You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
εχεις πηγη η διαδιδεις φεικ νιουζ?ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!
το Netflix έχει σταματήσει να λειτουργεί και πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στην Ευρώπη δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Άκου λίγο, τα εξήγησα και τότε, τα εξηγώ και τώρα. Δεν κρίνω την ιατρική του ικανότητα. ΟΚ; Το δεχόμαστε αυτό; Το καταλαβαίνουμε; Τον κρίνω ΠΟΛΙΤΙΚΑ και για τα πολιτικά τον λέω κάθαρμα. Δεν αμφιβάλω για την ιατρική του ικανότητα, δεν είμαι καν σε θέση να την κρίνω. Θα ήμουν ηλίθιος.
Και τον Πολάκη που είναι χρωματισμένος και ταγμένος πολιτικά μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως αγριάνθρωπο, τραμπούκο, κάθαρμα και όπως αλλιώς γουστάτω και μπορεί να είναι και φοβερός γιατρός. Εγώ όμως κρίνω και χαρακτηρίζω τις πολιτικές του παρεμβάσεις και το ύφος τους. Απλό;
Έτσι και με τον ακροαριστερό Παπαδόπουλο, μέλος και υποψήφιος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όταν πχ δίνει συνέντευξη και μιλάει πχ για την δημόσια υγεία που την έχει καταστρέψει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ξέρω εγώ, αν τον πω μαλάκα δεν τον αμφισβητώ ως γιατρό! Αν μάλιστα εν μέσω πανδημίας βρει πάλι ευκαιρία να επιτεθεί στον φιλελευθερισμό, στην κυβέρνηση, στα μνημόνια και να κάνει πολιτικές δηλώσεις και τον πω κάθαρμα, πάλι δεν θα αμφισβητώ για τις ιατρικές του ικανότητες.
Μπορείτε να κάνετε αυτόν τον διαχωρισμό;
Όταν ξέρω εγώ βρίζετε τον Βενιζέλο ή τον Πάγκαλο, κρίνετε το πόσο ικανοί μπορεί είναι στο επάγγελμά τους; Όχι βέβαια.
Ακου τυπε ο Βενιζελος και ο Παγκαλος ειναι χοντροκουραδες πολιτικες που δεν παραγουν κανενα εργο...ο συγκεκριμενος που λες εκτος απο κορυφαιος γιατρος ειναι και κορυφαιος ανθρωπος που χειρουργει σε ενα κωλοδημοσιο νοσοκομειο χωρις να εχει παρει ΕΝΑ ευρω σε φακελακι.
Στα αρχιδια μου λοιπον αν ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που και εγω δεν τους γουσταρω....
Ας ειναι οτι θελει πολιτικα...οσο σαν γιατρος και σαν ανθρωπος ειναι αψογος για μενα θα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
μπεσα ρε...μου το ειπε μολις καποιος απο μεσαεχεις πηγη η διαδιδεις φεικ νιουζ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο κορονοιος με τους 20.000 νεκρους μεχρι στιγμης εχει προκαλεσει δυσαναλογα μεγαλη αντιδραση και πανικο
σε σχεση με την γριπη που καθε χρονο σκοτωνει 200.000 με 500.000.
στην ιταλια και στην ισπανια εχουν προβλημα.
στην γαλλια και στην γερμανια και στην βρεττανια αποκτουν σταδιακα.
ε η ελλαδα πχ με το ενα πεμπτο των νεκρων σε σχεση με την γριπη, γεμισε παπουδες με μασκες, για την γριπη οι ιδιοι πριν ενα μηνα που ειχαμε 80 νεκρους δεν φοραγαν μασκα, με το που πεθαναν 10 απο κορονοιο φορεσαν.
αυτο ειναι στραβο για μενα.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΚΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΓΡΙΠΗ.
ε η ελλαδα πχ με το ενα πεμπτο των νεκρων σε σχεση με την γριπη, γεμισε παπουδες με μασκες, για την γριπη οι ιδιοι πριν ενα μηνα που ειχαμε 80 νεκρους δεν φοραγαν μασκα, με το που πεθαναν 10 απο κορονοιο φορεσαν.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΚΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΓΡΙΠΗ.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Δεν μπορει να κοψει το καυλι του Φιονα ο χοντροκεφτες τυπε!!!Καλυτερα να κοψει το λαρυγγι του!!!
Αυτός έχει δηλώσει βιολόγος κιόλας?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Αυτός έχει δηλώσει βιολόγος κιόλας?
Αρχιδια βιολογος ειναι....δεν μπορει να γραφει τετοιες μαλακιες καποιος που εστω εχει περασει εξω απο τη σχολη.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
μεσα μπαλαουρο?μπεσα ρε...μου το ειπε μολις καποιος απο μεσα
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αρχιδια βιολογος ειναι....δεν μπορει να γραφει τετοιες μαλακιες καποιος που εστω εχει περασει εξω απο τη σχολη.
Εκεί θέλω να καταληξω!
Αμ το άλλο που λέει συνεχεια για κυνηγούς και θηράματα,εξισώνοντας ανθρώπους με ζωα?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
εμας τους μικροαπατεωνες μας βγαλανε :S :S :Sμεσα μπαλαουρο?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
εκει που χεσανε οι βιολογοι φυτρωσε ο τυπος.Αυτός έχει δηλώσει βιολόγος κιόλας?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και αν κανει στην πολιτικη του κακα πραγματα, δικαιουμαστε να τον χαρακτηριζουμε κακοΑκου τυπε ο Βενιζελος και ο Παγκαλος ειναι χοντροκουραδες πολιτικες που δεν παραγουν κανενα εργο...ο συγκεκριμενος που λες εκτος απο κορυφαιος γιατρος ειναι και κορυφαιος ανθρωπος που χειρουργει σε ενα κωλοδημοσιο νοσοκομειο χωρις να εχει παρει ΕΝΑ ευρω σε φακελακι.
Ας ειναι οτι θελει πολιτικα...οσο σαν γιατρος και σαν ανθρωπος ειναι αψογος για μενα θα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.
αλλιως να μην πιανετε στο στομα σας τον δρ μενγκελε, ηταν καλος γιατρος, δεν μας πειραζει που ηταν ναζι.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Και για όλους εμάς που μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι : από όσα διαβάζω το επικρατέστερο οικονομικά σενάριο φαίνεται να είναι παγκόσμια ύφεση μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2020 και πιθανότητα ανάκαμψης πιθανά το τέταρτο, αν όλα πάνε καλά και το recession δεν γίνει depression.
Αυτά βέβαια δεν αφορούν στους Έλληνες που υπερήφανοι και ανθρωπιστικώς ευαισθητοποιημένοι συνεχίζουν τον χώρο του Ζαλόγκου προς τον γκρεμό , όπου θα πέσουν με καθαρό το κούτελο μαζί με εκείνους τους «ευπαθείς» που σήμερα αφελώς πιστεύουν ότι σώζουν ...
Σύντομα η χώρα δεν θα έχει ούτε μαντήλι να κλάψει ...
Αυτά βέβαια δεν αφορούν στους Έλληνες που υπερήφανοι και ανθρωπιστικώς ευαισθητοποιημένοι συνεχίζουν τον χώρο του Ζαλόγκου προς τον γκρεμό , όπου θα πέσουν με καθαρό το κούτελο μαζί με εκείνους τους «ευπαθείς» που σήμερα αφελώς πιστεύουν ότι σώζουν ...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σταματηστε να γραφετε για λιγο να νομιζει οτι φυγαμε ο χοντρος ;)Αρχιδια βιολογος ειναι....δεν μπορει να γραφει τετοιες μαλακιες καποιος που εστω εχει περασει εξω απο τη σχολη.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ακου τυπε ο Βενιζελος και ο Παγκαλος ειναι χοντροκουραδες πολιτικες που δεν παραγουν κανενα εργο...ο συγκεκριμενος που λες εκτος απο κορυφαιος γιατρος ειναι και κορυφαιος ανθρωπος που χειρουργει σε ενα κωλοδημοσιο νοσοκομειο χωρις να εχει παρει ΕΝΑ ευρω σε φακελακι.
ο Βενιζέλος για σένα μπορεί να είναι πολιτική χοντροκουράδα αλλα θεωρείται από τους κορυφαίους συνταγματολόγους στη χώρα. Δε νομίζω όταν τον βρίζεις ότι τον βρίζεις και ως καθηγητή.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό λοιπόν. Είναι πολύ απλό το θέμα και κρίμα που δεν το καταλάβατε εξαρχής.
Όταν βρίζω Πολάκη δεν τον βρίζω ως γιατρό.
Όταν βρίζω Παπαδόπουλο δεν τον βρίζω ως γιατρό.
Αν τσακωθούμε στην συζήτηση και σε πω κάθαρμα, δεν θα έχω κρίνει τις ιατρικές σου ικανότητες.
Ντάξει; λύθηκε η παρεξήγηση; πάμε παρακάτω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι ειδες και το κωλοκρατος με ανωνυμες εξετασεις, απο 1080 που δωσανε ετυχε να ειμαι στους 50 πρωτους και να διοριστω κιολας.εκει που χεσανε οι βιολογοι φυτρωσε ο τυπος.
τωρα με πληρωνεις για να λεω τις αρλουμπες μου στα παιδια σας.
Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
ο κορονοιος με τους 20.000 νεκρους μεχρι στιγμης εχει προκαλεσει δυσαναλογα μεγαλη αντιδραση και πανικο
Ρε τυπε αντιλαμβανεσαι ελληνικα η να τα πουμε σε αλλη γλωσσα? Εχει μεταδοτικοτητα με εκθετικο ρυθμο λεμε. Το αντιληφθηκες ως εδω ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Και για όλους εμάς που μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι : από όσα διαβάζω το επικρατέστερο οικονομικά σενάριο φαίνεται να είναι παγκόσμια ύφεση μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2020 και πιθανότητα ανάκαμψης πιθανά το τέταρτο, αν όλα πάνε καλά και το recession δεν γίνει depression.
Μηπως με τη παγκοσμια αναδιαθρωση των οικονομιων καταληξει το πετρελαιο να ειναι ασυμφωρο απ το αιγαιο και ησυχασουμε λιγακι απο το αλλο το χτικιο τον τουρκο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις