Οχι οτι περιμενω καμμια σοβαρη απαντηση εδω μεσα αλλα τι ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ εχει σχεση το τι ψηφιζει καποιος με το τι αξια εχει σαν γιατρος και σαν ανθρωπος!!!
Ξερετε ρε ανυπαρκτοι τι σημαινει να εισαι νευροχειρουργος;Μιλαμε για ΘΕΟΥΣ για ανθρωπους που σωζουν ζωες εκει που ολοι οι αλλοι σηκωνουν τα χερια ψηλα!!!
Να λεει τωρα ο Γιωργος Ξυδης στο μπορντελα.κομ εναν απο τους κορυφαιους νευροχειρουργους στην Ελλαδα καθαρμα γιατι ψηφιζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!
Άκου λίγο, τα εξήγησα και τότε, τα εξηγώ και τώρα. Δεν κρίνω την ιατρική του ικανότητα. ΟΚ; Το δεχόμαστε αυτό; Το καταλαβαίνουμε; Τον κρίνω ΠΟΛΙΤΙΚΑ και για τα πολιτικά τον λέω κάθαρμα. Δεν αμφιβάλω για την ιατρική του ικανότητα, δεν είμαι καν σε θέση να την κρίνω. Θα ήμουν ηλίθιος.
Και τον Πολάκη που είναι χρωματισμένος και ταγμένος πολιτικά μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως αγριάνθρωπο, τραμπούκο, κάθαρμα και όπως αλλιώς γουστάτω και μπορεί να είναι και φοβερός γιατρός. Εγώ όμως κρίνω και χαρακτηρίζω τις πολιτικές του παρεμβάσεις και το ύφος τους. Απλό;
Έτσι και με τον ακροαριστερό Παπαδόπουλο, μέλος και υποψήφιος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όταν πχ δίνει συνέντευξη και μιλάει πχ για την δημόσια υγεία που την έχει καταστρέψει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ξέρω εγώ, αν τον πω μαλάκα δεν τον αμφισβητώ ως γιατρό! Αν μάλιστα εν μέσω πανδημίας βρει πάλι ευκαιρία να επιτεθεί στον φιλελευθερισμό, στην κυβέρνηση, στα μνημόνια και να κάνει πολιτικές δηλώσεις και τον πω κάθαρμα, πάλι δεν θα αμφισβητώ για τις ιατρικές του ικανότητες.
Μπορείτε να κάνετε αυτόν τον διαχωρισμό;
Όταν ξέρω εγώ βρίζετε τον Βενιζέλο ή τον Πάγκαλο, κρίνετε το πόσο ικανοί μπορεί είναι στο επάγγελμά τους; Όχι βέβαια.