σύγκρισης για μεταδοτικες ασθενειες που κολλανε με βηχα παραδείγματα είναι η γριπη και οι πνευμονιες.
γιατι πεθαναν στην ασφαλτο περισσοτεροι τσιγγανοι? διαφορετικο DNA εχουν?αλλα λογια να αγαπιομαστε
Νομιζω οτι η σημερινη κριση ειναι ακομη στην αρχη της, η, κανω λαθος; Το "αντιμετωπισε" που κολλαει; Το σωστο ειναι οτι ¨"αντιμετωπιζει για την ωρα", και χωρις αντιπολιτευση.Δεν νομιζω οτι ο Τσιπρας τριβει και πολυ τα χερια του, βλεποντας οτι ο αντιπαλος του αντιμετωπισε κολλητα δυο τεραστιες κρισεις και η αποδοχη του κοσμου ειναι σε σταλινικα ποσοστα
Δεν την χάνω καθολου
Ειμαι πεπεισμενος οτι εχουμε προλαβει το κακο
Εγω πιστευω και πολυ λιγοτεροι απο οσο λες
μου λες ότι κριτηριο για την κρισιμοτητα της κατάστασης είναι ο αριθμος των νεκρων γιατρων της ιταλιας.Αχου δεν ειναι καλα το παιδι
Αν πεθανε γιατρος στην Κινα???
Ναι ρε τυπε πεθανανε και γιατροι στην Κινα.
Εδω πεθανε ακομη και αυτος που βρηκε πρωτος τους ασθενεις με τον ιο
Πεθανε και ο διευθυντης του νοσοκομειου της Γουχαν
Ε Λ Ε Ο Σ
υ.γ. Οσο γι΄ αυτην την παραγραφο που γραφεις:
"οι 47 γιατροι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ 3.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. και ακομη πιο μικρο δειγμα μπροστα στους 25.000 νεκρους παγκοσμίως. για να μην κανω παλι συγκριση με νουμερα γριπης."
Την αφηνω ασχολιαστη γιατι την θεωρω ασυναρτητη, δεν καταλαβαινω τι λες